A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

bocsi, csak ilyen rossz képet tudok dobni a telefonról, mert nincs itthon a fényképezőgép, de ha valakit érdekel holnap már tudok mutatni szép képet róla.
Kép
Kép

Kép
mona76

Most nem tudok visszaolvasni!
De tudunk menni talira, a tábort kilőttük! Valószínű megyünk németekhez akkor apával, de addigra visszaérünk!:)

mamiblue

Babatali: Lányok, nagyon kevsen jelentkeztetek vissza! Kérem, hogy értesítsetek, ki jönne a talira!!!!!

Ági, nagyon sajnálom,h nem tudtok jönni!!! :?
Edit, a közlekedés nem jó nektek, vagy programotok van?

Jó 7végét mindenkinek! Én most ezerrel a Kutyakiállításra koncentrálok, mert vasárnak lépünk ringbe a kutyummal! Már nagyon be van lőve a sérója, pisilnie is csak lábújjhegyen szabad...

Kép
h.bogesz

bogesz: nekem legalább 5x kellene átszállnom. :( Férjem nem tudna vinni, mert dolgozik. De ha véletlenűl mégis összejön, akkor beállítok, reszkessetek!! Sok sikert a kutynak és neked!
tuza edit

Sziasztok!

Bogesz! Sajnos nem mi nem tudjuk megoldani a talit, de azért köszi szépen a meghívót! Jó esett, hogy gondoltál rám is annak ellenére, hogy elég ritkán járok erre... Kutyunak pedig hajrá!

Ági!Gratula a sétához! :)

Rólunk! Nagyon jól vagyunk, Gergő ovizik, nagyon élvezi, Máté úgy rohangál már, hogy alig érem utól.... a kis koraszülött... 16-án megyünk Szegedre valszeg az utolsó kontrollra.

Lányok ti ezt a pneumokokkus elleni védőoltást beadatjátok a gyerkőcöknek? Mi úgy döntöttünk, h. Máténak mindenképpen be kell adni, mert ő elég beteges...

Mindjárt dobok pár képet...

miniliza

Miniliza: :) Azért gyere, ha ritkán is!

Én is ma hallottam erről az oltásról a sógórnőmtől...én megkérdezem a dokit, majd most a 15 hós oltáson, de szerintem beadatom!

Bogesz: Képeket kérünk majd!!!!

Tali: Tényleg jelezzetek vissza, mert ha nem vagyunk elegen akkor...:( az nem jó!

mamiblue

Némi töpörítgetés, és áramszünet után íme a beígért képek (májustól augusztusig a kedvencek):

Kép Tesók
Kép Szundi
Kép Finom a kanál
Kép Nicsak! Itt ez a jó kis asztalterítő, mi lenne, ha egy kicsit leráncigálnám...
Kép :)
Kép Gergő alszik

miniliza

Csajok, mi megyünk Fannival! :lol:

horvviki

+ 2 kép egy kirándulásról:
Kép "kapaszkodás"
Kép "csobogás"

miniliza

Csak gyors bekukk: már beszéltünk a taliról, de ha nem volna egyértelmű, akkor jelentem, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint nem úsztok meg minket sem! :D

italoman

Sziasztok!

Mi a talira most sem tudunk menni,de azért köszi.

Bogesz,sok sikert a kutyusodnak!!!Fényképet majd rakj fel!

Miniliza,szépek a gyerekek,és a természet fotók sem semmik!Engem a "csobogás"fogott meg.Van benne valami varázslatos :roll:

Holnap egésznapos áramszünet lesz,oltári :evil: .Ma minden olyan házimunkát meg kell csinálnom,ami árammal működik.Csak azt nem értem,hogy ezeket a javításokat miért nem nyáron csinálják,mikor nincs fűtési szezon???Remélem jó idő lesz holnap,és nem fagyunk meg.... :roll:

Kép
Kép
huni

Sziasztok!

Talira mi nem tudunk menni a távolság miatt.

Miniliza: nagyon szépek a gyerkőcök és a természetfotók is csodásak. Imádom az ilyen helyeket. Nekem a kedvencem Dobogókő, egyszer voltunk a férjemmel vállalati üdülőben még a Márk születése előtt, hát valami csodás volt a környezet, a mókus az ablakunkban ült, friss levegő volt, nagyokat kirándultunk pl. Rám-szakadék. Nagyon tetszett, és visszavágyom oda, de kizárólag gyerekek nélkül (egyelőre, aztán ha nagyobbak lesznek jöhetnek ők is) kikapcsolódni, kirándulni stb.

Bogesz: sok sikert a kutyusnak.

Kép
Kép
márkanyuka

Az oltást (pneumo) én beadatom Ádámnak, még augusztusban előjegyezte a doktornő és úgy tudom hogy az oltást is megrendelte.

Nagyon szép idő van. Én ezt szeretem a legjobban, ilyenkor a legszebb a természet. Sárgulnak és hullanak a levelek, nincs kánikula, finom illatok a levegőben (száraz levelek). Imádom!

Hoppá! Ádám elaludt az etetőszékben, na gyorsan felviszem az ágyába.

Kép
Kép
márkanyuka

Dincuska: nehogy már kihagyjalak. Ennivaló a kiscsajod!

Kép
Kép
márkanyuka

Na már itt is vagyok. Még gyorsan tisztába kellett tennem a balesetek elkerülése végett, de szerencsére félálomban volt, nem ébredt fel rá.

Erről jut eszembe, hogy már megelégeltem, hogy minden éjszaka kifolyt a pisi, volt hogy éjjel át kellett öltöztetni, ágyat áthúzni, szegény meg sírt, mert nem tudta, hogy miért maceráljuk az éj kellős közepén. Vettem Up&Go pelust, gondoltam kipróbálom éjjelre, mert az volt nálunk a gond, hogy ahova a tépőzárat kellett tenni, na az a rész visszahajtódott és ott folyt ki általában a pisi. Lassan már 1 hete Up&Go-t használunk és eddig bevált, egyszer sem folyt ki. (Ezt gyorsan le is kopogom).

Kép
Kép
márkanyuka

Márkanyuka! A Rám-szakadék nekem is az egyik kedvenc helyem! Csodálatos! :)
Mi is ugyanígy jártunk, kb. 1 hónapja én is up and go-t használok ugyanezen okok miatt, de csak estére, napközben jó a sima is. Meg is fázott a lelkem emiatt, hogy kifolyt a pisi... :?

Miniliza! Nagyon szépek a képek! :)

dincuska

Dincuska: mi is csak éjszakára használjuk az up&go-t, kicsit drága mulatság lenne állandóan ezt használni.

Kép
Kép
márkanyuka

Mi már 3 hónapja állandóan az up&go-t használjuk, de éjjel ez is totál tele van :roll: .
Talán Sziszike írta egyszer, hogy éjjelre ők is olyat kerestek amibe sokkal több pisi fér. Valaki tud valami ötletet?

Kép
mona76

Sziasztok!

Mi Huggiest használunk éjszakára, nincs vele gond.

Lányok, biztos Ti is láttátok az iwiw üzenőfalon azt az üzenetet, hogy egy kisbabának kérnek holmit (apukája meghalt). Én küldenék, de csak mailcím van megadva, írtam rá, de nem kaptam választ. Tudtok valami közelebbit ezzel kapcsolatban? Remélem, nem kamu :?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Ági,én láttam,és az én fejemben is megfordult,hogy küldök.Aztán megnéztem azt a nevet aki elvileg feladta,és szerintem elég jó módú család gyerekekkel.Szóval ő is tudna segíteni elvileg.Ja és pestiek.Aztán meghánytam-vetettem magamban a dolgot,és inkább ha itt a közelben(vonzáskörzetünkben) szorul ilyesmire valaki,itt adnám oda valakinek.Itt legalább nyomon tudom követni,hogy tényleg jó helyre kerül-e.

Bogesz,mi lett az eredmény????

Nekünk a sima liberó eddig nagyon jól bevált(kop-kop-kop).Gábornál a pamperssel voltak ilyen folyós gondok :D

Kép
Kép
huni

Ági! grata a járáshoz! éselmaradt a biciklis ülésünk belleli ols camp stantard.
Dincuska de jó hogy jöttél és köszi lehethogy megint igénybeveszünk titeket egy éjjelre. Már ugy hiányoztok és hogy ellenének a csajok. :lol: :lol: :lol:

Bogesz akkor mikor is lenne pontosan tali nekünk valoszinű jó lesz!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Kellemes vasárnapot, legalábbis ami még megmaradt belőle :-)

Miniliza - Nálatok is tele a ház jó pasikkal :lol: Szépek a képeid!!!

Pénteken fodrásznál voltunk, dobok néhány - néhány?!, valójában jó csomó - képet, mert nem tudtam választani :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Szombaton apával vacsizni voltunk kettesben. Megünnepeltük, hogy a Krisztusi korba léptem :lol:

Tali - bevéstem a naptárba, ott leszünk.

mikegirl

Sziasztok

Ati gyönyörű gyermek, igazi szívtipró! Nagyon édesek a képek!

Rám szakadék: mesebeliek a kpek, tényleg varázslatos! Tesómék voltak ott, de mondták, hogy oda max. kenguruval tudjuk csak a gyerkőcöt elvinni! Ti mivel voltatok?

Edit, hát akkor tényleg elég körülményes .....
Nem akarok vájkálni, de javult a helyzet a pároddal?
Nálunk szerencsére bevált a terror, teljesen visszazökkent a régi önmagához!

Miniliza, sajnálom, h nem tudtok jönni :cry:

Remélem jelentkeztek még, mert így még mindig eléggé kevesen vagyunk! Mindenkinek köszönöm aki visszajelzett!
Vége az izgalmaknak.... Szó szerint állati élmény volt az Európa kiállítás! Több ezer kutyus, valami fantasztikus volt a miliő!
A lényeg: kuttyantóm megkapta a mezőny "kiváló" minősítését, illetve szukák között nyert. Sajnos tovább nem jutott, bár szerény véleményem szerint brutál jó formáját hozta és lehengerlő volt, de a bírónak nem jött be ez a nagy test.... :? ezt sajnos mások is előre mondták, de legalább ott voltunk!

Kép
h.bogesz

Pár kép a kiállításról:

Kép

Kép

Kép

Kép
h.bogesz

Márkanyuka, látom ti sem tudtok jönni :? Nagyon sajnálom
Eddig nyolcan jeleztek vissza! Nagyon örülnék ha még jelentkeznétek, de ha ennyien maradnánk annak is végtelenül örülnék, mert legalább nyolc emberkét láthatok és biztosan jól ellesznek majd a gyerkőcök!

Kép
h.bogesz

Mikegirl,
imádom a kiskrapekodat!

Bogesz,
imádom a kutyusodat!

Mindkettő szívdöglesztő. :D :lol:

italoman

Bogesz
Helyes kutyus :D

Egyébként meg tiszta hülye vagyok. Tegnap hétfő volt, nem vasárnap :oops: :lol:

Apa még mindig itthon van, ezért hittem azt, hogy hétvége van.

mikegirl

Mike!
Attis haja nagyon dögös lett :wink: :wink:
Ági most nézem csak ti ott a monirierdőnél laktok.... :roll:
Tegnap ott volt baleset. Oan szivszorongató hogy én is ugyan avval az intercityvel szoktam hazajönni Majával. Soha többet nem fogok utolsó kocsiba ülni az biztos :?
Vendég

Igen, Csokinyufff, itt lakunk, de messze az állomástól. Arra figyeltem fel, hogy nagyon hosszú időn keresztül mentek arra a szirénázó autók. Azt gondoltam, a 4-esen van baleset, utána láttam csak a neten, hogy mi történt. Borzasztó...

Atti haja nagyon jó, szuper munka! Hol voltatok fodrásznál? Gödöllőn?

Bogi, eszembe jutottatok, amikor láttam a kutyakiállítás plakátját, gondoltam, hogy biztos mentek. Gratulálok a sikerhez!

Jaj, csajszik, menjetek talira, mi is úgy mennénk, de sajnos foglalt az a hétvége :(

Csodaszép az idő, megyek is ki lassan, Esztivel is kint lógunk összeesésig :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Kép birsalmát szedtünk...

Kép még két éhes száj... :D

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Mikegirl, Agnesgoboly, Miniliza, csodaszépek a gyerköcök! Eszter is milyen nagy lett már!

Bogesz: kik jönnek a talira? Tudsz már egy listát? (Mellesleg nagyon csini vagy a képen, senki nem mondaná meg hogy egy évvel ezelőtt szültél :wink: )

horvviki

Sziasztok!
Bocs de most nincs időm visszaolvasni,csak Bogesznak akarok visszajelezni, hogy köszönjük megkaptuk a levelet! De sajnos nem valószínű, hogy el tudunk menni, mert férjecske dolgozik Ausztriában én meg kocsi nélkül vagyok és anélkül elég macerás lenne Pestre menni.Kapok majd egy kis kocsit november elején,de akkor már késő lesz! Nagyon sajnálom,hogy nem lehetünk ott, mert szerettem volna elmenni nagyon a 2. talira, mert az elsőn sem tudtunk ott lenni, de talán majd legközelebb! Puszi mindenkinek!

KépKép
dudu_84

Sziasztok!

A képek, illetve a gyerekek tényleg helyesek, édesek!

Köszi az értesítést a taliról, de mi semmiképp nem tudnánk menni, meg aztán alig irogatok mostanság...

Azért egy képet dobok a csibéimről... Kép

Kép
Kép
pfranciska

Amúgy velünk minden oké, Benedek szokja az ovit, még 1 hónapig valószínűleg csak délelőttös lesz.
Enikővel múlt héten még röntgeneztettük is magunkat, bemutatta, hogyan kell hatalmas duzzanatot produkálnia a homlokára egy ajtófélfa segítségével... de legalább nem törte be a fejét.
2 hétig masszívan gombás volt a csaj a pelus alatt,de nagy nehezen elmúlt, s végre ő is úszhatott hétvégén. (HRG-re jár mindkettő) Imádta. Remélem, így is marad.
Bővítette a szókincsét, most kb ennyi: anya,addoda, nem, neni (Beni), dinnye, te (telefon), itt, ott, autó
Hát, röviden ennyi:)

Kép
Kép
pfranciska

sziasztok!

Ági! nagyon örülök a képeknek és gratula a családbövüléshez mégegyszer :roll: :D

Jó hireim vannak, mert végre mulnak a pöttyeink, ha valaki nem kisérte volna Regi sorsát, ismeretlen okból piros pötyik jelentek meg, de csak a törzsén. Szóval két hete kenem egy Adventan nevü kenöccsel és ugy néz ki ez bevált.
Egyébként a doki sem tudta megmondani az okát, mindenesetre lecseréltük a mososzert babakimélöre meg tehéntejet sem adok neki. Ez a kettö a gyanus :roll:

Egyébként jol vagyunk, most hugomék vendégeskednek nálunk. Itt még mindig jo idö van este 20 nappal 30 fokkal. :shock: Mivel nem nagyon változik az idöjárás, olyan érzésem van mintha megállt volna az idö :shock:

Majd dobok képeket is .... valamikor ....

Kép
nora80

Nora: időjárás... ez így nem ér... irigy, irigy, irigy vagyok!!!!

horvviki

Én csak egy rossz hirrel jöttem kisebb összekapással az apeh egy nagyob bösszegget nyult le tévesen tőlem....(meghát gyesen lévő kismam mit is árthatna nekik)
Igy mig vissza nem kapom semmi pénzem nem lesz szóval sajnálom de nemtudunk talira menni ebbe a hónapban biztosan nem :?
Vendég

Kép
én és Regina
Kép
takaritani én is imádok..
Kép
Kép
egy közeli strand..
nora80

Halihó Csajok!

Apa kint füvet nyír, Ati alszik, én meg a kávémat szűrcsölgetem, és élvezem a csendet. :)

Ági
Úgy látom Eszterke nem tétlenkedett :lol: Naggyon édi!!!!

Franciska
Szép is az a szekérderéknyi gyerkőc :-) Irigyellek értük, ideális felállás, mert van egy pici fiad is meg egy valamivel kisebb lánykád is :-) (Szerintem nálunk apa csak fiút tud.) Beni ovis beszoktatása hogyhogy ilyen sokáig tart? Azért kérdezem, mert nekem a bölcsibe két hetet mondtak.

Atis is beütötte a feje búbját, de épp annyira, hogy lehorzsolta a bőrt. A fülmelegítős sapiba volt, csak este láttam a heget. De furcsa volt, mert heg volt, viszont még a sapi sem volt véres. Szerintetek nekem is el kellene vinnem röntgenre?

Nóra
Gratula a múló pöttyökhöz!!! Viszont mi meg pöttyösek lettünk. Pici, apró piros, combi-limbin, pocakon, lábikón. Jövő héten szerintem felhívom a bőrgyógyászt, addig még eltelik 2 nap, és meglátjuk mi lesz.
Nagyon dögös a kiscsaj :-) Ha lenne pénzünk, legszívesebben csomagolnék, olyan csábító azi időjárás nálatok.

Csoki
Csúnya APEH!!!! Kár, hogy nem tudtok jönni. Már csak az a kérdés, hogy azokra a napokra, amíg használták a pénzed, kapsz kamatot is? Mert hát a mi 31 Ft -os tartozásunk 7500-ra nőtt, és még nem a vége. Gondolom akkor ilyen alapon neked is jár ez a szuper kamat.

Tegnap vásárolni voltunk Atinak. Hiányzott néhány dolog a bölcsihez. Másik benti szandi, de akkor már megvettük a téli cipőt is - Super Fit 16 ezer!!, kantáros vastag naci, bili, egy-két apróság, és már pikk-pakk 50 ezer el is ment. Brutális árak vannak. (Ledöbbentem a 6000Ft-os bilin is. Mondjuk mi 2000 Ft-ost vettünk.)

Szép hétvégét mindenkinek!!!

mikegirl

Sziasztok!

Nóra,gyönyörű helyen laktok...mennék én is,amúgy is nagyon mehetnékem van.Ahol ketten vagytok képen,látszik a pocóján a pöttyök,de örülök én is,hogy már múlnak.

Olyan jó idő van,kirándulnék egy nagyot.Én most legszívesebben Szentendrére mennék,de apa utálja Pestet,és hát keresztül kellenne menni rajta :? .Na majd úgyis addig nyúzom egyszer,hogy kénytelen lesz elvinni :lol:

Mikegirl,árak azok vannak rendesen.Néha én is úgy el tudok hűlni egy-két borsos ár láttán...

A pénzt azt aztán be tudja hajtani mindenki rendesen.Mi múltkor a premier outlet centerben voltunk vásárolni,és hazafelé a körforgalomnál apa elvétette az egyik lehajtót,és rámentünk az 1-re.Persze matrica az nuku.Ahogy tudtunk rögtön lejöttünk róla.2 hét múltán jött a csekk:15300ft.Ha nem fizettük volna be 15 napon belül,majd'70e ft.Párom gondolta,hogy felhívja őket,hogy hát eltévedtünk,és ahogy tudtunk lejöttünk róla.De ahogy olvasta a levelet,rajta volt,hogy ilyen reklamációt nem fogadnak el :evil: .Lettem olyan ideges!!Úgyhogy amit olcsón vettünk cipőket,nem lett valami olcsó...

Bogesz gyönyörű kutyusod van.Nekem sajna nincs türelmem az állatokhoz.Nézni viszont szeretem őket :)

Kép
Kép
huni

Mike!
Röntgen nekünk csak azért volt muszáj, mert nagyon csúnyán felduzzadt a csaj homloka (csaknem galambtojásnyira), tényleg gázosan nézett ki, de némi jegelés után harmadára csökkent. Dokibácsi azért úgy látta jónak, hogy inkább némi sugár, mint a bizonytalanság....

Óvónénink szerint kb. 2 hónap, mire egy kicsi megszokja az ovit. Gondolom bölcsinél is így lehet. Benedek amúgy is nagyon érzékeny gyerek, nem is erőltetjük, hogy gyorsabb legyen a dolog. Szerintem ez teljesen gyerekfüggő. Remélem, nálatok jól alakul majd. Enikőt lehet, hogy én is kénytelen leszek majd bölcsibe adni 2-2 és fél évesen, meglátjuk, de őt nem is féltem a dologtól, mert teljesen más jellem. Barátkozós, kedvesebb és nagyon jól elvan másokkal.

Jó hétvégét!

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok Csajok!

Udv Svedorszagbol, ahol egesz nap nyalom a mezet, unokaocsibol persze csak a szepet-jot kapom, pisis fenek, ehes szaj, bogomasina... na ezek maradnak az anyjanak :lol:

Kozben meg azon gondolkodom, mit rosszalkodik otthon az enyem :) Ha van ra modotok, kapcsolodjatok ki Ti is ily modon. De mar nagyon varom, hogy holnap hazarepitsen a gepmadar. Majd jelentkezem, sziasztok!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Mike!
Még régebben írtad, hogy a Decathlonban vettetek esőnacit Atinak. Emlékszel még, hogy milyen színekben volt?

Én is a Superfit lapján néztem ki téli cipőt Mirának, nekünk az első szandink és az első cipőnk is ez a márka volt és nagyon beváltak.
Ti hol vettétek?

Ágnesbogoly!
Hú, de jó neked! Hogy bírja Eszter nélküled?

Hbogesz!
Bocsi, hogy nem reagáltam a talis mailedre, de még mindig függőben van, hogy tudunk-e menni. Szeretnénk ott lenni, mert Mira bizti nagyon élvezné a játszóházat és a vele egyidős gyerkőcök társaságát.
Rám-szakadék iylen korú gyerek számára tényleg csak gyerekhordó hátizsákkal járható. Mi itt lakunk tőle 3 km-re, de mióta Mira megvan még nem sikerült lejutnunk.

Kép
mirosz

Sziasztok!

Bogesz! Gyönyörű a kutyus! És gratula szép eredményhez! :D

Mike, Ági, Franciska, Nóra! Gyönyörűek a gyerkőcök!

Up&go pelus: mi csak akkor használjuk, amikor olyan helyre megyünk ahol nincs lehetőség a "pelenka-birkózásra", otthon viszont (sima Pampers pelussal) valóságos kötöttfogású birkózómeccs zajlik le minden egyes pelenkázáskor. Az up&go-t viszont én is drágának tartom a mindennapos használatra...

A természetfotók, amiket fölraktam, a Mecsekben készültek az Óbányai völgyben, van még ezen kívül rengeteg, de ezek a kedvenceim... A Rám szakadékban még sosem jártam, de egyszer szívesen megnézném azt is.

Nálunk mos 3 napos szülinapi buli van... Tegnap Gergő kapott egy szép tortát 4 vonatos gyertyával a tetején, amikor Gergő meglátta, boldogan kiabálta, hogy "itt a szülinapi ajándékom!!!" Ha nem kapott volna mást, akkor sem hiányolta volna....

miniliza

1 kép:
Kép
Kismaszat

miniliza

Gergő a kedvenceivel :) :
Kép

miniliza

Ági
Remélem szerencsésen megérkeztél, üdv itthon :)

Mirosz
Az nem esőnaci volt, hanem kantáros téli gatyesz. Belül termo, kívül orkános. Ez sötétkék, nem akciósan 4.800.-, volt hozzá ugyanolyan színű dzseki is 5.000.- ért, de nekünk már van három új és egy tavalyi dzsekink. Egyébként aki kantáros összeállítást keres, annak melegen ajánlom :lol: Nagyon professzionálisan meg van csinálva. Lent gumipánt, hogy be tudd akasztani a gyerkőc lábát, rá kell húzni a csizmát, aztán a csizmára van egy tépőzáras réteg, ami kívülről nem látszik. Szóval lábikóhoz hó még vad szánkózáskor sem kerül tutira. Belül pedig fél lábszártól orkános, szóval nem termo, így nem szívja meg magát vízzel még véletlenül sem. Csajos dolgokat nem néztem, de abból itt is több van, mint általában mindenhol. Fiúknak mindenütt kisebb a választék - szerintem :shock:

Superfit - Brendon. Ezt vettük meg:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Plusz vettünk a Decathlonban 3.500.-ért hótaposót. Azt ott fogom hagyni a bölcsibe, kinti cipőnek, majd ha lesz hó meg latyak. Siesta bélelt gumicsizma is kb ennyi, viszont 22-es volt a legkisebb, az meg még nagyon nagy Atinak.

Up&go
Szerintem is drága. Peluscsere nálunk csak úgy lehetséges, ha Atit közben kihívások elé állítom. Pl adok egy kis dobozt, amiben van valami. Amíg kibogarássza belőle a cuccot, addig én kicserélem a pelust.

Gyerekdoki ma délelőtt volt, a kis pöttyök szerinte vmilyen vírus, kb 2 hét alatt elmúlik, ha mégsem, akkor kezdhetünk gyanakodni a tápszerre.

Bárányhimlő elleni oltás
Nekem azt mondta, hogy elsősorban a himlő okozta szövődményektől véd. A beoltott gyerek is simán lehet bárányhimlős, viszont a lefolyása enyhébb lesz, rövid ideig tart, és a szövődményektől védett lesz. De, mivel új az oltóanyag, nem tudni meddig véd, ezért ha nem lesz beteg, 10-12 év múlva valószínűleg emlékeztető oltás kell, mert hát felnőtt korban veszélyesebb. Hát én úgy döntöttem, hogy beadatom. A 15 hós oltással együtt nem adható, így azt követően egy hónappal fogja Ati megkapni.

Szép napot mindenkinek!!!!

mikegirl

Sziasztok!

Újra itthon :) tegnap este egyben landoltunk. Kislánykánk már nagyon várt az apja szerint, de nem ébresztettem fel éjfél körül, mire sikerült hazaérni. Ma reggel pedig amikor felkelt és felvettem ölbe, kéredzkedett az apjához :?

Bárányhimlő oltás: én nem gondoltam rá. Múlt héten kapott kullancs ellenit, és most jön majd a 15 hónapos, meg a pneumo is, utána a kullancs 2., szóval most lesz oltás bőven. Talán majd akkor, ha közösségbe kerül.

Mike, tápszerre gyanakodni?? Már ilyen nagy korban? Mit isztok? Csizma szupi!

Én is voltam a tesómmal portyázni Svédországban, persze az éves gyedet el tudtam volna költeni, olyan cuccok voltak. Így csak 1-2 szép darabot vettem, meg persze a Drágámnak is kellett, mert szülinapja lesz a héten. Alig bírom ki, hogy nem mutassam meg, hogy mit fog kapni. Ez tipikus én vagyok :oops:

Miniliza, jó, hogy jelentkeztél, szépek a gyerkőcök!!

Nóri, látom, nem nyomorogtok :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ági
Tudod, mi még ott tartunk, hogy a 6 hós kortól adható, nem hipoallergén tápszert kezdtük el kb 3 hete.

mikegirl

Persze, Eszter, tudom, csak kiváncsi voltam, hogy Milupa, vagy Beba, vagy mi...

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: