A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Nnnna előkerültem. 1-re jött a védőnő, aztán alig akart elmenni, mi meg igyekeztünk ki sétálni, mert szupi idő volt és a napocska gyógyítja a náthát :)

Bari, Dávid 800gr-ot hízott 1 hónap alatt, ez nem kevés hízás a 4. hónapban. Ilyenkor már befékeznek a bébik a gyarapodással. Azért eszik annyit, mert annyi kell neki. De ez az én véleményem.
Az overall tök jó, én is ilyesmit szeretnék.
Piri, nem fogom Bonit és teljesen biztonságban érzi magát. :)

Megkérdeztem a védőnőt, de csak nézett, hogy miért ne érhetné víz a fülüket, semmi bajt nem csinál. Fürdés után meg kell törölni alaposan. Egyébként a kórházban az újszülött osztályon, amikor megmutatták hogyan kell fürdetni, akkor is megmosta a védénő a baba fülét.
Melike, még jó, hogy előkerültek ezek a képek :) Nagyon cuki Máté rajtuk. Meg az anyukája is jól néz ki, annak ellenére, hogy állandóan sütit zabál :)
Mia, Milán meg olyan huncut, a szeme sem áll jól :) Nagyon jó képek :) Szerintem sem kell messzemenő következtetéseket levonni a mostani magasságból. Az én fiútesóim picinek meg kisiskolásnak mindig kisebbek voltak az átlagnál, most 178 cm körül vannak.

Kép

Kép
[/url]
stella40

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 14:47-kor.
hékás

Mia:pont úgy! :wink: Alig bírok felállni az ágyról,lépcsőt mászni.
Irt fel valami gyógyszert.A gyerek emelgetéstől van én tudom.

Kép
melike

Stella:nem zabál állandóan sütit,csak hétfőn-kedden! :oops: Köszi a bókot!

Kép
melike

Hékás, most tegnap óta megint jobban folyik az orra :( Más baja nincs, dehát elég ez, mikor éjjel 2-kor kitisztítom az orrát és teljesen felébred aztán bulizunk.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Melike, nehogy megsértődj már. Vicceltem, és persze irigy vagyok :) :) :) Ja a bókot komolyan gondoltam.

Kép

Kép
[/url]
stella40

sziasztok!!

nekem is fáj a hátam iszonyatosan és a térdem!!!
már apa hétvégén megmaszírozta msn géllel, de nemhiszem hogy sokat használt.

hékás mond meg apának is hogy köszi a honlapot!meg persze neked is!!
hogy kell megnézni a szül töriket?hülye vagyok ehhez.rámegyek az elérhetőségekre, semmi.másra meg nem lehet rámenni, esetleg a nevekre?

voltunk kirándulni hétvégén, olyan jó volt!

Kép
Kép
eyi

Stella:dehogy sértődök!!!
Eyi:én kenem Flectorral a térdemet és jó!

Kép
melike

Kaptam a Pampers-től egy levelet:van benne egy Ariel folttisztító meg pár matrica és szórólap.

Kép
melike

stella 3 hét alatt hízta a 80-at..pont ma van 3 hete,hogy mérettem.

de ettől függetlenül ma már bőgtem,mert oda fejlődött a dolog,hoy el sem kezdi enni a tápot hanem összehúzza magát és úgy sír tőle ,hogy azt hittem forró a kaja..közben épp,hogy langyos..amikor ezt 3x csinálta akkor elbőgtem magam és csak bőgtem 10 percen keresztül...
ma 300gr -nál tartunk..inni semmit és egy üveg őszi alma..az amit még elfogad semmi más...de már mondtam a férjemnek,hogy ha így megy azt sem fogja megenni..vagy már a gyümölcs fölmarta a gyomrát ...vagy nem tudom,csak azt tudom,hogy megőrülök
másról nem is szól az életünk csdak a grammokról
Vendég

Bari, ilyet Boni is csinál, ő ilyenkor szomjas. Adok neki teát, úgy issza mint a fuldokló, utána megeszi a táp adagját. Ami mostanában 100 gr és 180 gr között bármennyi lehet.

Kép

Kép
[/url]
stella40

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 13:11-kor.
Vendég

Jó éjt mindenkinek!

Nézem a celebeket!

Holnap 10re megyünk babamasszázsra.

Kép
melike

KRISZTI egész hétvégén a banános tápot kerestem!!!!cora dm,auchan,rossman...már kocsányon lógott a szemem akkor sem volt sehol!!!!
HONNAN VAN????

MILYEN HÍGABB ÁLLAGÚ TEJPÉPET ESZIK VACSIRA???SOS !!
Vendég

[quote="stella40"]B írta:stella40ari, ilyet Boni is csinál, ő ilyenkor szomjas. Adok neki teát, úgy issza mint a fuldokló, utána megeszi a táp adagját. Ami mostanában 100 gr és 180 gr között bármennyi lehet.

NÁLUNK AZ A MÉGNAGYOBB PROBLÉMA,HOGY NEM IS ISZIK SEMMIT AZT SEM AMIT 2 HETE IMÁDOTT ÉS NYAKLÓ NÉLKÜL IVOTT
Vendég

Sziasztok!

Hékás: Majd elküldöm Bence fotós oldalát, mert ami a nevem alatt van link, oda már nem töltöm fel az új képeket (csináltam neki egy sajátot ;) )
Fiad igazi kis kopaszodó tornász :lol: Nagyon zabbantani való, akárcsak a többi lurkó itt a topikon. Nem semmi ez a póz, én Bencém ilyeneket nem csinál. Fogni sem nagyon akar :( Pedig ideje lenne már.

Kaki nálunk is picit keményebb, mióta gyümit is eszik a nagyfiú... Viszont egész hétvégén alig pisilt (napi 3db alig pisis pelus, éjszakait is beleszámítva), így ma elmentünk dokihoz. Kiírt egy pisi elemző labort, plusz kértem másik tápszert, mert meg akarom várni, hogy mi lesz a Nestlé tápszerek vizsgálati eredménye. Persze doki szerint alaptalan a félelmem, de hát nem akartam neki szegni a kérdést, hogy a saját gyermekének adna-e belőle... Mind1, kapunk másik receptet, kiváltottam és Bencének fel sem tűnt a csere :) éés van végre oltóanyag, így megkapjuk a következő oltásnál ingyen a pneumot is :) Örülök :)

Na, elteszem magam holnapra, mindenki legyen jó! Kezeket a paplan alá :)

Kép

Kép
bettica

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 14:47-kor.
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 13:10-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 14:48-kor.
hékás

Brigi! Nagyon jó a videó!!!!!
bszilvi25

ÓÓÓÓÓÓÓ ez ugyanaz a hozzászólás lenne, de én nem nyomtam rá még egyszer. Úgyhogy átverem a rendszert. Ha már szerkeszthető a hsz 8) :roll: :wink:
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 13:10-kor.
Vendég

na tökjo hogy szinte mindenkinek fáj a térde. na nemazé' mert kárörvendő vagyok, hanem mert visszérre gondoltam + hogy nem bírják a térdeim a tonnáimat, de ezek szerint ez általános.
rákerestem erre a flector gélre a neten, de szoptatás mellett nem ajánlott. :(

mia_snow

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 13:09-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 13:07-kor.
Vendég

na kibőgtem magam ..a tejpépet sem ette meg híg változatban üvegből..próbáltam már fekve is de úgy sem kell..
se enni se inni...mostmár tényleg szinte semmi..
300 táp van benne egész nap és egy öszi konzerv..egyszerűen nem tudom mit csináljak...a körzetit kerüljem ki és vigyem kórházba?vagy higgyek neki és törődjek bele,hogy ez van?
fogalmam sincs..annyit változott a helyzet,hogy ha akarom etetni keservesen fölsír!!
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:37-kor.
pironya

hát ezaz piri ,hogy korházba beutaló kell..szóval meg kell kérdőjeleznem a körzeti véleményét,mert ugye pont ma magyarázta el,hogy ne aggódjak...erre menjek vissza,hogy mégis utaljon be??nem tudok okos lenni!!!
asszem a másik topikból meg fogom kérdezni az I-es klinikán a gasztrós nevét,mert ott nem kell egyből befeküdni...legalábbis ezt halottam!!
a súlyán én nem csodálkozok mert 8 nappal ezelöttig evett ivott...ha ezek után is így fejlődne na azon már viszont csodálkoznék.
napi 5X 200gr volt az adagja és ehez jött a gyümölcs és a pép.
most meg semmi..és olyan vadul dörzsöli a szemeit és szenved ha meg akarom etetni..nem értem csak ülök és jár az agyam ..mit kéne csinálnom??
Vendég

Jó reggelt!
bszilvi25

Sziasztok!

Brigi: nagyon jó a videó. Mi is holnap megyünk oltásra. Remélem egyben megkapjuk a pneumot is!!!

Bari: én veled vagyok, és drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Szilvi: észrevettem a második vonalzódat... :lol: :lol: :lol:

Stella: én tényleg érdeklődésből írtam, hogy érheti-e víz már a fülüket. (nem bántásból)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Mi ma megyünk oltásra :cry:
bluebox

Jó reggelt!
Andi, eszembe sem jutott bántásnak venni :shock: Azért a fülembe dugtátok a darazsat és rákérdeztem :) Nincs semmi gond!

Mi nem sokat aludtunk megint :( Boni éjfélkor kelt enni, aztán 3-kor bedugult az orra, de akkor már evett is, aztán megint nem tudott visszaaludni :( Aztán 6-kor megint orrszívás, ő visszaaludt még 1,5 órára, én már nem tudtam.
Ma beszélek a doktornővel, mi legyen, mert holnap kéne oltásra menni, de azt hiszem ismét elmarad :(

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó reggelt!

Bari: Méricske volt? Dávid pisil rendesen? Több, mint egy hete tart, sztem is kellene egy "hozzáértőbb" doki. Én is paramami lennék (vagyok, pedig nálunk csak a napi 3 kevés pisi miatt van aggódás) a helyedben és kérnék beutalót...
Inkább derüljön ki, hogy minden okés, mint hogy valami baj lenne és a doki meg húzza-halasztja. Senki sem vethet meg azért, mert aggódsz a gyerekedért ;)

Hékás: A honlapon a képeimre kattintva hibaüzi fogad, nem pedig a nagyobb kép... Megnéznéd? Köszi előre is!

Kellet volna ma reggel Bencének produkálnia egy pici pisit, hogy a laborba elküldjem. 5 körül rátettem a zacsit, 8-kor meg tök üres volt... Pedig még itattam is, mikor rátettem, hogy biztos ami tuti alapon ne maradjon üresen... Most mehetek újabb zacsiért, mert ezt már nem tudom visszaragasztani :?

No, reklamál a fiam a reggeliéért... Adok neki egy keveset, több úgy sincs a cicikben, mert éjjel 4x kajcsizott... Lehet adok neki mellé egy kis pépet, hátha most nem fekszi meg a gyomrát...

Ma nem leszek, rokonlátogatóba megyünk a babócával...

Puszi mindenkinek! Bari: Kitartás!

Kép

Kép
bettica

jó reggel t!
már akinek jó

ma reggel sem evett :( azt mondta a doki hogy várjunk 3 napot addig tényleg ne adjak neki semmit ..megkínállom és azonnal abbahagyom ha visszautasítja..és ha 3 nap után semmi akkor megint elmegyek hozzá és átbeszéljük újra a dolgot...hát a f...szom ki van...3 nap nekem 15 év leépülés lesz..már így is kb 40 vagyok addigra 55 leszek
Vendég

bettica nehéz ilyen téren hozzáértőbb dokit találni..és sajnos én mint laikus el sem tudom dönteni ki a hozááértő .13 éve szenvedek az evéssel na jó inkább szindi volt katasztrófa..és sajnos minden erőfeszítésem és küzdelmem ellenére soha senki nem jutott vele sem eggyről kettőre..
de ő mondjuk szinte eggyáltalán nem pisilt..és a kutacsa olyan horpadt volt mindíg mint egy kráter.. a minimumokat meghízta heti 10 deka :? :?
aztán jött szilveszter aki egy fokkal jobb volt csecsemőkorában,de egy éves kora óta viszont katasztrófa..őt már évente mérik csak most például tavaly óta fogyott és nőtt 15 cm-ert..szinte a semmin él és sajnos nem is iszik..napi 2x pisil maximum és mindíg tele van a vizelete acetonnal...de nem lehet rávenni hogy igyon..reggel fél órás cirkusz iskola elött egy pohár szörp :x és elmúlt 7 éves :x
te még lelkesen viszed a pisit meg mész orvostól orvosig de én már kicsit jobban befásultam,és sajnos azt tapasztaltam,hogy az orvosok ilyen téren abszolult nincsenek a helyzet magaslatán..
megcsinálnak egy pár vizsgálatot,vizelet vér..aztán széttárják a karjukat.
Vendég

Bari, én nem várnék. Senki nem tilthatja meg, hogy elvidd a kórházba, hogy nézzék meg. El kell mondani, hogy azért nincs beutalód mert a körzeti orvosod többszöri kérésre sem volt hajlandó beutalót adni. Én vittem már így sajnos Tomit a Heim Pál kórházba. A körzeti doki mindig kiírta 1 hétre, hogy megfázás, de semmi normális gyógyszeres kezelést nem adott. A gyerek elment a suliba és 2 nap után visszaesett. Már majdnem évet ismételtettek vele, hát azt már nem hagytam. Bevittem a kórházba, és kiderűlt, hogy a gyereknek kétoldali arcüreggyulladása van, és kezdődő tüdőgyulladása. 3 hétig antibiotikumozták csórit. A zárójelentésen rajta volt, hogy a körzeti orvos mulasztása miatt jelentem meg saját felelősségemre. Ezt ugye el kellet vinnem a körzeti dokinak, mert a hiányzást a suliból neki kellett igazolni. Azóta mindig megvizsgálja normálisan a gyereket :cry: Ez nem elriasztás volt, csak elmeséltem, hogy nem mindig és mindenáron van igaza a "körzeti" dokinak. Vidd el a korházba és vizsgáltatsd ki Dávidboyt. Inkáb mondják azt, hogy anyuka teljesen felesleges volt odamenned mert semmi "szervi" problémája nincs a gyereknek. Ha pedig nincs, akkor mondják meg, hogy mi tévő legyél, mert még tanácsot sem kaptál a jó bevált "körzetitőé". Na most elmondtam én is a véleményemet :wink: Ez sem sértés akart lenni :wink:
bluebox

ja tegnap írtam:igen mérték 80 dekát hízott 3 hét alatt és pisil is
Vendég

sziasztok,

én nem tudom megnézni azt a videót. :(

Bari: próbáld meg, hogy nem adsz neki enni (nem is kínálod), hanem megvárod míg megéhezik. csak innivalóval kínáld. előbb-utóbb meg kell éheznie szerintem. más ötletem nincs... max tényleg a krumpli.

használ valaki párásítót?

mia_snow

márti dehogy veszem sértésnek!!
szerintem is így lesz..bár engem semmivel nem vesznek komolyabban a korházban sem mert a nagyokkal kb 150000x voltam bent a kicsivel mióta megszületett 3x.szóval,szinte már vicnek vesznek
Vendég

Megfogadtam,hogy nem írok,de ezt nem tudom szó nélkül hagyni!!!!
Bari Drága!
Mielött a következő mondatot elolvasod,tudnod kell,hogy nem bántásnak szánom és lehet,hogy nem nekem van igazam....DE....

Gondolj már bele...ha mind a 3 gyermekeddel ilyen problémád volt/van....akkor nem lehet,hogy nem velük van a baj,hanem te csinálsz valamit rosszul????? :roll:
Mert 3 gyerek nem hasonlíthat ennyire,nem lehet teljesen egyforma problémájuk...mert ugye a génjeik sem egyformák! :?:

Még egyszer bocsi!!!

További szép napot!!!!
Vendég

Márti: ügyesek legyetek a oltásnál!

Bari: azért ez durva, hogy még 3 napot váratnak, meg hagyják idegeskedni az embert. Nem elég nekik ez a több mint 1 hét, amig nem evett????

Stella: jobbulást Boninak!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csiri: mostanában egy csomószor gondolok rád, hogy milyen jó, hogy nem most szülsz, mert micsoda cirkuszok vannnak ott nálatok a kórházba...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok

Rakok pár képet, már régen nem tettem.

Kép Kép

Kép
Kép
schopin

csiri te ilyen sértődékeny embernek ismersz :oops: ?

de igen én is és a körzeti is érezzük,hogy bennem van a hiba(vagy bennem is).
soha nem mutatom ki,hogy rettegek az etetéstől de a lelkem ordít..és lehet,hogy dávidboy"hallja"...de mi van ha ezennel tévedünk és mégis baj van..ááááááá nem tudom.

nem lehetnek egyformák mert 3 apától vannak!!és a mostani férjem kövér gyerek volt és mindíg zabált :lol:

képzeljétek tud fogni!!!de olyan szinten,hogy mindíg minden a kezében van!!!mutatom..és eskü hogy ez nem beállított kép
Kép
Vendég

schopin exra édes a kis krapek!!! :lol:
Vendég

[quote]d írta:e igen én is és a körzeti is érezzük,hogy bennem van a hiba(vagy bennem is).

Látod,látod...akkor miért vetíted ki Dávidra az egészet????Mivel még Ö mindent természetesnek gondol,és Te úgy állsz hozzá az evésnek,hogy együnk DE UGYSE FOG MENNI!!!!Ezért Dávid úgy gondolja,hogy az a természetes ha nem eszik,mert anya ezt mutatja!!!!!!!!!!!
Lehet,hogy kicsit zavaros de érted?????
Vendég

Amúgy nagyon édes a képen és pont úgy néz ki mint egy jóllakott egészséges nagyfiú!!!!

Schopin!Helyes kisfiad van :wink:

Andóca!
Ami itt megy az már katasztrófa!A helyi sajtó csak ezzel van tele!!!!
NO COMMENT!!!! :evil:
Vendég

csiri persze értem...de még egy valamit nem sikerült SOHA megvalósítanom..
hogy kicseréljem a gondolataimat..évek óta ezen vagyok..nem csak az evés miatt de minden téren..és nem megy.
emlékezzél csak a terhességemre azt is túl agonizáltam..

na utánnaolvasok ennek a korház ügynek mert én nem tudok ám semmit!!

viszont a tegnapi szörnyű balesetet sajnos láttam..hát rosszhírből asz is sok volt
Vendég

Bari... ne vedd sértésnek, de babavárás közben is javasoltuk már neked, hogy talán egy pszichomókus tudna segíteni a legtöbbet. és ezzel mindenki jól járna, nemcsak te, de a gyerekeid, a családod is!

mia_snow

Csak laknál közelebb,én tuti pikk-pakk rendberaknálak.... :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: