Megjöttünk a dokitól, minden rendben, ő is azt mondta a 7,7es cukromra, hogy ez még éppen jó, azért sok cukrot ne egyek, de nem lesz gond, nem is kell ismételni. Úgyhogy már 3-man mondták ezt, lassan csak elhiszem

Azért figyelek a szénhidrátra.
Manó 900 g körül van, és jól éreztem, hogy a bordáimat rugdossa, mert megfordult (eddig mindig faros volt). Dokker szerint már nem valószínű, hogy visszafordulna, mert a feje a legnehezebb, meg így jobban el is fér

Úgyhogy ő is sima szülésre készül, akárcsak én
Köszönjük a pocidicséreteket!
Andi, tényleg durva ez az ikres sztori...Milyen vizsgálatokon volt előtte? Drukk a holnapi jó eredményhez!
Katuska, nem semmi ez a sok bírósági ügy

a legjobbkor

Nagyszülők nem tudnak eljönni a szülés körüli időszakra? Nem lehet egyszerű, még eddig bele sem gondoltam, pedig nálunk is hasonló lesz a szitu a tesónál majd.
Picuranyu, mi volt a dokinál? Bizony én már egy ideje le sem tagadhatnám Manót! Na jó, azért fel tudok úgy öltözni bővebb cuccokba, hogy ne legyen feltűnő. De nem akarok
Petne, jól látom, Ti is ma voltatok UH-n?
Biga.csiga, az Álomszép 2 nekem is megvan, ami a Baba magazinban volt, de azon csak egy szám van. Gondolom a rendes cd-n azért több van ennél? Bóbita jó ötlet, ha megyünk a szüleimhez, majd én is hozok el régi mesekönyveimet
Csöre, az is jó, ha már a koncepció megvan a babakocsira! Mi onnantól rájöttünk, hogy valójában csak 2-3 van, ami megfelel, azután meg már az ár döntött és hogy beférjen az autómba
Erzsébet, bizti szép lesz a szoba, majd tegyél képet, ha készen vagytok! Képet úgy tudsz feltölteni, hogy rákattintasz a melléklet feltöltése-re, aztán kiválasztod a gépedről a képet. Utána betesz egy linket a szövegbe és írhatod tovább a hozzászólást, majd ugyanúgy elküldöd, ahogy szoktad. Arra kell figyelni, hogy 600x400-as legyen maximum a mérete.
Hanna, merre jártál?
Kata, már megint Genesis? Nem lettél Te függő?
Moffli is tényleg nagyon eltűnt! Remélem minden rendben Velük!
Jó éjt! Mi most megyünk Apjukkal Srek3-mat nézni