A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Hékás, ugyanígy jártam én is tegnapelőtt a képekkel :twisted: :twisted: :twisted: Megpróbáltam egy másik képpel, azt elfogadta :wink:
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 14:40-kor.
hékás

Tényleg, hova tűnt a másik vonalzód????????????? Most akkor mi van a babaprojektel? Most mégis csúszik?????
bluebox

De hülye vagyok, most számoltam :oops: :oops: :oops:
bluebox

Mára eldőltem :cry: Mindenkinek nagyon békés szép álmokat kívánok :wink:
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 14:41-kor.
hékás

jó "reggelt"...
apa ma 6kor indult dolgozni, és én is felébredtem. most ez lesz egész héten. :( ráadásul Milán az előbb köhögött, pedig még alszik. eddig is volt napközben 1-2 köhintés, de mindig vigyorgott rajta... azt mondta a védőnő hogy van ilyen, azért csinálja mert tetszik neki. na de éjjel??? aggódom.

[quote="pironya"]. írta:pironya.. Imádom a kis hájas pociját és azt, hogy konkrétan kinőtte a kádat :shock: :shock: :shock: :shock:

én is magamra ismertem. :D + sértődős, sírós, néha fellegekben járó... skorpió aszcendensem miatt meg ha valakit nem csípek, azzal szemben olyan "éle van a szavaimnak" hogy azt nem köszöni meg. nem mondok én semmi rosszat, csak ahogy mondom... ezt mások jegyezték már meg.

ma nem főzök. van rántott husi, sült csülök, székelykáposzta, túrófánk... látszik, hogy diétás hétvége volt? :D

mia_snow

[quote="hékás"]. írta:hékás..
Én már a 2010 márciusiakat várom :wink:

mi is azt céloztuk be végül. topictársak leszünk a következő körben is csajok? :D

mia_snow

Doki bácsim azt mondta, hogy minimum 2 évet várnunk kell, de akkor is sok szeretettel fog minket várni :wink: De jó lenne :wink: Talán egy kis halacska összejönne. Az ikrek mellé, szerintem tök jó :lol: :lol:
bluebox

Ja, bocsánat SZIASZTOK MINDENKINEK!
bluebox

Sziasztok!

Ez a fránya takony nem akar elhagyni minket :( Este is felébredt rá Boni, hogy nem kap levegőt, akkor sikerült gyorsan kitaknyászkodni és hamar visszaaludt. Most negyed hétkor ismét tele volt az orra :( Úgyhogy ébresztő volt.
Tegnap nem is írtam, hogy Mercikének tényleg gyönyörű szeme van Csongi Bébi meg nagyon szép kisfickó és kész pasi, tényleg 18-as karika :)
Mi is nagykádban fürdünk már, nem férünk a kicsiben :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Mi is kinőttük a kiskádat :cry: De még nem kezdtünk el a nagyba fürdeni, de sokáig nem halaszthatom, mert rúg egyet, aztán a fejebúbját üti be :cry:
bluebox

mi nem úgy nőttük ki a kiskádat hogy Milán ne fért volna el benne (szerintem a topic legrövidebb gyerkőce amúgy :D), hanem annyira pacsál, hogy fel kellett mosnom az egész fürdőszobát. így marad a nagykádas fürdés.

ha nem folyik az orra, nem lázas, de kb 1-2 óránként köhög 1-et akkor mi van? :(

mia_snow

Ugyanezt csinálja Kristóf is. Már gondolkoztam rajta, hogy lehet, hogy nálunk egy picit száraz a levegő. Ugyanis hétvégén nem köhécselt egy picit sem, behoztam a kimosott pelusokat száradni, így egy kicsit párásabb volt a szoba :wink: Mia: szerintem csak akkor van baj, ha az orra is folyik, vagy szörcsög :cry:
bluebox

sziasztok!
evés este 9-kor semmi..ma reggel 6-kor 100,de nagy szenvedés árám!!de jó kedve van... :? asszem leviszem a dokinénihez,át kell tárgyalni ezt a dolgot..majd utána jövök..

nem én vagyok kata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

akkor a hízást eltaláltam ,hogy zéti vezet..

dávid szerintem kinézetre majdnem van olyan jó húsban mint csongi a szexi fotón..majd ma este megmutatom :lol:

na megyek megnézem én is a juniusit
Vendég

Ja elfelejtettem odaírni, hogy ez CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM.
bluebox

mia:szerintem sem baj a köhécselés..ha úgy fog köhögni,hogy az "baj" hidd el észre fogod venni ...és szerintem a szörcsögés meg az orrfolyás sem baj...majd elmúlik..lázas beteg ne legyen
Vendég

Szia Bari :wink:
bluebox

mártihoz hasonlóan én is párásítok csak nem pelussal hanem kislábossal :lol:
Vendég

Na jó, akkor azt a szót hogy baj így értettem: "baj" :wink: Ok?
bluebox

Sziasztok!

Brigi: Elküldtem a honlaphoz a cuccokat. Ha gondolod kiírom a honlap címét az aláírásom alá.

Mia: Kitti is szokott köhögni, de inkább azért mert félrenyel. Kitti inkább szörcsögni szokott.

Piri: Csongi nagyon nagylegény, nagyon édeske!

Én ma 5:20-kor keltem. :cry: :cry: :cry:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

csak 10 körül tudom vinni dávidboy-t!!!
most mondta a védőnő hogy kb 15000-en vannak :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
addig elolvasom mia születéstörténetét
Vendég

Jó reggelt!

Az én kincsem éjjel 2-kor :shock: :shock: :shock: kelt!!!! Megyek érte nagy vagányan, ránézek az órára a nappaliban, látom, mégcsak 2 óra!!!!! :twisted:
Na jó, megetetem, eléggé éber volt, de gondoltam, szépen vissza alszik ahogy szokott, de nem!!!!! Olyan sírásba átcsapóan nyögdécselt, hogy megint vissza vittem, és még adtam neki cicit. Ezek után megint letettem, és egy-két oldalra fordulás után elaludt, és 8-kor kelt. :D
Azért remélem, hogy ebből nem lesz rendszer :!: :!: :!: :!: :!:

Látjátok, csak lett juniusi topik.

Bari: kiváncsi vagyok mit fog mondani a gyerekorvos. De szerintem nincs semmi baj.
bszilvi25

Az én kicsi Manó most ezt csinálja :wink:
Kép
bluebox

Hát ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóó :P Annyira vártuk a 2009. júniusi topicot, hogy mindjárt teleírjuk MI az első oldalt :lol: :lol: :lol:
bluebox

Sziasztok

Mindenki babája nagyon édes, honlap is nagyon szupi lett.

Lenne egy kérdésem.

A fiam kb egy hónapja sír fürdetés közben és utánna is.
Mikorra növi ki ezt? Valakinek még utálja a vizet?
Anyám is jött fürdetni, hogy na majd Ő. Nála nem fog sírni.
Biztos elrontunk valamit mondta. Persze nála is bömbölt.
:P :P
Ma kihagyok egy fürdést meglátom mi lesz, éjjel rémálmai lehettek hajnalban iszonyú keservesen sírt álmában. Nagyon megijedtem.

Kép
Kép
schopin

köszi a megnyugtató szavakat. azért most csináltam egy hársfa teát... hátha.

csajok akik hozzátápláltok: nálatok változott a gyerkőc széklete? Miláné tök kemény lett. na jó nem annyira mint egy felnőtté, de akkoris.

Schopin: próbáljátok meg más időpontban fürdetni. Milán imádja a vizet, de előtte-utána volt balhé, míg el nem találtuk a megfelelő időpontot. :)

mia_snow

Szia Mia

ti hánykor fürdettek?

Mi is kipróbáltuk már 8 kor és 9 kor is.

Régebben mindig 9 fele fürdettünk, és akkor még nem volt balhé.

Kép
Kép
schopin

mi most fél 8kor és minden okés. korábban fél 9 volt... most úgy látszik hogy nappal a kevesebb alvás és a több mocorgás, új inger miatt igényli a korábbi fekvést. 8kor már alszik is.

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 14:41-kor.
hékás

Brigi: Köszönjük szépen a honlapot!!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 14:42-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 14:42-kor.
hékás

Brigi: nagyon cukika Marci baba! Sikerült az aláírás!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 14:43-kor.
hékás

Boni úgy fürdik, hogy annyi vizet engedünk a kádba, hogy kb a füléig ér.
Ezen a képen még csak felmérte a terepet így fürdött első nap. Azóta úgy pacsál, hogy a nagy sarokkádból kipacsálja a vizet a földre :) A kiskádban ilyet nem csinált :)
Kép

Majd csinálok vidámat is de most még szerdáig egyedül fürdetek.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella: nem írtad ki, hogy 18 éven felülieknek! :lol: :lol: :lol: Ilyet délelőtt nem szabad küldeni! :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon Édi Boni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andóca 2008.10.06 09:29-kor.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hékás: nem semmi a kisfiad :wink: Leht inkább cirkuszba való :wink: Annyira hajlékony :wink: És nagyon ari, hogy hullik a haja :wink: És igen én is nagyon szépen köszönöm, hogy megcsináltátok APÁVAL együtt a honlapunkat :P
bluebox

Hékás, Marci egy akrobata :D És annyira szép szája van :) Szóval tündéri.

Kép

Kép
[/url]
stella40

xx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 14:43-kor.
hékás

Sziasztok!

Köszi a hófordulós köszöntéseket!

Ma megyünk délután dokibácsihoz a "kiflizés" miatt. Hékás, Dorina is így csavarja magát.
Köszi a privi választ is4

Szép napot!

Ja és nagyon klassz a honlap!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!

Édesek a babák!

Marci szuper hajlékony!

Mi fél8-8 között fürcsizünk.
Tegnap átaludta az evést és 2 helyett fél4kor evett.Na,gondoltam ez jó szarul jön ki estére.Apa azt mondja:már csak fürcsiután adjál neki.Mondom azt nem bírja ki.És simán kibírta 8ig.
Most megpróbálom 4 óránként etetni. :lol:

Kép
melike

[quote="d. bogi"]. írta:d. bogi..

Ma megyünk délután dokibácsihoz a "kiflizés" miatt. Hékás, Dorina is így csavarja magát.
...

miért mentek dokihoz? nem értem... elvileg ebből lesz a hasra fordulás, nem?

mia_snow

xxx
hékás

Én is benne vagyok a 2010. márciusi topicban!

Nekünk a kaki csak icipicit keményebb. :wink:

Kép
melike

minden amit írtam elszállt!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

röviden:dávid 7,7 kiló..dokinéni nem vette valami komolyan az evés problémánkat pedig szerintem akkor is katasztrófa..és akkor is kikészít idegileg :twisted: a mai napot eddig le sem írom :twisted:

kaki:dávidnak a gyümitől már nem olyan beton kemény mint a táptól...

kiflizés:dávid is csinálta amíg nem tudott forogni..ez baj????

babák gyönyörűek..olyan jó képeket raktatok...boni a nagykádban ...menő :wink:
Vendég

Brigi: Marcikám nagyon hajlékony!!! :shock: :shock: :shock:

Stella: most sztem hülyeséget kérdezek, de az nem baj, ha a gyerek fülébe belemegy a víz???
Már én is várom, hogy valahogy így fürödjön! de nálunk ez még arrébb van.

Múltkor azt mondtam, hogy nekem nem hullik a hajam!
Na ezt most ünnepélyesen visszaszívom!!!!! :o
Annyi hajam jött ki most hajmosásnál, hogy azt hittem nem is marad semmi. :roll: :roll: :roll:

Csüt-ön 9-re viszem a gyerkőcöt az ortopéd klinikára uh-ra! Tessék nekünk szorítani, hogy ne legyen semmi komoly bajunk, jó??? Már megint a sírás kerülget! :cry: :?
bszilvi25

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:43-kor.
pironya

Ezzel a kicsavarással az a baj, hogy valószínűleg azért csinálja Dorina, mert le vannak tapadva neki a nyaki izmok az egyik oldalon. A jógaoktató vette észre, azt mondta, ezt meg kell nézetnmi a dokival, de nagyon gyakori, kicsi torna és minden oké lesz.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

bogi tornával és torna nélkül is minden ok lesz :lol:
amúgy elöfordul tényleg ilyen letapadás...mert dávidnak is le vannak tapadva az izmok a nyakánál..
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: