1.-Rakottkaposzta!Rakottkaposzta!Rakottkaposzta!!!Miota zsuzsi
irta,teljesen odaig vagyok... 2.-Tegnap az egyhaztol jelkepes osszegert kaptunk 10 doboz hasznalt gyerekruhat.0-3 eves korig valot.Hat sok nagy volt benne,amit elkiuldtem(szetvalogatva) az unokahugomnak/ocsemnek.Tovabba sok fel-1 evesnek valo,ezeket szetvalogatva eldobozoltam a baratnoimnek a 4 es 2 honapos fiuknak/lanyuknak.Kepzelhetitek milyen hulla vagyok,tegnap az egesz lakas doboz volt es ruha es kulon fiu-lany kupacok.Ha tudnatok mennyire elveztem...Minden aranyos darabnal visitva futkostam korbe-korbe es mutogattam a ferjemnek,meg sirtam-nevettem.
En is erzelgos lettem,de en olyan boldog vagyok,hogy kismama lehetek!!!Eletemben nem voltam ilyen jol es ilyen boldog,ez a legszebb ajandek amit valaha az elettol kaptam!Valszinu ez most azert jott ki belolem,mert eddig babonabol nem vettunk semmit sem es most a kisingek,rugik teljesen felkavartak...Hulye vagyok,mi??? Na,ma osztogatom a ruhakat es mindenki ugy orul es en mindenhol elmondom,hogy majd kerjuk vissza,persze kamatostol...
Ja,es egyik dobozban volt egy zenelo doboz,nem a legujabb,de nem baj,olyan kisbaba hangulat van tole a hazban,ha felhuzom...
3.-Ma voltam a haziorvosnal.Megmertek,jelentem a hasam (de ezt vhol a csipo es derek kozt mertek) 95 cm!!! 6 hete 88 volt.Es eloreall a hasam,a tesom ki van bukva,hogy o szelesedett en meg olyan leszek,mint aki labdat nyelt
Es mar a meh magassagat is merik:8 cm...
Jol kidumaltam magam,mi?
Majd irok Alicenak,megmondhatom,hogy mindenki udvozli???
szoszi(14+5)

azért amit írtál nekem.