Végre tul vagyok a vizsgakon. Ma volt a szobeli, megyegetett, eredmény csak 3 hét mulva.
Köszönöm, hogy szoritottatok!
Kinga!
Pedig a környezetemben eddig mindenki lanyt josolt nekem, nem értem miért. Nekem semmi megérzésfélém nincsen.
En is tanultam szamvitelt és Magyarorszagon ilyen területen dogloztam. Most is hasonlot csinalok, csak joval unalmasabb.
Chello!
Még nem érzem naponta többször a mozgast, és nem mindig tudom biztosan megkülönböztetni a bélmozgasoktol. De akkor vasarnap reggel biztos voltam benne, hogy ö az.
Megszépült Mucska!
En is eszem reggel müzlit joghurttal és segit a wc-re menésben. En olyat eszem, amiben vannak aszaltgyümölcsök is. Azokon a reggeleken, mikor kihagyom, sokkal rosszabb a dolog (marmint a nagydolog
) Timi!
Anyossal finoman és udvariasan közöld a véleményed, csak hogy "szokja", de még ne izgasd magad, föleg amig a baba meg nem érkezik.
Egyébként vigyazz magadra!
Bori!
Multkor elfelejtettem irni, hogy örülök, hogy mar jobban vagy! Mostmar tessék hizni (nehogymar csak én)!
Egcsi!
Gratula és tovabbi jo lebegést!
Evici!
A sogornömnek is 12 hetesen mondtak meg, hogy fia lesz, és bejött. De azért szerintem ez ritka.
Tegnap beiratkoztam kismama tornara, hetente kétszer fogok menni. Mar elöre örülök neki, mert szépen beindultak a kilok és olyan puhanynak érzem magam. Mar otthon is elkezdtem oriaslabdaval tornazni. Ti mozogtok valamit? Es mit?
Sok puszi, szép estét,
Süncsi

Ha fektetem, ordít.
. Nem tudom, hogy nekem is hogy áll majd be, mert nem mondhatnám még igazinak(kevés idejig is tart), de arra külön kíváncsi leszek, hogy marad e így hasfájás nélkül.Nagyon jó lenne.