A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szivi, ne haragudj, azt elfelejtettem írni, hogy anyám a legnagyobb tepsiben sütötte. :oops: Neked nincs a sütőhöz saját tepsid?

Kép
muzsuzska

Flóra, én szeretem a rántott karfiolt, de nincs türelmem panírozni. Királyfi nem szereti, így nincs gondom vele. :D
Ma egy kolbászt sütök, telerakom a tepsit krumplival és kész.

Mivel párom éjjel 3kor jött haza (12 órázott) így ma csendben kell lennem hogy aludni tudjon szegény. Ma is hosszú műszak lesz!

Kép
muzsuzska

Elmentem krumplit pucolni! :roll:

Kép
muzsuzska

hahó!!!!!!!!! Hétalvók!!!!!!!!!

Nekem már a sütőben a kajám! :D Kolbászkarika, köré krumpli, vágtam rá hagymát és sok-sok fokhagymát, sóztam, borsoztam , hadd süljön! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Helló konyhatündér! :D :D :D :D

KépKép
benó

Szia kismami!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Hogy tetszel lenni??????

Kép
muzsuzska

Jól, de állandóan éhes vagyok és úgy ég a gyomrom, mint mikor éhes az ember. :roll: Egyéként ok.
Tegnap itt volt a Detti meg lementem anyuékhoz, azért nem jöttem.

KépKép
benó

Bocs, most meg elolvastam az előző oldalt.

KépKép
benó

Örülök, hogy ma pihi van és nem kell szuriznod! Ezt ma írtad, ugye? :roll:

KépKép
benó

Rengeteg kaját főztetek tegnap, csajok, és rengeteget takarítottatok! :shock: :shock:

Timi, fehérre meszelitek a konyhát, nem?
Sajnálom, hogy fáj a pocód! :cry:

Tancsu, nem lenne jó babateát adni Gergőnek? Abban mintha lennének ilyen hasfájássegítő cuccok. :wink:

Flóra, nem csoda, ha elfáradtál, Szilzivel együtt, ennyit tevékenykedni! :shock: Én meg csak döglök! :oops: :oops: :oops: A rántott karfiolt mi is szeretjük, csak megcsinálni nem. :oops:

KépKép
benó

Ma írtam! :D

Kép
muzsuzska

Sokszor van mindjártmegjön érzésem.

KépKép
benó

Akkor jó! :D

KépKép
benó

Helyes! Pihenj amikor jólesik! Holnap mész dolgozni? Hogy fogadta az ig. nő a hírt?

Kép
muzsuzska

Ne foglalkozz vele, nem jöhet meg! Szilvinek fog!

Kép
muzsuzska

Az ig. pasi, és egyáltalán nem örült neki. :twisted: Azt mondta, de ez ugye, még nem biztos?! Mondtam neki, érzem az örömöt! :lol:

KépKép
benó

Azt hittem az is nő! Bunkó!

Kép
muzsuzska

Hogy lehet ilyent kérdezni!

Kép
muzsuzska

Ez hihetetlen, hogy ti mostok, főztök, csempét mostok, takarítotok, hajat festetek, fórumoztok, felmostok, dolgoztok stb. egyidőben! Hogy a fenébe csináljátok? :shock: És most már, Szilzi, te teljesen, totálisan ugyanolyan ügyes vagy, mint a többiek! Még pitét is tudsz csinálni! Büszke vagyok rád, társam! :D :D :D

KépKép
benó

Pasi. :roll: Attól ilyen. :lol:

KépKép
benó

Ezt a pitét Te is megtudod csinálni! Felesleges a diplomád hozzá! :D

Kép
muzsuzska

Mindegy, nem akarok hiányozni, mert, ugye, még nem biztos :twisted:, másrészt tényleg nem az :cry:, harmadrészt pedig valamit szegény tanulóknak is kéne tanítani. Azt találtam ki, hogy minden tételt gyorsan, csoportmunkában meg ahogy sikerül, kidolgozunk, és aztán már nem kell félni, hogy mi lesz velük a vizsgán. Csak a gépírást tanítsam meg nekik. De a vécéről nehéz tízpercest mérni. :lol: :lol:

KépKép
benó

majd meglátod, ha egy kicsit több időt töltesz otthon neked is jut időd erre- arra! :D

Kép
muzsuzska

Benó! Elevit? Én szedem!

Kép
muzsuzska

Ha már megvettem 5ezerért megeszem! :D
Ha összejön a babánk akkor Aranyosnak, vagy Drádának fogjuk hívni! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Folsav, vas, B6-vitamin, amíg a Bácsival nem beszéltem. :D

KépKép
benó

A 100 darabos 5000 Ft-ba került? :shock:

KépKép
benó

Na lassan kezdem a munkát! :evil: Már kb 20 perce itt csücsülök a fasza buszjáratok miatt! :evil: Fél nyolckor indultam, hogy kilenckor nyitni tudjak, az amúgy negyed órás útra! :evil:
szilzi

Nem csoda, hívhatjátok Kincsemnek is! :D

KépKép
benó

Szia, Szilzi! :D Ó, szegény, mennyi :evil: fej! :cry: Mikor áll vissza a rendes menetrend?

KépKép
benó

Sziasztok Csajok! :D :D :D :D
szilzi

Szia Szilvi! :D :D

Kép
muzsuzska

Kimegyek egy kicsit a Gy.-hoz, eszik. Mindjárt visszajövök.

KépKép
benó

A menetrend nem áll vissza, mert ugye a bkv-nak így gazdaságosabb állítólag! :evil: Nem morgok ám többet! :lol: :lol:

Mikor fog nekem megjönni Zsuzska???? :( :(
szilzi

Remélhetőleg minél hamarabb! Most már te vagy a soros.

Kép
muzsuzska

Már alig várom a holnapi dokit! :D

Zsuzska, Te nem hízol az Elevittől? :?
szilzi

nyugodtan morogj én is szoktam és jólesik! :D

Kép
muzsuzska

Múltkor abbahagytam mert jött pár kiló fel, de most tök mindegy mert a sok hormon is hízlal! Bár most nem híztam még.

Kép
muzsuzska

Nem baj ám a tepsi :wink: Van a sütőhöz tepsi, de ugye ez albérlet, nem az én tepsim és mikor beköltöztünk próbáltam lepucolni, de reménytelen! :( Olyan koszosnak néz ki még mindig, hogy én nem merek benne sütni!

Zsuzska, sütnivalókolbászhoz teszel simán krumplit, ugye? Megfőzetlenül? Hány fokon? Mennyi ideig kell sütni? Mert nekem is van otthon egy szál kolbász már majdnem egy éve a mélyhűtőbe, megkéne már sütni! :shock: Az jó még ugye? :shock:
szilzi

Kismami, Te mit csinálsz ma? Mentek családozni?
szilzi

Hányra mész dokihoz? Légyszi utána gyere és mesélj ! Kicsit hisztizz a dokinak, hogy nem birod így tovább, minden bajod van stb.........Ne fogadd el ha azt mondja hogy ráérsz! Kérdezz rá a dufastonra, neked is jó lenne, előbb meghozza aztán rendezi, lombik előtt is adják!!! Kérlek légy erőszakos!

Kép
muzsuzska

Tegyél bele valami jó minőségű sütőpapírt, ne szar minőségűt, mert akkor beleragad.

Sajnálom, hogy nem áll vissza a menetrend, nem tudtam.
Nyugodtan nyafogj, szabad. :D

Tegnap találtam a sütőben néhány összecsoffadt kolbászkát, ezeket a Gy. sütötte a múlt héten. :oops: És ott maradt. :?

KépKép
benó

Olyan hideg van itt! :( Lehet ma bemegyek a Tescoba és veszek újabb hősugárzót!
szilzi

Szerintem is csapj az asztalra. Hányra mész?

KépKép
benó

Megyünk majd le anyuékhoz, igen, ott vannak a kislányok is, mert a tesómék most költöznek az albérletbe, ahonnan majd építik az új házat. És úgy gondolták, hogy a költözködéshez nem kellenek a gyerkőcök.

KépKép
benó

Déli 12-re megyek orvoshoz! Én déli 12 órakor születtem harangszóra! Ez jó jel? :lol: :lol: :lol: :lol: Most jutott eszembe! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jövök utána, de muszáj vennem egy cipőt mert szétesett az egyetlen átmeneti cipőm! :( :oops: Úgyhogy nem ígérem, hogy 4 óra előtt a gépnél leszek!
szilzi

Nem biztos hogy jó, nem romlik meg ,cak elmegy a színe és olyan fura íze lesz a fagyótól.

Tepsi kizsíroz, kolbi bele, krumpli köré, alá, só, bors, hagyma, fokhagyma, kis víz rá , alufóliával letakar,kb fél óra így, aztán leszedem a fóliát és pirire sütöm. Kb 180fokon

Próbáltad savazni a tepsit?
Béleld ki alufóliával! Én mindig teszek bele, mert lusta vagyok tepsit sikálni, vagy sütőpapírt, de én nem használtam még.

Kép
muzsuzska

Oké, várunk majd. :D Vegyél cipőt! :D A déli harangszó az mindenféleképpen csak jót jelenthet! :D :D :D

KépKép
benó

Anyu esküszik valamelyik sütőpapíros márkára. Nem tudom, melyik az, de az tényleg nem ragad, tapad.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: