A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Lányok, rakjatok képeket ti is !
Úgy szeretem nézegetni őket! 8) :wink:
bencuri

Bencuri:tényleg olyan helyes Szonja baba-kérünk még képet róla-sokat :P
És Bencéről is!

Kép
Kép
Kép
kike

Szly! Köszi a táblit,nagyon jó.
adataink lemaadtak: 2hó:5630,59,5cm
3hó:6150,63cm

Csajok! nemtudom mi van Áronnal,ma nagyon sokat alszik és időnként olyan keservesen felsír,hogy alig lehet megvígasztalni.
Lehet,hogy már tényleg jön a foga?
Vagy mi baja?
Kakilt,evett,ivott,mosolyog és mégis!
Du. olyat előadott,hogy Anyós azt mondta ő nem merne vele egyedül itthon maradni! :cry:
Dehát nekem muszály!
Torkaszakadtából üvöltött,aztán hang nélkül lila fej,nem veszek levegőt,majd újra sikítás és olyan szinten megfeszítette magát hogy csak na!
Szörnyű volt!
Azóta alszik,de már rettegek,hogy mi lesz ha felébred!

Lehet egyébként,hogy nem tetszett neki a nagy nyüzsi sem,aztán elvonultam vele enni és úgy szépen megette,jó egyszer felsírt közben!
Egész nap kettesben vagyunk és du. hirtelen +4 ember volt még itt és mindenkinek járt a szája.
Ő amúgy is nagyon nehezen viseli ha kizökkentem a megszokott kerékvágásból!
És olyan lelkis lesz mint az Anyja az tuti!

Megyek meglesem!

Kép

Kép
ibm

Bencuri:megelőztél :lol:
De tündéri :P és hogy feláll a haja,még jobban mint Dominak :D

Kép
Kép
Kép
kike

Szonja nagyon cuki!

Katák! Köszi az infókat,asszem én is beadatom neki.

Na most megyek olvasok egy kis suttogót hátha találok benne valami okosságot!

Szerintem ma már nem jövök!

Jó éjt mindenkinek!

Babáknak,mamáknak és papéknak is!

sziasztok

Kép

Kép
ibm

Ibm:lehet hogy a foga,minden gyerkőcöt máshogyan viseli meg a fogzás-lehet hogy szegényt jobban. :? sajnálom. :(

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, nem szokott neki igy állni, csak apával törölköztek, meg fésülködtek és ilyen frizurát kapot akkor!
Kiprobáltad a kin baby gél Dominál?
Vercsi hogy ébredt láza?

Egyébként sokan irtátok, h nosztalgiáztatok. Én is tegnap, régi képeket nézegettem Bencéről!
bencuri

Hétfőn veszek Dominak olyan fogzáskönnyítőt,hétfőn visszaviszem a dokihoz,a náthával,most úgyis másik orvos van,az már csak tesz valamit.

Vercsi csak hőemelkedéssel ébredt,később lett láza.De szegényem azt magyarázta hogy látta Kristit az ágyban,pedig oviban volt.

Majd még jövök ha nyugi lesz,Domi itt ficánkol az ölemben.

Kép
Kép
Kép
kike

Ami, lehet hogy csak a front, ma az én leányom is egész nap csak üvölt...

Kép
andkata

Titi! Mit mondott a Bókay?

Kike, nem javul semmit Domi?

Kép
andkata

Kata:sajnos nem-még mindig hol zöld a taknya,hol folyik,de nem javul szegényem.És a védőnő is azt mondta hogy a fogától nem lehet neki zöld. :( Úgyhogy muszáj lesz visszavinnem mert így még a négy hónapos oltást se kapja majd meg-lassan egy hónapja ez van, a két hós oltás után kezdődött.Nem vagyok nagyon gyógyszerpárti,de egy arcüreg gyulladás nem hiányzik se nekem se szegényemnek,inkább adjon valamit,mielőbb nagyobb baj lesz.

Kép
Kép
Kép
kike

Ma alig evett a Vercsi valamit:egy szál virslit,és most még a kevéske kis tejbedarát se ette meg,,pedig azt szereti.
És pedig nem panaszkodik hogy fáj a torka-tudom,mit akarom ,nem fog zabálni mikor beteg,de akkor is,és inni is alig iszik,pedig aki lázas annak kéne sokat.Így is olyan vékony,most meg mégjobban le fog fogyni :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

És amiért nagyon utálom az antibiotikumokat az az, hogy szegényeimet akkor is kakilásra késztetik,ha pedig nincs is szinte mit kikakilni,mert alig esznek-nem tudom érthető volt e a zagyvaságom :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

És amiért nagyon utálom az antibiotikumokat az az, hogy szegényeimet akkor is kakilásra késztetik,ha pedig nincs is szinte mit kikakilni,mert alig esznek-nem tudom érthető volt e a zagyvaságom :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

na a nyavaja,kétszer ment el,egyszer pedig megszakadt az elküldésem-na mindegy....

Kép
Kép
Kép
kike

Szisztok!

Most nem volt időm visszaolvasni, csak egy gyors kérdés:

Sziszka, Hene!! Ti raktatok fel olyan képet ahol fürdetés van és valami műanyag székszerűségen ülnek a babák a kádban.
Azt hol vettétek?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszta! Olyat a tescoban lehet venni!

sz.andi

Andi! Köszi!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Én is beneveztem Vivit a mosolypályázatra, ha megkérlek titeket, szavaznátok rá is? Előre is nagyon köszönöm! :)
http://mosolyhonap.cora.hu/mosoly_palya ... avazok/437

Kép
linda24

És szeretnék kérdezni! Vivinek már 3 napja nincs széklete, pedig neki minden nap volt. Ez nem baj? Mit lehet neki adni hogy legyen széklete? Hány naponta kell hogy legyen széklete egy babának?

Kép
linda24

Bocsi kicsit bénán fogalmaztam :)

Kép
linda24

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:33-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:34-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:34-kor.
Vendég

Vidokata igen tápszeres Vivi. Köszi szépen, akkor még várok egy-két napot, aztán kipróbálom amit írtál.

Jó éjt mindenkinek.

Kép
linda24

Jó reggelt mindenkinek.Olyan fáradt vagyok ma is :roll:
Nem is tudom,miért.
Domi kelt háromkor,meg hatkor,de én akkor is fáradt vagyok.
Most Vercsi is jól aludt,szerintem ma reggel nincs láza,nagyon jól elveszekednek a Kristivel :lol: de azért mindjárt megmérem neki.

Dórika nagyon édes :D
És persze Vivi is a mosolyával,megyek és szavazok is :D :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok, jó reggelt,
itt szakad az eső :(

Kike,
jobbulást a gyerkőceidnek!
Olvastam, hogy nincs kiskecske :( biztos szolidaritásból termel több tejet :D

Akata,
hát nem túl jó hír, hogy tejallergia - tényleg szinte mindenben van tej :( De az jó, hogy Adél hasa nem fáj meg szépen gyarapodik :wink:

Vkata,
Dórika még mindig nagyon szép! De látom, te meg rengeteget nyüzsögsz otthon - nálunk meg szalad a lakás :roll: (én meg babanetezek)

Patr, én nem megyek Budaörsre, nekem is messze van, na meg nem fogom már sokáig hordozókendőzni Nándit, megfájdul tőle a vállam eléggé már most :( Amennyit meg kell hordozni, annyira elég, hogy elől tudom vinni.
De persze irigykedni fogok, hogy ti már megint :roll:

Andi,
milyen kár az oldalért! Ha van lelkierőd, csináld meg mégegyszer, légyszi!
Örülök, hogy azt írtad, tutira akartok még kistesót :D de jó, hogy akkor nem költöztél el otthonról, és végül minden szépen rendbejött köztetek!
Nálunk szerintem nem lesz több kistesó, de szívesen drukkolok mindenkinek a következő körben is :wink:

Engem nagyon felbosszantott a férjem a múlt héten :x Még írtam, hogy amikor a termosztátot szerelte, utána kicsit tatarozni kellett a lakást, de megoldottuk, túléltük. Másnap kereste vadul a mélyhűtőben a lefagyasztott sonkát, mindent lökött félre, és a nehezen kisajtolt lefejt anyatejet kilökte a hűtőből :evil: eltört a cumisüveg :shock: tönkrement a tej :twisted:
kb 50 ml volt csak, és nem fogadja el a kicsi, de attól még az én tejem meg a kicsié, és akkor nagyon kiakadtam :shock: :evil: :twisted: :cry: majdnem sírva fakadtam
nincs itthon sose a Zoli, de amikor mégis itthon van, mindent tör és zúz :shock: én meg várjam itthon tárt karokkal :evil: és vigasztaljam, ha rosszkedvű :twisted:

KépKép
szkagi

Jó reggelt!

Na, Ági ezen én is kiakadtam volna...Remélem most már lassan többet lesz otthon Zoli és tud a gyerekekkel lenni, mert ez így Neked nagyon nehéz lehet két kicsivel...

Dórika nagyon édes. És hogy fogja azt a játékot.

Linda, remélem megoldódnak a kakagondok. Volt olyan hogy Adélnak sem volt 3 napig, pedig ő 75%-ban anyatejet kap.

Adél édes volt, hat körül kelt és jött velem a nagyágyba, békésen szopizott majdnem nyolcig. Úgyhogy pihentem...Olyan jó volt. :)

Na, mindenkinek szép napot, már amilyen esőben ez elképzelhető!

Kép
andkata

Sziasztok!
Hát este fürdetés után nagyon jól evett Laura, mindkét cicit teljesen kiette! Ó, mondom ezzel kihuzza reggel hétig is (ez volt fél 9-kor) Erre a kisasszony kelt 12-kor, akkor is jól evett, de "csak" fél mellből. Kelt fél 3-kor is, aztán 5 körül, 7-kor, és 9-kor! :shock: Mégis igaz lehet, hogy van 3 hónapos növekedési ugrás is! Meg párom azt mondta, most pótolja az az egy napot, amit nem evett!! Hát lehet!

Itt kezd kisütni a nap, nemsokára indulunk a kaja piacra.

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:35-kor.
Vendég

Kata, nagyon drukkolok a sógornődnek!!! De izgi! Nemsokára unokatesó lesz! :) Nekünk is ilyen izgi lesz februárban, már alig várom...

Nem próbáltál Dórinak sűrítőt adni? Nutriton vagy asszem Hene írt valami gyógynövényboltban kaphatót...

Kép
andkata

Úgy látom Lizynek tényleg növekedési ugrása van...Remélem napköben tudtok azért pihenni...

Kép
andkata

Sziasztok lányok!

Hú, termeltek rendesen!

Andi, én is arra szavazok, hogy ha van energiád, akkor csináld meg újra, mert klassz volt!

Sly, szuper a tábla, aprólékosan végignézegettem a manókák arcát, ki hogy változott, érdekes volt.

Mi kistesót úgy tervezzük, h kb mikor Tami egy éves lesz, nekiállunk a próbálkozásnak! Valaki tervezi hamarabbra?

Kike, én értem, miért vagy fáradt!! Én 1 gyerek mellett is az tudok lenni!

Babák nagyon cukik, Dórika a középső képen, mint egy szerelmes tini, olyan ábrándosan néz!

Viki, én barátnőm is azt mondta, Tami csokis tejet iszik! Most aztán tényleg jól megédesítettem neki, mert tegnap délután nálunk is a kolléganőim voltak, és hoztak 1 doboz emeletes Ferrero Rochert, a felső szint már üres! (Bocs Kata!) :(

Kép
teó

És pár kép:
levegőzünk, a sok rózsaszín cuccot pedig kaptuk! Van, aki csak olyan színűeket hozottt!
Kép

Kép

Már olvasni is tudok!
Kép

Na, ezt a könyvet már kiolvastam, uncsi!
Kép

Fürdés Apával
Kép Kép

Kép
teó

Kata!
nagy drukk a tesődnak!++++++++++++++++++
kívánom hogy legyen egy könnyű, szép emlékrzrtrs szülése!!!
óóóóóóóóóóóóóó, úgy szülnék már megint :lol: :lol: :lol: 8)

jó szórakozást az osztálytalin :wink:
lányok, nekem még nem jött meg.
ettől eshetek-e még teherbe?
mert én már szeretnék lassacskán ráállni a kistesó projektre :wink:

Kép
kimma

jaj de szépek a bébik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mééééééééééééééééééééég képeket!!! :lol:

Kép
kimma

Szly!
köszönjük a táblit, csúcsszuper!!! :wink:

Kép
kimma

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:36-kor.
Vendég

Ági!

férjecskéd máskor átgondolhatná mi a fontosabb, a sonka vagy a babatejcsi :evil:
tuti idegbajos lettem volna :twisted:

Kép
kimma

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:36-kor.
Vendég

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:00-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:37-kor.
Vendég

Tami, a Ferrero-t kivételesen nem szeretem...:wink:

Kimma, máris kistesó? Le a kalappal, egnem is noszogat a férjem, hogy minél előbb, de én még nem tudom elképzelni...gyűjtenem kell az erőt a szüléshez...

Kata a Sinlacot nem nagyobb korban szokták elkezdeni? Adél szerencsére egyre kevesbbet bukik, mondjuk azért pl tegnap is taccsolt...

Viki hogy aludt Bubu? Ott nem esik? Mi azért nem mentünk sétálni. És a leány azért alszik- na nem túl szívesen- már másodjára ma a kiságyában.

Kép
andkata

Tami nagyon megnőtt...És édes :)

Kép
andkata

............
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:58-kor.
20150601134430

Csak röviden tudok jönni!

Olivérnek afta van a szájába és nagyon szenved tőle, nem hagyja kezelni sem. Olyan sírós tegnap óta ésjjel többször felsírt és nem tudta megmondani mi a baja. Már fáj a fejem a sok tutulástól...
Alig aludtam az éjjel.

A Bókay azt mondta, hogy szerencsére nincs kiszáradva (néztek vizeletet) és hétfőn fel kell hívnom, hogy izotópos vizsgálatra időpontot kérjen nekem. Nagyon kíváncsi leszek!!!
Levente persze tegnap hozta a formáját és rendesebben evett. 150-150-110 + tea 120
Ma hajnalban már megint balhézott mielött elfogadta a kaját és megevett 160 körül. Reggel kis gyümi (tényleg nagyon kicsi) és 11 körül 100 körüli táp. Vizet is ivott vagy 60-70-et.
Ja és tegnapelött este kakilt egy keményet, tegnap hajnalban a másikfelét és a dokinál délután még egy adagot és ma reggel is. Csak tudnám miből jött ez neki össze amikor eddig ha rendesebben kajált is 2-3 naponta volt kakija. :shock: :shock: :shock:
Én nem tudom, hogy hogy múködik ez a gyerek. :shock: :? :lol:
2 napja alig vett magához folyadékot és produkált egy tökéletes pisit, alid evett és agy csomószor kakilt. Azt hiszem veszek egy kandikamerát és meglesem mikor eszik stikában :lol: :D :lol: :D :wink:

Bencúri: milyen gyönyörű Szonja baba!!! Azt hiszem lassan megyünk udvarolni!!!
:lol:
Most csak ennyire futotta majd jövök még!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

[quote] írta:arra meg már nem emlékszem hogy ki írta a twingót, de nekem is az volt az abszolut kedvenc. én csak akvárium autónak hívtam. annyira jól ki lehetett látni belőle...

Muffin, én is imádtam, pont emiatt a twinit!!! A VW-ből alig lehet kilátni :twisted:

Kike, szegény gyerkőcök!!! Gyógypusszancs nekik!

Voltunk oltáson és a lánykám nagyon jól viselte!!!! Viszont, azok a szerencsétlenek megint 60cm-t mértek, pedig tuti elmérték vagy most vagy annakelőtte. 68as rucikat kezdjük hordani :shock: nő mint a gomba :roll:
Múlthéten egész végig egyedül voltam a gyerekkel!!! Azt hittem nem fogom bírni, de egész jól ment. Bár nap végére olyan voltam, mint a felmosórongy :cry: Szegény férjem lebetegedett és "karanténban" volt. Nem merészkedett elő, csak a mosdóba, nehogy elkapjuk. Erre tegnap óta 39fokos lázzal fekszem itt..... Mondjuk ő már kilábalóban van..... De olyan orvosi maszkot hord, ha kicsi közelében van. Ja és elég jól megy szegénykémnek a pesztrálgatás....Majd megszakad a szívem, hogy nem érhetek hozzá! Most meg én vagyok karanténban :evil: Azért kimerészkedtem és lenéztem az emeletről -pont alattam van a kiságya- és csak gyönyörködtem benne. Erre, felnéz -mert észrevett, pedig nesztelenül mentem- és nevetett és beszélt hozzám :!: :!: :!:

Írtátok a barackot.... hogy botmixerrel összemixelni.... Na a kérdésem annyi lenne, hogy konzerv is jó????? :roll: Nem lesz baja a kicsinek???
magdolnam

Mármint én írtam a twinit, hogy volt.
magdolnam

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:37-kor.
Vendég

Kép

3 hónaposan :D

Kép

Huncutka
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: