A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Most is eszünk, már alig van az egy tepsi kókuszkockából!

Kép
muzsuzska

Hát most hosszúlesz ez a 11 nap.Ma reggelre felment a hőm. De kíváncsi vagyok, hogy holnap is fenn lesz-e. Amilyen hetem van, holnapra visszazuhan a pincébe.

Kép
flóra 11

Megyek filmet nézni!

Szép álmokat mindenkinek!!!!!!!!

Holnaptól délutános leszek! :evil:

Kép
muzsuzska

Én meg nem értettem, hogy hová lettél! Közben meg új oldalon vagy. :D

Kép
flóra 11

Flóra, én nem méregetem, csak idegesit.

Kép
muzsuzska

Jó filmnézést!

Pá...

Kép
flóra 11

Így én is szoktam járni!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Szia!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Engem kötelezett a dokim. Muszáj mérnem.

Kép
flóra 11

Na, hazaértem!

Kép
szilzi

Ez így nagyon nem lesz jó, hogy elmegyek itthonról nyolc óra előtt és nagyed tízkor érek haza! :evil:

Kép
szilzi

Megint fáj a fejem. :( Remélem Benót elkerüli. :?

Nekem még mindig hőemelkedésem van. Nem tudom mi a fene bajom lehet. :( :shock:

Kép
szilzi

Jaj, szegény Szilvi! Hát ez bizony nem lesz így jó. Nem tudsz autóval menni munkába?

Kép
flóra 11

Nem igazán akarom felhozni az autom, mert az azért nagyon drága lenne. :(

Kép
szilzi

De lehet, hogy az lesz a megoldás... Az A-t sem akarom esténként kirángatni, főleg télen. :(

Kép
szilzi

Elvonulok fürdeni.
Jó éjt! Mindenkinek szép napot holnapra! :D

Kép
szilzi

Jó reggelt!
Flóra ezt találtam még:
Enyhe endometriosis esetén a Propolisz, akár háromszorosára is növelheti a fogantatási esélyeket.

A C-vitamin bevitele előnyös lehet olyan nőkben akiknek csökkent progeszteron termelése van, mely miatt a méh nyálkahártya nem fejlődik ki rendesen, hogy befogadja a megtermékenyítet petesejtet.

Komplex multivitamin készítmények hasznosak lehetnek, főleg olyanoknál, akik korábban nem szedtek semmit. Mivel nagyon sok ponton lehet zavar a szervezetben, és ezek a készítmények sok helyre hatnak, így pontos magyarázatot nehéz adni a hatásukra, de magyar tanulmányok is igazolták hatékonyságukat. Az infertilitásban az E-vitamin hiánya is szerepet játszhat.100NE napi bevitele, fél éven belül emelte a teherbe esési esélyt

Kép
muzsuzska

Zabálom a c vitamint!
Mit kéne még megennem????????

Kép
muzsuzska

Időjárás jelentés: Itt este óta szakad az eső ! :evil:

Kép
muzsuzska

Szilvi, ez tényleg borzalmas, hogy reggel elmész és késő este érsz haza! Én nem bírnám, nagyon hosszú!
Azért szeretem a műszakozást mert mellette van szabad időm.
Nekem az is furcsa lenne ha reggel 8-5 ig kellene dolgoznom.

Kép
muzsuzska

Helló lányok!

Szilzi, nem csodálom, hogy fáj a fejed, ha egész nap dolgozol és utazol! :cry: Várom már a hétfőt, hogy mit mondanak neked! :wink: Remélem, valami jót is tudnak mondani! :D :D :idea: :idea: :idea:

Zsuzsi, most szorgalmasan szúrod magad?
Én azt olvastam, hogy a C vitamin tabletta nem a legjobb, már nem emlékszem, hol olvastam, de inkább egyél gyümölcsöt. :roll: Finom lehetett a sütid, ez az, amelyiket egyesével kell meghempergetni a csokiban és a kókuszban?

Flóra, várod már a ciklus végét, ugye? Azért írtad, hogy hosszú lesz a 11 nap. De most már csak 10. :wink:
Még csak ezt az oldalt olvastam el.

KépKép
benó

Oké, most már elolvastam az előző oldalt is.
Flóra, borzasztó, hogy milyen dolgok történnek a suliban! :shock: Anyám! :shock: Sajnálom a hajadat, én is utálom a fodrászokat, ezért próbálom megoldani a dolgokat itthon egyedül vagy a Gy.-val, az esküvőre nekem is jó rövid hajat csináltak. :twisted: De azért tegyél fel nekünk képet. Mi az a szuszpenzió vagy mi a szent Grál, amit a cigány kiscsaj nem kapott meg?

Tancsu, én is akartam kérdezni már, hogy mi van a sebeddel? Mert egy szó se esett róla azóta. :roll:

Bocs az 500. laptetőért, de nekem még csütörtökig, sőt a 12. hétig para van!

KépKép
benó

Már megettem ma reggel 3 főtt tojást, kenyérrel és paradicsommal. Ügyes vagyok? Majdnem éhen haltam fél 7-kor, de még most is éhes vagyok. Mi a fenét egyek még? Ez a kis bébi felenne mindent! :lol:

Szerintem nem érdemes a jövőn gondolkozni, hogy mi lesz majd, miből lesz eltartva a család, vagy érdemes? Nem tudom. De legalábbis sokat nem javít, ha gondolkozunk rajta. Persze azon se, hogy mi lesz az uh-on. :roll: :D

KépKép
benó

Most iszom tejet, mert olyan érzésem volt az előbb, hogy úgy nyomódott a hasam, mintha megfeküdte volna valami a gyomromat, tudjátok, milyen az. Az mitől van? Egyébként van egy csomó kérdésem, amiket majd a dokinak is felteszek, de előbb leírom nektek is.
- Mit tudok tenni, hogy megmaradjon a baba? Ez a legfontosabb kérdés. Tényleg jó-e a palástfű rá? Vagy van-e még valami?
- Szabad-e rádiózni?
- Szabad-e hason aludni?
- Szabad-e fürdőkádban fürdeni és ha igen, max. hány fokos legyen a víz? Ha nem szabad, akkor az baj-e, ha a lábam meleg vízben van, de a többi részem nem (ülőkádunk van)?
- Baj-e, hogy most meg már nincs hányingerem?
- Szabad-e hastáncolni (csak körzéseket meg ilyeneket, nem rázok)?
Most több nem jut eszembe, pedig elég sok volt eddig a gondolataimban, nem érdekes.

KépKép
benó

Nem tudom, elmegyek-e Pestre a Dettihez, sok kedvem nincs kimozdulni, nem tudom, ti paráztattatok-e be, vagy csak úgy szimplán. :roll: Szívesen lennék vele, de persze azt se szeretném, ha folyamatosan rólam lenne szó, pedig most ez valószínű. Bocs. :oops: Pedig neki hétfőn van a szülinapja. :D
Nem írnátok le, mikor van a szülinapotok? Felírom valahová vagy a nefelejtsdel.hu-ra.

KépKép
benó

Na, megittam egy csomó tejet, most talán jobb.
Nem jön senki?

KépKép
benó

Itt Dr Bubó:

Kedves Benó, neked már semmi szükséged a palástfű teára!

Miért ne lehetne hason aludnod, ameddig nem nő akkorára a pocakod nyugodtan alhatsz bárhogyan.

Normális terhességnél annyit rádiózhatsz amennyit csak kívánsz! Kérdezd Tancsut, miért kergette R, a lakásban!
Amennyiben teljesen elháritod a rádió szót, párod keres máshol egy normális rádiót!

Fürödhetsz fürdőkádban is, normál testhőmérsékletű vízbe. A kismamák is járnak úszni! Nem kell se lefagyasztani magad, se leforrázni!

Hányás: Én inkább örülnék ,hogy nem okádok!!!!
De ha hiányzik, ne szedd a B6 -ot, és zabálj mindent össze amig nem tudsz hányni!

Flóra, Tancsu, Timi, Szilvi, cáfoljátok meg ha nem így van Dr Bubót! Csak azért hogy az újdonsült kismami megnyugodjon!

Egy normális tehességnél nem kell semmilyen változást erőltetni.
Sok pihenés, normális étrend, vitaminok,stressz mentes élet!

Kép
muzsuzska

Köszi, Dr. Bubó! :D :D :D

KépKép
benó

Mi a fenének iszol ennyi tejet, le akarod pipálni a tehenet, hogy benned több lesz? :D

Kép
muzsuzska

Lenyomta a gyomornyomást vagy mit. :D

KépKép
benó

Ha valaha sikerül terhesnek lennem én akkor sem fogok inni egy rohadt korty tejet sem ! Még a szagát se bírom !

Megpróbáltam, többször, lement, körülnézett és sugárban kijött.
Mivel sokat forogtam tehenészetekben, ajánlották, hogy a friss tejet próbáljam. Melegen visszataszítónak tűnt, gondoltam hidegen majd én megiszom. Kivettem a hűtőből, meghúztam. 3napig fostam és okádtam tőle,mert sikerült a tömény tejszínt is lehúznom egyszerre.

De minden más formában szeretem. Ez bőven elég.

Kép
muzsuzska

A sok zöldség rohad a beleidben és gázosodik! :D

Kép
muzsuzska

Megyek hajat mosni! :D :D :D Fejet is!

Kép
muzsuzska

Visszamegyek a topicunk elejére, mert ott valamit javasoltam Tancsunak, egy oldalt, ahol lehet látni a babát fejlődésben, és meg akarom keresni. Ha esetleg valakinek eszébe jutna az oldal címe, megköszönném.
Ja, az előbb majdnem hánytam, de aztán mégsem. :D

KépKép
benó

"A sok zöldség rohad a beleidben és gázosodik!" Ezt mire írod? :shock:

Ne igyál tejet, ha nem szereted, az is jó, ha más tejterméket eszel.

KépKép
benó

A teheneknél fordul elő! :D

Kép
muzsuzska

Leléptem megyünk névnapot köszönteni, ott ebéd, utána munka!
Szép napot mindenkinek! :D

Kép
muzsuzska

Neked is szép napot! Egyébként megtaláltam, amit kerestem: www.pampers.hu

KépKép
benó

Szerintem lefekszem egy kicsit még.

KépKép
benó

Kismamák és kisbabák új nagy egészségkönyvéből idézem:
"Az a korábban gyakorta hangoztatott vélemény, miszerint a magzat a várandósság első három hónapjában (az ún. első harmadban) veszélyeztetett, idejét múlt és tudománytalan hiedelem."

KépKép
benó

Persze a következő oldalon meg azt írta egy másik fószer, hogy ez az elmélet ma is áll. :twisted:

KépKép
benó

Rakott krumplit ennék. Úgyhogy csinálok is.

KépKép
benó

Marhára unom már magamat, nem jönne valaki? :cry:

KépKép
benó

KépKép
benó

Olvasni sincs türelmem, tévét nézni se, mi a fenét csináljak? :wink:

KépKép
benó

Szió Benó!

Mi már megjártuk Flóriánnal a piacot,bevásároltunk ,most még elment csirkeboltba,meg talán Tescoba. Csinálok megint ragulevest,de most aprólékkal. :D

Kép
flóra 11

A mosógépem kimosottki kellene teregetni. De fáradt vagyok. Jöttem kicsit pihenni ide,aztán hajtok tovább.

Kép
flóra 11

Zsuzsi,tök jó dolgokat találtál! Köszi! :wink:

Kép
flóra 11

Ja,és Dr. Bubónak igaza van! :lol:

Kép
flóra 11

Benó, minden tünet minden terhesnél változó. A legtöbben egyáltalán nem hánynak. Ez nem is kötelező. Az egyetlen közös tünet a cicifájás. Ha ez van, akkor minden rendben. Persze ez sem fáj örökké, ez is csillapodni fog.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: