Sziasztok Csajok!
Nem sok erőm van írni, és mivel most írok, láthatjátok, hogy nem utaztam Veszprémbe a szüleimhez...
Szóval, aranyosak vagytok, hogy bíztattok a baba dologgal, de mostanra megvilágosult elöttem, hogy tuti nem attól vagyok rosszul. Hiszen: egész éjszaka hánytam és aztán hasmenésem is lett. Reggel nem bírtam felkelni. Aztán amikor elindultak a fiúk anyumékhoz, elaludtam és 3 óra alvás után most úgy érzem, kicsit jobban vagyok. Egyetlen előnye van az egésznek, hogy hirtelen most 2 kilót fogytam.
Aztán hab a tortán, az volt, amikor hívott a párom. Ugye úgy volt, hogy leadja Danit anyunak, aztán megy tovább a haverjával Pécsre autót venni, és amikor hívott...
Kérdeztem, na odaértetek? Erre ő: hát nem! Megcsúszott a kocsi, és összetört az oldala, és kitörött az első kereke. Na, mondom frankó. Más sem hiányzott ezután!! Szerencsére a fiúknak nem lett bajuk, de most várják az autómentőt, aztán meglátják, hogy mivel tudnak majd hazajönni. Ha más nem marad a sógorom hazahozza őket (még jó, hogy ők Pécsen laknak a párjával).
Azért a srácot is sajnálom, mert kinézett egy tök jó kis kocsit magának, aztán úgy volt, hogy most meg is veszi autóbeszámítással. Szerintetek????
Na, asszem elég is volt az üldögélésből, megyek visszafekszek.
Ha tudok, majd jövök még hozzátok!
Mindenkinek csodaszép hétvégét!