A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Sziasztok!

Andabella: jó pihenést nektek!

Gjéti: ezek után beterveztem egy babamozit, hátha számomra is teljesen egyértelmű lesz, h mi van a lába között :D . Grat a vizsgádhoz! Damir, nekem nem tetszik annyira, mint a Domi és Ádi. Olivér tini koromban volt a favorit nevem, amit én már elfelejtettem, de az egyik öcsém felvilágosított vmelyik nap, h ő emlékszik rá.

Verus: engem a nagymamám „fáraszt” mindig, h másnak nagyobb a hasa ilyenkor. Pedig szerintem nem kicsi. Eddig a melleimtől nem láttam a cipőm orrát, most már a hasamtól :D .

Abencze: grat a fiúhoz!

Zsuzsi: hsz írásának módszere nálam, nyitok word-öt, leszűkítem a fele szélességre, másik oldalon a babanetes hsz-okat, így egyszerre látom a két képet, olvasok és válaszolgatok. A végén pedig beillesztem.
Én is nézegetem a pocimat :D .

Julcsi: nem vagy háborodott, csak kismama, és tombolnak a hormonjaid :D .

ZétiVera: jó olvasni, h jobb a hangulatod. Örülök, h jobban vagy és, h Zéti meggyógyult! A játszószőnyegről, majd tegyél fel képet.

Panna: jobbulást neked, a párod meg nagyon rendi, h így is elment veled.

Andus: Jó, h minden rendben volt az UH-n!

Mist: jobban vagy már?

Nekem náthára nagyon jót tesz a pirítós sok fokhagymával.

Tegnap voltam dokinál, minden rendben.
A védőnő nálunk még nem volt, remélem, csak akkor jön, ha hazajöttünk a KH-ból, de utána majd mi megyünk, ha kell, mivel az utcánk végében van az ovi-védőnő-gyerekorvos komplexum kb. 2 perc sétára.
A genetikai UH nálunk is kb. 25 perc volt, abból 10 perc a pofikeresés.

Szülés utáni nagydolog produkálása pedig azért kell, mert minél tovább bent marad, annál nehezebben jön ki. Másrészt, hasi műtéteknél előfordulhat,h leáll a bélműködés. Nálunk a kismamik korpát kaptak, ha az nem volt elég jött a pezsgőkúp ill. a Laevolac. De készülhettek szilvalekvárral is, homeopátiás cuccal is.
A homeopátiának is az az egyik elve, amit mindig el is mondtam a kismamiknak a tejnövelővel kapcsolatban, h hinni kell benne. Szerintem ez a gyógyszerekre is igaz. A dolgok, részben a fejünkben dőlnek el!
Nekem a bőröm olyan, mint régen, csak a bimbóudvarom szárazabb.
kreiszi

Bizony bizony, a kórházban minket keményen megfenyegettek, hogy ha 3 napig nincs termelés akkor balhé van :D de mondom nekünk úgy adták a hashajtót kettesével mint a cukorkát :D

Jaj amin kiborultam: az ebéd úgy nézett ki, hogy a folyosón lévő asztalokra kirakták szobánként a tálcákat, amin a leves meg a második volt, és a császárosoknak rá volt téve cetli a tálcára, hogy "pépes". Namost a "pépes"= krumplipüré ami krumpli sosem látott max valami szintetikus port+ egy kicsike szelet töltelék :D a 3. nap már sírva nevettem rajta :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Julcsi: én is tervezem a jógát, akkor remélem ott találkozunk! Ugye előzetesen nem kell bejelentkezni?

Zsufi

KépKép
zsufi74

Mégegy okosság: aki ne adj Isten császáros lesz esettől függően 3-5 napig reggel-este oxitocint kap injekcióban a méhet összehúzni. Nekem kb a 2-3 szurinál kedvesen megemlítette az őrzős néni hogy adott bele algopirint, nem fog annyira fájni. Én meg kedvesen mondtam neki hogy köszönöm nem kérek mert nem úgy tűnik mintha használna, úgyhogy ne kapja feleslegesen a baba. Lényeg: ha szurit kaptok kérdezzétek meg mi az akármilyen kábák vagytok, mert én pl így elkerültem a felesleges algopirinezést.

Annyira de annyira irigykedek a jógára!!! :D Elhatároztam, hogy ha már nem fogok szoptatni el fogok járni hastáncra! Az talán nem olyan ugribugri, az nekem nem menne, és olyan szépek :) Valaki járt már?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Persze azt nem tom mennyire lesz gusztusos látvány a hasam két gyerek után :D :D :D Biztos van olyan hastáncruha amiből nem villan ki annyira :wink: vagy majd magamra tekerek egy olyan csillámos leplet és abban lejtek :lol: varázslatos látvány leszek az tuti :D de tényleg szeretnék eljárni, úgyhogy ha van tapasztalat elő vele :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Na most Z alszik és jól rátok telepedek, a kedvem is jó :)

Kangunak akartam még írni, hogy én sem hittem a hp-ban amikor Z fogzott és a védőnő mondta hogy minden kismama a camomillát használja, és Znek semmit sem használt. Aztán mikor nyaraláson megfáztam és a coryzaliat adták a gyógyszertárban úgy voltam vele, hogy a fene ott eszi meg azt az ezrest amibe került, ha nem használ adtam egy pofont az ördögnek és veszek valami ütősebbet, de óránként szopogattam, betartottam mindent ami a papírján volt (nem ittam utána, stb) és egy nap alatt úgy kikúrált hogy álmodni sem mertem volna, egyetlen gyógyszer sem hozott volna ki abból a szintű torokfájásból egy nap alatt! Azért mondom el, hogy én is hitetlen voltam, de mégis bejött végül. A camomilla meg valszeg azért nem hatott Znek mert erősebb kellett volna, 15-ös helyett 30-as, vagy esetleg valami egész más gyógynövény. Alkatilag el kell döteni mi jó, ami nehéz, de az a jó benne, hogy lehet vele kísérletezni mert nem árthat, max rajtad marad ami nem jött be. Szerintem adj neki egy esélyt, tarts be mindent ami a papíron van, hátha neked is úgy bejön mint nekem a coryzalia! :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Andus: jó, letelt a 2 hét, de mi van , ha egyszerű nemtörődömségből nem telefonálnak? Nem bízom benne, hogy ez a probléma "Juliskának, az adminisztrátornak" épp olyan égető mint nekem :(

Na lám, ennyit érnek a hashajtók. Én még mindig a glicerines kúpra szavazok, 5-10 perc múlva eredményt produkál. Nincs az a lelki gát, ami megakadályozná a hatást :wink: .Szerintem ez a probléma a szülés után csakis lelki eredetű :)

Kép
kangu

Sziasztok!

Abencze: Gratulálok a kisfiúhoz! :lol: Igazi meglepi volt nektek!
Üdv a fiús anyukák táborába! :lol:

Crocus: A Bodies kiállítás érdekes lehetett, én is szívesen megnézném, meg is említem a férjemnek!
Sajnálom, hogy így jártál a beutalóval, meg is nézem gyorsan a cukorterheléses beutalómat, nehogy valami hiányozzon róla! :?

Zsuzsi: Ez normális dolog, hogy nézegeted a pocidat, büszke kismamák vagyunk, én is mindig nézegetem, ahol csak tudom! :lol:

Julcsi: Én is könnyen elsírom magam, ha nem úgy szól hozzám a férjem, ez a hormonok miatt van, teljesen normális dolog!

Kangu: Jó hogy felhoztad a témát! Én erre még nem is gondoltam! Pedig idegen helyen nekem se szokott menni a dolog :oops: , volt olyan hogy az egyhetes nyaralás alatt nem volt semmi! :oops: :?

Mist: Ugye már jobban vagy?

Ja, és linea negra még nekem sincs!

Ma voltunk apával nézelődni, vettünk egy meleg sapit, egy rugdalózót, az ágy fölé egy körforgót! :D
zsu83

Panna: Nagyon rendes volt a párod, hogy ennyi munka után még elment veled vásárolni! :D
Mielőbbi gyógyulást kívánok neked, vigyázz magatokra!
zsu83

Kép Ha minden igaz akkor sikerült fel raknom amit az orvos adott papirt bár ezekböl az adatokbol csak a méreteket diktálta a többit az aszisztens irta hozzá. Hozzá kell tennem hogy az aszisztens nem láta a monitort meg én se. Akkor honnan irta a többi adatot. Szóval nem igazán értem a dolgot. És lehet hogy hazudok és csak 1.5 percet vizsgált. Ti is ilyen papirt kaptatok??? És a végen a blabla semilyen felvilágositás nem volt. Meg rendes vizsgálat sem :twisted: :twisted:

Kép
háfi

Jövö héten megyek a dokihoz és neki mindenképpen szólok. Vagy ne ?? Ti mit mondtok???
Puszi Rita

Kép
háfi

Julcsi, köszi a tippet! Használok babaolajat, úgy szívja a bőröm, h csak na…
Pedig soha nem voltam szárazbőrű típus. :?

Andi: Egyik haveromat is Istvánnak hívják, és ő semmilyen becézést nem szeret.

Zsufi, nekem is túl külföldi volt elsőre a Damir név, de valahogy úgy beleszerettem…
Apának is felvetettem ma, és mivel látta h mennyire lelkesedek, bevettük az esélyesek közé.
Most valahogy úgy érzem, nem bírnám ki, ha nem adhatnám a kicsinek… Közben meg ott
Az Olivér és a Dominik is… Olyan nehéz. Mégis jobb lesz ez a sorsolós dolog, mert akkor
A véletlen dönt legalább. :lol:

Zétibébi, én nem tudom, h szülés után is lesz e ekkora étvágyam, de ha igen,
Akkor azt hiszem apa minden nap jöhet az éthordóval. :lol:

Nekem nincs linea negrám. A csíkjaim vízszintesem vannak, a köldököm fölött.
:shock:

Kép

Kép
gjéti

Jut eszembe... Megvettem az első holmit a kicsinek. :)
Felteszem gmailre,mert ide béna vagyok feltenni. :lol:

Kép

Kép
gjéti

Háfi, ha a méreteket lemérte, akkor tényleg megcsinálta a vizsgálatot normálisan. A többit azt nálam is valami szabványszövegből másolták be a jelentésre, ahogy láttam - gyanakszom, hogy ez azért van, mert akkor szól külön az asszisztensnek, ha valami eltérést lát. Nem tudom, ha nem vagy nyugodt miatta, inkább szólj, mint idegeskedj - de szerintem mondta volna, ha olyasmit lát, ami nincs rendben. Nekik azért már elég jó szemük van ahhoz, hogy rövid idő alatt felmérjék a helyzetet.

Amúgy a 4D-n (ha akartok majd menni ilyenre) is megcsinálják az összes szokásos vizsgálatot, akár azzal is tudod magad nyugtatni :)

KépKép

KépKép
stelly

Gjéti - ez éééédi :) már "csak" a helyét kell kitalálnotok :wink: (mármint hogy kinél) tényleg, jutottatok előbbre a megbeszéléssel, vagy mikorra tervezitek az összebútorozást?

KépKép

KépKép
stelly

Nézz körül, édes lányka jó minőségű rucik egyenesen Svájcból. :)

http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=10879551

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Gjéti: jó kezdet! :)

Abencze: gratulálok a kukacoskodáshoz! :)

Panna: gyógyulj meg gyorsan, hogy lehessen tovább vásárolgatni. :)

Ma anyagbeszerző körúton voltam, remélem legközelebb már az eredményeket mutathatom :):

Kép
Ennyire nem akartam kékbe hajlani, de így sikerült...

Kép
Kép
elif

Gjéti a Damir és a Dominik közül én is a Dominikra szavazok. Nehéz lesz neki beditálni a Damirt ha kérdezik, de ha tetszik ne hagyd magad meggyőzni :)

Háfi ez a sablon azért van, hogy ha valami mégis van akkor mondhassák, hogy ők aztán szóltak hogy nem 100% az uh. Semmi egyéb. A gyógyszerekre azért van ráírva hogy kismamák nem szedhetik, hogy ha esetleg beteg baba születik akkor a szülők egyből perelnék a gyógyszergyárat, és lehet hogy a gyógyszernek nem is volt köze a dologhoz. Ezzel a szöveggel a tájékoztatóban kiküszöbölik ezt, mert ők megmondták hogy nem szedhető terhesen. Csak sablon és a perek miatt van. Ha bajt látott volna szólt volna, de mindenképp kérdezz rá a dokidnál mert nyugtalan maradsz.
Egyébként én az égvilágon semmilyen leletet nem kapok! :D 3 hetente megyek, akkor a bpd-t bejelöli egy kis iksszel egy görbén, és ha van kedve beírja a kiskönyvbe, ha nincs akkor nem. Semmiyen papírom nincs uh-ról. Ha vizsgál akkor beírja a kiskönyvbe hogy 3000 (most ez épp 2000) meg hogy Th femibion, ennyi.

Lányok, megint keményedek... :( mi lesz velem, nem úszom meg azt a sz.r gyógyszert...és fáj is :cry:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Az mondjuk igaz, hogy távolsági buszoztunk, és Z összerúgdosott, meg megpakoltam 4-5 dobozt és vagy két zsákot a költözéshez :oops: nade akkor ne csináljak semmit???

Vera
Kép
Kép
zetibebi

zetibebi: lehet, hogy csak az átállás mellett volt sok ez a szervezetednek nem? Próbálj meg egy kicsit pihenni, vagy kevesebbet lassabban csinálgatni... Bár gondolom ez Zéti és költözés mellett kevésbé kivitelezhető. :(

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Mivel többen érdeklődtetek a Bodies iránt:

Stelly: 10-12-dikes diákokat vittem, és természetesen csak az érdeklődőket. Az ilyesfajta kiállításra egész osztályt vinni nem érdemes, hiszen nem feltétlen bírja mindenki. Amúgy a bioszfaktosaim vetették fel, hogy szeretnék megnézni.
Nem olyan szőrnyű, mint gondolnánk, többen alig akarták elhinni, hogy ezek valódi holttestek, ugyanis a preparáció miatt elég mű kinézetük van.

Edina: Nagyon érdekes volt az egész, bár én a korábban hallottak alapján azt hittem több beteg szervet is láthatunk.
Csak erős idegzetűeknek írom:
Azért volt ott dohányos tüdő, rákos tüdő, zsugorodott máj, golyvás pajzsmirigy stb. Egy külön szekcióban vannak az embriók, és magzatok, így aki nem akarja megnézni őket az kihagyhatja. Mindenféle korú magzat van,érdekes, hogy már a 9 hetes embriónál is látszik,hogy fiú.
3000 Ft a felnőttbelépő, de a diákcsoportok 1500 Ft-ért mehetnek be,ha előre bejelentkeznek. Amúgy nagyon sokan vannak,és a kabátot, táskát kötelező berakni a ruhatárba.

Crocus
Kép

Kép
crocus

Háfi: A leletemen nekem is ezek vannak! Nekem nemcsak a méreteket, hanem a többit is a doki mondta, négyüregű szív,..stb.
De a papír alapján mindent megnézett!

Gjéti: Ma még nem húztatok nevet? :wink: :)
Jaj de édes a pelenkázó lap! :lol: Olyan kialakítású mint Bencusé!
Hol vetted, mennyiért?

Elif: Nagyon szép kellékeket vásároltál! :lol:

Zétibébi: Próbálj meg egy picit kevesebbet tenni-venni, bár tudom, hogy most a költözés miatt húzos napjaid vannak! :roll:
zsu83

Hello Kismamik!

Ma nincs oly szerencsém, hogy 8 előtt fektessek, mert most rohamozták meg a kádat a kis drágáim.. :) Olvastalak titeket, hát jó sokat írtatok! Nem is vagyok képes mindenkire reagálni, főleg ilyen röpke idő alatt, ami adatott, de igyekszem!
Valaki csinált töltött káposztát, hát én is az előbb raktam össze a 7végére, hogy még este megfőjön...na meg az úgy jó, ha többször van felmelegítve.... :) remélem fincsi lesz, az illata isteni!

Széklet-dolgok szülés után: Hát nekem egyik gyerekkel se adtak beöntést, remélem most se kapok majd, vajúdás alatt vagy 10X mentem el wc-re, szerintem már mire a szülőágyra kerültem tök üres volt a belem.... szülés után én is a kínos kérdésre nagy hazugsággal válaszoltam, hogy persze hogy volt.......nekem aztán ne adjanak semmi hashajtót! Amúgy is normál állapotban 3 naponta megyek, miért is sikerülne ha aznap, vagy előzző nap tök üressé váltam, és még kaja se került be.... :)

Gjéti! nekem is folyton száraz a bőröm, még viszket is sokszor, úgyhogy egy tömeg testápolót kenek én is magamra....pocakkenés nálunk is apáé!!! Használok DMes olajat, és persze a milupa krémet, csak mert az elsőknél is az volt!!!(és jól bebarnította a hasam) Amúgy meg seemi csíkom szerencsére sehol!

Névdolgok: Lehet én is kipróbálom ezt a kalapból húzást, hátha könnyebb lesz dönteni.... :)

cicikenőcsnek én is garmastant használtam, meg volt egy gyógyszertári keverékem, ami szintén nagyon jó volt!

Na mennem kell, befejezték az ázást a gyerekek....mese, fektetés! Jaj! a kedvencünk mostanság az ANNA-PETI-GERGŐ mesekönyv! Aki nem ismeri, mindenképp szerezze be!!!! A legaranyosabb könyv, leghelyesebb képekkel! (Írta Bartos Erika)
Ez csak úgy eszembe jutott...
Jó 7végét mindenkinek, szép időt, sok sétát!!! Nekem megin korán kell kelni, mert holnap a lánynak lesz ovisuli, amire vinnem kell(ez olyan előkészítő félem, sulival ismerkedős kedvcsináló)
Aztán vasárnap meg az úszás miatt kell kelni...annyira szeretnék egyszer az életben 10ig aludni délelőtt....és nem menni sehová! de hát ilyen az anyuka sors! :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Elif mik lesznek a cuccokból?

Crocus a táskát miért kell letenni, mit lehet ott elemelni? :shock:

A gond a hasammal, hogy többet akarok mint amennyit bír, most belevettem abba a diónyi agyamba, hogy vasárnap már ott alszunk, nade ahhoz előbb a cuccok többi részét be kellene dobozolni, a szekrényeket szétszedni, utánfutó sincs bérelve, stb...és ezekből a dobozolást meg kellene tudnom csinálni, de nem megy, és csak ülök itt mint egy hal...most megint a háztartás is szalad peig már kezdtem utolérni magam...apa holnap is dolgozik, vasárnap szabad ugyan de egy nap alatt ezeket egyetlen ember nem tudja megcsinálni, jövő héten végig reggel7-től este8ig dolgoznak, simán lehetne menni a nemtommilyen bíróságra emiatt... elég a panaszból. Csak mégegy, hogy holnap suli lenne, és nem tudok elmenni :(

De valami jó is: amióta ritkábban szedem azt a sz.r gyógyszert sokkal-sokkal többet mocorog a bébim ami nagyon sokat hozzátesz a jobb hangulatomhoz :D Már csak este felet veszek be. Remélem ha elköltöztünk és nyugisabb leszek tényleg elég lesz a vitamin meg a napi 3000 mg magnézium :D

Megcsináltam a nyakpárnát a kocsiülésbe Znek, elég girgány lett :D de a célját eléri :) rakok képet mindjárt. Nagyon maszek tényleg :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép Levágtam egy kb. 15x50cm-s darabot puha pamutból(1750 Ft volt métere), hengert varrtam belőle, Zvel megtömtük darált szivaccsal és csomót kötöttem a végére. Még azt nem tudom hogy lesz kifli alakja, de majd kitalálom :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Húha nem csak én vagyok itt kreatív ahogy látom, zetibebi nagyon szuper a párna, de komolyan, totál design-os azokkal a csomózott végekkel! :) És olyan jó lehet már egy ilyen kis manóval kreatívkodni... épp ma beszélgettünk erről a barátnőmmel.
Mik lesznek a cuccokból? Hááát akkor nagylevegő... :D:
decoupageolt textilképek a babaágy végébe, fejvédő, zsebes tároló a kiságyra, baldaching, díszpárna, kardigán, pulcsi, zokni, talán babakönyv, esetleg hálózsák és még kitudja... :) Kinéztem ágyneműgarnitúrának is anyagot, de sajnos nagyon drága, jobban jövök ki ha készen megveszem.

Kép
Kép
elif

Jesszus Elif, kardigán??? :shock: :lol: Nem semmi, ilyen ügyin kötsz?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

zetibebi: hát nem tudom, mindenesetre szeretem a kihívásokat :D. Anyunak, mamámnak is kötöttem már pulcsit igaz néhány évvel ezelőtt, szóval gondoltam nehogymár éppen a fiacskámnak ne csináljak... :) és olyan szépséges mintákat találtam.

Kép
Kép
elif

Elif, rendelésre is dolgozl? :lol: :lol: :lol: csak viccelek, ha itthon leszek, remélem, én is beindulok - na azért ennyire nem vagyok ügyes, de néhány dekordologra képesnek érzem magam :D

Majd fotózz ám, hogy miket készítettél!

Vera, tőled is jöhetnek további képek, jó kis ötleteket adtok :) tudom, hogy ilyen nagy tervekkel nem egyszerű, de szerintem pihizz amennyit csak Zéti enged... jó, hogy többet mocorog a a picurka, szereti, ha anya vidám :D

Ma voltam anyunál, tök aranyos volt: ő nem akarta mondani, de ha már itt vagyok, odaadja, mert talált egy olyan édes rugit, amit nem tudott otthagyni. Ja meg egy kis bodyt alá, mert hát hideg lesz télen, ja meg még három másik bodyt, mert olyan kis aranyosak - de az egyik kicsit nagyobb, majd belenő a picike :D azt gyanítom, lelkes :lol: :lol: :lol: megmutattam neki a 4D DVD-t, majdnem elolvadt a képernyő előtt, hogy milyen édes - mert láttam, hogy kinyitotta a kis száját, meg hogy kalimpál a kis kezeivel, meg forgatja a kis kobakját, stb stb :D kezdek tartani tőle, hogy ő jobban izgul, hogy mikor lesz február, mint én :D

KépKép

KépKép
stelly

Stelly de édi az anyud :D

Úgy szeretnék én is pulcsit ilyesmit kötni de a sálnál leáll a tudomány :D Az viszont van Znek, csíkos és egy nagy Z-betű van benne. Már most is kötnék ilyet, de milyen színt és milyen betűt??? :D :D :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kötésről jut eszembe, hogy Andrisnak én is kötöttem egy pulcsit, még megvan...ági is hordta, olyan nagyon bébit!!! Majd megkeresem, és felrakom neketek....Áginak csak hálózsákot vartam, meg ninti overált!!!Nagyon szupi lett, azt is lefotózom.... el is csodálkoztam mikor elővettem őket, hoyg míly keratív voltam, és hogy ráértem!!! Na de most is kell valamit gyártanom! Valahogy muszály! Kap egy alvós zsákot, az biztos,meg nem tom mit ötlök még ki! Jaj ven egy kedvenc takaróm, azt is kreáltam Andrisnak, imádta nézegetni!Anniyra édes mintája van, és jó színe! Imádta a pirost! :
Kép
Zetibebi! Csúcs az a párna! Én is akarok olyant! Lehet nekiállunk a kölikkel, mert hát a hosszú kocsiutakon ez nagyon hasznos!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Zsufi: Huhh, szuper, hogy Te is jössz hétfőn jógára! Nagyon várom már, hogy találkozzunk! :)

Erika: Jól vagy??? Pocid? Mikor mész orvoshoz?

Elif, Zetibebi
: Szuperek vagytok, hogy ennyi mindent készítettek. Majd mindent szépen fényképezzetek le! Bevallom, én a pulcsikára vagyok a legkiváncsibb. :)
Ja, és Zeti, csak óvatosan!!!

Háfi: Én nem tudom, de azért csak nem adnak ki olyan lelelet a kezükből, amiről nem győződtek meg??? Legalábbis reméljük!

Én jobban, sütöttem palacsintát az Uramnak, szent a béke. :D Holnap Anyósék, remélem elmúlik az érzékeny hangulatom! Nem akarom egy buta megjegyzésére hazaszaladni. :?

Mindenkinek szép hétvégét!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zetibebi: Ajánlom az Á-t és az L-t és mondjuk zöldet. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zétibébi: Szuper a párna! Nagyon ügyes vagy!!! :lol:

Elif: Én is szívesen kötnék, csak nem tudok! :? De a sógórnőm már kötött Bencének egy kis pulcsit! :lol:

Eszter: Nagyon aranyos anyukád van!
Az én anyukám is teljesen odavan az unokáért, mindig kérdezgeti mit csinál az unokája? :lol: És már alig várja a következő 4d-s dvd-t! :D

Julcsi: Kívánom hogy holnap nagyon vidáman ébredj, és vidám legyen az egész napod! :lol:
zsu83

Ahogy mondjátok, lehetne Á és L, rózsaszín-kék csíkokkal :D

Rakjatok képet a kötött pulcsikról, azok olyan cukik! :D Majd én is lefotózom holnap a Z-s sálat :wink:

Énisénisééénis akarok menni veletek jógára!!! Ha van laptop meg kamera rakjátok oda, majd vigyorgok benne ha mást nem is :D

Egyébként így könnyebb dolgom van kreatívkodni hogy már tudom mi az igény, mint pl hogy a nyakpárna nagyon kellett, de pl a kiságyra akasztható tárolót én nem használtam, hanem a pelenkázó feletti szekrényben volt minden. Ettől függetlenül ti lehet, hogy fogjátok használni. Nekem rövid időn belül kacatos lett belőle :oops:

Zétinek a következő fontos dolog a már említett fejkoppintás-védő az új ágyára, mindig a fejvéghez kucorodik álmában egy tenyérnyi helyre, és a fa fejtámlában mindig koppanna.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Julcsi holnap kitartást! :D Csak pozitívan!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép Z a kórházban 3 naposan, csak megtaláltam ezt a képet és nagyon szeretem úgyhogy gondoltam... :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Stelly, az összebútorozás még odébb van.
Bár nem akarok mindent a végére hagyni, szóval legkésőbb
december elején szeretném elkezdeni.
H kihez, az még mindig rejtély... :roll:

Zsu, még nem húztam, mert nem voltam itthon. Barátnőztem egy
kicsit, apa is a haverokkal van. :)
A pelenkázólapot egy bababoltban vettem, fogalmam sincs h mi a neve. :lol: 1700 Ft volt, ami szerintem jó ár. Nem? :oops:

Zetibebi, cuki a kispárna, Zéti meg imádnivaló. :P

Kép

Kép
gjéti

Leültem kicsit, Zétivel jútúbozunk, szereti fedde le grand-ot :shock: amíg megy addig elül az ölemben :wink:

De nehéz egy utánfutót akasztani...de úgy néz ki szereztem egyet, és már minden csak azon múlik össze bírok-e pakolni ma :roll: és akkor holnap cuccolunk ha esik ha fúj :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kedves kismamák elnézést, hogy itt zavarok, de sajnos nincs még saját oldalam és szeretnék egy kedvező lehetőséget a figyelmetekbe ajánlani, a bolti árak feléért készítek kismamaruhákat 34-52-es méretig, akár méretre is.
Nadrágok, felsők (34-46): 3500 Ft-4000 Ft
Tréningruha (nadrág +felső) 7000 Ft - 8000 Ft
Tréning nadrág külön is rendelhető!

Igény szerint a kész darabokon kívül korrekt áron, anyagtól és mérettől függően hasonló árakon más méreteket is elkészítek 34-52 méretig, akár egyedi méreteket is!

Várok minden kedves érdeklődőt! Vidéki megrendelések is vállalok, amit utánvéttel (500 grammig 1300 Ft), és előre utalással ajánlott levélként (500 grammig 650 Ft) tudok teljesíteni!

Sajnos a képek nem a legjobbak, de mindegyik csinos és kényelmes viselet!

További információkért fordulj hozzám bizalommal:
sziszilva@freemail.hu

Köszönöm a lehetőséget!
Szilvi

Kép Kép Kép
sziszilva

Sziasztok!

Jól elromlott mára az idő! :?
Apa hazajött reggel az éjszakából, betegen! :( Összeszedett valami vírust szerintem, fáj a gyomra, hányingere van! :?
Most főztem neki kamillateát, hátha megnyugtatja kicsit a gyomrát! :roll:

Zétibébi: Ok, lefényképezem majd a pulcsit! :)
Gondolkodom ezen a kiságyra akasztható tárolón, anyukám felajánlotta hogy megvarrja! :lol:
Nagyon édi baba Zéti ezen a képen! :lol:
Jó pakolást nektek mára, de nem erőltetni túl magad! :wink: :)

Gjéti: Az nagyon jó árba volt! :D
Bezzeg a miénk! :? Na majd mondom is apának, hogy nem kell mindent megvenni azonnal a Brendonba amit meglát! :x
zsu83

Gjéti, az szuper ár volt, mindenhol 3500 körül láttam.

Zéti milyen szépséges volt csecsemőnek is :D Jaj mindjárt bőgök, úgy szeretnék egy ilyen kis pöttömkét megölelgetni!!!

KépKép

KépKép
stelly

Köszi Lányok, sógornőméknél vagyunk videéken, és Anyósomékkal minden rendben. Sokkal jobb a kedvem ma! :D

Zetibebi: Zeti már picinek is gyönyörű volt!

Zsu: jobbulást a Párodnak! Sajna a Brendon nagyon drága, bár tényleg nagyon szép dolgok vannak. :( A Brendon Outletben voltatok már? A Soroksári úton van, az sokkal olcsóbb.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zsu, én úgy vagyok vele, h nem érdekel nagyon a márka.
Ha jó a cucc, vagy az anyaga, v vmi, akkor megvesszük.
A legfontosabbak (kiságy, babakocsi) majd úgyis elég drágák lesznek,
szóval... A kocsi így is több mint 100 000Ft lesz, de anya ragaszkodik hozzá, h megvegye...
A tegnapi és a mai húzásom eredménye 2 Dominik. :)

Kép

Kép
gjéti

Köszi a bókokat Z nevében :)

Gjéti én sanszosnak érzem, hogy Dominikotok lesz :wink:

Zsu jobbulást szegény párodnak, te el ne kapd!

Stelly már csak 18 hét és lesz egy mesés kis mazsolád neked is! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Rémes az idő. Most beszorultunk a lakásba ezzel a két égetnivaló kiscsajjal. Képzelhetitek mi megy itt. :?

A rácsoságyra akasztható zsebes taró nagyon jó találmány! Lehet benne tartani a hajkefét, cumit, cumiőrt, apróságokat. De sajna, ahogy okosodnak a csemeték megtanulják kipakolni ezt a kincsestárat. Előbb csak kinyulkálva érik el a zsebeket, később beráncigálják az egészet a kiságyba. :( . Én annó a Soroksárin vettem egy készletet (1fejvédő+1zsebes tartó), leértékelve, mert egy kis szakadás volt a zsebes tartó egyik felrakós fülén a tépőzár mellett. Nem akartam megvenni, de olyan pitiáner összegért adták (1000 Ft körül), hogy megvettem. Nem bántam meg azóta sem. Nem csak egyszerű anyag, hanem v.mi bélés is van benne.

Zsu83, én ugyanezzel a vírussal rendelkezem. Tök jó, szenvedek össze-vissza, állítólag 2 hetes az átfutási idő :(

A Kínos téma: Én az orvosokkal szemben őszinte vagyok, eszembe nincs bármit letagadni. Az első gyereknél megjártam, a másodiknál a szülés után úgy voltam vele, hogy minden gyanús jelet jelentettem az orvosnak. Nem győzőtt csititgatni, hogy higgyem el, minden rendben, ő nem végzett trehány munkát. Én viszont soha többet nem kívánok úgy hazamenni a szülés után a kórházból, hogy lezáratlan probléma maradjon, és az újszülöttet hátrahagyva vissza kelljen költöznöm, hogy műtögessenek. Szóval, ha nincs bélműködés, azt még ott oldják meg, mielőtt hazamegyek :oops:

Na, pici lány kirámolta a földet a vizipálma cserepéből. Azért van ilyen nyugalom. A szobanövények már átmentek a rostán, csak olyan van, ami nem mérgező. Szegény fikuszok mind elajándékozva :( . Megyek gyereket mosni....

Kép
kangu

Julcsi: Köszönöm!
Jövőhéten akarunk menni a Brendonos Outletbe, ott néztünk Bencusnak egy overált: http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... 8&mainid=2
Lett volna olcsóbban is, de azok meg elfogytak! :?

Gjéti: Engem se érdekel a márka, csak a férjem nem tudja hol a határ! :?
Hajrá Dominik! :wink: :D

Zétibébi: Köszi, igyekszem nem el kapni!
A férfiaknál rosszabb beteg nincs, ilyenkor úgy el tudják magukat hagyni! :?

Kangu: Neked is jobbulást! Voltál orvosnál?
Vigyázz magatokra!
zsu83

Nálunk most nagy a nyugalom. Apa estére ment dolgozni. Viki takaritja a szobáját. Nyugalom és béke. Jó éjszakát :D :D

Kép
háfi

Kicsit reklámozom az oldalunkat (decemberi topik) amit én készítettem, mivel veszélyeztetett terhesként itthon sok időm van:) és igazából nem csak a decemberieknek készült.

Mivel kezdetleges verzió és több minden nem működik még és lehetnek hibák, így arra kérlek Titeket hogy kattingassatok rajta és ha hibát észleltek vagy ötletetek van akkor az oldalon a kapcsolat alatt kérlek írjatok nekem levelet, köszönöm!

Az oldal folyamatos fejlesztés alatt, érdemes lesz később is vissza nézni, a miért jó várandósnak lenni és a tippek, trükkök dinamikus tartalommal (szerkeszthető regisztrált felhasználók által saját tapasztalat alapján) fog elkészülni, lehetővé lesz téve fotó feltöltés, nem csak decemberi kismamik számára. Ezenkívül bármelyik topiknak ha megküldik az adatokat (pl. excel táblázat formájában) szívesen elkészítem a táblázatát a mamik oldala alá.

Katt ha kíváncsi vagy: http://kismami.net

Bocsi ha vkit zavartam ezzel a hozzászólással! További jó pocakosodást! :)

Aida

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kangu annyira ismerős a virágföldkipakolós szitu :D Képzelem a csajszik mit művelnek, gondolom Zéti szorozva kettővel :D Jobbulást!!!

A férfiak tényleg szörnyű betegek...néha egy megfázástól nem kelnek fel és jajgatnak :D volt ilyen exem... :D

Na a helyzet a következő: ma összekaptam magam és bevállalva az esti keményedést összeraktam a cucc nagyrészét, még a fiókokat meg a polcokat is kiszedtem a szekrénysorból, ha lett volna csavarbehajtóm még lapra is szerelem :D :D Kapunk kölcsön utánfutit úgyhogy reggel megkezdjük a cuccolást :D
Úgy tervezem, hogy reggel az első körrel elmegyünk mi is Zétivel, hogy legyen ideje estig adaptálódni az új helyhez, nem teszem meg vele, hogy csak este viszem oda és egyből egy idegen helyen altatom éjjelre.
Ez annyit jelent, hogy holnap reggeltől bizonytalan ideig nem leszek netnél. Apát ismerve pár hét és lesz ott is net (függő szegénykém :lol: ) és van a községi könyvtárban is net, meg anyósomnál is, meg itt a régi helyünkön is lesz még egy ideig, úgyhogy ha közelben leszek rátok nézek. Nem lesz semmi meló visszaolvasni titeket :D Aztán ha apa összebuherálta az új helyen a netet újra törzstag szeretnék maradni. :D Ha közben netnél vagyok hozok majd képeket. Addig lehet hogy a bébike is eldönti L betűs vagy Á betűs sálat szeretne :D

Úgyhogy most ünnepélyesen megragadom az alkalmat, és kis időre elbúcsúzok, nagyon megszerettelek titeket, úgyhogy ha lesz megint net jövök! Mindenki nagyon vigyázzon magára, jó soppingolást, pocakeresztést, jó eredményeket!

Andus, Kangu, ha megvan az amnió légyszi írjátok színessel a kezdetét hogy lássam ha csak kevés időm van átfutni az üziket! Szurkolok nektek!

Pusz mindenkinek!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: