Sziasztok!
Egy pozsonyi utazás (munka

) miatt nem voltam pár napig, de így utólag is boldog szülinapot kívánok Kata!
Megdöbbentő, hogy ilyen sokatoknak van már előteje, nekem semmi jele. Nem aggódom rajta, mert én is azt olvastam, hogy nincs összefüggésben a jövőbeli tejjel, de azért jó lenne…
Gratulálok mindenkinek, aki túllépte a 100. napot, és azoknak is, akik a 3. trimeszterbe léptek!
Nyugi lányok, én már 8 kilót híztam a 10. és a 25. hét között, és bár nincs itthon mérlegünk, de az biztos, hogy a 10. hét előtt sem kevés ment rám, hiszen a hányinger ellen folyamatosan ettem. Megijedtem, mikor a mérlegre álltam, de azt mondta a védőnéni, hogy minden rendben, ne izguljak egy percig sem, valószínűleg vékony voltam, mielőtt teherbe estem. Igaz, hogy én vizesedek rendesen, vagyis nyilván a víz is dob rám 1-2 kilót. Rita, az 5 kiló szerintem egyáltlán nem sok, sőt.
Ez a szülés utáni vérzés elég félelmetesen hangzik

. Nekem már a mensi sem kevés, ha ez még annál több lesz, akkor ki sem jövök a wc-ből

.
Pocakfotók nagyon szépek!
Betegeknek jobbulást kívánok, nekem ma 3 hete kezdődött, de még mindig nem tökéletes, néha köhögök, és fújom az orrom. Ennyit számít, hogy nem szedjük a gyógyszereket, vitaminokat számolatlanul

?
Mágenes, Anna nagyon édes, ahogy ölelgeti a pocidat.
Az otthon szüléssel kapcsolatos megjegyzésed minden szavával egyetértek.
A túrós galuska receptjét felteszed a másikra?
Jandrea, a horgolt felsők nagyon szépek! Persze a többi is, de azért amit Te csináltál, az sokkal értékesebb.
Picuranyu, a ti cuccaitok is édesek nagyon.
Kisember, Kisbogács, üdv köztünk!
Én is várom már nagyon, hogy itthon lehessek végre, és csak a babára, a karácsonyra, és azokra a dolgokra tudjak koncentrálni, amihez kedvem van. Sajnos nekem az utolsó hónapom a munkahelyen nagyon kemény lesz, biztosan ritkán tudlak majd olvasni benneteket

. Csmoni, ezek szerint hasonló cipőben járunk

.
Katuska, apukádnak jobbulást!
Jó, hogy felhívtátok a figyelmet a várandós csomagkuponra, én már teljesen elfelejtettem.
24+5? 40 deka? És egészséges?
A férjem Somlóra ment szüretelni. Szakad az eső

. Remélem, nem fázik meg kegyetlenül. Már csak az hiányzik, hogy összeszedjen egy jó kis tüdőgyuszit.