Szuszu,
Ne foglalkozz a csajjal, inkább azért figyelj a dokira is, mert egy követ fújnak sajna. Nem akarok nagyon ellene beszélni, mert nektek kell, hogy szimpi legyen, de a legújabban hallott sztori szerint nem is szólt, és hátrahúzta a fitymáját egy kissrácnak. Aztán véreset pisilt, fájt neki, stb. és amikor visszavitték hozzá, még akkor sem szólt, hogy mit csinált, csak adott rá krémet. Persze anyuka elhozta tőle a gyerekeit, és amikor találkoztak, vmi olyasmit mondott nekik, hogy "mivan, a földig leér neki? ". Hát, szerintem gáz. Különben Zalánnak is le van tapadva a fityma, de kapott rá krémet, és ha semmi javulás, akkor sebészet.
És Pék dokibácsinak 3 fia van, nekem is mondta

Kérdeztem, hogy nem kéne neki egy lány is, azt válaszolta, hogy minek, persze viccesen
És ha minden okés, akkor jövő hétvégén már megyünk is ki!!!! (-án kap Csanád oltást, ha nem lesz beteg. Teóm gyerekein végigment valami lázas, köhögős vírus, remélem mi kimaradunk belőle.
Voltunk csípő uh-n a Tűzoltó utcában, nagyon szimpi kórház, aranyos dokinénivel

Semmi baj nincs szerencsére. 12 ezerért csinálnak csípő, hasi és koponya uh-t, és egyesével 6 ezerért. Nagyon jó gépeik vannak.
Kiváltottam a dm-es bababónusz csaomagot! Ha vkit érdekel, csak be kell mutatni a születési anyakönyvi kivonatot, meg kitölteni a jelentkezést, és kapod a csomagot. A kuponfüzet miatt érdemes (2 db 50%-os CundA), és folyamatosan küldenek még akciós kuponokat.
Petráknak boldog névnapot!!!!
Zsiginek jobbulást és sok gyógypuszit!!!!!