A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Dorka!
örülök, hogy "csak"melegpötty. :D Letti hogy van? és te??
Zsófi 1.30-kor kelt, majd mivel nyüzsgött 5 körül, magam mellé tettem, de ott meg aludt, így én bizony felkeltettem, mert nem akartam fél óra múlva megint kelni ESETLEG. Így viszont 8-ig aludt.

Nagynéném meg addig ügyeskedett, hogy kénytelen volam áthívni. Mondta csak ÁTUGRIK egy pillanatra. Na ez nála egy óra volt. :shock: :? sebaj! őt legalább letudtam. :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nevelőmamám: :? :? :?
tegnap azért nem voltam, mert átmentünk a szüleimhez. Találjátok ki mit főzött ebből az alkalomból a nevelőmamám!!!!!!! BABLEVEST!!!!! :oops: :oops: :oops: még jó hogy vittem itthonról készételt!!! :oops:
Más! szerintetek mit ajánlott fel ma reggel!!!! hogy hazahozza ma KAtát az oviból!!!! TERMÉSZETESEN AUTÓSÜLÉS NÉLKÜL!!!!!!!! (mintha nem 2 napja fejtettem volna ki, hogy ülés nélkül nem engedem hogy a lányok utazzanak!) hogy lehet valaki ENNYIRE értetlen. És akkor cikizősen mondja, hogy "minek ilyen rövid távon autósülés" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok!
Köszönöm szépen mindenkinek az infokat, sokat segítettetek. És a kedves fogadtatást is :)

Holnap reggel tesztelek, majd jövök az eredménnyel, hátha bekapcsolódhatok hozzátok hosszabb távra is.

MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba, hajrá! NAGYON IZGI.
Én anno nem mertem megnézni....

Veronikusz, bableves :twisted: :twisted:

Hihetetlen, már 2 órája alszik az ölemben. Nem merek köhögni sem. :wink: A karom meg leszakad, de végre ALSZIK NAPKÖZBEN 30 PERCNÉL TÖBBET. éljen a hidegfront!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

A jóképű MARTIN fiúnak és is nagyon-nagyon boldog második születésnapot kívánok!!!!!!!!

[b]Eni:
most mondjam azt, hogy én is egyetértek?????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonibaba: üdv. köztünk, én is Vidás...... megy a drukk, gyere a hírrel!

Nálam helyzet változatlan :x holnap telcsi.....
Ez a hastánc tényleg csodákat tesz, valahogy feltöltődve ,totál nőként jövök el onnan. Főleg , hogy kedden vettem egy jó kis gatyit és rázókendőt hozzá, öröm benne mozogni.

Bencit holnap viszem vissza kontrollra a Jánosba, elég jól viseli a kötést a fején, azt hittem le fogja szedni.
Most épp Elmo-t néz, meg van érte zavarodva és ma vettem neki egy dvd-t. Itt sikongat a nappaliban. Láttam egy interaktív kb. fél méteres Elmot a Corába, dumál, nevet, pörög-forog, de még akciósan is 10eFt volt az ára
:twisted:

Renáta: átmásolom , küld priviben címet hova postázzam. "cserébe" kérem a boszi ismerősöd elérhetőségét. Majd meglátom mit kezdek vele....... :wink:

Veronikusz: nagynénéd: no comment...... Most ennyire figyelmetlen vagy direkt bosszantani akar?

Na, megyek lerendezem magam :? aztán viszem a kiscsajomat jazzbalettra. [/b]

Heni

Kép

Kép
cancan

Szonibaba!
Nagyon izgi.....kiváncsian várjuk az eredményt :lol:

Veronikusz!
A nagynénéd nem nor...lis, ha lehet ilyet mondani.Tuti direkt akar bosszantani....hagyd figyelmen kívül az a legjobb amit tehetsz.....
Letti úgí viselkedik mint egy anygal..ma még szinte csak evett meg aludt....majd gondolom most kezdi a műsort este mielőtt lefekszünk...remélem nem éjjel....., mert ma kidolgoztam magam.
Tök jó , mert tudok tőlük még főzni is.....ma már a muffinon is gondolkoztam :lol:

Aprooka!
Vannak a frontnak pozitív hatásai is :lol: relaxálj Te is amíg a fiatalemeber engedélyezi :P

Memme
Gratulal Melindának a bilibe kakusoláshoz....... :P

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Köszönöm szépen a drukkokat mindenkinek, aranyosak vagytok.
Persze nem bírtam ki és megcsináltam most a tesztet, ami negatív lett. Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem jön már meg? Amúgy 28-30 nap között szokott lenni a ciklushossz, de a 30 az ritka, inkább a 28-29 az átlag. Szóval ehhez képest a 33 napról nem tudom mit gondoljak?!

Aprooka!
Az én fiam is nagyon tud a kezemben aludni, a maga több mint 10 kilójával. Sőt, ha már végképp nem akar elaludni, ideülök vele a gép elé és ha szerencsém van, jól bealszik.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Brigi. :) Nem tudom, miért törnek rám néha ilyen kitárulkozós pillanatok... :oops: Mindegy, ilyen vagyok. :)

Aprooka, mehet sudocrem az arcra is, én a pattanásaimra is azt kenem. :roll:

Veronikusz, értetlenség, az nem kifejezés.

És köszi lányok, hogy gondoltatok rám. Jól esett, nem volt most még nagy ünneplés, mert apa Kanadában van konferencián. DE anyumtól kaptam egy ajándékutalványt egy fogyasztós-masszázsos-tekercselős szalonba. :lol:

mtunde

Ja, lányok, nemrég beszélgettünk a tejcukor-érzékenységről. Van valamelyikőtöknek egy használható listája, mit lehet, és mit nem? Felnőttről lenne szó.

mtunde

Tünde,
khm: Hyvää syntymäpäivää! (nem igaz, hogy nyelvrokonok vagyunk :? :D )
És tárulkozzál minél többet!

Nálunk továbbra is napi egy elmebaj a'la Kisjankó,de: összefutottam védő néninkkel, azt mondta, hogy ez így normális, ha érdekel vkit,megírom majd, hogy mit mondott, csak most tök lusta vok gépelni.

Steffi,
lökd a címet lécci, Flórka küldd érte egy puszit(meg én is), ha még nem kaptál volna eleget... :D

Jócak, jócak

Kép
Kép
paklincs

sziasztok, na, en is itt, Letti, Maja nagyon edik:) Martin Tunde, boldog szulinapot!

Sikerult jol megfaznom, pedig holnap mennenk eloszor uszni, de igy asszem nem megyunk...
mit lehet szedni szoptatas mellett, tudja vki? megfazasra es fejfajasra... meg azt is akartam kerdezni, h a gyerekorvos mondta nekem, h szedjek vasat, fel is irattam, ami a terhesseg alatt bevalt, a ferrofolgammat, de ennek a tajekoztatojaban az all, h a folsav atmegy a tejbe, nem artok ezzel a babanak?

Az Ejszakai gondoskodast most vettem meg a teszveszrol, ha erdekel, Aprooka, szivesen odaadom, mar vegeztem vele...kicsit a masik szelsoseg nekem, mint a Suttogo, itt azt tanacsoljak, az egesz csalad aludjon egy agyban...:) nem mondom, h nalunk nem igy van, Zsofi is minden reggel a mi agyunkban ebred, de azert estenkent eloszor a sajatjaban szokott aludni, es idovel szeretnem, ha ott is maradna...

artikulatlan anyukak...hat nem tudom, biztos mindenkinek elfogy a turelme neha-neha, kepzeljetek, alattunk lakik egy 3-4 eves forma kislany, na naluk allandoan all a bal, az anyja minden nap uvolt vele, es a kislany visszauvolt, miota itthon vagyok napkozben, egyre nehezebben viselem oket, es persze megfogadtam, h en nem fogok igy beszelni a gyerekemmel, majd meglatjuk, sikerul-e...:)

jah, meg a fegyelmezes, en is sokat feltem anyukamtol kisebb koromban, eleg dominans egyeniseg, nem is volt sosem tul bizalmas a viszonyunk, remelem, nekem sikerul majd mashogy csinalni...

ma voltam a tesomeknal, unokaocsemnek sikerult uj csunya szavakat tanulnia, hehe, nem tudom mit lehetne vele csinalni, valszeg azt sem tudja, mit jelent, mikor azt kiabalja, h hulye picsa, de eleg kinos...

banana

jah, es Veronikusz, a tesomek sem nagyon forszirozzak a gyerekules temat, mondvan, h ilyen kis tavra nem szamit, meg ilyenek, hiaba magyarazom nekik, h ez milyen hulyeseg, baleset barhol erheti oket, stb...aztan a multkor a kisebbik gyerek, 15 honapos, menet kozben kinyitotta az ajtot, na akkor megijedtek kicsit asszem...

banana

Sziasztok!

Megkésve bár: Tünde! Boldog zülinapot!
És persze Martinnak is boldogboldogot!

Nálunk megvolt az első oltás. Peti teljesen besértődött. És doktornéni aszonta, cumisüveget meg ne tudja, nem baj, ha stagnál a súlya, elég jó husiban van. Hát én tegnap egész nap próbálkoztam, gyerek üresre szívott, hisztizett egész nap, és estére üvöltött az éhségtől (szerintem). Nekem meg majdnem elment a tejem, mert nem fejtem, csak szoptattam, meg idegeskedtem. Ráadásul a férjem nem partner az egészben, de az is lehet, hogy csak azt látja, hogy ideges vagyok. Anyós meg pláne, teljesen kiakadt attól, hogy esetleg nem nő Peti kilóra. Szóval gyötrődünk. Azért ma még akciózom, aztán majd meglátjuk.

Tejallergia: Amúltkor voltam az "otthon szültünk" topicon, és ott van egy llink: tejmentes.blogspot.com

Türelmetlenség: Én is sokszor. És amikor nem is vagyok mérges, csak muszáj szólnom valamiért, mert látom, hogy hülyeség, akkor is azt hiszi Pankám, hogy anya mérges. És a múltkor éppen sikerült kialudni magam, és akkor azt mondta: Anya ma olyan aranyos vagy. és én úgy szégyelltem magam, ahogy még soha. De addig jó, amíg legalább lelekifurdalásunk van a dolog miatt.

Banana!
Kinyitotta az ajtót? Jesszus!

Hali Szonibaba!
Én is Vidás. Csak jót.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Heni!
Szegény Beni! Pankával is Jánosoztunk, amikor felszakadt a homloka (fejreállt a kismotorral). Neki is csak összehúzták. Meg megröntgenezték. Engem kizártak, apjával ment be, csak azt hallottam, hogy üvölt, már éppen azon voltam, hogy letépem a kilincset és bemegyek, amikor kijöttek.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta
boldog szülinapot!! :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Kriszta!
nagyon boldogboldog szülinapot! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi!
te mindenkiről mindent tudsz???? :lol:

Banana!
kocsiajtó :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
ez a iwiwnek köszönhetőőőőő :lol: :lol: csodákra képes :lol: :lol:

van egy meghívóm még 3 napig,nem érdekel valakit??????

emano/Andi
KépKép
emano

Dorka!!! Ügyesügyes. A muffin az egyetlen, amit sütni tudok... :oops: Jó gondolat, te nagyon profi vagy. Legvadabb álmaimban én is Jamie Oliver vagyok. Amúgy meg nagyon antitalentum. :lol:

KRISZTA! BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :wink:

Aprooka, nekem egyáltalán nincs szükségem (már nincs) a Sears könyvre, elpostázom neked, csak írj címet priviben! :D Egyébként meggyőződésem, hogy egy darab szakirodalmat sem szabad feltételek nélkül elfogadni. Valahol mindegyik hibás. De én ebből (is) sokat tanultam. Na meg a Suttogóból, na meg legnagyobb kedvencemtől, Tanya Byron-tól. :wink:

Banana, minél további kitartást! Sokan mások (mi sem) vagyunk azért szörnyetegek, de valóban... sok a kiaba. Én sem hittem, hogy idáig eljutunk, megrökönyödve néztem a Kicsi angyalkákat... és nem hittem, hogy az enyém is elér a terrible two-ig. Elért. Már rég, és még tart. Én meg próbálom minél tovább csomózni azt a bizonyos cérnát. :D Szóval teljesen egyetértek veled, de vannak nehéz pillanatok, és hidd el, én sem gondoltam korábban...
vbea

Még valami, ami tényleg jóóó! Benedeket hétfőn kezdem vinni sóbarlangba. :D Meglátjuk, állítólag gyerekeknél 90-92%os a teljes javulás. Persze eleinte nagyon vacak lesz. Taknyunk-nyálunk egybe, köhögés, így fog ürülni. De ha csak annyit jelent, hogy az elkövetkezendő félévben nem lesz rohammentő és kórház és rohamok, én azt mondom, ezerszer megérte! Hol várok én teljes gyógyulást?! NEm szaladunk messzire... :D

Egy orvosi vizsgálaton jártunk tegnap, 10 alkalmat írtak elő, heti 4x. Úgyhogy sokat járunk mostanában a sportkórház tájékán. Mindenképpen beszámolok, ha érdekel, privi bővebben.
vbea

Eni, de jó, sóbarlang!
Nálunk az oviban van sószoba. Remélem, heti 2x feljutnak majd a csemeték oda. De lehet, hogy ma rá is kérdezek, most, hogy eszembe juttattad.

Horrible two :) Hol olvastad? Én Ranschburgnál. :)
Szerintem sincs teljesen elfogadható gyermeknevelési könyv. Miért is lenne, ahogy egy idősebb barátnőm mondta, nem az én gyerekemről írták, akkor meg???

:)

Martinnak én sem kívántam tegnap minden jót és szépet! :oops:

Ja, és képzeljétek, férjem ma reggelre idecsempésztetett valakivel egy nagy csokor virágot, és egy könyvet Párizsról. Mert hogy az volt az álmom, hogy 30 évesen Párizsba mehessek...

mtunde

tejalleriga
http://tejallergia.lap.hu/
dieta.lap.hu

emano/Andi
KépKép
emano

Tünde,
nekem egyre jobban bejön a férjed... :wink:

Kép
Kép
paklincs

Lányok!
Köszi, köszi. Vénülök... :cry:

Kép
Kép
kriszta36

Először is

Nagyon boldog szülinapot kívánok kicsi Martinnak

ISten éltesse sokáig boldogságban, és jó egészségben Tündét és Krisztát is!!!!

Kép

Kép
gablaty

Tünde!!!!!!!!! GYőző fenomenális... Hát ez csúcs! :wink: Igen, ilyen 30 éves álmaim nekem is vannak. :D De nemtom, mihez lesz kedvem közel 30 hetes terhesen. Sztem elmegyünk a Zilába, oszt kész. :roll: Tanya Byron is így emlegeti (terrible two) :D . Röviden és tömören, néha a hajam az égnek áll. :lol: Ez már csak ilyen. Ja, sóbarlanghoz hasonlító mikroklíma, gyakorlatilag játszóház. Sókamrákról hallottam korábban is, de az veszélyes is lehet, ott nagyon magas a páratartalom, és azt hiszem, ilyen kicsik nem is mehetnek. Nálunk 3 in 1 kezelés lesz. Nekem kötelezően ott kell lennem Benedek mellett, így én is kapok, meg Janka is. Állítólag nagyon jó tesz... Majd mesélek még róla, mert irtó izgatott vagyok. Leginkább azért, mert végre azt érzem, hogy valamit én is tehetek. Eddig teljes tehetetlenség, ugye, megelőzni nem lehet blabla. :)

MEMME! Melindának hatalmas gratula!!! :wink:
vbea

Szonibaba!
Majd egy hónap múlva.....hajrá :wink:

Vbea, küldöm a címet és köszi...szégyen, de én Tanyáról sem hallottam, nagyon felkészületlen lennék??Nem olvastam egyetlen pszichomókusos nevelése könyvet.... :roll: na,majd pótolom.

Kriszta, Boldogat...Tünde Neked is külön....Párizs, nekem megadatott kétszer:keresztanyámmal, aki kinn élt, így bennfenntesként vitt el a legjobb helyekre, éjszakai metrózás, arab negyed, stb....felejthetetlen.
Másodszor párommal és egy szuper 12 fős társasággal a taezei-i találkozóra mentünk.
Ott kaptam az első gyűrűt, pedig még csak 4 hónapja voltunk együtt.....szóval Párizs nekem a MINDEN!!Drukkolok hogy eljuss!

Kriszta, neked milyen fejőd van? én is apadgatok, de én 30 ml-nél többet soha nem tudok kicsikarni, pedig tuti van még benne, ha nem is anny, mint 3 napja: betegsétől lehet kevesebb????kicsit kezdek beijedni :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!
Medela Electric Mini. De Levi biztos többet szopik mint Petya.

Kép
Kép
kriszta36

Azért hosszútávon még mindig a sokszori mellretevés a legjobb... Csak Peti nem hajlandó. :cry:

Kép
Kép
kriszta36

De ha Levi jóllakik nem is kell fejni. Ha kell neki több, akkor majd lesz. Én csak azért fejek, mert amikor Petya el kezdett nemszopni, megijedtem, hogy elapad. Közben próbálkozom mellretenni. Csak, ha rá vátok és nem fejek, akkor nem lesz.
És az a baj, hogy nem bírom ki, hogy ne adjam neki a lefejtet, ha éhes, pedig azt mondták az okosok, hogy éheztessem egy kicsit, és akkor majd szopizik. De úgy sír...

Kép
Kép
kriszta36

Tünde!
CSÚCS férjed van!!! Milyen kis rendi!!! De most komolyan!!! :D:D:D:D Gondolom ma jó napod van!? :D

Remélem nem veszi senki se hencegésnek :oops: , de nekem életem egyik legnagyobb élménye (a szülések után persze :D ) hogy 30. szülinapomra a férjem – akkor még csak barátom – kitalálta, hogy szülinapomra elvisz bárhova Európában! Végül nagy fájdalommal de lemondtam Párizsról, Athén javára. Végül az lett a meglepi, hogy 5 nap Athén után, Ferihegyen fordultunk én mentünk Párizsba. :D:D:D A tranzitos ki akart minket vezetni, mert azt hitte eltévedtünk, hogy a tranzitba jutottunk. :D Mondta, hogy „ilyet magyarok nem szoktak csinálni” :lol: :lol: Úgyhogy a 38 fokos Athén után, mentünk a kb 15 fokos esős Párizsba. :D:D:D De fergeteges nagy élmény volt. :D:D:D
Ezek szerint közös szellemek ha találkoznak :D:D:D ….. másnak is Párizsra jár az agya 30 évesen :D:D:D Tünde! Kívánom, hogy mielőbb eljussatok Párizsba!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

A szülinapos anyucikat ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!!!!! Tünde, Kriszta Boldog szülinapot!

Lányok, úgy néz ki megmaradok beavatkozás nélkül is....... huh...... még csak egy talánt mondtam ma Dokibácsinak, de nagyon úgy néz ki, hogy rendbejöttem. Remélem nem csak kis időre :?

Most értünk haza a Jánosból. Közel 2 órát vártunk 5 percért :twisted: Beni már mindent megnézett, megfogott, szétszedett - már égnek állt a hajam. Lecserélték a kötést egy kisebbre , a tapaszokat kedd-szerdán én fogom leszedni. Ezt különben nagyon jól viselte, én fogtam a kezét, egy dokinéni a fejét a másik meg cserélte. Meg se nyikkant, de annyira meg volt szeppenve.......

Az én kicsi fiam is baromira próbálgatja a határokat. Azt hiszem keményen következetesnek kéne lennem ( amit NEM tudok ) és beszigorítani, mert a fejem fölé fognak csapni a hullámok. Baromi fárasztó tud lenni, minden öltözés-pleuscsere kész harc és komoly körök a lakásban. Most az effajta tartalékaim (is)nagyon le vannak merülve, valamit kéne kezdenem magammal, mert :? :x

Na, nem vagyok a toppon.....

[b]Eniiiii,
mikor jöttök hozzánk? Lassan nagy lesz a pocakod........

Szonibaba: :cry: gyúrtok Hármaskára vagy "csak úgy"jött volna...? [/b]

Heni

Kép

Kép
cancan

uhhhh bocsi, nem tudom ezt miért csinálta......

Heni

Kép

Kép
cancan

Veronikusz, ez komoly?! Baromi jó... :wink:

Aprooka, JAJDEHOGY!!! Nekem ennyi van, amit olvastam, a Suttogó, Sears és Tanya Byron. Nem élvezettel, és nem is azért, hogy magamba szívjam, de ezekről hallottam a legtöbbet, ezekre voltam kíváncsi. Akkoriban olvastam, amikor Benedek kb féléves lehetett, én meg a kínhalál szélén... Tanya egy angol pszichológusnő. A zone clubon megy (ment) reality show-ja, csak itt gyerekeket "zártak be" egy házba szülőkkel a legkülönfélébb problémákkal (étkezési zavar, hiszti stb), és Tanya rengeteg gyakorlati segítséggel látta el őket. Imádtam nézni, és az itthon kapható könyvét is "faltam" (Kicsi angyalkák). Fantasztikus nő!
vbea

sziasztok,

Kriszta, Tünde, Martin: Nagyon boldog szülinapot!!!!!

No igen, Párizs... Én is a harmincadik környékén jártam arra a párommal :D Felejthetetlen volt!!! Tünde, remélem Neked is sikerül eljutni oda!!!

Szopi: köszi a gratulációkat lányok, de asszem elkiabáltam.. szerda óta megint nem megy... illetve csak néha... Mondtam is a védőnőnknek tegnap, hogy 2 szopisztrájkból kijöttünk, de a harmadikhoz már nem biztos, hogy lesz energiám :( Pláne, hogy apadgatok is közben... Úgyhogy abban maradtunk, hogy 2 hét múlva elkezdjük a hozzátáplálást, addigra már majdnem 4 hónapos lesz Anna.

Annyi mindent akartam még.... :?

Ja igen: Mazsolát énis-énis.... ha küldesz címet küldök üres dvdt!!!!
Aztán körülnézek a szomszédnál (számítógépguru és 2 éves ikrek apukája), állítólag egy rakás régi mesét leszedett a netről, majd szólok ha van valami csemege ;)

No a többi végképp nem jut eszembe... :? Rohanok, mert elaludt a törpe, befejezem a csomagolást, főleg hogy 2 körül indulnunk kéne...

Ja, képzeljétek, megkaptam a határozatot az anyasági segélyről.. a levél keltezése aug.13, és ma hozta a postás... :shock: Fő a gyorsaság...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

hehe, szjudy, azt a levelet en is tegnap kaptam meg, szinten augusztusi datummal...:)
elnezest kerek mindenkitol, akit sokkoltam az unokaocsi sztorijaval, szerencsere nem lett semmi baj az ugyeskedesebol, csak annyi a tanulsag, h mindig resen kell lenni...
szakkonyvek: hat igen, mi is kerestunk hasznalati utasitast a bebihez, foleg a parom aggodott, h mit hogyan kell majd csinalni, aztan ra kellett jojjunk, h egyik sem az igazi, az osztonokre kell hallgatni...csakhat szokas szerint tul sok az info, aztan hogyan dontse el az ember, melyiknek higyjen...

banana

Eni!
igen, igaz. :D imád meglepiket csinálni :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziaszotk!
GYORSEGYÉLY!Szoptatós mamik mit lehet bevenni lyenkor fejfájásra??????két napja brutál fejfájásom van...néha megenyhül de mindig visszajön :twisted: nem emlékszem mit lehetett iylenkor bevenni....

Veronikusz!
Szuper a sztori...be kell lássuk nagyon jófej férjeink vannak :lol: Igaz, hogy mindig csak a hátukat látjuk...(annak ellenére, hogy nem mondom és sem sokat látom, csak amikor elfelé megy......)
Mizujs Zsófival???Letti most éjjel gyakran kelt.....azt mondta a dokink, hoyg azért is szörcsög meg köhög, mert van egy kis refluxa...nem jön neki ki a kaja csak ott liftezik és ez zavarja szegénykémet :oops:

Tünde,Kriszta !Boldog szülinapot!!!

Heni!
Örülök, hogy "talán" jobban vagy.... :lol: ez jó hír.....
Ezek a fiúk már csak ilyenek....feszegetik a határokat...az enyém is folyton azt csinálja.Mondjuk ma jó fiú volt, be tudtam vele vásárolni, nem csomagolt ki mindent a boltban......Most nyílt a itt a bécsi úton a Tesco és lemerészkedtem Berkusszal kettesben...annyian voltak, hogy alig tudtam tolni a kocsit....el is fáradtam.....

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!

nagyon ügyik vagytok Berkusszal. :D

Férjek: hát igen. Úgy látom itt mindenkinek szuper férjura van. :D Szavunknem lehet! :lol: (de a hátán kívül mást is látnék belőle. :oops: :lol: )

Zsófi jól van. Tegnap nyűgi baba volt egy kicsit, ma viszont megint tündér. Éjjel általában 1x eszik (max 2x, de akkor főleg én keltem. Ilyankor álmában nyüzsög picit, én felkelek és akkor már megtömöm :lol: ). Zsófinak már 2-3 napja leesett a köldökcsonkja, de nekem valahogy nem tetszik. :roll: :? Egy szögletes oszlopszerű 2-3 mm-re kiemelkedő valami áll ki a közepéből, ami már bőrszínű rózsaszín. De olyan furi. TEgnap a védőnő látta, azt mondta normális és majd visszahúzódik. :roll: :roll: :roll:
Szofi tegnap nutellás palacsintát evett és a csokis száját szegény Zsófi pihás hajába kente. :lol: Folyton odanyomja a kis pofiját Zsófihoz. Dörgölözik hozzá mint egy kismacka. :lol:

Fejfájás:
majd jönnek olyanok akik okosok is megmondják a tutit, de mivel PAnadolt meg Algopirint lehetett szendi a szülési utófájásokra, így azt mondanám hogy azt szabad!!! Én mikor nagyon trén voltam a köhögéssel vettem be 2x Panadolt. De van erre is egy homeo (talán több is): LYCOPODIUM CLAVATUM CH9 de speciel nekem a terhesség elején nem mulaszotta el a fejfájásom. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! csak a gyengébbik, azaz KÉK Panadolt szabad tudtommal!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka! Belladonna, gyenge hígításban... :wink:
vbea

Dorka én is nagyon fejfájós... kizárólag ibuprofen ami elmulasztja ha nagyon gáz. Szopi alatt az elején nem mertem még megkérdezni se, mert azt hittem, semmit sem szabad... Homeopátia nekem erre nem segített. Szóval doki nénink hozzájárulásávan nyomhattam akár 2 Advilt is. Soha semmi baja nem volt Kristófnak! Én is úgy tudom, hogy Panadolt és algopirint is szabad, csak olyat nem, amiben koffein van.

Jövök még csak nálunk is fejfájás+takonykórság van kibontakozóban...

Kép
vkbrigi

Andi,
Bevált a pelus? Baluak hogy tetszett?

Letti baba cuki! Micsoda szemöldökök! :lol:

Tünde
BOLDOG SZÜLINAPOT! :D :D

Martinnak is Nagyon Boldog 2. Szülinapot! :lol: :lol:
Mi volt ez a szuperjáték?

MSE,
de érdekes ez, hogy ha lázas, gyorsabb a fogzás? és ez nem baj? Mármint, hogy ilyenkor nem nő csálén, vagy ilyesmi,

Vandini,
érdekes ez az elmélet, hogy mindenki olyan kölköt kap, amilyet el tud viselni. Nekem is megfordult már a fejemben.. Mondjuk nálunk inkább ez áll: hisztis anyának hisztis a lánya… (persze, az apja szerint…)

Tejfoltok: mikor Bogi még a fülén is pöttyös volt, egy néni mondta az utcán, hogy ezek tejfoltok, az igaz, de a kívűlről rászáradt tejci okozza, és a gyakoribb pofimosástól elmúlnak. Meg is törölgettem sokszor és igaza is lett, másnap estére már nem volt egy sem! Lehet, hogy melegfoltok voltak, azokra is ez a recept sztem.

Kriszta! Boldog szülinapot!!! :D :D

Férjek és az utazás: hát az enyémet úgy kell "zaklatni" hogy külföldre is menjünk, gondolom azért, mert ő 'fiatalon' beutazta a világot, és legszívesebben otthon van.. :? De azért "célozgatásképp" felolvastam neki amit írtatok, mondtam, hogy egy kis wellneszkedésben is benne lennék addig is amíg nem vagyok 30 8) be lett igérve pár nap Gyulán. Na majd meglássuk.

Na megyek, mert éhséglázadás van. :lol: Anya meg itt veri a gépet...szép... :?

Ja tényleg, megvan még az a porszívó?? :lol:
Ha már itt tartunk, én most olyat keresek, ami vízbe gyűjti a szmötyit és a vízzel együtt lehet kiönteni. Van valakinek ilyen? Tapasztalatok, bevált márkák? Köszi!
(ja és legyen strapabíró, mert én nem vagyok egy békés 'takarítónéni'... márciusi beköltözésünk óta már két porszívót elhasználtam.. :shock: )
Vendég

Sziasztok!

Aprooka!
Köszi, de nem vagyok elkenődve.
És akkor rögtön a válasz
Cancan-nak:
Csak jött volna, anyagiak miatt most nem épp a legjobbkor. De ettől függetlenül persze örültünk volna neki, nem is kérdés.
Amúgy még mindig nem jött meg.
Jövő hét csütörtökre sikerült időpontot kapnom a Kútvölgyibe, legkésőbb akkor kiderül, hogy mi ez?!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

KRISZTA-ANYA! ISTEN ÉLTESSEN!

Szonibaba, üdv itt, és a Vidások táborában is, a kétcsíkosokéban meg főleg. :) (Ez már rögtön három dolog, amiben találkozunk , bár nekem rémlesz még valahonnan. Csak nemt t'om honnan.)

Dorka, mondom, h tessék jobbulni :)

Igen, Szofi télleg' kismacska. :) Nagyon az. Jaj de meggyöntölném.

Heni, nehogy azt hidd, hogy csak a te Benéd csinál kergetőzősdit az öltözésből. :twisted: Játék persze, csak van, amikor az ember már nem bírja szuflával. És nem csak az öltözésnél, most a biliről is leszökik Melinda miután végez, szalad át a lakáson és élvezi, hogy futok utána. De pl.a kaki után muszáj. Esztert meg már most zsonglőrmutatvány öltöztetni.

Egyébként tegnap történt, hogy apja többet volt napközben Melindával (mostanában többszr van, hogy itthon dolgozik) és láttam, hogy ugyanazokat a fokozatokat járja be ő is vele. Kéri valamire, először normál hangon, aztán mégegyszer és mégegyszer normál hangon, aztán kicsit erélyesebben, aztán nagyon erélyesen... És igen, volt olyan, hogy felemelte a hangját, mert Melinda kihozta a sodrából. (Én meg magamban gonoszkodtam, hogy na? na? :oops: 8) ) Pedig ő mindig sokkal türelmesebb hozzá, nem egész nap van vele, este már mindig ő eszi át a stafétát. És ahogy az lenni szok', Melinda őt jobban is tiszteli. De most, hogy egész nap ment a huza-vona sok dologban, nála is elszakadt a cérna. Én meg ebbe menekülök már, mert hetek óta most volt két olyan nap, hogy nem vesztem össze ezzel a kétéves kis nőcivel.

Kép

Kép

Kép
memme

Eni, én még sosem hallottam erről a sóbarlangozásról. kíváncsi vagyok. És főleg remélem, h jó lesz.

Kép

Kép

Kép
memme

Minden szülinaposnak mégegyszer ezzel a képecskével kívánnék nagyon boldog szép napot!
Kép

És most megpróbálom becserkészni a még be nem jelölt ismerősöket az iwiw-en. Andi oldaláról indulok :lol: :lol:
(akinek gáz nyugodtan ne jelöljön vissza, sértődés nincs.)
Vendég

SZülinaposok!

Steffi-Martin, Kriszta, Tünde BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK!

Memme milyen volt a szülinapi buli? Képeket nem kapunk arról a kétéves nőciről? :D

Bori pont ma gondoltam rád, hogy mi lehet veletek! Írok privit a szerkentyűről!

Lányok, képzeljétek tegnap este az egyik barátnőm mesélt arról, hogy az állandóan beteg ovis kisfia (egy hetet járnak, kettőt nem) még csak nem is náthás, pedig már milyen régóta jár oviba… A csodaszer az Oscillococcinum.
Kristóf éjjel felsírt, amit nem szokott, hajnalban csak kapaszkodott belém, így a nagyágyban kötöttünk ki és nanááá, hogy reggelre csupa takony volt, meg ami vele jár… Délután belenyomtam egy adagot a csodaszerből és most este már szívni sem kellett a nóziját. Most vagy valami varázslat van vagy valamit nagyon nem értek!!?? :roll: :lol: :lol:
De úgy örülök, remélem megúsztuk…

Dorka mi van a fejfájással? Jobb már?

Veronikusz Te haragban vagy azzal a szerkezettel, ami olyan tudodmiket készít, amin mi is láthatnánk a csajokat együtt meg külön-külön????
:wink: :lol: :lol:

Kép
vkbrigi

Köszi Brigi, várom a privit.
Mégegy: írd mán le lécci fonetikusan ezt az oscillo izét :oops: :lol: :lol: ne égjek mán be a patikában :lol: :lol:
Vendég

hehe, Veronikusz, most megkaptad... :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: