Helló, drága Lányok,
most értem el idáig...
BETEG BABÁCSKÁKNAK NAGYON-NAGYON SOK
GYÓGYPUSZI, MIELŐBB GYÓGYULJATOK MEG!!! Tudom, iszonyú, ha a gyerek beteg...
Beteg mamiknak és a családtagoknak is jobbulást!
[color=cyan]Boldogságos 1. születésnapo (utólag is): Petrusnak (neki boldog névnapot is), Valti babának, Leventének, Karcsikának!!! [/color]
Elindult babácskáknak gratula!
Viranka: gasztró: sajnálom ezt a tejes tortúrátokat... mi azért megyünk, mert Ádi súlya nagyon régóta áll. Remélem, semmit nem találnak nála, mármint semmilyen problémát. Végül hosszas kérlelés után kaptam új időpontot, 7-én megyünk, de majd csak novemberben

, ennél korábban csak úgy lehetne, ha nagyon súlyos a gyanú, és akkor kórházi befektetés-kivizsgálás 1 hétre.
Olvadozom a családi fotóitoktól rendesen...
Örülök, hogy Bálint rendbejött!
Maggie: ideális anyós leszel, őszintén mondom.
Nagyon örülök, hogy mozizni tudtál, és hogy ennyire nagy élmény volt (fú, nekem is nagyon jó volt több mint egy év után megnézni A sötét lovagot, még Sötét Lovag Menüt is vettünk

)))
Anikoh, olyan édes a kislányod a képeken! A könyöklős a kedvencem...
K. Timi: Téged is megkérnélek, hogy integess a nevemben a piramisoknak!

Nagyon szép utat Nektek és még jobb nyaralást!
Ádámod továbbra is igazi Huncut Muci! Az a hashorpasz tényleg fenomenális.
Miléna: fogmostok? De irigyellek Titeket!
Regi: Szeli olyan szép...
Fura a védőnőtök... a miénk szerint majd kb. 1,5 évesen kell tudnia a babának kanállal enni. Nos, a bnőm szuperügyi 1,5 éves kisfia sem tud még kanállal enni, villával viszont igen. Meg is értem, az előbbi nagyon nehéz.
Köszi a megnyugtatást, de tudod, nálunk az a baj, hogy Ádi súlya 7 hónapos kora óta áll. Ha 11-12 hónapos kora óta állna, nem zavarna közel sem annyira.
l. móni: nagyon sajnálom, hogy Cicus allergiás... remélem, nagyon hamar kinövi! Ezek szerint a japán szilvától jött ki?
Óh, Mónim, én akkor se kelnék fel 6-kor reggel magamtól, ha az életem múlna rajta...
HSzÉva: nahát, alig ismertelek meg nem szőkén!

Csodás a kisfiad!
Ágica: hát odáig voltam (a nevetéstől is) Petrus szülinapi képeit nézve! De ezt így kell csinálni, jövőre én is megengedem Ádinak, hogy ilyen közel kerüljön a tortához!
Granda: Lindus csodás, mint mindig, nagyon sokat nőtt-változott.
Vindolanda: imádom ezt a kispasit, egy tünemény!
Nagyon fogok szorítani Neked a szigorlatra, nem mintha nem lenne sima ügy...
Heni: ez a Peti baba, jaaj... olyan helyes!
Pocakod: irigylem!!!
Sense: Boti olyan cukkancs! Ő a leghuncutabb kisfiú, akit eddig láttam!

Mecsoda torta, le fogom nyúlni!
Gremese: nagyon sajnálom kis Zsozsimozsit!
Nagymami-nevelés: én is gyakorlom, muszáj, egyelőre nem volt még sértődés belőle, bár néha megkapom, hogy kioktató vagyok.
Rövid helyzetjelentés: a tegnapelőtt nehéz volt, Ádó "elfelejtett" délután időben aludni, legkésőbb fél6-kor ilyenkor kidől, aztán süthettük a normális időben való esti alvást...
A nátha körbejárt a családban, de miután körbejárt, sem távozott, Ádinak 1,5 hete folyik az orra, szerencsére aludni tud tőle, rajtam most tört ki, de lényegében stagnálunk. Én még ilyen makacs náthát egész életemben nem láttam.
A munkát nagyon élvezem, teljesen kikapcsol (a nappali, az esti is, de az azért fárasztó).
Hú, bocs, ha kihagytam vkit!
Jó éjt!