A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:06-kor.
20150601134430

Húúú, basszus! Gondoltam, hogy baj lesz! Olyan zenéket tettem fel, amit nem lehet! Francba!!!!

sz.andi

Hahó!

Csak gyorsan - élvezem, hogy van egy picike időm -

A gyerekek tényleg imádják az édeset :D Bogyókám is szereti, ha sokat nassolok. Meg a magyaros konyhát is szereti.
Akata, azért a puszedli sem olyan rossz... próbáltad Kike nővérének a tej- és tojásmentes csokitortáját? Mennyei!

Kike, kitartást!!! És gyógyuljatok!

Titi, köszönjük a szép tablókat! És gratula ügyes Levihez! Az evése meg csak rendeződni fog... nem tűnik úgy, mint aki el akarna fogyni :wink:

Viki, Lackó édes :D Natinak is van intermouse-os bodyja, épp tegnap volt rajta :)

Andi, köszi az oldalt!

Mennem kell, az éhezőművészem reklamál.
Amúgy nincs panaszra okom (kopp-kopp-kopp), a drága este 9-10 körül eszik, aztán 4-5 tájban. Meg most, hihi :)

Szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Viki: spejzajtónak nekivágtam egy tejes- és egy üdítősflakont, a kenyérkosarat meg egy fél uborkát.... :oops: :D

Kép
Kép
bondi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:06-kor.
20150601134430

kellett nekem tegnap mondani hogy ha már megjött, legalább a hasam nem görcsöl... oké, volt már rosszabb is, de igazán megkímélhetne...

viki, amerikából.

andi és mi baj lett a zenéből??? sajnálom hogy az autó nem jött össze. de bizti találtok majd másikat. arra meg már nem emlékszem hogy ki írta a twingót, de nekem is az volt az abszolut kedvenc. én csak akvárium autónak hívtam. annyira jól ki lehetett látni belőle... :) ronda volt, de szupi. :)

KépKép
muffin

ziasztok!

Viki! Köszi a hiányolást,olvastam de nem volt időm írni!
Szerdán ugye voltunk az uh-on ahol minden rendben volt,na aztán itthon 10-től úgy ordított egész nap az Áron hogy valami rettenet.
Nemtudtam elaltatni sem mert akkor is üvöltött ha kézben volt!
Du. Anyunak sikerült elaltatni,de szerintem azért volt ilyen mert felborult a napirendje!S
Borzasztó volt!
Tegnap egész jól elvoltunk bár a babakocsizást megint utálja! :twisted:
Amikor géphez jutottam volna gyorsan megcsináltam a naplójár,3 hós korig végre összeválogattam a fotókat,kinyomtattam és beragaszgattam.
Ez volt babanet helyett,de elkészült végre! :wink:

Ma elviszem szerintem dr-hez ígyy hétvége előtt,kicsit taknyos lett,láza nincs d einkább nézzék meg.

Szandi! Mi lett az oldallal?

Titi! Mi volt a múltkor mikor barinőd vigyázott Levire?
Nem is írtad!
Gratula a forduláshoz!

WERA?

Autó: Nekem egy puntóm volt,imádtam,tetettem rá sportkipuffogót,lesötétítettem,mindig ragyogott,olyan szép volt!
Csak mindig sz@r volt valami!
Aztán az utolsó 100000-es ráköltésnél feltettem a netre próbaképp és másnap eladtam! :cry:
Zokogtam mikor elvitték,annyira szerettem!
Apa vígasztalt,hogy ne sírja lesz jobb!
Hát vettem egy skoda fabiát,ami ugyan nem szép,nincs rajta semmi extra ,viszont csak tankolnom kell bele és néha olajat cserélni!
Ma már ez többet ér,de szegény mindig koszos és sose fogom úgy szeretni mint a sz@r puntómat! :lol:
Mennem kell mert nyekereg,de még jövök ha tudok!

Kép

Kép
ibm

tegnap csak olvasni volt idom bubu 5tol 8ig orditott aztan 9kor mar ujjra ebren volt, majd2kor es 4tol fel orankent :twisted: :evil:
Szoval friss es ude vagyok.
Most meg mindjart indulunk, hetvegere hazamenggyunk Morra, mert ferjemnek trainingje lesz moron meg bornapok, igy nemmaradunk egyedul es meg progikra is ki tudunk menni ha nem lesz nagyon trutyi ido. Remelem a buszozast birni fogja.

Tegnap kincstarba szereztem igazolast hogy gyesen vagyok, vegre sikerult, aztan vettunk kendot, xxlest de egyalatalan nem zavaroan hosszu, es tok szuper, melegebb is meg igen jol tart.
Es ferjemre is rafer, oszinten az ll-es is elment volna.

Igazibol hiaba olvastam nem igen tudom mit is olvastam

:oops:
Persz mert tobb mint 2 oran at tartott mert mindig volt valami :twisted:

Muffin; nekem tegnap igen gorcsolt a hasam majd elpatkoltam gondoltam is na megint megjon, erre semmi.....
delegalabb mar nem verzek igy 10 het utan nagy orom!
Es most mondhatom ki azt hogy meggyogyult a gatsebem- mindenki max 6 hetrol beszelt- nagyon franki hogy nalam ez sem igy volt:( Namindegy mar talan nem lesz vele gond.

Viki: mi a baj a zenevel?

Kike: jobbbulast nektek!

Anna szorcsije nem mulik, lehet moron is elviszem dokihoz o mit mond. Mert enmar nem ertem mi ez a hosszas takony dolog. de nincs laz nincs kohoges, csak estenkent mintha horogne a mellkasa. Nem tom.

Dori: eleg komolyan veszik a dolgokat nalatok, piros torok miatt vervetel, meg kivizsgalas mert csak 90et hizott, hisz edig meg egyenletesen hizott, meg evett is csak 1 nap nem- erdekes. Remelm mindent rendben talalnak es nem vislei meg LAurat nagyonhogy nyuzzak
Vendég

ja jo, kozben latom Lauraval minden ok. maugy nalunk is ez van hogy a torkan lemegy a trutyi csomoszor oklendezik mikor szivom az orrat, olyan mekyrol jon es nehezen jonki, es ezert eszik nagyon csunyan allandoan felrenyel. eleg nehezkes minden evesunk sirasba fullad, sok ero es turelem mire megeszi az adagja. Ezert is akarom hogy vegre vege legyen, mert nagyonnehez lehet szegeneyemnek.
Vendég

Sztem az lehet a baj, hogy olyan zenéket tettem fel, ami jogvédett. Gondoltam rá, de most már csak azt nem tudom, hogy a Halász J.-ok miatt vagy a sima gyerekdalok sem jók.

sz.andi

hahó,
vagyok én is újra :D
két napig a belvárosban voltunk Nándival, olllyan jó volt! Vásárolgattam is a kölköknek ruhát. Nándinak turiztam, Szonjának a C&A-ban vettem overállt (nagytesóknak ajánlom, 7000 Ft lány és fiú síoveráll) kicsi méretben ez nincs, de lehet, hogy van másmilyen és az is olcsó. Érdemes bemenni, mert 13ezerért vettem két harisnyát, négy zoknit, két hosszúujjú pólót meg az overállt Szonjának. Persze ha aturkálóban találtam volna, az olcsóbb lett volna, de nem találtam.

Most csinálják a kertben a villanyvezetékezést, meg kivágtak néhány fát (ami a villanyvezetékhez nagyon közel volt), és amíg zajos munka volt, leléptünk Nándival az anyukámhoz.

Képzeljétek, Szonját megharapta egy kisfiú az oviban! A lábszárán látszik a gyerek teljes fogsora :shock:
És képzeljétek, Szonja olyan boldog ettől :roll: szinte dicsekszik vele :wink:
A bölcsiben is így haverkodott össze az egyik kisfiúval, hogy az megharapta a kezét. (azért megkérdeztem, hogy hogy került Szonja keze a kisfiú szájához - kiderült, hogy valamit meg akart vizsgálni a kisfiú szájában :lol:

Visszaolvasok, és jövök :wink:

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Hát nem volt valami jó éjszakám. :roll:
Olivér felsírt 2 körül, Levente fél 4-kor és NEM AKART ENNI. Tegnap 1-kor evett utoljára és negyed órát kűzdöttem mire hajlendó volt elfogadni. Már a Tamást is felébreszetettem, hogy próbálja ő. Persze teát itta volna (itta is), de a kajára mindig sírt. Elaludni persze nem tudott, mert szerintem éhes volt (miért is ne lett volna éhes). Kekilt egyett (kinyomta az esti kemény kaki másik felét) és aztán sikerült a szájában tartanom a cumisüveget és egy idő után (már azt hittem sohasem jön el ez az idő) elkezdett enni. (Szerintem megunta a harcot) Evett 150-et.
Aztán egyből el is aludt, reggel 7-ig.
Majd Olivér 6-kor ébredt kakaót kért és átjött az ágyunkba kitúrt a helyemről :? :lol: .
Reggel fél 9-kor evett egy kevés almát barival és most kb.: 150 GYÜMILEVES TÁPOT.
Mindig ezt csinálja, ha készülünk a kórházba akkor elkezd enni.
Felhívtam a dokinkat és azt mondta hétfőn hívjam fel mi a helyzet és ha semmi változás irány a kórház, mert ez a folyadékmennyiség irtó kevés. Aztán sikerült elérnem a Bókay dokit akinél hétfőn voltunk és berendelt ma 1 órára. Nagyon kiváncsi leszek mit tud mondani. Bizombenne, hogy nem fektet be, mert vasárnap lesz Levi keresztelője éa elég nehéz volt összetrombitálni a családot.
Patr: együtt keresztelünk :wink: :lol: :P

Andi: úgy sajnálom az oldalt, nagyon sok munkád volt benne!

Csajok, ha nem megyünk kórházba Levivel hétfőn, nem talizunk? Szép időt mondanak, ki tudja meddig lesz még jóidő.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Hát meglátszik hogy Laura beteg, mert kelt fél 3-kor is enni...

Ugy van ahogy Anyjuk is írja, hogy mivel elég mélyről kéne kiszedni a sleimet, igy egyfolytában öklendezik orrszívás közben szegény! És ezáltal még mindig katasztrófa az evése. De legalább most már valamennyit eszik!

Anyjuk!
Reméljük jó hétvégétek lesz Móron, és jó programok lesznek...nem utolsó sorban jó idő is!

Itt ma szerencsére tök jó idő van... lehet hogy délután el is megyünk barátnőmmel sétálni, mert a friss levegő az kell...majd jól beöltöztetem Laurát!

Wera!
Tényleg merre tűntél?

Sz.andi!
Sajnálom hogy az oldalt "bezárták" pedig nagyon jó volt.....

d.dodó

Ami: Nagyon jól elvoltak a barátnőmmel, de persze neki sem evett még annyit sem mint nekem. De nagyon jó volt kimozdulni.
Anyóssal is ugyanígy jártunk....
Legalább a saját szemével látta mi a helyzet. :? :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nem is tudom meséltem e este, hogy unokatesóm lefejt egy kis tejet és Levi simán megette :shock: (az ő kisfia 1 héttel fiatalabb)

Most állhatok neki megint felyni...
De ha megeszi nagyon szívesen.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

hali lányok!

kicsit eltűntem :oops: tegnap itt volt anyukám és nagyon sétáltunk a belvárosban. délelőtt főztünk, ebéd után meg sétiztünk. késő délután értünk haza. aztán jött a nyűglődés. éjszaka is... nagy nehezen evett és aludt el olyan 9 körül. kelt fél2-kor és elaludt nagy nehezen olyan 3 körül. aztán kelt fél6-kor és most aludt el olyan 10 körül. hülye időjárás! már megőrjít teljesen.
olyan szépen aludtunk estétől 4-5 óráig aztán meg 9-10-ig. most meg ez a hülye front meg időjárás változás megint bekavart.
úúúúttttttáááállllllloooooooommmmm!!!!!!!

egyébként jol elvagyunk... tegnap is vásároltunk törpének egy csomó mindent.
kiskesztyű, usanka :D, kabátka, nadrág, póló, pulóver... ahhoz képest hogy bundazsákért indultam :D :D az is volt csak kicsi méretben. a csajszi jövő hétre igért nagyobbat.
de lehet megnézem a c und a-ban. már ott is vannak. a brendonban már csak nem veszek tizensokezerért. a másik bababoltban is 8ezertől indulnak.
itt a csajszinál van 5500-ért. csak ez meg annyira nem tetszik és nincs is nagy választék. (pontosabban 2 fajta van...)

most megpróbálok visszaolvasni mi történt veletek szerda óta :D

Kép

Kép
timi1982

Jaj, Titi úgy sajnálom ezt a nem evést. Számolgattam, tényleg nem valami sok az a folyadék, amit Levi megeszik. Remélem Bókay tud valami okosat mondani.

Vagyunk mi is, nyűgösen. 5 óta, ha egy órácskát aludt sokat mondok. Ennek megfelelően csak karban szeretne lenni, akkor semmi baj.
Én meg úgy érzem magam,mint akire ráültek. Biztos a hidegfront...

Andi, be is zárták az oldalt?

Kép
andkata

Bocsi Viki, de elloptam az ötletedet!
Ha van energiátok és kedvetek Levire is szavazhatnátok!
Köszi
http://mosolyhonap.cora.hu/mosoly_palya ... avazok/349

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ja és Olivérre is ha lehet!!!
Köszi!
http://mosolyhonap.cora.hu/mosoly_palya ... avazok/389

Kép
Kép
Kép
titanilla78

hoztam képeket :D

kukucs a nagyi válláról
Kép

tv-t nézek ne zavarj!
Kép

hozod már azt a kaját anya????!!!!!
Kép

ha nyűgös vagyok csak igy megy a pihenés...
Kép

nini?!?! nekem van kezem is???
Kép

Kép

Kép
timi1982

felyni :shock: :shock: :shock:
Ezt hogy sikerült????
tehát fejni!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Látom, nem csak nekünk kavart be ez a rohadt front! :twisted:

Andi, és ilyenkor mi van? Csak le kell szedni ami jogvédett? Remélem nem megy kárba a munkád!

Két kép Lucáról. Így ül a nagymamáján és így fürdik mostanában. :D
Kép
Kép

Szép napot!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Kike, köszi a szavazatot! Jobbulást a gyerköcöknek, mi volt a dokinál?

Titi, de hogy haragszom! :wink: Aranyosak a képek amiket feltettél! ja é sajnálom a nem evést, jó lenne ha rájönnének már mi van! tudsz még fejni neki? :?:

Bence nagyon cuki, nekem az a kép tetszik a legjobban amiben abba a kis kék mellénybe van! Majd megmutattom a lányomnak, milyen csini! :wink:

Nekünk is pocsék napunk volt tegnap, még 11kor fennt volt a lány és nem aludt csak nyüglödött. Mondtam is apának elvitték az én nyugodt, jól alvós kislányom! :oops: :(
Remémlem hamar elmennek a frontok!

Gergőnek gratula a megforduláshoz és Leventének is! :D

Viki, édi Lackó! :D de ezt tudod!
bencuri

Titi! szavaztam Levire.Olira már nem engedett! :cry:
remélem mond valami okosat a dr.
Várom a híreket.
Mi is mindjárt indulunk,pedig úgy nincs kedvem,most aludt el! :twisted:

Timi! Bence nagyon édi!
Pihenés? Ha nyügös? Nálunk mindig így alszik el! :twisted:
Vagy mindig nyügős??????? :wink:

Werával beszéltem,nem sok ideje van,de próbál jönni!
Bugri Nóri ma apával van,Wera meg elment kikapcsolódni a plázákba :lol:
Irigy vagyok! :oops:

Na megyek összeszedem töpibabámat!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

ibm!
ááá ő néha nyűgös... mikor jön vmi front, időjárás változás... sajnos mostanában elég gyakran van...
egyébként ha neki nincs semmi baja, ő nem marad el kézben.
a nagyik se nagyon tudják ölben fogdosni :D
inkább a szopipárnában vagy a pihiszékében van. vagy a nagyágyon ill. kiságyon. ugy dumálunk neki és játszunk vele.

szóval ilyen szempontból szerencsénk van... nem lesz elkényeztetve a kézben tartás miatt :D ;)

néha hallanád hogy milyen ordítást csap a nagyiknak hogy mostmár elég, tegyék le!!!

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!
Nálunk is front volt tegnap!
Jól nézünk ki, ha minden baba ilyen frontérzékeny! :shock:

Andi!
Lehet, valamit csinálni az oldallal, vagy elúszott minden?

Kata, ráültek :D :D Persze, nem azon nevetek, hogy szarul vagy, hanem a megfogalmazáson!

Titi, nekem a hétfő nem jó, de a hét többi napja igen. Egyébként szerdától mondanak jó időt!

Hoztam én is egy-két képet!
Kép Kép Kép

Kép
Kép
patr

Luca és Bence nagyon édes! Luca már milyen nagy!

Kép
Kép
patr

Hali anyucik!

Tündik a babák! :wink:

Tita!
csak Levire tudtam szavazni!

Timi!
mi az az usanka? :oops:
gratula a vásárláshoz, kérünk képeket :wink:

Andi!
végleg bezárták az oldalt??? :(
sííííííííírok
amúgy hogy lehet ilyen oldalt készíteni?
hol keressem?

Kép
kimma

áááá, nem fogom tudni végigolvasni, mert hétfő óta nem jártam erre :shock: de most már leszek rendszeresen újra!

Véda,
azt még olvastam, hogy milyen tesztet csinált Lilu - szerintem a szerszámok közül Szonja tuti a kalapács lenne :D
És a 2 szoba sem rossz a kistesónak, attól függ, milyen magyarázatot fűz hozzá Lilu.
Asszem ez a teszt is leginkább akkor értékelhető, ha tudjuk, a gyerek miért éppen azt a tárgyat-állatot stb. választotta. Ő mit asszociál hozzá.
tényleg, képzeld, képzeljétek, Szonja valamiért nagyon fél a farkasoktól, már elég régóta... pl. ilyeneket mond: pszt, ne kiabáljunk (mondja magának, amikor rászólunk, hogy ne kiabáljon), mert felébresztjük az alvó farkasokat... meg: bezártad az ajtót? Nehogy bejöjjenek a farkasok... ezek persze csak néha jutnak eszébe, de mondjuk hetente egyszer valamelyik farkasos szöveg elhangzik
:shock: :shock: :shock:

Patr,
jó a nyelvnyújtogatós kép! Nándika nem tud ilyent :-)

mennem kell, leszakad a vállam (tegnap elég sokat vittem kendőben Nándit, estére majd összeestem - nem fogom már túl sokáig cipelni a kölköt)

KépKép
szkagi

Ami!

még jó hogy írtad a babanaplót, nekifogok én is. :lol:
kaptunk ajándékba egy "A baba első öt éve"naplót, most már illene írnom bele :oops:

Kép
kimma

Kimma :D
te nagyon fiatal lehetsz, ha nem tudod, mi az az usanka :D
orosz sapka, szőrös-füles-hatalmas :D igazi szibériai dizájn :D

KépKép
szkagi

Ági, köszi a felvilágosítást! :lol: :lol: :lol:
háááát olyan fiatal azért nem vagyok :lol:

Kép
kimma

Luca milyen gyönyörűséges! Kitől vannak ezek a mandulavágású szemek?

Zsolti, jha lehet még szebb tekintetű és milyen nagyot nőtt.

Szerda után nekem is jobb lenne, éljen a tali!

Reggel öt óta egy órányit aludt a lelkem. De most végre elaltattam...
Megyek enni. Ma egész nap édességet ennék...Ez is fronttól lehet?
Ja és valami milkacsoki volt álmomban, persze néztem van-e benne tej... :shock: :shock: :shock:

Kép
andkata

Ági!

nekem a kendőzéstől nincs baja a vállamnak, viszont a büfiztetéstől majd leszakadnak a karjaim
és még csak 4 és fél kiló
mi lesz később? :shock:

Kép
kimma

Éljen az usanka!

Kép
andkata

Kendős lányok!

próbáltatok már hord.kendőven szoptatni?
tudtok tippet adni?
jól fogna a tehnika elsajátítása, ha többet megyünk csavarogni :wink:

Kép
kimma

Kata!
én a terhesség alatt álmodtam édességgel, mikor terhes diabéteszem volt :lol:

Kép
kimma

Kimma! Nekme is az a napló van így szerencsére nem kell olyan sűrűn írni,de már muszály volt mert így sem emlékszem egy csomó mindenre.

Megjöttünk a dr-től szerencsére semmi baja csak szívni kell az órát ha trutyis lenne!
Most akartam kajálni,de átöltöztem és megláttam a combjaimat :shock:
Inkább nem eszem!
Ez brutális,mikor leszek újra vékony?????????
Apa azt mondja mit akarok 3 hónapja szültem????????
De akkor is,engem nagyon nyomaszt ahogy kinézek!

Titi! Fogyókúra megy?

A dr. szólt,hogy 10-ig le kell adnia,hogy ki kéri a pneumo oltást! :roll:
Most olvasgattam,hát nemtudom mi legyen!

Többiek!!!

SOS!!!!!
PNEUMO OLTÁS??????????
VÉLEMÉNY????

mEGYEK GYORSAN KIVASALOM A PELUSAIT,AZTÁN JÖVÖK!

Kép

Kép
ibm

Kimma :D
Nándi már 6 kiló fölött van jókedvében (rosszkedvében meg még rugdalózik is ehhez :D ). Szoptatni szerintem lehet, bár nem próbáltam. Én kicsit felemelném, cici kibont, és csak az egyik szárába fektetném bele - de ezt csak ülve lehet kipróbálni... és én még persze sosem próbáltam, csak most elképzeltem, hogy hogy csinálnám. Hajrá!

Akata,
hogy van szépséges Adél lányod? Kaki rendeződött? Még mindig teljes tejmentes diéta van?

KépKép
szkagi

Lackó, Bence és Zsolti nagyon cukik! Jó dolguk lesz a lányainknak, hogy ilyen szép fiúkkal vannak körülvéve! :wink:

AKata, nekem voltak kiskoromban ilyen szemeim. :wink:
Szly, a 2 hós adatok: 5100 gramm, 59 cm ; a 3 hós adatok: 5800 gramm, 63 cm.

Kép
sziszka82

Na, meghozták a reluxát, amit augusztus végén vittek el garanciális javításra :D egészen elfeledkeztem már róla :D
persze egy alkatrészét nem hozták el, úgyhogy jönniük kell megint :shock:
még jó, hogy itthon vagyok úgyis :roll:

Kike :D
fűtés már jó? Remélem....
Akartam már kérdezni: mi van a kecskével? Lebabázott már? :roll:

KépKép
szkagi

Váltottam ki tápszert, biztos-ami-biztos alapon. Fent ül a konyhaszekrény tetején - lógatja a lábát 8)

KépKép
szkagi

http://www.zimonyi.hu/?cat=19
oltásokról, érdemes átrágni :)

potyka

Üdv. Potyka! Köszike!
Mi újság veletek?

Kép

Kép
ibm

Kata, köszi, Zsolti irul-pirul :)

Kép
Kép
patr

Sziszka, neked is!

Ági, addig nyújtogattam Zsoltinak a nyelvem, amíg visszanyújtotta :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Potyka! Ritkán de jösz, de akkor velősen! :lol:
Mi van a budaörsi talival?

Kép
Kép
patr

Vonzom a laptetőt! :lol: :lol:
Vagy a laptető vonz engem?? :lol:

Kép
Kép
patr

Vercsinek nagyon piros a torka-ettől van a láza-kapott gyógyszert,amit könnypotyogtatva vett be,mivel fújjjj. :roll: De vagy ez vagy visszük szurira.
Csütörtökön mehet oviba-a Mamánál is lázas volt,nagyon nyűgös,hisztis szegényem,és nem akar aludni,pedig muszáj lesz neki.

Ági:kecsinek nem lett meg a kicsinye,halvány gőzöm nincs hova lett :roll: De teje az van-bár nem isszuk,meg nem fejem,mert tudja fene miért nem született meg a kiskecsi :roll:

Fűtés még jó,amióta Apa megcsinálta,de ki tudja meddig bírja :roll:

Megyek,megpróbálom alvásra bírni a Kisasszonyt :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

De irígykedem most werára a plázázás miatt! Én mikor jutok már el kikapcsolódni valamerre? mult hétvégén sem volt itthon a párom, és most is beszervezett valami programot (nagy bevásárlóközpont - őt csak pár boltja érdekel...egy ismerőssel mennénk) én persze nem tudok menni laurával, mert tiszta takony, kínszenvedés minden egyes evés...de ő egy szóval sem mondaná, hogy akkor marad ő is itthon... szóval megint nem lesz itthon holnap! :evil:

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: