A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006-ban akarok szülni

Titi!

Csak szoljal ra erelyesen,ha kell tobbszor es vedd ki a szajabol a cicid! Meg fogja tanulni. Vagy mar nem is igazan akarsz szoptatni?Gratula a fogakhoz!

Agi!

Nagyon edes Livike,foleg a mumias kep.Nagyon szep szemei vannak. :lol:

Bufo!

Csodalom,hogy lassan sikerul mindent megoldanod,ugyes vagy.Es ahogy irtad a rossz idovel tobbet tudsz majd veluk lenni. ARon nagyon ugyes hogy szol pisinel..mi sehol se tartunk ez ugyben es most nem is eroltetem.

Gyongyi!

Szuper hogy talaltam Saranak olyan negy oras napkozit.Nalunk is nyilt elmeletileg,csak nincs meg senki se ott,igy oda nem viszem.Es angolt is meg tudod oldani. Sokat fog igy fejlodni biztosan.

Virag!

Gratula NImrodnak,olyan nagyfiu mar!!!!! Hogy sikerul a parodnak az allaskereses?

Eszter!

Javul mar DOmi,vagy meg nyugos???Mindjart o is jarni fog!!! :lol:

Sziszike!

Hogy sikerul osszegyeztetni ovit,sulit???

Verzsike!

Baboval hogy alakulnak a dolgok,eljatszik mar maganak? Visszaszoktal mar az egyedulletbe?

MOst biztos kihagyok valakit...

Csak beugrottam...nekunk mindig olyan suruek a napok....most is ebedel Mishal..aztan alvas..mivel takaritonok kozul senki se valt be,tovabbra is egyedul takaritok+oszi munkak a kertb en,csomo mindent ultetni szeretnek,...hugomek kislanyara is sokat vigyaztam,most is itt volt par napot...na,ket gyerek egyutt katasztrofa.
Es kezdek lebetegedni,...bar harcolok ellene,eleg pocsekul erzem magam.
Parom jovo heten jon inshaallah,es szeretnenk elutazni par napra egy wellness szallodaba,visszuk anzyukamat is,remelem jo lesz. :wink:
Mishal meg amugy is lekot,olyan kis rosszcsont,..mindig valamin tori a fejet es nagyon igenyli hogy jojjunk,menjunk..most meg hogy rossz az ido vele jatszom ha raerek.Diohejban ennyi.

Puszi mindenkinek
momo35

Gyongyi!

talaltam=talaltal :lol:
momo35

Lányok!

Írtam egy regényt és akkor jött Domi ,és megnyomta az elosztón a piros ledes kapcsolót. :twisted: :?: :lol: Na akkor már csak 1-1 mondatra lesz időm,mert most kell fürdetnem és Domi gyanúsan büdi is pelustályon. :lol:

Momo!

De jó,hogy írtál! :D Titivel beszéltük,hogy úgy meglátogatnánk téged,valamikor okt elején. Lehet? :wink:

Sziszike!

Örülök,hogy jobban vagytok!

Brimo!

Meló bevált?

Gyönygi!

Nekünk jó az okt elejei tali! Várjuk nagyon!
:wink:

Virág!

Gratulálok a sulikezdéshez! :D

Mennem,kell,Domi kakaszagú és ordít,éhes és fürdetnem is kell! :roll: :!: :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Jó reggelt mindenkinek!

Látom, azóta sem gyarapodott nagyon létszámunk... :(

Gondoltam, gyorsan bejelentkezem, aztán indulunk Miskolcra, szerdán jövünk haza. Lesz otthon bőven program, elugrunk apukámhoz is, az idén már nem hiszem, hogy eljutok hozzá.

Félek egy picit az úttól, bár bízom magamban, de rémesen álmos vagyok, még megiszom egy kávét előtte.
Sajnos olyan rémesen aludtunk, nem tudom, mi történt ma, de fél 3-ig 4x keltem, utána 1 órán keresztül sírdogált.
Dani szerint azért nem aludt jól, mert be van dugulva az orra a kis manócskának.

Lányok, ez az orrfolyás mikor fog elmúlni? A dokinéni szerint tiszta a tüdeje, így csak a fogzástól lehet, vagy egy kis megfázástól.
Már 1 hete tart, és iszonyatos, van, hogy 4-5x szívom egy nap.

Juci, sokat jutsz eszembe az orrszívásos taktikáddal, a minap bevetettem, és tényleg könnyebb így szívni a nóziját.

További szép hétvégét mindenkinek, megyek még pakolászni.

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Hol vagytok?Mi az a technika? :wink: Majd jövök ám ma és írok nektek,meg szeretnék képeket is feltenni.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Tényleg kezd haldoklani a Topikunk!!!!
Sajnos én se tudtam jönni a héten a továbbképzés miatt. A hétvégén meg próbáltam utolérni magam. Most alszanak a csajok, ezért tudok írni.

Először is:
Virág!!!
Nagyon Boldog Születésnapot Nimródnak!!!Hogy sikerült a szülinapi buli? Biztos jó sokat főztél megint. Majd hozz képeket, ha tudsz.
Suli, hogy tetszik neki?

Zsuzsa!!!
Áronnak is Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk!!!Hihetelen, hogy már 2 éves. Pontosan 2 hónap múlva is mi ünnepelhetjük a Sáráét. Tegnap tartottátok, igaz? Azt írtad, hogy akkor szeretnétek.
Októberi talira várunk ám nagyon titeket!!!

Lányok, akkor október első hétvégéjén (szombaton) tali nálunk. Én már nem variálok időpontot, mert csak húzzuk állandóan. Szeretettel várunk mindenkit!!! Az emeleti játszószobába bőven elférünk.
Eddig Titi és Eszter jelezte, hogy jönnének.
Erzsike, biztos, hogy nem jó a szombat? Vasárnap azért nem akartam, hogy legyen, mert mi akkor mindig a szüleimnél ebédelünk. Hová kell menned?

Nem tudom a többiek miért nem írnak.
Ági, Juci, Mesi, Koda merre vagytok? Csak egy mondtat erejéig jöhetnétek, hogy mi van veletek.

Brimo!
Milyen a munka? Csenike megszokta a bölcsit?

Tit!
Már biztos elindultál. Jó utat!! Majd írjál, ha tudsz. Szerintem is Alexának azért folyik az orra, mert jön a foga. Nálunk is mindig akkor folyyt az orruk.

Velünk minden rendben. Kicsit sok volt a hét nekem. Ráadásul a vizsgát még csütörtökön meg kellett írni. Amúgy nagyon szupi volt, mert gép előtt ültünk, és a Nexon programot tanították. Most kedden nem tudom mit fognak még elmondani, de nekem úgyis el kell jönnöm ebédidőben, mert a Rezinek szülői értekezlett lesz az oviban. Ha megvárnám a végét, akkor nem érnék haza, így előbb elindulok.
Sára kis eleven. Állandóan húzza a Rezi haját, és nevet rajta. Tegnap a szomszéd kislánynál voltunk szülinapon, és eleinte nagyon meg volt lepődve, mert sokan voltunk. Azán feloldódott, és ha valaki útban volt, akkor csak ellökte. Szóval nem egy elveszett csajszi. Mennt inni kérni, meg chipszezett. Aztán az asztalnál addig furakododtt, még a Rezi mellé ülhetett.

Megyek sütök egy sütit gyorsan.
Jók legyetek!
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné

Sziasztok!

Néhány tegnapi kép:

Kép

Kép

Kép

Oné
Nagyon köszönjük a köszöntést!:)
Jól emlékeztél tegnap ünnepeltünk. Hihetelenül megy az idő. Most hogy dolgozom meg pláne. Nekem is mindig van valami dolgom így soha nem sikerül gép elé kerülnöm, ha meg igen akkor is max annyira hogy olvassak de már írni nem tudok. Köszi a meghívást ha sikerül úgy alakítani a dolgokat akkor megyünk mi is, de nem ígérek biztosat.

Virág
Csak ámulok és bámulk mekkora már Nimród. Iskolás te jó ég. Nagyon helyes kisfickó lett belőle. Hogy tetszik neki az új helyzet? Tanulni kell nem lehet játszani bírja?
Utólag Nagyon Szülinapot Kívánunk!

Titi
Jó utat!
Az orrfolyás biztosan a fogától van. Arra viszont figyelj hogy minnél többet szívod annál több trutyi lesz. Ha nem zavarja a légzésben akkor elég ha főleg alvások előtt szippantottok.

Anubias
Várjuk a képeket!:)

Momo
Elhiszem, hogy sok dolgotok van. Kertes házban mindig van mit csinálni. Ősszel meg főleg.
Hogy álltok a ház eladással érdeklődők? Mi van a másik telekkel most hanyagoljátok az egészet?
Szupi hogy megint jön a férjed. Remélhetőleg eljutottok egy kicsit pihenni. Ha jól értem Mishalt is viszitek meg anyukád is megy. Ez jó mert legalább tudtok kettesben is lenni.

Verzsike
Még nem is válaszoltam neked.
A tesóméknál úgy néz ki fiú lesz, vagyis 80% azt mondták. Így semmit sem kell venniük, mert minden ruha jó lesz. Most kezdett nőni a pocakja és persze a kismamagatyával ő is szenved, mert magas de nincs olyan széles mint a bolti cuccok, így mégis csak annál a lánynál varratott ahol Kicsi és én.

Nálunk megvolt az első betegség Dávid múlt héten itthon volt, az apjával. Semmi komoly csak ronda köhögés ami miatt nem mehetett. Most várom, hogy Áron mikor dől ki, mert ugye nálunk ha az egyik beteg előbb utóbb a másik is az lesz. Ma már vizesen folyt az orra, ez ugyan még nem jelent semmit mert ha bejön a hideg mindig ez van.
Így 3 hét után meg kell állapítanim, hogy fáradt vagyok a nap bármely szakaszában képes lennék aludni.Hazafelé a mertón alig bírom nyitva tartani a szemem, ez szörnyű.Este csak beesek az ágyba. Hétvgén alszom én is a fiúkkal tojok arra hogy mennyi mindent kellene csinálnom.
Na megyek mert uzsi van.
Puszi mindenkinek!

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Sziasztok!

Bufo!

Isten éltesse a fiadat! A tesód egy mázlista,hogy mindene meglesz a kicsinek! :wink: Jól teszed,nem is kell hétvégén bepótolni egy heti házimunkát. De nem is lehet,csak feszültté tesz.

Ha nem gond,elárasztalak benneteket egy adag fotóval. Pénteken horgásztunk,előtte grilleztünk,játszottunk Szandikával... van bőven kép. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Zsuzsa: nagyon sok boldog születésnapot nektek.:) Milyen nagy már ő is! Köszönjük a képeket, nagyon édes.:)

Rólunk, nagyon nehéz minden reggelem rohanás, majd Bencével vagyok délig, azt hittem könnyebb lesz, de nem enged semmit csinálni.
Megszokta, hogy a tesói vele vannak és most mintha félne nélkülük.
Állandóan velem akar lenni, ölembe ül, ha csak wc -re elmegyek már minden baja van....
Aztán rohanás oviba, suliba, van, hogy naponta 3*indulok, jövök haza, mert ugye nem egyszerre végeznek....aztán meg velük kell foglalkoznom, mesélnek, esznek, segítek nekik, amiben tudok.
Mostanság olyan fáradt vagyok estére, de talán ez normális.
Ígértem sűrűn jövök, de egyszerűen nincs erőm.

MIndenkinek sok puszi, szeretlek titeket.
Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Zsuzsa! Boldog szülinapot Áronnak!
Lassan majd beleszoksz a munkába és akkor nem leszel mindig álmos. A hétvégén meg jól teszed, hogy pihensz te is. Ha nem tudnátok megoldani, hogy a férjed otthon maradjon, téged elengednének a suliból? Én nem emlékszem, hogy tanárom azért hiányzott volna valaha, mert beteg volt a gyereke. Hoyg működik ez?
A tesód örül a kisfiúnak? Nálunk így venni kell egy csomó ruhát, de Apolka kislányt is akart mindenképpen.

Titi! Hány foga van már Szandikának? Nálunk 8 fog után már nagyon nyűgi csak épp aznap volt Babó amikor kibújt.
Már sose kap este cicit Szandika vagy csak egy nap bünti volt a harapásért?
Babónak is mindig folyt az orra, mikor jött a foga, azt mondta doktor bácsi, hogy 3-nál többször azért ne szívjam, mert ez nem is igazi megfázás.
A született feleségekről már én is lemondtam, majd ha kirepülnek a gyerekek (vagy ha nyugdíjas leszek) megnézem dvd-n.

Momo! Megérkezett a férjed? Ugye nem lettél beteg?
A takarítónők nem tetszettek, vagy ahogy dolgoztak? Rossz lehet azért egy idegent beengedni a házba, neked nem rosszérzés?
Babó már nagyon ügyi 10-15 percet eljátszogat egyedül, meg úgyáltalában is sokkal ügyesebb, látszik, hogy nő.
Jó pihit nektek, ha el tudtatok utazni!

Gyöngyi! Gratula a vizsgádhoz! Még nem tudom mi lezs, elvileg a Kinder hajóra mennénk Babóval okt 04-én délután.

Eszter! Hol voltatok horgászni? Domi jól bírta? Nagyon édesen vigyorog a képeken.

Mi jól vagyunk, csak ebben a hidegben, hogy már nem nagyon tudunk délelőtt kimenni igyekszem mindig tervezni vmi programot. Ma tornázni voltunk, nyílt nem messze tőlünk egy jó kis fitness centrum, ahol órára be lehet vinni a gyerekeket is, van aekik egy csomó játék. Babó nagyon ügyesen eljátszott, úgyhogy tudunk menni máskor is.
Azért felkelés után még mindig kimegyünk, kell a friss levegő, vmivel már melegebb van akkor.
Már nagyon hiányoztok, én mindenkit nagyon régen láttam, már azt se tudom mikor…

Puszi
verzsike

Utolag kivanunk NAGYON BOLDOG 2. SZULINAPOT ARONNAK!Mishal&Mona
momo35

Sziasztok lányok!

Már itt vagyunk Miskolcon, csak én is köszönteni szerettem volna jönni Áronkát igaz kicsit megkésve.

Bufo, sajnos nem jutottam hamarabb gépközelbe, bocsáss meg, de utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok a nagyfiadnak!

Juci, remélem, olvasol bennünket... hozzád szeretnék néhány sort írni, bízom benne, hogy eljut hozzád.
Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki szeretné, hogyha legalább annyi erejéig jönnél közénk, hogy megoszd velünk, mi az oka annak, hogy már nem írsz nekünk.
Már több, mint 1 hónapja nem írtál szinte semmit sem! Biztos vagyok benne, hogy nem szimplán az az oka, hogy nem érsz rá, hisz eddig is mindig ügyesen megoldottad ezt a problémát.
Gondolom, több van ennek a hátterében. Biztos értek sérelmek, mivel másra nem tudok gondolni, bizonyos dolgok rosszul eshettek?! Mivel ilyen sokáig sosem tüntél még el, másra nem tudok gondolni, minthogy most tudatosan nem írsz nekünk. Ha jól emlékszem, már kb 1,5 éve topiklakó vagy... vagy rosszul számoljék? 2,5? Jézusom, így szaladna az idő? Annyit szerintem joggal elvárhatunk, hogy szóra méltass bennünket. Ha másért nem, legalább annyira nézz be, hogy elmond, ezért és ezért nem írsz többet nekünk...
Tudom, én is ritkán jövök, és nem mindig vagyok itt akkor sem 100%-osan, de mégis igyekszem megoldani, még a sérelmek ellenére is, amik szerintem mindnyájunk számára akadnak így kimondatlanul is.
De évek óta együtt voltunk jóban-rosszban, nehézségben, stb... és nem tudnálak itthagyni benneteket szó nélkül. Bízom benne, hogy Te sem.
Szóval én személy szerint szeretném megtudni mi az oka annak, hogy nem jösz már közénk.

És még mindig vallom azt lányok, hogy ne várjuk már egymástól el azt, hogy hívogassanak azok, akiknek hiányzunk... elmondanám, hogy engem sokan egyszer sem hívtak fel, ha hosszabb időre eltűntem, és ezért mégsem neheztelek senkire.
Nem vagyunk egyformák, valaki sosem tudja azt kimutatni, hogy fontosak számára az emberek.
És még egyszer... arról se feledkezzünk meg, hogy anyagilag sem egyszerű telefonálgatni mobilon a másiknak.
Én személy szerint ezért nem telefonálgatok... örülök, ha hó végén nem vagyok iszonyat mínuszban anyagilag. Pedig ennek ellenére igenis érdekel, hogy mi van Ágival, Mesivel, Virággal, Évával, Jucival, és még sorolhatnám... azokkal is, akik ritkán jelentkeznek.

Mesikém, Te is jöhetnél néha válaszokkal is, mert annyi mindent kérdezünk tőled, és szinte sosem válaszolsz. Elhiszem, hogy nagyon nehéz a gyerekekkel, de annyira kíváncsi volnék, hogy vagytok?!

Tudom, én is jöhetnék gyakrabban, ezért kéretik engem nem megkövezni, ismerem én a hibáim lányok.

Folytathatnám, de sajnos a lányom követeli a foglalkozást...

KépKép
titi_27

Sziasztok!
Elöször is nagyon szépen köszönöm Nimrod nevébe is hogy gondoltatok rá!A bulija nagyon jol sikerült,legalábbis neki nagyon tetszett minden!Elég nehéz mottot választott (HIGH School Musical) igy jo sok fejtörést okozott nekem,mert a kicsi gyerekeknek ebbe a témába nem sok mindent lehet csinálni mert táncolásrol éneklésröl karaokizásrol szol,de megoldottuk!Mindenféle jo kis ajándékot kapott,és pont olyanokat amikre vágyott!

Most nincs idöm egyesével irni senkinek ( mert fözök közbe és este meg szülöi,plusz még kéne egy kicsit gyakorolnunk is,hogy szokja a tanulást) de azért titinek irok pár sort,mert már az elözöbe is akartam!

Drága Titi igen szerintem jol látsz egy két dolgot,és biztos mindenkibe van valamiért sértödés vagy valami megbántotság(jo lenne ha mindenki kiirná magábol hogy megtudjuk beszélni a félreértéseket),de szerintem most nem azért nem jönnek irni,hanem mert mindenki nagyon elfoglalt (habár KICSI azért te tényleg szoktál akkor is jelentkezni) de majd lassan mindenki megszokja az uj helyezetet (ovi,suli,munkahely,családi problémák) és remélem ujra irnak!
Na de megint mindent irok csak a lényeget nem,már elözö hozzászolásodba is nekem azt irtad jöjjek gyakrabban,hát én jövök is csak te sosem vagy itt sajnos és gondolom mikor van egy szuszanatnyi idöd nem futod olyan részletesen át ki mikor irt!Miota visszatértem hozzátok én folyamatosan bejelentkezem és irok nektek,ugyhogy engem kéretik felmenteni a hiányzok(még ha hiányzom is nektek:D ) listájábol,mert jelentem én itt vagyok és itt is leszek mindig veletek,(mostanába már irásba is)Remélem nem haragszol hogy ezt leirtam,nem rossz hangnembe tettem csak tényleg jelenteni akartam hogy én már itt vagyok teljes eröbedobással köztetek!

Nagyon szeretlek titeket!Millio puszi az összes drága barátnömnek

Virág
Kép
Kép
virág22

javitás:
nem az elözöbe akartam irni titinek hanem az elözö hozzászolásra,csak figyelmetlen vagyok és rosszul irtam!sorry!puszi

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Juci!

Bennem is fogalamzódott,hogy már rákérdezek! Én azt akartam írni,hogy még jó,hogy nemsoká lesz Szandika szülinapja,így majd írsz újra? :lol: :roll: . Félig meddíg viccesen,de valljuk be Titi kicsit jobban leírta ezt,mint én akartam. Szóval a többiek és én is mindíg írtuk,mi van veled,Mesivel,Ágival...és nem válaszolsz,válaszoltok. Mindenkinek szíves joga jönni,vagy nem jönni,de akkor szólj,hogy te hülye ne hiányolj,mert én bizony nem akarok írni. Mert 1 hónap tényleg sok,persze remélem nem ért semmi nagy baj,ami miatt nem jössz,de szerintem mi itt a topicban vagyunk olyan jóban,hogy a nagyik halálától a vetélésektől a válásokig mindenre volt eddíg tér és hely,na meg segítő szó,úgyhogy én is csatlakozom az értetlenekhez.

Na most ennyire volt időm,mert mosnom,meg főznöm kell,Domi meg csak halad és pakol és halad és megette az adóbevallásom csücskét. :lol: ,aztán kihalásztam a szájából,mire szegénykém elhányta magát. :? ,úgyhogy zajlik az élet! :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Én is megvagyok még. Bár ma is rosszul voltam egész nap, a gyógyszerek ellenére. Általában azért jobban vagyok, remélem ez csak egy kis átmeneti probléma, mensi előtt........
Engem sajnos nem vettek vissza a munkahelymre. Kerek-perec kimondták, hogy a 2 gyerek miatt.....ki még nem rúgtak, de ha letelik a 3 év, simán megeshet. De dolgozni nem mehetek......pontosabban kénytelenek lennének visszavenni, de olyan feltételeket szabtak, hogy a telefon is kiesett a kezemből. Úgyhogy maradok 3 évig itthon. Pontosabban Gabinak elmegyek segíteni. És ha esetleg bevállna, akkor maradnánk is így. Ha meg nem, visszamegyek a munkahelymre, de azt tuti megvárom, hogy ők mondjanak fel, már csak a juttatások miatt is.
Bencus jövőhéten már megy bölcsikébe. Kezdem a beszoktatást. Kb 2-3 hét lesz, mire beszokik, azt mondják.
Marci jár az oviba, bár sokat sír reggel, nem nagyon akar menni. De amúgy jól elvan, ha már bemegy.
Itthon meg bolondok háza van minden este. A két fiú öli egymást folyton, meg bírkóznak, fogócskáznak...este 11-ig.......Gabi nagyon későn jár haza, sokat dolgozik, így 9-re én már alig állok a lábamon.

Röviden ennyit tudtam most írni, senkire nem is marad időm most.:(

De az ünnepelteket én is szeretném köszönteni nagy szeretettel!

A képeknek nagyon örülök, olyan szépen fejlődnek a gyerekek. Van aki már kész férfi:) Na és a kishölgyek.........:)

Puszi: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

sziasztok!

kicsi!képzeld mi történt... nézem a hal a tortán tegnapi részét,és ugye xantus barbara föz benne (már fözött esztergályos cecilia is) én meg arra gondoltam milyen jo lenne ha mindenki fözne a familiábol és ugy megnézném illést meg amint te tüsténketsz mellette!erre mit látok megjelent barbaránál!ugy örülök!!!!!nem kérték fel öt is fözni?

remélem irsz mostmár nekünk mert nagyon hiányzol ám és huh de kikapsz ha én hazamegyek amiért nem irod le mi bánt!szeretünk!

puszi

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Igyekszem mindennap benézni, de nem mindig jut időm írni is.
ANnyira sok a teendőm.
Csak a délelőttök maradtak, amikor meg Bencével a háztartással kell foglalkoznom, így elszalad a nap.
Zsoltiért 11:35 vagy 12:30 vagy 13:15re kell mennem.
Annáért 12:30 és 12:45 közt.

Rohanás az életem a reggelek a legnehezebbek.
Zsoltinak 7:45 és 8közt kell beérnie, Annának 8ig.
6kor kellek, hogy intézzek mindent, de sokszor nem könnyű és nem el vagyok kenődve, de igyekszem , hogy ők ne érezzék és jó kedvűen induljon a napjuk.
Minden reggel reggeliznek, ezalatt én uzsonnát csinálok Zsoltinak és innivalót suliba, majd , amíg ők fogat mosnak én Bencét öltöztetem, majd Annát és Zsoltinak segítek, ha kell, aztán, amíg cipőt vesznek én zuhanyzom és öltözöm, majd Anna haját megcsinálom még, kabátok, sapik, miegymás én indulunk.

Ma 12.30ra kell mind a 2gyerekért mennem, nehéz ilyenkor kiért hamarabb, mert, ha Zsolti csak 40re ér le a tanítónénijével, akkor 45re nem érek az oviba, ahol már ugye altatnak.

Holnap meg 13:30, Annát 12:30kor elhozom 1órát mit csináljak haza jövünk, de szinte mire levetkőzünk, átöltözünk, isznak, esznek mehetünk is, vagyis visszaöltöztetés, újra indulás....

Mikor itthon vannak altatás és tanulás, főzök, teregetek, hajtogatok....majd 5:30 vacsi, majd fürdés 6kor, aztán még egy meleg ital fél 7kor, fogat mosnak beágyazunk, kirakjuk a ruhákat és fél8kor altatás....tegnap 8kor mindenki aludt, az szupi volt.

Velünk ennyi.:)

Jó lenne, ha tényleg írna mindenki egy kicsit magáról.
Én most nem írok neveket, de nagyon örülnék pár sornak.:)

Gyöngyi: mikor lesz a tali?

Puszi. Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Zsuzsi!
Tudtam, hogy én leszek az utolsó, de annál nagyobb szeretettel kívánunk Áronkának boldog szülinapot!

Én is itt vagyok, csak nagyon zajlanak a napok.

Zsolti elkezdte az ovit, túlvagyunk egy elég komoly allergiás reakcióján is ami majdnem kórházzal végződött, majd újra beteg lett, most persze mindkét gyerek meg én is.

de most már kicsit jobb, Zsolti újra jár oviba, Ági még taknyol egy kicsit (jönnek a rágófogai is), én meg 1-2 nap és teljesen ok leszek.

A munkahelyemen is bejelentettem, hogy visszamennék... most gondolkodnak, hogy mit kezdjenek velem.

Nagyjából ennyi van velünk.

Mesi

Kép
tücsök13

Sziasztok!

Csajok alszanak,így most van időm írni is. Tegnap volt az utolsó nap, és szerencsére egy darabig nem kell mennem továbbképzésre. Este meg szülőin voltam az oviba, aztán termékbemutatón. Szóval nem volt gond az elalvással.

Titi!
Hogy hogy itthon vagytok már? Azt írtad, hogy szerdáig maradtok. Szandinak még folyik az orra?

Sziszike!
Jövőhéten szombaton lesz a tali nálunk.Várunk ám titeket is. Elhiszem, hogy mennyire nehéz lehet most neked. Mi csak a Reziért megyünk 12.15-re, de a Sára sokszor már olyan fáradt olyankor. Múltkor is elaludt egyedül a szobában, amíg mosogattam a konyhában. Apát kellett hazahívnom, hogy vigyázzon addig rá, még elmegyek a Reziért. Legalább megebédelt. De nem csinálhatom ezt mindig. Kitartás!!!

Tényleg csajok már én is akartam írni,hogy néhányan nagyon eltűntetek. Pedig annyira bíztam benne, hogy a talira azért reagáltok majd többen. Bevallom kicsit rosszul esik, hogy sokan még nem írták meg, jönnek-e. Mindenesetre mi készülünk, és mindenkit nagyon várunk.

Juci!
Nem tudom mi lehet a baj, de remélem még vissza jössz közénk, mert nagyon hiányzol, ahogy Ági, Éva, Mesi is.
Talán az augusztusi tali miatt nem írsz? Hidd el, mi tényleg mentünk volna, ha nincs a falunap. Remélem nem emiatt nem reagálsz a jövőheti talira?
Bár biztos megint kombinálok,és írok hülyeségeket, hisz tudom, hogy mennyire szeretnél találkozni a Sárával, meg a Rezivel is. Meg persze velem is :lol: ,nem?

Miért nem írtok lányok?
Bejött a rossz idő, és mindenki depis lett? Én kezdek az lenni bevallom. Főleg, hogy ma a Rezi se ment oviba, és kikészítettek délelőtt.
Állandóan vitáztak valamin, na meg mindent szétpakoltak. Aztán bevontam őket főzni. Hát....nem haladtam valami gyorsan.

Na megyek, mert lassan kellnek a csajok.

Kép

Kép
oné

Gyöngyi!
Mi szívesen mennénk a talira, csak autó nélkül sajnos nem tudom megoldani :(

Mesi

Kép
tücsök13

Sziasztok lányok!!!

Gyorsan bejelentkezem, mert nagyon szenvedek, jelenleg folyton rohangálok a wc-re.
Manócskám épp alszik, délelőtt egy bejárós bölcsiben voltunk, ami nagyon-nagyon tetszett neki, gondolom, elfáradt...

Igyekszem jönni este bővebben is, Dani ugyanis utazik szüretelni, nehogy nekem jó legyen, így nincs aki holnap vigyázzon Alexára, így viszem magammal a börzére. :(

Mi szerdán este jöttünk vissza Miskolcról, annyira jó volt minden, iszonyat honvágyam van már most.
Jó sokat jöttünk-mentünk, apukámnál is voltunk, végre volt idő sokmindenre.

Jaj, amíg el nem felejtem, Eszter megkért, hogy szóljak nektek, elromlott a gépe, így nem tud jönni mostanában. Reméljük hamarosan megjavítják, lehet, hogy az exem hozzá is eljut. :)

Puszilunk mindenkit!!!

KépKép
titi_27

Amíg alszik Alexa, gyorsan igyekszem visszaolvasni...

Sziszike, ez így annyira nehéz lehet, iszonyatosan feszített tempót diktálsz, nem tudom, hogy bírod?!
Nincs a közelben segítség, akit be tudnál vonni? Istenem, de jól jönne ilyenkor egy nagyi... hol is laknak a szülők/anyósék?
Mindent összeegyeztetni, gondolom reggel jól leizzadsz. Magadra nem is marad időd. Hihetetlen jól bírod!!! Minden elismerésem a tiéd!

Gyöngyikém, ha minden jól megy, mi is megyünk a talira. Úgy beszéltük Eszterrel, hogy együtt megyünk.

Mesikém, Istenem, remélem, visszavesznek... most gondolkodnak? És mikor adnak választ?
Jaj, de jó, hogy már jobban van Zsoltika, Ágika meg iszonyú, hogy fejlődik. Már a rágófogak?
Mi még mindig kettőnél járunk...
Azon filóztam, hogy tudnánk elvinni titeket a talira... csak ez az autósülés... nekem kettő van, talán át lehetne kötni az egyiket a másik kocsiba, de még akkor is kellene egy Zsoltikának. Ő milyen ülésben ül? Vagy már ülésmagasítón? Bár úgy beszéltük Eszterrel, hogy együtt megyünk, nem tudom, lesz-e autója. De délután megkérdem tőle.
Viszont akkor nagyon meg kell szervezni, mert ki kell menni értetek, betenni még egy ülést, stb.
Esetleg Erzsikét lehetne még megkérdezni, hozzá még be is fértek hárman és biztos szívesen elhozna titeket. És neki még útba is esnétek szinte, nem nagy kerülő.
Nehogy azért ne gyertek, mert nem tudtok eljönni kocsi nélkül. Mindenképp meg kell oldani lányok, hogy Mesiék is eljussanak!!!
No meg Ágiék is!!!

Most futok tovább, lánykám ébredezik... majd jövök még, de még muszáj megint wc-re szaladnom, talán az ideg miatt megy a hasam... majd mesélek mi zajlik nálunk...

KépKép
titi_27

Titi!

Köszi, van 2 autósülésem a gyerekeknek, csak az autó hiányzik :)

Ma hívott a főnököm, okt. 7-én kell bemennem hozzá, mert személyesen szeretné megbeszélni a dolgokat.

Mesi

Kép
tücsök13

Ígéretemhez híven itt vagyok, bár nem sokáig, mert igyekszem hamar lefeküdni.
Dani elment szüretelni, sokat nem volt a lányával, mivel ugyebár szerdán este jött haza Hamburgból, maradt a tegnap este.

Végre estére elmúlt a hasmenésem...

Lényeg a lényeg, tegnap bejelentettem Daninak, hogy mindenképp beszélni fogok apósommal, és megkérem, hogy Alexa mellett ne dohányozzon. Mert sajnos a probléma még mindig adott, és már kezd elegem lenni, hogy lehet valaki ilyen tapintatlan és önző.
Eddig csak halogattam, mert mindig sikerült megoldani a dolgot, általában kimentünk a teraszukra, vagy át egy másik szobába, de most, hogy bejött a rossz idő, kénytelenek vagyunk bent maradni a lakásba, ha ott vagyunk náluk.
Dani meg nem képes beszélni vele, ő ugyanis nem akarja kelteni a feszültséget. Inkább nem kommentálom, mi erről a véleményem, de gondolhatjátok... hogy nem áll ki mellettünk, és még sorolhatnám.
Rengeteg vitán vagyunk túl, én meg kezdek rámenni, tiszta ideg vagyok folyton, így úgy döntöttem, szép szavakkal megkérem, hogy az unokája mellett ne gyújtson rá.
Már végig zongoráztam minden lehetőséget, mit fog rá mondani, tudom, hogy ki akar majd bújni a dolog elől, és mivel nem mondhatom kerek-perec meg neki, hogy ilyen bunkóságot még nem láttam, mert a dohányosok is tudják, hogy kismama és kis gyerek mellett gusztustalan cigizni, így azt tehetem, hogy felállok, felöltöztetem Alexát, és kisétálunk. Aztán majd észbe kapnak, hogy addig úgysem viszem oda át többet, amíg bent cigizik mellette.
Nem érdekel tovább, mit gondolnak, apósommal már úgyis felvettem a kesztyűt mindenben, simán visszaszólok neki. Persze ez senkinek nem tetszik, de most már nem érdekel. Így is úgy is utálnak... pedig ha tudnák, hogy mástól miket kapnának ezért a viselkedésért. Aki még a kérés ellenére sem mos kezet mikor hozzányúl egy 4 napos csecsemőhöz, és még sorolhatnám... az a gond lányok, hogy iszonyatosan sok a sérelem, amit okoztak számomra, és halvány lila gőzük sincs, hogy miket művelnek. Ők azt gondolják, én vagyok elvarázsolva, és folyton kitalálok mindenféle dolgot, hogy mit akarok másképp... pedig én csak az alapvető illemet akarnám betartani velük, de sajnos azt sem tudják, mi az.
Legszívesebben karácsonyra illemkönyvet vennék nekik.
Sajnos ezeken kattogok nap, mint nap. És ha nem hagyom abba, a végén én fogok rámenni, és azáltal a házasságom. A kismanóka boldogságáról ne is beszéljünk...

Na, de reggelig tudnék regélni... tudom, hogy mindenhol vannak sérelmek, de ezek tényleg úgy tudnak fájni. Úgy érzem, semmivel nem érdemeltem ki az utálatukat. Én mindig csak a legjobbat akartam a lányomnak, ezt nekik is meg kellene érteniük, és el kellene fogadni.
Nekem nem volna nehéz akár még a parfümömet is elfelejteni, ha esetleg irtóznának az illatától, ugyan mennyiből tartana nem azt fújni magamra, amikor átmegyek. És nem sértődnék meg rajta. De talán én vagyok túlságosan alkalmazkodó, Dani meg teljesen megszokta ezt a jó világot. Most meg azt mondja, az a gond, hogy teljesen más vagyok... annak idején sokmindent benyeltem, most meg azért már odamondogatok...

Na, de már megint csak írok... olyan rég nem számoltam be nektek a fejleményekről... szóval a helyzet após-anyós téren még mindig változatlan.

Koda, annyit gondolkodtam rajtad, mikor jöttem visszafelé Pestre. Legközelebb bízom benne, tudunk találkozni.
Milyen elvárásokat tudott felállítani a főnököd, hogy nem tudsz belemenni és nem tudsz visszamenni dolgozni?
Hihetetlen gyerekek, és így gyarapodjunk? Így merj elmenni szülni? Az anyukákat maximálisan segíteni kellene visszajutni a munkahelyükre. Nem is gondolják, mekkora stresszben él az ember, vajon megtartják-e a helyét, stb.
Az embernek a szájából képesek a kenyeret kivenni. Felháborít ez a helyzet, amiben élünk!
Akkor most 1 évig otthon maradsz... mit fogsz csinálni napközben? Gondolom, kitalálsz majd valamit.

Mesikém, én igyekszem akkor holnap Eszterrel megbeszélni a Gyöngyiékhez való menetet...
De addig hátha jelentkezik valaki, aki el tudna hozni benneteket egyszerűbben, mint én.
Nekem csak annyi a gondom, hogy a lányom a kocsiban iszonyat nyűgös, és amíg elmegyek hozzátok meg vissza, az legalább 1 óra. Közben meg itt az autópálya az utcánkban. De ha esetleg volna kire hagyni addig Alexát...
Na, de nem regélek, inkább gondolkodom.

Gyöngyikém, akkor jövő szombaton volna a tali? Délelőtt vagy délután?
Hogy állunk eddig? Ki jelezte, hogy jönne?

Ááá, muszáj mennem, már ennyi az idő, reggel pedig korán kelés, szokás szerint...

Jó éjt lányok!

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Csak gyorsan jövök pár mondatra.
Pénteken folyt Anna orra ovi után kicsit, elvittem dokihoz, aki szerint teljesen jól van, de tegnapra jobban folyt, köhögött, így most homeopátiázunk megint.
Megvettem megint a gyógynövényeket.:)

Bence jól van, de félek, hogy ő is visszakapja, reggel már mintha neki is folyt volna.
Viszont, ha Anna beteg, akkor holnap nem megy, remélem nem lesz láza, mert akkor is vinni kell Zsoltit suliba, már csak az hiányozna, hogy 2 beteg , lázas gyerekkel kellene suliba vinni ZSoltit, érte menni.....de pozitívan gondolkozom és mindenki jól lesz...én meg kitartóan gyógyítgatom, majd őket.

Semmi segítségem nincs, se egy szomszéd, se egy barát , senki, aki tudna segíteni. Anyuék 50km-re laknak és ők is dolgoznak, így nem sok esélyem van, hogy 7közben átjönnének.
Anyósomék meg kitalálnak mindig vmi ürügyet és nem jönnek.
Anyósom nyugdíjas már és marhára ráérne, ha fontosak lennénk neki. Át is hívtuk őket, de nem akarnak sztem jönni, mert kifogás mindig van, ami nagyon gyenge.

Nagymamám csípőprotézisével , fél szemére lát, 2hetente átjön Szobról, nagyon sokat utazik, hogy lásson minket, a leírtak miatt, nem nagyon tud segíteni vigyázni, de, ha alszik Bence, őt nem kell vinnem, amikor megyek a gyerekekért.

Nem baj megoldok mindent, de néha nagyon nehéz.

Anyósomnak, amikor mondom - csak annyi a válasza, hogy ti vállaltátok, akkor oldjátok meg, nem segítenek semmit. Viszont elvárják, hogy minden héten kivigyük a gyerekeket hozzá, az nagyon kényelmes nekik.
Nekünk van a legkevesebb, mégis mindig mi megyünk, pedig nekik ugyanannyi lenne.:(

A másik jhónapban lesz a sógorom esküvője, ugye öltönyük lesz a fiúknak, stb, mondtam neki, hogy nem, mert nincs. Miért? Megkérdeztem, szte mennyi egy öltöny, 40et mondott, közöltem, hát ezért és Anna mit vesz föl, majd? stb, jöttek a kérdések...Szeretné, ha szépek, csinosak lennénk, de semmit nem tenne érte.:(

Tegnap voltunk anyuéknál és náluk nem, mivel anyuék, amikor 3 hétig nem mentünk átjöttek őket meg nem nagyon izgatta. Miért mindig mi? Megmondtam anyósomnak is, nem érdekel ő neki mennyire hiányoznak a gyerekek tenni kell érte és átjönni, engem az zavar, hogy a gyerekek is emlegetik őket és mondom neki és nem jön mégsem át. 6.hete nem látta őket....lehet csak esküvőn fogja.

Mennem kell, de, majd írok még.
Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Sziszike
Nagyon át tudom érezni azt amit írtál. Nálunk ugyan ez a helyzet. Ha mi nem viszzük az unokákat akkor ők sem jönnek. Áron szülinapján 1.5 órát voltak köszöntéssel együtt és már mentek is előtte meg 4 hétig nem is látták őket. Én már nem is törődöm vele, nem is hívom őket minek úgyis mindig van valami kifogás. Persze azt elvárják hogy mi menjünk. Régebben még mentünk is, most hogy dolgozom már nem mert van nekem is mit csinálnom, 2 napom van arra hogy amit hétközben nem sikerült azt megcsináljam.
Ne is idegesítsd magad miattuk. Szerintem a gyerekeknek is jobb így. Hidd el ők sem bizos hogy szívesen vannak el egy olyan nagyszülővel aki nem is foglalkozik velük. Nálunk Dávid már szóvá is tette.

Titi
Nagyon nem egyszerű ez a helyzet nálatok. Sajnálom hogy Dani nem áll ki mellettetek. A nagyszülők meg nem minősíthetőek. Ha tudod akkor próbáld meg velük megbeszélni hagyd ki belőle a férjedet. Mond el hogy nem viszed többet Kicsibébit ha mellette is cigiznek, tartsd is magad hozzá.
Dani hozzáállásában meg úgy érzem te is hibás vagy egy kicsit. Nagyon elkényeztetted.Mindent mindig megoldottál neki és helyette is. Ő volt régen az első most viszont háttérbe szorult mert neked el kell látni a gyereket is. Szandika miatt rögtön pattansz, mindentől óvod és persze ezt ő rossz szemmel nézi.Egy apa soha nem tudja azt átérezni amit mi. Ha meg akarod tartani Danit akkor akkor ülj le vele megbeszélni mi nem tetszik neked de csak azzal kapcsolatban ahogy ő viselkedik a szüleit hagyd ki. Kérd meg hogy segítsen neked és konkrétan mond meg neki miben mit szeretnél ha ő átvenne tőled. Persze neked cserében ugyan így változtani kell abban amit ő kér. Jussatok kompromisszumra, csak így fog működni. Már sokszor írtam neked nálunk ugyan ez volt a helyzet.Tudod mi lett belőle.Ne kövesd el azokat a hibákat amiket el is lehet kerülni. Sajnos most az jön le azokból amiket írtál hogy te begubózol a gyereknevelésbe és a háztartásba ő meg a maga kis világába és külön utakat jártok. Remélem nem haragszol meg hogy ezt írtam. Lehet hogy nincs igazam ha megbántottalak ezzel sajnálom nem állt szándékomban.

Mesi
Nagyon kíváncsi vagyok mit mondanak neked a munkahelyeden.
Remélem már mindanyian meggyógyultatok.

Nálunk Áron beteg lett, mint ahogy megjósoltam. Tegnap már ki is kellett váltani a gyógyszert amit csütörtökön felírtak neki. Sima taknyolásnak indult és persze megint a fülére ment rá. Szerdán kell visszamennünk a dokihoz.
Dávid jól van hála az égnek.
Jövő héttől indul az idei versenyszezon így még többet nem leszek itthon. Mostantól lesz igazán befogva a felvigyázó nénink.

Na mennem kell mert Áron nak szívni kell az orrát.

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Sziasztok!
Csak gyorsan tudok jönni, mert Mancim rettenetes. Jön a foga, semmit nem alszunk éjszaka, és ráadásul még folyik is az orra, így levegőt sem kap :(

Gyönyinek szeretnék reagálni, hogy sajnos mi nem tudunk menni, mert jönnek hozzánk rokonok. Eddig azért nem írtam, mert bizonytalan volt és próbáltam mindent megtenni, hogy eljussak hozzád, de sajnos nem fog menni... Remélem azért hamar látlak titeket!!!

Jaj, hát és én vagyok természetesen a legeslegutolsó:
A szülinaposoknak utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

Jövök ha tudok. Karcsim még a héten itthon van velünk, utána talán már nem használunk ki minden percet és tudok hozzátok jönni rendszeresen.

...amúgy nekem semmi bajom nincs, csak egyszerűen nem jutok ide... Van hogy elolvasok és utána már arra nem jut idő, hogy írjak. De én nagyon szeretek mindenkit :D :roll: És nagyon hiányoztok!

Puszi mindenkinek!
Ági
csné

Sziasztok!

Mesi! Nagyon kíváncsi leszek, hogy sikerül visszamenned dolgozni. Ágikának tetszik a bölcsi? Hogy bírja nélküled?

Titi! Szörnyen viselkedik az apósod, de tényleg rá fogsz menni idegileg, ha nem hagyod abba az állandó rágódást a dolgok felett. Tudd le egyszer és mindenkorra. Ha beszélsz vele és nem érti meg, egyszerűen ne menj át és kész.
Nálunk szerencsére Zsolti mellém állt, egyszer kellett csak szólnia, és azóta mindenki kimegy cigizni. Nem lehet, hogy csak túlzottan nekirontasz az ügynek, ha szép szóval csak annyit mondanál, hogy a babának nem tesz jót, legyen szíves kimenni. És ha nemet mond minden dirr-durr nélkül csak annyit mondj, hogy jó rendben, de akkor ide nem hozod többet Alexát. Ne csinálj jelenetet, és ne állj le vitázni,mert azon csak felhúzzák magukat.

Sziszike! Ne is törődj anyósékkal, úgy tűnik ebben a topicban nem sokunknak ven szerencséje velük…. Hozzánk se jönnek, de őszintén szólva nem is hiányzik. 1-2 havonta lemegyünk egy napra és kész, ennyi bőven elég.

Zsuzsa! Milyen versenyekre jársz a gyerekekkel? Ha Áron beteg, a felvigyázónéni marad vele, vagy a férjed otthon tud maradni?

Ági! Jó lesz már, ha tényleg tudsz jönni többet, talán újra kezd mmajd magához térni a topic… Sikerült sokmindent eladni a börzén?

Mi jól vagyunk, csak Babó nagyon keveset alszik, reggel 6 körül kel, aztán délben 1,5 órát alszik és este 8-ig megint pörög ezerrel. Így rengeteget kell vele foglalkoznom, és már gépezni se lehet ha nem alszik, mert felmászik az asztalra és pakol mindent….

Gyöngyi! Még mindig nem tudom, hogy megyünk-e hozzátok, de ha igen akkor visszük Brimoékat. Majd szerdán derül ki a dolog véglegesre.

Puszi
verzsike

Sziasztok!

Csak gyorsan néhány sor, mert kihasználjuk a jó időt, és kertészkedünk.
A csajok most alszanak, de utánna rohanunk ültetni. Szerencsére a drága párom kidobta az összes muskátlim az ablakból. Tegnap korán kiment kertészkedni, és mire mi kiértünk a csajokkal már eltüntek a virágaim. Szerinte már csúnyák voltak. :cry:
Úgyhogy délután nekiáltam ablakokat mosni, mivel a virágok lekerültek, és szabad lett a terep.

A lényeg, hogy nagyon készülünk a talira. Akkor Szombaton délután várunk mindenkit sok szeretettel.

Ági!
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni, pedig Mancidra kíváncsi lettem volna. Főleg azokra a nagy szemeire. Remélem követkzőleg sikerül taliznunk.

Verzsike!
Jó lenne, ha mégis tudnátok jönni. Intézkedj nekem :lol:

Titi!
Akkor Eszter azért nem ír, mert rossz a gépe,ugye? Ti biztos beszéltek telefonon. Hogy jöttök végül? Egy autóval,vagy valaki elhozza Mesiéket?

Beszéltél apósoddal? Mit szóltak?
Jó lesz már találkozni, akkor elmesélsz majd mindent.

Sziszike!
Hogy vagytok? Sikerült elvinni Zsoltit a suliba? Anna jobban van?
Hát nem egyszerű neked ez a járkálás a gyerekekért.

Juci!
Kérlek jelentkezz!!!!Hogy vagytok? Dudi hogy van? Használtok még pelust? Biztos ő is beszél már mondatokban. A Sára is egész nap csak dumcsizik. Igaz van, hogy valamit csak ötödszörre értek meg. Ma is kiabálta, hogy "victol". Mire megértettem, hogy filctoll. Már ő is ideges volt, hogy nem tudom mit akar. Annyira édes!!!
A legjobb amikor azt akarja, hogy bontsak ki neki valamit: "boncc ki, lécci"
Ma megkérdeztem kik a barátai. Elsorolta a Rezi barátait, majd kérdeztem, hogy a Miklóska(vele egyidős). Erre azt mondta, hogy nem, mert pici.

Na rohanok, mert a Rezi már felébredt. Szerintem nem is aludt, max 10 percet.

Este jövök!!!!

Kép

Kép
oné

Sziasztok!

Csak egy mondatra van lehetőségem, és visszaolvasni sem tudok,mert meghalt a gépünk. :( De mindenkit puszilok és nagyon hiányzik a babanet. Nagyon jó volt a börze és hogy néhányótokkal tudtunk találkozni. :D A talit már nagyon várjuk,remélem sokan leszünk.Mennem kell!

Sok puszi nektek!

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok lányok!

A fene egye meg ezt a folytonos rohanást, és hogy nem tudok írni. Alexa egész nap a fenekemben csüng, ha alszik, vagy a romokat takarítom, vagy alszom vele, mert az éjszakák ismét rémesek lettek. :(

Sajnos még nem tudtam beszélni apósommal, nem volt még rá lehetőség. Vagyis ez nem sajnos... eddig úgy adódott, hogy kint voltunk a levegőn, amikor találkoztunk, így nem tettem szóvá a dolgot. Majd akkorra akarok időzíteni, hogyha bent leszünk náluk. Szerintem a hétvégéig nem fog rá sor kerülni.

Olyan drágák vagytok lányok a sok jó tanácsért, én igyekszem mindet megfogadni, és dehogy sértődök meg Bufo, hisz tudom, hogy igazad van.
Igyekszem tanulni tőletek, hisz Ti már sokmindenen átestetek, így sok jó tanáccsal tudtok szolgálni számomra.

Momo, jaj, hisz kérdeztél tőlem, és én meg elfelejtettem válaszolni, ne haragudj.
Szóval rászóltam én Alexára, de továbbra is harapdál, és tejem sincs már, vagy ha van is, iszonyat kevés. Úgyhogy megpróbálom elhagyni lassan a szopikat. Az estit már megszokta, hogy nem kap, egyelőre már csak reggel kap cicit, meg napközben, ha valamiért nagyon sír ébredés után.
Csak az a gond, hogy napközben is ha ölben van, nyúlkál a blúzomban, és rábukik a cicimre. Olyan drága, és úgy sajnálom, de már tényleg nem jön belőle semmi, próbáltam, nyomkodtam. Hát, sikerült magamnak elapasztanom a tejem?! Talán attól van olyan kevés, hogy este már nem szoptatok.

Gyöngyikém, ugyan nehogy készülj nekem túlságosan a talira! Tudod, hogy mostanában nem csinálunk nagy ügyet belőle, nehogy nekem főzz vagy süss! Ha úgy szeretnéd, akkor viszont mindenképp mondd, és viszünk ezt-azt.
Mi mindenképp megyünk, igen, sűrűn beszélünk Eszterrel, reggel tértünk ki bővebben a szombatra.
Gyöngyikém, hányra menjünk? Mert én úgy indulnék, ha a kisasszony felkel, úgy 2 körül.

Mesikém, sajnos úgy néz ki, hogy mégis egy autóval megyünk Eszterrel. Pedig olyan jó volna, ha tudnátok jönni, a fene egye meg!

Most futok vacsizni, aztán zuhi és alvás, mert iszonyat kivagyok.

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Keres-kínál témán belül ELADÓ BABADOLGOK címszó alatt van egy használt babahordozóm és egy merev aljú pelenkázólapom eladó.
Ha valakit érdekel, látogasson el oda megnézni őket.
Köszi, mindenkinek szép napot kívánok! :)
Babóca
babóca

Sziasztok!

Titi: Már annyian írtak neked, sztem igazuk van.
Ha Dani nem áll melletted neked kell a sarkadra állni.
Egy a fontos ne állj le velük veszekedni.
Próbálj vicces maradni és ne ideges...vagyis nyugodtan mond neki, megkéred ne Szandi mellett cigizzen, ha még is ezt teszi, legközelebb nem tudtok menni vagy amikor jönnek pont máshova kell mennetek...vegye már észre magát!!!!
Ami nagyon fontos, gondold ki mit és hogyan tudnád neki mondani, de ne veszekedve, kiakadva, felháborodva csak kedvesen.
Mond el neki, hogy félted a picurkát és tudják mennyi küzdötettek ezért a babáért, nem bocsájtanád meg, ha baja lenne, kéred szépen, hogy ő is próbáljon vigyázni rá, mert olyan törékeny, gyenge még a szervezete.
Amikor abba hagyod a szoptatást, megszűnik egy egyfajta védelmi rendszer és sokkal sebezhetőbbek, akár elmesélheted neki, hogy eddig azért nem aggódtál, mert szopizott Szandi, de most nagyon oda kell figyelni. A titok csak kedvesen és kérni, nem kiabálva, felháborodva, mert avval nem érsz el célt.

Másik: ha Daninak is kedvesen rávezetve mondod el ezeket talán nagyobb eséllyel állna mellétek. Mond el neki mennyire aggódsz stb.
Amit már írtak nem írom le, de tényleg beszélnetek kellene.

Erzsike, Zsuzsa: köszönöm amiket írtál, tudom nem kellene törődnöm velük, de nálunk van egy kis gond, ha anyuékhoz megyünk ők tudják, hogy ott vagyunk, mert szinte kertszomszédok.
Olyan ciki, de már nem szólok páromnak, hogy menjünk, most hétvégén is átmentek vasárnap vkihez ebédre, arra volt idejük, de hozzánk bezzeg nem jönnek.
Szerettem volna jóban lenni, mióta együtt vagyunk ezen dolgozom, de kezdek belefáradni az egyoldalú dolgokba.:(
A gyerekek meg talán megszokásból mennének, mert tudják milyen közel vannak, őket érdeklik még, de csúnya vagy nem csúnya dolog már mondogatom nekik, hogyha hiányoztok nekik, majd átjönnek, ahogy a mami és a papi(szüleim) átjöttek.
Addig bizony nem megyünk, vagyis 2hét múlva esküvőn találkozunk.:(

Eszter: remélem hamar lesz géped és írsz nekünk!

Zsuzsa. Jobbulást nektek!
Versenyszezon? Te is rendesen le lehetsz terhelve...
Ki lett a bébicsősz? Hol találtál?

Gyöngyi: ha jól leszünk mi megyünk!
Hányra menjünk? Mit vigyünk?

Többiek merre vagytok?

Virág: azt írtad gőzerővel vagy.;)
Írj magatokról, hogy vagytok? Ugye nem vagytok betik?

Juci: most már felhívlak, s megírom mi van veled, mert nagyon eltűntél és hiányoznak a regényeid.:)

Mesi: Sajnálom, hogyha nem jöttök, nincs más megoldás? Olyan jó lenne találkozni.

Ági: Nagyon hiányzol te is, jövőhéten reméljük te is többet tudsz jönni, ha veletek van Karcsi érthető, hogy 0 időd van.:) de jó is az!
Mit adsz neki fogára és náthára?
Homeopátiát próbáltad? Írjak mi lenne jó?

Momo: hogy vagytok? Mi van veletek?
Te sem írtál már egy ideje....:(

Tudtok valamit Brimoról? Ő sem írt már egy ideje...

Éva: hogy vagytok? Te is bejelentkezhetnél néha, olyan jó lenne.
A lányom azóta is emlegeti a fiad, akárhányszor meglátja a talis képeket.

Erről jut eszembe, fel kellene tennem a közös helyre, majd pótolom.:)

Rimar. Április óta te sem írtál.:(
Sikerült elköltözni? Balázskád, hogy van?

Koda: mi veletek?
Hogy vagy? Gondolok rád.
Majd írj te is.

Elnézést, ha nem írtam vkinek, most rohannom kell, szeretlek titeket!!!

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok lányok!

Azt a mindenit, látom, megtört a jég!

Jucikám, örömmel látom, hogy újra itt vagy köztünk! Ezek szerint megérte a lecseszés?! :)
Azt tökéletesen megértem, hogy nincs semmi időd, ez szerintem a jövőben egyre gyakrabban fog megesni velünk. Főleg, hogyha a többi lány visszamegy dolgozni... csak nézzük meg Bufot, Brimot, alig írnak. Aztán Gyöngyi is biztos ritkulni fog januártól, amiket én annyira sajnálom, de tökéletesen megértem, hogy maximálisan lefoglal mindenkit a család, no meg a munka azokat, akik még azt is csinálják.

Sajnálom, hogy ilyen ramatyul vagy, én ilyenkor csak csodálkozni tudok, az emberben milyen lelkierő lakozik, mert így is gondolom, hogy ellátod a családod, mégha Illés otthon is van.
Akkor a jelek szerit semmi nem változott nálatok a lányok ügyében. Pedig hosszú távon tényleg nem lesz ez így jó, érezni belőled a feszültséget.
No de én ezzel kapcsolatosan nem is blablázok, hisz látod, én vagyok a megoldatlan problémák anyjának megtestesítője.
És mire lehet számítani? Megoldódik ez a hányás/hasmenés magától, vagy hogyan tovább? A gyógyszerek segíteni fognak?

Dudi már igazi nagy hölgy, és el tudom róla képzelni, milyen nagy szája lehet.
Remélem, hétvégén találkozunk!

Sziszike, hogy alakulnak a napjaitok? Kész rohanás mindegyik, igaz? Ezt az anyós dolgot annyira sajnálom, teljesen át tudom érezni, szörnyű ez, amikor nem érzik/látják, mikor és mennyire volna rájuk szükség. Egy kis segítséget tényleg nyújthatnának Neked.

Lányok, ami miatt igazán most benéztem, az az, hogy Eszterék Domival megint kórházban vannak. :( 2 napja Eszter véres székletet talált a pelusban, és most kivizsgálják őket a Bethesdában. Nem tudjuk már miért imádkozzunk, hogy végre találjanak már valamit, vagy hogy semmit. Talán jó volna, ha valami bagatel dolgot fedeznének fel, mert így talán folyton átsiklanak a dokik valami felett.
Talán emiatt romlott el Domi jó éjszakai alvása, és ezért volt mostanában az a sok sírás. Remélem, hamarosan megtudjuk. Amint lesz hírem felőlük, mindenképp megírom.

Évike is hívott ma, olyan jó volt hallani a hangját. Jövő héttől már dolgozik a Transzplantációs Klinikán, Balázskát most szoktatja az oviba kisebb nehézségekkel.
Jó volt hallani felőle is végre!

Megyek is, a lányom elaludt a kocsiban, muszáj voltam vele elmenni autókázni, mivel nem tudtam elaltatni itthon, csak pörgött... de persze, amint elindultam, hogy elintézzünk ezt-azt, rögtön bealudt, nehogy ki tudjak szállni vele a kocsiból. :(

Mindenkinek további szép délután!

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Juci: Nagyon örülök, hogy vagy, újra!
"valahogy elmaradoztak számomra nagyon fontos emberek,
így úgy gondoltam, hogy akkor mit is írjak...

Írjam le, hogy mi történt velünk ma? Kinek? És kit érdekel?"

Akik írtak ezek szerint nem is fontosak annyira neked.:(

A másik rész: kinek? kit érdekel? Szomorú vagyok , hogy ezeket fel kell tenned. Engem érdekel mi van veled és sztem minden egyes topiklakót.
Nagyon szeretünk és ezt te tudod jól! Fontos vagy nekünk!!!

Nem is értem, hogy miért gondoltad, hogy többé csak egyszerűen nem írsz nekünk.:( Miért fordul meg ilyen a fejedben. Már nem vagyunk neked fontosak? Vagy már, úgy gondolod nincs egymásnak mit mesélnünk?

Nagyon nehéz volt ez a kezdés nekem is, de látod jövök és írok.
Sulit és ovit nehéz összeegyeztetni , most még a karate, hittan, szolfézs is van....sőt úszni is hetente 1* elviszem, majd jhéttől.

Olyan okos Dudikád.:) Elevenke, ahogy olvasom....remélem szombaton találkozunk, ne haragudj, hogy ezeket leírtam, de nem szeretném, ha újra eltűnnél, próbálj meg írni, mint régen.:) Aki fontos a számunkra arra szánunk időt....tudom sokan mostanság elmaradoznak, sokan csak olvasnak vagy nem tudnak jönni és gondolatban vannak velünk, de a topiknak élni kell, mert a szeretet összetartja.

Titi: Én is sajnálom, de lehet ez topikon belüli betegség.:)
Már csak esküvőn látnak, párom ma mondta meg neki, már nem érdekel, odáig jutottam.

Hogy lehet, hogy Anna orra állítólag az oviban "nagyon" folyik, itthon meg semmi?

Adom neki a homeopátiás megelőzőket, de furcsállom!

Most mennem kell, de a legfontosabbat még leírom!

Eszter: Nagyon sokat gondolok rátok, Domikának mielőbbi gyógyulást! Remélem kiderül a baj.

Sok puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Kicsi! De jó, hogy végre megint írtál! Nagyon Dudis a kép, amit felraktál, de olyan nagy már! És persze, hogy szeretnénk, hogy visszagyere!
Nagyon gáz lehet a betegséged, azért reméljük nem tért vissza a régi... De ha mégis, akkor szülnöd kell megint és akkor újabb 3 év betegség nélkül (ez csak vicc volt).
A dokik nem tudnak vele mit csinálni? Természetes csodaszereket próbáltál már, pl. Aloe vera gél vagy ilyesmi?

Titi! Írj mindenképp, ha tudsz vmit Eszterékről!
Éva nem mondta, hogy ők jönnek-e a talira?

Sajnos a jelenlegi állás szerint nem tudunk mennni szombaton, mert Zsolti úgy dolgozik, hogy mindenképpen kell neki a kocsi :( . Brimo! Így sajnos titeket se tudunk vinni, de ha valakivel el tudtok jönni, az ülést mindenképpen eljuttatnám holnap, csak szólj!
Azért egy megoldás még lehet, hogy elmegyünk Kecskemétre vonattal pénteken és anyukámtól elkunyizom a kocsiját, azzal átmegyünk Gyöngyiékhez. Ez most jutoptt eszembe, ahogy írtam nektek, úgyhogy holnap meg is próbálom lebeszélni.
Ma nem igazán volt jó napom, nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem néha előjön egy-egy hisztis-depis nap, és ebből persze jönnek este a veszekedések, mert Zsolti fáradt én meg kivagyok az egyedülléttől és mindenen csak vitázunk. Nagyon nem jó ez így, de nem tudom hogy tehetnék ellene.

Puszi mindnekinek! Ígérem holnap nem szinte csk magunkról írok, de most nagyon ki kell találnom vmit, hogy kiengeszteljem ZSoltit, pedig nem is csak én vagyok a hibás szerintem .
verzsike

Sziasztok lányok!

ÓÓÓÓ nagyon nincs időm! Végre már a kajáldában dolgozom 8-16ig és mire haza érünk már nincs sok idő itt üldögélni! Csengét 6.30kor keltem és 7re megyünk a bölcsibe (nem szereti egész nap sír utánam) és 17kor érek érte! :? :?
Még vacsorázunk vagyis ő és pancsi alvás.Úgy néz ki hétvégén nem lesz nyitva így nem kell dolgoznom!

Ma voltam a családsegítőben mert kapcsolattartásban segítenek de nem jártam sok sikerrel! Csenge apja úgy gondolja neki semmi kötelezettsége nincs a gyerekkel szemben és azt mondta én hagytam ott akkor oldjam meg a gyerek nevelését!Pedig pelenkát kértem és tápszert! A Nő magyarázta neki,hogy neki is kötelessége de nem nagyon érdekelte.Azt mondta ha péntektől-hétfőig oda adom neki a gyereket minden hétvégén akkor beszélhetünk a pénzről.Erre mondtam neki eddig sem adtál semmit megoldottam nélküled tehát ha nem akarod többet nem kell jönnöd!Megvagyunk kettecsként!Nem tudom mikor ad már időpontot a bíróság mert szept.-8án adtuk be a papírt!

Verzsike.
Azért nem hívtalak mert nem érünk csak nagyon későn hozzátok!Egy hétvégét megbeszéltünk ha gondolod.

Akkor mi nem jutunk el a találkozóra??? :evil: :evil:

Nagyon köszi hogy aggódtok értünk de remélem hamarosan több időm lesz!Azért olvaslak benneteket!

Sziszike!
Neked sem lehet könnyű három gyerekkel! És hogy nem segítenek anyósodék! Mi is ilyenek leszünk a gyerekeinkkel??
Sajnálom!

Momo.
Írtam sms neked! Nem válaszoltál! Remélem jól vagytok!

Titi.
Írd meg mi van Eszterékkel!

Most megyek aludni!

Nem tudok jönni minden nap ne haragudjatok,de igyekszem!

Mindenkinek puszi!

brimo

Sziasztok Lányok!
Tegnap bekötötték nálunk az internetet. Gyorsan végigolvastam az elmúlt 2 és fél hónap termését. Hát nem volt nagyon nehéz.
Egy kicsit gondolkodtam, hogy visszatérjek-e mert valahogy a felszín alatt érzem ám a feszültséget.
Aztán arra gondoltam, hogy valahol ez törvényszerű, hiszen nőnek a gyerekek, lassan dolgozni kezdünk és már nem minden gondolatunk az, hogy mikor babanetezhetünk. :wink: Bár azt hiszem a távolság miatt nem kellene, hogy végetérjenek barátságok. Talán nem lesznek olyan mélyek és nem osztunk meg mindent egymással, de jó, hogy vagytok és jó, hogy van egy fórum, ahová az ember elhozza örömét, bánatát. Tök mindegy ki hányszor ír egy héten, vagy hány találkozóra tud elmenni. Én például már régóta nem tudom a talikat összeegyeztetni az életemmel, sőt most még nehezebb lesz, mert végig szabad hétvégém talán soha többet nem lesz. Ettől persze nem szeretlek kevésbé benneteket!
Egy kicsit dolgozom itthon, utána jövök vissza! :wink:

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Csak gyorsan pár sort: Fél8 kor indulnánk, de a tütüm riasztója nem működik.:(
Beindítani meg nem lehetett, így gyalogosan neki vágtunk, 40 perc az út 3 gyerekkel sietve.:(

Annyira elfáradtam, haza felé meg vettem a távirányítómba elemet, most minden jónak tűnik...de azért is lejártam a lábam, babakocsival mentünk, de Anna is elfáradt és őt is cipelhettem.:(

Juci: hogy vagy ma? Remélem nem a vékonybeled..., de akkor mi lehet?! Dokinál voltál? Attól, hogy nem kapták el tőled még összeszedhettél vmit. Vigyázz nagyon magadra, bár ahogy olvasom, Dudi mellett jó helyed van.
A lányok miatt nem irigyellek...ez nagyon megterhelő lehet neked.
Miért nem figyel rád Illés jobban.:(

Dudi hatalmas csaj lett, remélem szombaton találkozunk!

Éva: nagyon örülök, hogy írtál! Hétvégéken is dolgozol?! Szegénykém, téged is jól leterhelnek.
Balázska, hogy van? Hogy viseli?

Brimo:remélem gyorsan túl lesztek rajta. Csenge, hogy viseli az apja nélkül? Bár eddig sem túl sokat látta.:(
Anyudék gondolom segítenek.
Hol dolgozol? Csenge remélem hamar megszokja a bölcsit, biztos most nagyon nehéz neked.:(

Eszter!!!! Mi van veletek? Aki tud vmit, írjon! Próbáltam hívni, de nem veszi fel...Titi, ha tudsz vmit szólj!

Tegnap elmentem szoliba, mert sápadt vagyok az esküvői ruhámhoz. Jhéten megyünk és csináltatok ruhát.
Nagyon tetszik, de, majd csinálok képeket, hogy ti is lássátok.

Gyöngyi: hányra menjünk és mit vigyünk?
Üdítőt? Sütit? Segíts és ne te vegyél mindent, mert ez nem erről szól!

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Titi!
Tudsz már valamit Eszterékről? Majd írd meg, ha lesz egy kis időd.

Tali: Jöhetek 2 óra után bármikor. Titi írta, hogy Alexa addig alszik, és utánna indulna. Neki fél óra az út, addigra remélem a Sára is felébred. A Rezi szerintem úgyse akar majd aludni. Most is alíg bírtam rábeszélni.

Sziszike!
Jól indult a reggeletek. Hát igen, ilyenkor jól jönne egy nagyszülő, aki segít. Azért ügyesen megoldottad, biztos jól elfáradtál.

Talira lesz egy kis hidegtál (Hercsis felvágottak), meg majonézes krumpli saláta. Egy kis rétes, meg pogácsa. Na meg nasi!!!
Szerintem ez elég. Szerintetek??

Ja, a mobilom eltünt,így nem tudtok elérni. Priviben elküldöm a vezetékes számunk. Szerencsére lemerült, így még esélyem sincs arra, hogy megtaláljam. Biztos a Sára dugta el valahová. Nagyon ügyes volt mert feltúrtuk már a lakást, de nem találjuk. Remélem nem a kukába dobta mert akkor már búcsút inthetek neki.
Aki volt már nálunk az tudja, hogy kell jönni, vagy leírjam megint?
Esetleg kimehetek elétek is, mint múltkor.

Juci!
Annyira örülök, hogy írtál. Nekem is vannak hasonló hullámvölgyeim, mikor nem jövök, aztán meg nem is írok egy darabig, de nálad eddig ezt nem tapasztaltuk. Jó, hogy megint jössz.
Dudi tényleg hatalmas, és Ezsike nagyon találóan fogalmazott. Remélem jöttök szombaton!!!!

Verzsike!
Szerintem is jó ötlet ez a Kecskemét. Akkor neked inkább az örkényi lehajtónál kellene lejönnöd, mert onnan közelebb. Tudod ahol az Euro ring van!
Majd írd meg hogy döntöttél, és leírom az útvonalat.

Na rohanok, mert vár egy halom ruha vasalni.

Kép

Kép
oné

Sziasztok!

Hazaértünk a kórházból,Domi jól van és szerencsére mi is tudunk menni a talira. :D Nem tudtam még elolvasni sajna semmit,de holnap pótolom,meg írok is részletesen. Domi valamire allergizál,annyira,hogy bevérzett a vékonybél nyálkahártyája. Hát nem egyszerű,de már nem véres a széklete. :D Egyébként áll Domi! :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

CSak azt akarom írni, hogy nagyon-nagyon fáj a szívem, hogy nem lehet ott veletek szombaton :( :(
Ugye csináltok nekem sok-sok képet???? És egyetek helyettem is finomakat!! :)

Eszter!
Örülök, hogy otthon vagytok! Nem semmi, hogy ilyen kicsinek már így reagálnak :( Szegénykém, gondolom nem vagy túl nyugodt?! Mire lehet ennyire allergiás??
Kérünk állós képet :D

Juci, Éva! Annyira örülök, hogy ti is itt vagytok! :)

Sziszike,
köszi a homeos ötleteket, én már nem értem, hogy mi van Livivel. A héten, kedden éjszaka alig tudtuk lehúzni a lázát 39-ről... Most meg semmi baja. Múlthéten ugyanígy produkát egy 38-as éjszakát. De ezt azért nem hiszem, hogy a fogától...

Gyöngyi,
nem semmi Sára a dugdosással. Képzeld, Livi is mindent dobna a kukába (ugyanis a pelust ő szokta vinni), most meg az a legújabb, hogy a fotel mögé dugdossa a lakáskulcsot. :shock: Még szerencse, hogy tudjuk, hogy hol keressük :)

Koda,
rég írtál már te is!
Nincs ötleted őszi ajtódíszre? Megbízott az egyik barátnőm. Már keresgéltem a neten, de nem az igaziak amiket találtam...

Jövök majd én is sűrűbben már hétfőtől remélhetőleg. Örülök nagyon, hogy elkezdett pörögni a topic :)

Jó éjt,
Ági
csné

Sziasztok Lányok!
Egy kicsit nehéz visszakapcsolódni főleg, hogy annyi dolog történt, amíg nem voltam.

Brimo!
Eszter azért idő közben tájékoztatott a történtekről. Napokig a hatása alatt voltam. Azt hiszem szép válás nincs, de a Tiétek :twisted: :twisted: :twisted: Tudom, hogy mindenki ezt mondja, de próbálj mindig a következő napra gondolni. Nem könnyű, de egyszer túl leszel rajta. Lesz még idő, amikor azt fogod gondolni, hogy ennek így kellett történnie és jó is, hogy így történt, mert lehetőséget kaptál arra, hogy valaki mellett boldogabb legyél. Utólag visszagondolva látni fogod, hogy milyen út vezetett a válásig és sokszor az ember arra a következtetésre jut, hogy előbb vagy utóbb ez úgyis bekövetkezett volna. Attila lehiggad majd és nem lehetetlen, hogy a gyerek érdekében képesek lesztek együttműködni. Ilyenkor az ember olyan dolgokat tesz, amit nem gondol át. Azon pedig ne is törd a fejed, hogy nem vagy jó anya, mert a gyereknevelésben nincs helye lelkiismeretfúrdalásnak. Nem baj, ha a gyerek megtapasztalja, hogy a szülei is emberek és sok-sok munkával minden helyzetet meg lehet oldani.

Hát, ha ez valakit vígasztal, én úgy összevesztem az anyósomékkal, hogy bizony még azt is mondtam, hogy a temetésükön szeretném őket viszontlátni.
Először egy nagyon nagy összeget kértek kölcsön, illetve egy nagy hibájukat próbáltuk volna helyrehozni és segíteni majd most, amikor már nekünk is kellene a pénz például az illetéket befizetni, közölték, hogy ők azt nem gondolták visszaadni.
Ezt még úgy elnéztük volna, de amikor augusztusban Balázst ott hagytuk náluk néhány napra, mert muszáj volt itthon dolgozni és azt hittük jobb lesz neki, amikor elmentünk érte egyszerűen közölték velem, hogy én menjek el, Balázs velük marad, mert én rossz hatással vagyok rá és alkalmatlan vagyok a gyereknevelésre, tönkreteszem a fiamat, aki olyan buta, hogy még az óvodára is alkalmatlan, pedig ők már beszoktatták az ottani oviba. Ezek után egy hajszál hiányzott, hogy a férjem megverje a saját apját. Sírva hívtam fel a barátnőmet, hogy szerezen valami szállást nekünk mert nincs hova mennünk. Végül 600 km autózás után a nagynénémékhez költöztünk 2 hétre. Ennyi dióhéjban a történet, de szerintem ehhez már betegnek kell lenni.

Eszter!
Hát remélem tényleg kiderül hamarosan, hogy mi lehet a baj! Neked sosem írok, mert úgyis hívlak! :wink:
Rettenetes, hogy min kell keresztül menned, sajnos az embernek néha tényleg erőszakosnak kell lennie.

Juci!
Jó, hogy így tudsz egy kis plusz munkát vállalni, már kikapcsolódásnak sem rossz. Én sokszor próbáltalak hívni, akkor valószínűleg rossz volt a telefonod :cry:

Gyöngyi!
Akkor Te is dolgozol már? Vagy még nem mindíg? Néha nehéz kibogozni az utánaolvasásból :oops:

Mesi!
Tudod! Nem felejtettük el, amit ígértünk, csak szólnod kell!

Erzsike!
Ez az a dolog, amin mindenki keresztül megy! Egyszercsak elkezded érezni, hogy már nem akarsz ,,csak" anya lenni és háztartásigép. Viszont a férjednek valószínűleg érthetetlen, hogy egész nap otthon vagy babázol, azt csinálsz, amit akarsz és most mi nem jó?! Ha jól csinálod, akkor csak ennyit látnak belőle. Mondjuk, ha nem főznél, nem takarítanál, nem mosnál az biztosan feltűnne! :lol:
Egyszer ez is véget ér, akkor meg majd jön, hogy keveset vagytok együtt, semmire sem jut elég idő.... Néha nehéz, de ha minden napot csak túlélünk, akkor a végén nincs is miért élni!

Hát nekem véget ért! :cry: :roll: Azt hittem olyan jó lesz, de szörnyű nehezen megy a beszokás az oviba, ráadásul egy óvónéni fogja Balázst hazavinni, mert itt csak 5-ig van ovi és egyikünk sem érne ide. Szerencsére nem dolgozom majd minden nap így mégis többet lesz velem Balázs, mintha 8 óráznék és minden nap távol lennék. Sajnos így lesz benne hétvége, éjszaka, ünnepnap....
Na mindegy nem panaszkodom mert ha benne van az ember valahogy úgyis mindig megoldódnak a problémák! :lol: 8)

Egy kicsit megyek dolgozni, mert ma van az első ottalvós napunk, így legalább elő tudom készíteni a hétvégi dolgokat.

Éva

Kép
balimama

Juci!
Én nagyon szeretnék menni és végre találkozni mindenkivel, mert sajnos az utóbbi időben minden taliról lemaradtam (igaz nem is hívott senki :roll: ) Sajnos megígérni nem tudom, mert a beosztásommal kapcsolatban még nem nagyon merek kérni!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Eszter, nagyon örülök, hogy már kint vagytok és jöttök is holnap.:) Ez annyira szupi, na, majd mesélsz!

Juci: Nagyon jó lenne Dudi szülinapján ott lenni, de aznap van a sógorom esküvője.:( Sajnálom!

Gyöngyi: nekem is küld a címet!

Éva: nagyon szomorú, hogy nem, hogy segítenének, támogatnának, csak kihasználnak. Milyen jogon bírálják felül, hogy te milyen anya vagy, hogy Balázska milyen okos...szomorú, hogy ezeken keresztül kellett mennetek. Sajnálom, hogy nincsen kire számítanotok.:(

Szerdán elmentem szoliba, mondván ne legyek sápadt a ruhához, na azóta szenvedek, pedig csak 6perc volt, viszont leégtem rendesen.

Most megyek gyerekezni.
Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok Lányok!

Jaj én sem tudom hol kezdjem, nehéz így visszacsöppenni. Lassan megpróbálom én is és akkor jobban tudok reagálni mindenre.

Bence elkezdte a bölcsit, elkezdtem beszoktatni, de szegény kemény másfél napot bírta, most itthon van 40 fokos lázzal és mandulagyulladással. Úgyhogy kezdhetjük előlről majd az egészet.....Pedig Gabi nagyon várná, hogy menjek hozzá dolgozni, mert most egyedül van és elkelne a segítség.Ha már a munkahelyemen nem kellek....
Tudtuk, hogy lesz betegeskedés, na de hogy rögtön........szerencsére a gyógyszerek hatnak szépen, most is elég jól érzi magát:)

Éva:)
De jó, hogy olvasok rólatok! Marci sokat emleget ám benneteket:)
Az oviba szoktatás tényleg nem egyszerű, szerintem a gyerekek 80 %-a nehezen bírja. És ahogy írod, tényleg menet közben alakulnak a dolgok, ahogy a munkahelyeden is kialakul minden.
Ami meg anyósodéknál volt.......nem is tudok mit mondani erre!

Titi:)
remélem ha jösz legközelebb, tényleg szólsz és tudunk találkozni!!!! Olyan jó lenne legalább néha veled összefutni! Alexát is meggyöntölném:)

Kicsi!
Semmi gond, hogy nem írtál, tudom milyen az, ha valaki rosszul van, hidd el! Nagyon sajnállak, remélem rendben leszem már! Mostanában olyan sokat vagy rosszul.

Ági:)
Én is az őszi ajtódíszekkel kínlódok. Ebben a témában olyan nehéz normális díszt csinálni. De küldök pár képet mélen, hátha merítesz ötletet.

Eszter!
Örülök, hogy rendben van Domid! Én is rögtön allergiára gondoltam, attól szokott véres széklete lenni a kicsiknek. Úgy látszik ez nálatok valami családi örökletes dolog:(
És már áll:) Gratulálok nektek:)

Gyöngyi:)
Ha mennék, nekem nagyon megfelelne a menü:) Mi itthon amúgy mindig Hercsi csirkemellet veszünk, fincsi ez a felvágott. :) Majd gondolok rátok, miközben eszegetem!

Erzsike!
Nálunk ugyan ez vezetett a majdnem elválunk történethez. Én ekkor találtam ki, hogy visszamegyek dolgozni, ami ugyan nem jött össze, de szerencsére Gabi segített a dolgon, hogy menjek hozzá dolgozni. Nagyon megértelek, tudom mit érzel.

Most mennem kell, de nem tűnök el megint, próbálok visszakapcsolódni.

Puszi

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Jajj de örülök,hogy ennyien és ennyit írtatok! :D Sajna most is csak felületesen tudtam még visszaolvasni,de igyekszem.

Picit Domiról!

Szóval nem volt egyszerű menet,mert az egsészségügy itt nálunk olyan amilyen. Észrevettem,hogy feketét kakil és elvittem a gyerekorvosnak,aki szintén ilyeten nézte,majd elküldtünk 3 külömböző termést Domitól,amiből 2 negtív,1 pozitív lett vérre. De szabadszemmel is látható volt,hogy tápszer után reggel fekete,főzi után napközben nem. Megváltoztatták a tápszerünk összetételét és tettek bele hidraolizált tejsavófehérjét. Ez okozhatta a gondot.Kaptunk egy beutalót,hogy irány a kórház. A gyerekklinikán nem fogadtak,a Bethesdában meg befektettek,hiába akartam vbejárni kivizygálásra vele,de amikor ott szép volt a főzi utáni kakija mondták,hogy minden ok,irány haza. :evil: Ők úgy gondolták,akkor segítettek. Mire kicsit odapirítottam a főorvosnőnek,ez hosszabb,de majd holnap mesélem élőben,nem sértegettem,hanem felhívtam a figyelmét arra,hogy mit is csinál épp,erre olyan aranyos és segítőkész lett,hogy az már szinte őszintének tűnt :lol: A lényeg,hogy visszajárunk és kivizsgálják Domimat! :wink: Mindenkinek nagyon köszönöm,aki hívott és mindenkitől bocsi,akinek nem sikerült felvenni,de sajnos nem volt olyan egyszerű azért a kórházban.

Mesi!

Úgy sajnálom,ha most nem tudtok eljönni. Mi azért megyünk Titiékkel,mert a férjem költözteti egy ismerősét így autóval kell mennie,mert azzal fordulnak jópár kanyart és ami nem fér a kisteherautóba azt a miénkkel viszik. Így mi babakocsival busszal elemgyünk Kökire és ott vesz fel minket Titi. Sajnos mi sem tudnánk máshogy eljutni. :oops:

Koda!

De jó,hogy írtál! :wink:

Éva!

Bocsi,majd hívlak! :oops: Szupi ,hogy tudsz már írni. :D

Brimo!

A férjed egy ............. :evil: (Ide gondold amit érzel! :lol: Komolyan nem sajnálom,hogy megszabadulsz tőle,csak azt,hogy ennyi megpróbáltatáson és nélkülözésen mentek át. De hidd el,annál büszkébben áállsz majd ,ha túlleszel rajta. Én is végigcsináltam és ma boldog életem van. Veled sem lesz ez másként! :wink:

Juci!

De jó,hogy újra írsz. Nagyon sajnállak ezért az emésztési problémáért,és átérzem milyen rossz is ez! :roll: Jó,hogy jöttök Gyöngyiékhez,így tudunk talizni! :wink:

Gyöngyi!

Bosszantó lehet,hogy eltünt a mobilod! :shock: Boldogan várjuk a holnapi talit! :wink:

Csajok mennem kell,mert Domi elaludt és mosnom,pakolnom kell egy csomót,ha az ember kiteszi itthonról a lábát összedől a lakás. :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Küldöm a címet este, de 3-ra mennem kell a fodrászhoz. Amúgy nagyon egyszerű eljutni hozzánk.

Sziszike!
A régi 5-ös felől jössz Dabas? Mert akkor neked a másik irányból kell elmagyaráznom.

Verzsike!
Sikerült kocsit szerezned? Ha Kecsórol jössz, akkor neked is egy másik utvonalat írok.

Juci!
Nem olyan nagy ez a Hernád, ne izgulj. A falu határában meg úgyis a Hercsi van. Onnan 2 perc a házunk.
Az autópályáról a Újhartyáni leágazásnál kell lejönni. Aztán Újhartyán felé kell indulni, de nem mész be a faluba. Kb. 1 kilóméter után egy elágazás, ott kell Hernád felé fordulni(Balra).Aztán jó kanyargós uton (2 nagyobb kanyar), beérkezel Hernádra.

A többit majd küldöm, de elkések!!!!

Kép

Kép
oné

Sziasztok.

Juci.
Köszi,hogy szólsz,hogy elvinnél!Most meg is haragudtam mert már megbeszéltem a barátnőmmel egy időpontot és sajnos már nem tudom lemondani! De ha előbb szólsz mondjuk két nappal! :? :?

Eszter,Évi.
Köszi a biztatást! De a gond az,hogy már csak ezen az egészen jár az eszem!Minden percben azon gondolkodom,hogy mit és hol rontottam el? A bíróság sem siet a válasszal,hogy mikor lesz a tárgyalás!A gyermek jólétiben meg úgy istenítik a Fa.... hogy már tényleg elhiszem,hogy rossz vagyok.Mondtam a nőnek,hogy mikor együtt laktunk és nem érdekelte a gyereke akkor kihez kell fordulni?Akkor ki mondta volna meg neki,hogy jaja kedves apuka ezt nem így kellene csinálni? Most meg kapálózik?Már nincs rá szükségünk ,már késő!A nő meg mindig azt mondja,gondoljak a gyerekre!Persze arra gondolok! És mondtam neki,ha annyira szereti a gyerekét miért nem vesz neki pelenkát és sorolhatnám?
Na mindegy,én nem adom oda a gyereket az biztos!
Megvárom a bírósági döntést!

Évi!
Beszarok az anyósodon!Milyen jól tudják mások,hogy kell nevelni egy gyereket! És milyen rendes a férjed,hogy melléd állt!

Sziszike.
Csenike már jobban érzi magát a bölcsiben.Most remélem találtam valakit aki elhozza 15után mert csak egy órát kell kibírnia nélkülem,Egy nénit találtam de még várok a válaszra.
Én kb 16.20-ra érek haza addig felviszi magához és játszanak!
Hol dolgozom? Találtam egy Falodát a Dózsa Gy úton.8-16ig kell ott lennem.Nagyon szeretnek mert a hajós múltamból elég sok mindent tudok kamatoztatni!Már arról is szó volt lehet más pozícióba helyeznek és az 40ezerrel több pénzt hoz. Még csak kedd óta dolgozom ott! :wink: :wink:
Most mint konyhalány vagyok ott. Megvan a kajánk minden nap!Nem kell kifizetni amit haza hozok.
Nagyon jól főznek,Csenike csak úgy falja! :lol: :lol:
Pedig milyen rossz evő volt!

Eszter.
Remélem nem derül ki semmi rossz Domiról! Milyen szemetek ezek az orvosok!Szegény kisbabák mennyit kell szenvedniük?

Most megyek reggel kelni kell Csibével. Olyan fáradt vagyok!Nem is tudom bekapcsolni minden nap a gépet!

Remélem jó lesz a buli! Sajnálom,hogy nem lehetünk ott! Már alig vártam,mikor fogunk találkozni. Jó szórakozást nektek!

Sziasztok!

brimo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: