Csak szoljal ra erelyesen,ha kell tobbszor es vedd ki a szajabol a cicid! Meg fogja tanulni. Vagy mar nem is igazan akarsz szoptatni?Gratula a fogakhoz!
Agi!
Nagyon edes Livike,foleg a mumias kep.Nagyon szep szemei vannak.
Bufo!
Csodalom,hogy lassan sikerul mindent megoldanod,ugyes vagy.Es ahogy irtad a rossz idovel tobbet tudsz majd veluk lenni. ARon nagyon ugyes hogy szol pisinel..mi sehol se tartunk ez ugyben es most nem is eroltetem.
Gyongyi!
Szuper hogy talaltam Saranak olyan negy oras napkozit.Nalunk is nyilt elmeletileg,csak nincs meg senki se ott,igy oda nem viszem.Es angolt is meg tudod oldani. Sokat fog igy fejlodni biztosan.
Virag!
Gratula NImrodnak,olyan nagyfiu mar!!!!! Hogy sikerul a parodnak az allaskereses?
Eszter!
Javul mar DOmi,vagy meg nyugos???Mindjart o is jarni fog!!!
Sziszike!
Hogy sikerul osszegyeztetni ovit,sulit???
Verzsike!
Baboval hogy alakulnak a dolgok,eljatszik mar maganak? Visszaszoktal mar az egyedulletbe?
MOst biztos kihagyok valakit...
Csak beugrottam...nekunk mindig olyan suruek a napok....most is ebedel Mishal..aztan alvas..mivel takaritonok kozul senki se valt be,tovabbra is egyedul takaritok+oszi munkak a kertb en,csomo mindent ultetni szeretnek,...hugomek kislanyara is sokat vigyaztam,most is itt volt par napot...na,ket gyerek egyutt katasztrofa.
Es kezdek lebetegedni,...bar harcolok ellene,eleg pocsekul erzem magam.
Parom jovo heten jon inshaallah,es szeretnenk elutazni par napra egy wellness szallodaba,visszuk anzyukamat is,remelem jo lesz.
Mishal meg amugy is lekot,olyan kis rosszcsont,..mindig valamin tori a fejet es nagyon igenyli hogy jojjunk,menjunk..most meg hogy rossz az ido vele jatszom ha raerek.Diohejban ennyi.
Puszi mindenkinek