A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Na jó sötét lett az elsőn szerencsétlen :cry: Ráadásúl a nyóckerben van :wink:
bluebox

Most kb 190 cm magas, 70 kg és 42-43 a lába :roll: Már simán elférek a hóna alatt :wink: Én a 152 cm-emmel :P
bluebox

Nagyon vagesz a srác....fonetikusan tudom csak leírni,de,pirszingje van???? :oops: 8)
Vendég

Igen, sajnos 3 is :cry: A harmadik a nyelvében van :twisted:
bluebox

Most közölte, hogy TETKÓ. Mondom OK de Te keresed meg rá a lóvét. Szóval azt hiszem egy darabig ez a veszély nem fenyeget, hogy egy oltári nagy sassal a hátán fog hazaérkezni :P :P :) :D
bluebox

Az emberemnek is van a nyelvében... :wink: 8)
na megyek!Jó éjt!!!!
pusza
Vendég

Eyi: Feladtad????????????????????????? Vagy hazajött hamarabb Apa??????????? Hol vagy??????????? Vagy kész az alma???????
bluebox

Jó éjt Csiri :wink:
bluebox

itt vagyok bocsesz, írtam a születéstörit.áá nem jött meg!
Ez a csávó szívtipró lesz azthiszem. majd ha kéri, hogy had aludjon ott a csaj..nemsokára eljön ám.Igaz a fiúknak később nől be a feje lágya, de azokkal a dolgokkal mind tisztában van.. :lol:
Jó éjt csiri!nem zavar a piercing nyali fali közben?

Kép
Kép
eyi

Eyi,lehet,hogy a mosógépet betonozza épp le... :wink:
Jó éjt!!!
Vendég

:lol: :lol: :lol:

ja karácsonyra vagy olyan rugós hinta, amit bari vett, arra fáj a fogam, egyik barinőmnek van, s tök szereti a gyerek, vagy etetőszék.szval mindkettő kell, szó ami szó.majd valamelyiket kérjük papiéktól :lol: na ők sem ám olyan öregek, majd teszek róluk is képet, meg ti is, az ősökről; ok?

Kép
Kép
eyi

Eyi: a gáz az, hogy már ott aludt :oops: Mint egy haver, aztán folttal a nyakán jött haza :shock: :shock: :shock: Ez a leányzó egy gyerekkori barátnője volt, majd 9 évig kb. nem látták egymást és most újra összetalálkoztak. Hát, most nem mint haverok tekintenek egymásra. Fiam elmondása szerint, nem történt "semmi". Mondom, látom :shock: :shock: :shock: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ csak hülyéskedtek, mondta Ő. Hát próbálok hinni neki, hisz az én kicsifiam még enyhén szólva gyerek. Bár az utóbbi időben, nagyon megérett :shock: :shock: És fél éve már borotválkozik is :shock: :shock: :shock: Nem akarom tudomásúlvenni, hogy megnőtt :cry:
bluebox

na én is megyek alukálni, megint lenyomtam kb 4 liter vizet ma, most kezdek kiürülni :lol:

Jó éjt mindenkinek! MÁrti azthiszem a fennmaradásban te nyertél

Kép
Kép
eyi

Ránézek Kristófra és nagyon elszomorodom, hogy milyen hamar felnőnek a gyerkőcök :cry: Nem akarom, hogy Ő is megnőjjön :cry: :cry: Bari meg pont azt akarja. Hát nem furcsa az élet????? :shock:
bluebox

Eyi: akkor Neked is jó éjt :wink: Nincs más, akkor én is megyek aluszkálni. Pár óra és úgy is keltve leszek :wink:
bluebox

ja egyik percről a másikra észreveszed, hogy már nem a te kicsi fiad, akit lehet babusgatni, plusz ott van neked most Kristóf, így Tomi már tényleg nagynak érezheti magát, már nem ő van a középpontban nem? na tényleg megyek jó éjt

Kép
Kép
eyi

nem semmi ha én lelépek azonnal teleírtok 2 oldalt :lol: :lol:
melike:már aludt dávid :lol: :lol: :lol:
én meg iszogattam és cigizgettem...és gondoltam szilvire :lol:
hogy megy a tej?

stella:rá fogok kérdezni a tápra..bár dávidnál pont az a gond,hogy ritkán éhes :roll:

márti nagyon helyes a nagy fiad(is).nekem is van tetkóm...és lesz is a derakamon még egy...én tetkó és pirszing párti vagyok :oops:
van az orromban és amíg nem úgy nézett ki a köldököm mint a kacsa picsája addig ott is volt :lol:

pneumo ingyen?????????akkor lehet,hogy az utolsót megúszom:? :lol: :lol:

hinta:az enyémnél jobbat nem láttam mostanában..és a bébihintákkal ellentétben(amik szintén tetszenek),még egy 12-15 hónapos gyerek is ellengedez benne :lol:

karácsony:van bébikomp az ágy alatt :lol: az is tetszik és lehet hintának alakítani azt is :lol: és persze az etetőszék is ott figyel :lol:
dávidboy ennyit kap..a holdkomp kilóg az ágy alól remélem még nincs annyi esze,hogy megismeri majd a fa alatt ... :lol: :lol:
Vendég

csiri márti mondjátok el nekem is :oops:
én is akarok szörnyülködni :lol: :oops:
Vendég

jó reggelt.
na képzeljétek hogy jártunk tegnap... Milán túlpörgette magát este, már a nyügin is túl voltunk, 6kor semmi nem volt jü, fél7kor már üvöltött, akármit csináltunk. pedig fürcsi előtt még akartam hogy aludjon félórát. aztán 3/4 7kor beraktam a babakocsiba, tologattam a teraszon, és 1 perc alatt beájult. de úgy, hogy fél9kor is tök mélyen aludt, úgyhogy nem volt pancsi, csak félálomban megetettem és beraktam az ágyába. aszittem korábban fog kelni, de még mindig alszik. :D

Márti: jópasi a nagyfiad... mi lesz itt később? :D amúgy én is piercing és tetkó párti vagyok, de 18 éves koromig nem mertem ilyesmit, szerintem anyu kiakadt volna. aztán lettek piercingek is (nyelvben is :P), tetkók is, de saját pénzből. anyu meg nem is akadt ki annyira mint gondoltam. :)

mia_snow

eyi nem tőlem kérdezted, de nem zavaró. sőt.... 8)

mia_snow

Jó reggelt!!!!!!!Nagyon ratyi vagyok ma...(is...)
Tetkó...én beadtam anyumnak az elsőnél,hogy kikopik 1-2 év...na az azóta is kopik kifelé... :lol: 8)..ennek már 12 éve... :shock:
Vendég

nahááát... megetettem, visszaaltattam, szőrtelenítettem, hajat mostam, kifésültem (ez volt a legnehezebb :( ) és csak egyetlenegy hozzászólás jött azóta? széééép.... :D

mia_snow

Kép

Áhhhh Csiri!!! Még este 10 kor is a paplan alatt a (leszbi órán) nevettem.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Blu!!! miért vetted le at avatarbol a fotod??? :lol: :D :shock: :shock: :shock:
Nekem az annyira tetszett,ahogy ott űlsz és figyelsz ránk.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt!

Kép
melike

Most komolyan....szerintetek az óralapon az ott nem 2 kislány szoknyában????és köztük 1 szivecske,ahogy csókolják egymást????....a szöveg meg,hogy a szerelem édes és mi örökké szeretjük egymást???? :shock: :shock: :shock:
és most nézem,hogy még rózsát is dugdosnak a hátuk mögött... :shock: :shock: :shock:
na ez frankón leszbióra....anyós újabb remek ajándékainak egyike... :evil:
Esetleg még gyüjtsek nektek ilyeneket????Van egy pár... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Kép
Vendég

vagy lehet,hogy az egyik "kislány" skót és azért van szoknyában???? :roll: :?: :?: :?:
Vendég

Jó reggelt!

Csiri: ez az óra tényleg elég gáz!

Lányok: milyen jó kis éjszakai party volt itt tegnap! :lol: :lol: :lol:

Eyi: párod hazaért?

Mia: de jó neked, hogy ennyi mindenre van időd!

Márti: nagyon helyes a nagysrácod is!

Betegek: hogy vagytok? Stella, Márti és a többiek?

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

ezek a vonalzók tényleg érdekesek: Miával mi egy napon szültünk és az ő vonalzója szerint Milán 4 hónapos 4 napos, Kitti meg 4 hónapos és 3 napos. (szerintem az egyik csak 30 napos hónappal számol a másik meg nem).

Na ezt jól megvitattam magammal! :D

Márti: nálad már mutatja a napokat a vonalzód! Tehát Kristóf tegnap pont 4 hónapos és 1 hetes volt!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára andóca 2008.10.03 08:56-kor.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Elaludt a Manóm,gyorsan csinálom a kajcsit.

Kép
melike

Csiri:igaz,hogy mindkettő szoknyában van,de szerintem a bal a fiú.Nézdd a haját meg a szempilláját!

Kép
melike

Bocs!A jobb!!!

Kép
melike

ez sem az én napom...megint taknyos lettem..kb 3 napig nem volt semmi bajom..szerintem nincs immunrendszerem :roll:

és ami szintén jó eltűnt a pénztárcámból 8 rongy...olyan biztos vagyok benne hogy ott volt,mint,hogy itt ülök...a kölkök pénztárcáját átnéztem..mondjuk szindi nem tenne ilyet.
szilvi már inkább,de szerintem nem ő volt,mert 2db10 ezrese van nekem egy volt egy 5-ös és 3 ezres...de csak VOLT

KÉSZ ELEGEM VAN
Vendég

[quote]C írta:siri:igaz,hogy mindkettő szoknyában van,de szerintem a bal a fiú.Nézdd a haját meg a szempilláját

Igen,már arra is gondoltam,hogy az fiú...csak EMÓS...(vagy milyen...az az újhullámos divat,amikor a fiuk elmebetegnek öltöznek és festik magukat!!!!) :roll:
Vendég

bari!!! :cry: :? :shock:
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Köszönöm Andóca kérdésed, már sokkal jobban vagyok :wink: Tegnap este tudjátok mit csináltunk Apával az ágyban??????? :P :P :lol: NeoCitran-os teát iszogattunk, úgy éjfél körűl :wink: Sikerűlt neki is adnom belőle, mármint a náthából :wink: Én kifelé megyek, Ő meg befelé :wink: Kristóf meg nevet rajtunk :wink:

Oszi: egy másik képet akartam feltenni, erre kitöröltem a régit, és most nem találom :roll: :roll: :roll: Ma még keresem :wink:

Bari: ha Szilvire gyanakszol, akkor az iskolatáskáját nézd meg, ha hazajön :wink: Bár reménykedjünk, hogy csak nagyon szenilis lettél :roll: :roll: :wink: :cry:
bluebox

Csajok,aki tett a fagyasztóba tejcsit,mibe tette,ami tuti és nem drága???

Kép
melike

Visszaraktam a képemet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oszi, látod??????
bluebox

Melike: én drágába pakoltam, Avent-es tejtároló poharakba. De Gigi annak idején sok jó tanáccsal látott el minket -e téren.Ha jól emlékszem.
bluebox

Másik kérdés: tudja valaki mennyi a tescoba a 3as Liberó?

Kép
melike

Márti:azt utána kidobod?

Kép
melike

Nem dobtam ki. Eltettem dobozostúl a szekrénybe. Nekem készletem van, ajándékba kaptam. Hátha Apát még meg lehet győzni egy lurkóra :wink:
bluebox

Nemtom mennyi a Liberó :cry: Pedig nekem is kellene vennem :cry: Azt szoktam éjszakára használni.
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 12:27-kor.
hékás

Melike: megy pü!
bszilvi25

Melike! A libero mátol van akcioba.
Keresem.

Kata&Milán

oszman777

4199ft,84 db-os

50ft/db.

Mig mellett a tesco szines 29Ft,és ugyan olyan jo.
Sőt,még jobb.

Kata&Milán

oszman777

na ezt nézzétek meg (remélem meg tudjátok)

http://www.youtube.com/watch?v=y2ZrDTMsgJw

mi ennyire szeretjük a cumisüveget és tápszert. (de ha anyatej lenne benne azt sem inná meg sajna )
bszilvi25

Kép
most pedig így alszik. kitúrt mindenkit a helyéről!!!
bszilvi25

Én a fagyoba a kajcsikat,2dl,müanyag eldobhato pohárkákba fagyasztom majd le.
Tudjátok vendégláto helyeken ebbe adják a colát,vagy teát.
Na az teljesen jo erre.
és van ithon egy csikkal,100 db.

Márti!!! Köszi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mosmár látom itt vagy,beszélgetsz velünk.
Ne állj fel.

Kata&Milán

oszman777

ebéd: Káposztás kocka :lol: :lol: :lol: :lol:

tegnap:paprikás csirke,tarhonyával :lol:

Kata&Milán

oszman777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: