A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Rebe!
Én is szeretem ezt a kocsit, nekünk se fér be a liftbe anyuéknál, de fél pill. alatt szétkapom, két kör és fenn vagyunk.
Nem hosszra nem jó, hanem a kabátban szinte bele vannak préselve, a kezüket csak felfelé tudják tartani, nem nagyon tudnak kalimpálni és ez nem mindig tetszik nekik.
Mi is néztük a Peregot, de nehezebbnek ítéltem és első emeleten lakunk, gyalog cipelgetem fel, ezért lett ez.

Sotske! Tök jó a kocsitok! Jövő tavaszra el akarom ezt adni és veszek egymás melletti esernyőkocsit, olyat, mint Tontiéké. Egyszerűbb, és látják egymást, meg minden mást is.

Kép
riddencs

Anny! Igazad van, kiakasztóak az árak! Ezért minimalizáltuk a gyerekszoba berendezését, meg a babaruhákat, hogy ezt megvehessük....a praktikussága miatt.

Kép
riddencs

Banika :P Riddencs :P
Köszi!
Nem voltak koraszülöttek, de azért a 3 hós oltásnál megkérdem a dr nénit, nem javasol-e egy vérvételt...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Ja, s nekünk egymás melletti kocsink van, 3 kerekű. Én nagyon szeretem. Rendkívül jól "kormányozható" és nálunk itt a rossz utakon ez nagyon fontos!
Ikeát szerintem meg fogjuk próbálni vele :P

Autó - nekünk Peugeot 307 SW-nk van. Minden belefér, még el is tűnik benne :lol: Mondjuk sokáig keresgéltünk, mire találtunk ilyen kocsit.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tök jó kocsik! Jane bazi drága... nem tom Riddencsék Ti használtan vettétek? aztán egyébként tök nehéz eladni...

jaja olyan esernyőkocsi az jó lenne, én is néztem már, de lehet minket kiszolgál ez ami van. aztán tényleg ne kelljen sokáig használni.

nálunk is vérvételből derült ki, Fanninak főleg, mert ő hízott sokat rövid idő alatt. de aztán fél évig szedte, aztán elhagyhatta. de sokszor ki is bukták...
Banika! én az almát nem főzöm!! hámozom, oszt turmixolom! nagyon szeretik.

zsuzska80
Szombathely

Banika
Én ma akartam almát főzni,de a méreckedés miatt elmaradt,így elnapoltam holnapra.Jó puhára fogom megfőzni,és főzök krumplit is meg sárgarépát.Aztán összemixelem őket :lol:
Vendég

Riddencs akikkel taliztál a Müllernél, nekik is ilyen kocsijuk van, a lányok ott 10 hósak, aztán még mindig mózesban vannak....

zsuzska80
Szombathely

Vajon mi lehet Tüccsel :roll:
Vendég

Halló, itt vagyok, nem vesztem el, csak fekszem mint egy darab fa 3hete. Szerencsére a méhszáj visszahúzódott 1000-esre, szóval a fekvés használ.
Amúgy dagadok ezerrel, nem tudom mi lesz még ezután.. alig bírok menni, ágyban forogni meg fáj nagyon.
Na szóval ennyi van velünk.

Olvaslak benneteket, csak írni nehéz fekve a laptopon. MEghát a problémákhoz nemigen konyítok hiába van már Dórim, aki sokmindenre "megtanított", de ez az ikres-lét tényleg külön életforma. :lol:

KépKép
tüccs

Eszti
Én is úgy másoltam be :lol: :lol: Nem vagyok én gyors- és gépíró :lol: :lol: :lol:

Nehéz eladni a jané ikerkocsit?Én
egy darabot nem találtam januárban.Utána is talán 2-t.

Riddencs
Mi is elsőn lakunk,a vázat fel se hozom,csak a kölköket hordozóban.

Binyek
A hasonalvás a probléma a fiaimnál is.De sajnos bele kell szokniuk a fekvőrészbe.Hogy cipelem le őket,fogalmam sincs. :shock:
Vendég

Tücss
Kitartás és vigyázz magadra :!:
Vendég

Most a napokban van 1 éve,hogy a csajok beköltöztek a pocimba :wink:

ÉS :!: Már "csak" 11 hét és 3 nap van ebből az évből :lol: :wink:
Vendég

Eszti
Milupa hogy ízlett a csajoknak?Kicsit édesebb,mint a start aktív volt,viszont oltári büdös ha nem öblítem ki azonnal a cumisüvegeket.
Mi már túl vagyunk az 1 éves évfordulón :lol: ,mondtam apának,hogy 1 hétig rám se nézzen,nem ám hogy a közelembe jöjjön. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tüccs,
Kitartás!

Sotske,
Mi is nosztalgiázunk. Ma egy éve volt a leszívásom, szóval a kis tündérbogaraink élete pont egy éve kezdődött! :wink:

Voltunk ma oltáson. Zsaninak egy hangja nem volt, Blanka viszont ... Szegénykém annyira ordított. Ráadásul bent a dokinéninél le is pisilt. :D Zsani 6700 gr, Blanka 6200 gr, hosszt most nem mértek.

Ja, Fanni megkérdeztem a prevenart. Már megkapták a hivatalos értesítést nálunk, viszont jövő héten kell még a védőnőmet hívnom, mert valami szülői nyilatkozatot kell kitöltenünk. És nincs most még papírjuk hozzá. :shock:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
Én is megkérdezten a Prenevart,de itt még nincs semmi :roll: Állítólag majd kiértesítenek :?

Banika
Hm...Noa megevett kemény 100ml-t,Száva egy cseppet sem.Ez még tejpéppel ízesítve sem kellett nekik :? Így megint maradt a tejpép.Száva ismét bevágott 1 egész tányérral,Noa a tápszerre megevett fél tányérral.Kutyák megint jól járnak :roll:
Vendég

Ma a nagykádban fürdettem a csajokat.Meg kell őket zabálni,annyira tetszett nekik.Csak úgy pancsiztak a hurkás kis combijukkal :lol:
Vendég

Sotske,
Ja, az oltóanyag azt hiszem nálunk sincs még. Szóval szerintem több hét is lehet mire tényleg lesz belőle valami.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe :P
Köszi :D

Tüccs :P
Ügyes vagy! Nem gondoltam, hogy a méhszáj vissza tud húzódni :shock: Kitartás...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tüccs!
Hajrá pihi! Kitartás!

Lányok!

Nem lettek szemüvegesek a törpék :lol: :lol: :lol:
Dorka sem kancsal, viszont +1,5-es a szeme, Lili +1, de ez normál tartomány, rendbe is jöhet akár...(kettő alatt nem adnak szemcsit babáknak)
Mindenesetre évente figyelik majd őket és Dorkának tornáztatni kell a szemét, mert oldalirányba nehezen mozog :shock: vagy valami ilyesmi :?

Puszi!

Judit

jucicuki

csajok szeritetek ciki ha a lányoknak kék babakocsit veszek 25.ért lenne ez a hauck olyan vajkönnyen lehet kormányozni beleszerettem Kép
tüccs ügyi vagy pihizz sokat :!:

lanyané

Juci
Szuper hogy nem kell szemcsi a csajoknak!

Tüccs
Ügyi vagy valóban.

Lanyané
Én narisárgát meg pirosat láttam a fiúknak :lol:
Vendég

Mariann!
Nekünk pont ilyen a régi!Irtó szűk!!!!Ne vedd meg!!!
Vagy legalább próbáld bele a csajokat a téli ruhájukkal meg takaróikkal!Majd meglátod,hogy mozogni se tudnak... :roll:

Mi is voltunk a 2 hós oltáson.Marci 6480g és 56 cm,Maja 5200g és 54,5cm.Marcink egy óriásbébi... :lol: ja és zabagép!180-akat eszik.
A prevenált a 3 hós oltással együtt fogjuk kapni,azt mondta a dokinő.

A milupa szerintem is katasztrófa,olyan a szaga,mint a macska száraztápnak!!! :evil: Vissza is váltottam a Bebára,azt csak a Nestle gyártja...

Judit!
Szerencséd van a szemüveggel.Az még lehet egy macera:ilyen kicsi gyerek szemcsiben! :roll:

Tüccs!
Kitartás!Minden nap ajándék! :wink:

binyek

A miénk ilyen szinű és 20.000-ért odaadom,ha mégis kell.A párom fel is tudja vinni Pestre,ha megy. Kép

binyek

Mariann!
Van hozzá mozeskosár is.Hívj fel,ha kell.30/218-0985
A párom majdnem minden héten megy Pestre.
Nem kopott a színe,csak a képen néz ki úgy....

binyek

Juci
Ezek szupi hírek :lol:

Volt itt doki bá,ugyanis Száva ma kapott Pestről egy levelet,hogy küldjünk vérmintát.Szóval vérminta levéve és 15.-én megkapjuk a Prenevart.Végre.Mondtam neki a tápundort is,és a menünket,azt mondta,teljesen jó,mert a tejpép is teljesértékű étkezésnek felel meg. :lol: Szupi :wink:
Vendég

Lanyané, sztem jó a kék is de akkor felkészülhetsz hogy mindenki azt kérdezi jéé két fiú??!!
de sztem Binyeké jobb :)

Binyek, jó nagy bébik :) édesek nagyon:)

Juci, tök jó hogy nem kell szemcsi :)

ezt olvassátok sztem tök jó:

Két kis magzat beszélget egy anya hasában:
- Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.
- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted ő mégis hol van?
- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.
- No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk."

zsuzska80
Szombathely

Binyek
Nem semmi ez a kis Marci.180 :shock: Pasik most nyomnak 200-akat.Én a milupának csak akkor érzem szagát ha nem öblítek azonnal kaja után,A pöcsösök viszont imádják.Mi lesz ha megint cserélnünk kell,nem tudom.

Zsuzska
én már ismertem. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi rég jártam már megint :oops:.

Eladjuk a légzésfigyelőnket, már kb 1 hónapja be sem kapcsoltam mert 1-2 óránként úgyis kelünk. Ha valakit érdekel írjon privit Baby Control iker babákhoz is használható (4 lapos)készülék BC-230i típusú . Eredeti dobozban, még 2010 januárig jótállás is van rá, van 1 dvd is hozzá.

Nekünk Inglesina kocsink van, szeretem, mert beférek vele sok helyre, könnyű szétszedni és befér az autóba de tavaszra venni akarok egy esernyőre csukhatót. A kikában láttam 1-et ami nagyon tetszett 39900.- volt, nemtom mi a neve.

Kép

KépKép
KépKép
jadika

Juci,
:D :D :D

Binyek,
Nem semmi súlya van a fiadnak! :shock: Tényleg óriásbébi! És 180! :shock: Az igen, szép étvágya van a drágának! :lol:

Sotske,
Hű de jó! Amúgy meg jó hogy írod a tejpépes dolgot, én nem tudtam.

Zsuzska,
Én is ismertem már. Olyan aranyos! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jadika!
Mennyiért adnátok a légzésfigyelőt? (jöhet priviben is) Engem érdekelne. Megbízható volt?
Helyesek a manóid.
Nekünk is esernyőre csukható ikerkocsi lesz, talán ez befér a liftbe, a többi esélytelen.
vovanda

Mariann :P
Binyeké nekem is jobban tetszik! Amúgy szerintem nem baj, ha szűk, a mi kocsink is hasonló, ABC Design és imádom! A pocinkban is szűken voltak :lol:

Mi is Milupát eszünk. Büdi valóban :D

Prevenál mire jó? Mennyibe kerül?

1 mai fotó a negyed éveseimről:
Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Tüneményesek a kispasik!
Vendég

Fanni, itt ülök és mosolygok a kisfiaidra, hátha visszamosolyognak :D Nagyon kis drágák :) A sorrend Má és Mi, ugye?

Kép

Banika :P
Köszönjük :D

:P
Igen :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsuzska!
A kocsit nem használtan vetük, de sztem el fogjuk tudni adni, és is kerestem anno használtan. Láttam a lányoka a mózesben nyáron, felültetve nem gáz, de én még fektetem őket és tényleg szűk oldalirányban...

Tüccs!
Feküdj, amennyit tudsz!

Fanni! Nagyon aranyosak!

Jadika! A te babáid is! Miért keltek 1-2 óránként??? :shock:

Binyek! :shock: Jó nagy Marci! Hogy adsz nekik tápszert?

Én tápszerrel adom be a Maltofert, 10-ill. 15 csepp kell naponta, vízzel/teával kiköpték, kiskanállal felejtős...így megeszik, aztán leöblítik egy kis szopival...( utálok fejni...) Ja és tegnap 6X kakilt Levi :shock: , szal ezzel sincs gond!

Jó éjt!

Kép
riddencs

Én a maltofert fecskendőből adtam nekik. M?egették. utána ittunk rá tápit. Nem volt gond vele.
Kép Lili a nagy "medveölő" :D
Kép Anya, segíthetek? (Jázmin)
Vendég

köszi binyek sajna nem veszek babakocsit mégsem legalábbis amig nem tudom eladni a bergont,
Fanni love a fiaidnak :wink: boldog negyedévesek :D
mi holnap leszünk :D
labasv de jó jázmin házitündér :D lilicicád meg harcos :D
csajok lehet hülye vagyok de nekem gyanus ami inye alul és úgy nyálzik mint egy kisállat és rágja a cumit gondolom maszirozza :D ez lehet 3hósan :?:
képzeljétek fogytam 1kilót(mondjuk szerintem az antidepresszánstól,de legalább fogyok)
mi áttértünk a mindennapi fürcsire mert úgy izzad a kis fejük meg gondolom mindenük és már tiszta hurkásak :D és nem is sírnak közbe

lanyané

Riddencs!
Hogy érted hogy hogy adok neki tápszert?
Minden alkalommal szopik 50 és 100g között és utána pótolom neki cumisüvegből a hiányzó mennyiséget.De a kis kópé egyre kevesebbet szopik,inkább megvárja,hogy beleöntsem a szájába az üvegből! :roll:

Anny!
Annyira aranyosak a csajaid!Nagyon várom,hogy az enyémek is ekkorák legyenek...Ez a legcukibb kor.

Fanni!
KIsfiaid is olyan kópésak,mint az én Marcim.Lesz bajunk,ha nagyobbak lesznek!Futhatunk utánuk! :lol:

Vovanda!
Nekünk is olyan a légzésfigyelőnk és nagyon jó és megbízható.És nagyon könnyű kezelni.

binyek

Mariann!
Semmi gond,de szólj majd,ha kell.Hátha meglesz még.
Az inye már dagadhat meg nyálazhat is a foga miatt,de kibújni még biztos nem fog.Itt a szomszéd kisfiú is 3 hós kora óta csinálj,most 6 hós,de fog még sehol.... :roll:

A mieink most így fürdenek és imádják.Teljesen ellazulnak,utána egy hang nélkül alszanak el.Igy feküdtek bennem is: Kép

binyek

Helló Mindenki!
Jelentem Apa meglepi bulija tök jól sikerült,majd dobok képeket,csak összegyűjtöm a vendégseregtől :D

Anny,Fanni,Binyek
Nagyon édik a babák :lol:

Fanni
Elolvadok a fiaidtól :!: Nekem is kell :D

Lanyané
Lehetséges,hogy fogacska van a dologban.Mi is nyáladzunk kb. 2 hónapja.Noánál mintha lenne már valami :roll: Majd csak kibújik az a 20-on pár fogacska :wink:
Vendég

Az egyik ajándék tőlem:a csajokról egy közös fotó és egy-egy láblenyomatKép :lol:

Apa,én és a tortaKép 8)

Fincsi Mozart torta (bár én csak a küllem alapján ítélkezem,mert nem ettem belőle)Kép :roll:
Vendég

Lanyané!
Ez így lesz, míg ki nem bújnak a fogak. Nekem Balu 3 hónaposan kezdett rágni és nyálazni, ehhez képest 10 hónaposan bújt ki az első foga. Onnantól nem volt megállás, kettessével nőttek a fogak.

Mindenki! (lusta vagyok külön-külön írni :oops: )
Szépek a babák, már én is nagyon várom, hogy pocakon kívül legyenek (na nem idő előtt, de azért már súlya van ennek a dinnyének).
vovanda

Eszti :P
Szépek vagytok. És nyami-nyami a torta!
Köszönjük. Hmmmm, én is mikor nézem a csajokat, elgondolkodom még 1 szülésen. De mi a biztosíték, hogy kislány lesz? No hát semmi... úgyhogy még érlelem a gondolatot :lol:

Mariann :P
Nálunk is a nyáladzás megy és mindkét kéz gyömöszölése a szájba. Főleg Márkónál van, de már Milcsi is kezdi...
Köszönjük a dícséretet :D

Binyek :P
Ééééédesek! Ők már foglalkoznak egymással?
Mert az enyémek direkt átnéznek egymáson :shock:

Riddencs :P
Köszönjük!

Anny :P
Aranyosak. Szeretik a nagy macit? Mennyi idős kortól játszanak ilyesmivel?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Riddencs! Amióta beindult a fogzás Anna katasztrófa. Van hogy 23-kor megkezdi és óránként felébred ha nem ő akkor Zalán. Próbáltam már hogy adtam enni nekik, de úgyan úgy keltek, és 5 után már nem is aludtak vissza, úgyhogy 3-4 között eszünk és így legalább 6-ig bírják.
Pedig van napirendünk, amit +-30-el be is tartunk.
Szerintetek mit csináljak?

KépKép
KépKép
jadika

Fanni! Megzabálom a fiaid, annyira édesek!

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!

Újra itt :) Jól lemaradtam megint. :oops: Csak nézek nagy szemekkel, hogy hogy telik az idő. Nemrég Lanyané még a lábdagadásra panaszkodott, én meg dülledő szemekkel néztem Binyek nagy hasát, és alig vártam, hogy az én hasam is végre jobban "kilógjon" oldalnézetben, mint a mellem :D Hát, most megkaptam :D

Gyönyörűek a babák, irigykedem nagyon, hogy ti már nem UH-n láthatjátok csak őket :D Nekem meg egyre nehezebben megy azt kívánni, hogy maradjanak csak szépen odabent még egy ideig :lol:
Az egyik bébi még mindig tutira kislánynak látszik, a másik meg titkolózik. Szerdán megyünk dokihoz, remélem, most "magamutogatóbb" lesz. Egyelőre mindketten farosak, úgyhogy császáros szülésnek néz ki.

Nálunk minden rendben van, szépen, egyformán növekednek a babák, a méhszájam zárt, és újabban már aludni is tudok :) Legutóbb a doki azt mondta, hogy a 34. héten be kell feküdnöm a klinikára. Lassan kezdek megbarátkozni a gondolattal :?

Elnézést, hogy nem írok külön mindenkinek, de 10-20 percnél egyszerűen nem tudok tovább ülni, és ezt az időt azzal töltöttem, hogy visszaolvasgassak :lol:

Szép estét mindenkinek!
szamy

Fanni,
A prevenar a gennyes agyhártyagyulladást, középfülgyulladást, véráramfertőzést, középfülgyulladást okozó pneumococcus baktérium ellen van, október 1-től ingyenes, ha kéred, előtte volt támogatottan 4800 Ft/db.
Jaj de cukik a fiúk, és most már meg tudom őket különböztetni simán! :wink:

Anny,
Drágák nagyon! Milyen jó az a nagy maci!

Lanyané,
Az enyémek kb. 1-2 hete kezdték. Kérdeztem a védőnőt, azt mondta simán lehet már a fogzás kezdete.

Binyek,
Aranyosak! Mi még nem próbáltuk egyszerre fürdetni őket. Igaz a kiskádba nem is férnének el egyszerre. :oops:

Sotske,
Örülök, hogy jól sikerült a buli. Szép volt a torta, bizti fincsi is volt. :lol: Nyam-nyam! :D

Szamy,
Kitartás!

Kaptunk egy játszőszőnyeget a nagypapitól, tetszik a csajoknak :D
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

szamy pociképet :!:
binyek azt a pancsis mindeneteket de cukik :D
rebe a hallo kittys plüssrugi most vetted mert ezt hajkurászom és már sehol nem láttam :cry: :cry: :cry: nem növitek ki :D

lanyané

Jadika :P
Köszönjük :D
Huhh, hát a fogzás lesz a következő, amiért nem alhat az ember lánya? :( Már előre parázok tőle. Nincs még tapasztalatom, így ötletem sincs... vagyis az a rágóka izé sem segít, amiben jég van és hűti a fogínyet?

Rebe :P
Ühüm, tehát az van pneumococcus ellen, s ez a neve. Köszönöm.
A dícséretet is köszönjük. Igen, már nagyon mások kezdenek lenni. Képzeld, nekünk is ilyen játszószőnyegünk van :lol: Brendonos, szerintem ez volt a legszuperebb és a legdrágább... Én 1 hónap után jöttem rá, hogy a sárkány zenél :oops:
A Te lánykáid már foglalkoznak egymással? Őket is jól meg lehet különböztetni :D Édesek.

Szamy :P
Kitartás! S ha tudsz aludni, az nagyon nagy kincs!!!
Miért kell befeküdj a 34. héten, ha zárt a méhszájad és minden OK? :shock:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lanyané,
A múlt hét közepén vettem a H&M-ben, az Arena Plazaban. 62-ből csak egy darab volt akkor, de nálunk Zsanira már 68-as kell, így pont meg tudtam venni. Amúgy a Camponában is láttam ezen a héten, bár nem tudom milyen méretek voltak. Esetleg megnézzem neked ott, ha megyünk?
Ha kinövik eladom, de gondolom most szeretnéd! :D :wink:

Fanni,
Igen, ott vettük, én választottam, ez tetszett a legjobban! :lol: Na nehogy azt hidd, hogy ez a legdrágább, egy jó pár volt ami több ennél.
Annyit foglalkoznak egymással, hogy elkezdték egymást figyelni, amikor egymás mellett fekszenek, meg megfogják egymás kezét, van amikor nevetnek a másikra, ilyesmi, de hát ezek még nem tudatos dolgok. Majd annak is eljön az ideje. :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: