Rilluka!
Jaj de nagy megkönnyebbülés lehet ez most Neked!

Akkor már hamarabb is belevághattok, mint először gondoltátok volna.
A donor dologgal kapcsolatban írok privit.
Zoe!
A long meg az antagonista proti között az a külömbség, hogy alapesetben a longot alkalmazzák, mert az annyira nem terheli meg a szervezetet. Az antagonista azoknál van, akiknél pl a koruk miatt nincs sok idő erre, vagy hirtelen kell a szrevezetet felturbózni. Legalábbis nekem ezt mondták. Mikor kezdtek?
Zsókuci!
Emlékeztem, hogy van valami eljárás, ami kimutatja a szervezetben lévő gyulladásokat és amikor Vucuska írta az íriszdiagnosztikát, akkor beugrott, hogy ez az. Olvastam erről és nagyon sok mindent meg tudnak belőle állapítani. Lehet érdemes lenne kipróbálnod.
Süni!
Ez aztán SZUPI HÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR!!!!!!!!!!!!!!!!!!(most képzelj ide konfettiesőt, nem tudok ilyen csicsamicsákat idetenni) Te aztán a legitartóbbak közé tartozol és itt vagy élő példaként, hogy igenis megéri bízni a dologban!!! Párod örült?
Vuki!
Nagyon meghatódtam azon, amit írtál. Sokkal nehezebb dolgod volt így, hogy a párod nem mindig állt melléd. Még ketten is elég nehéz megbírkózni ezzel a teherrel, nemhogy még egyedül. Nálunk a párom nem akarja, hogy bárkinek is elmondjuk, hogy nem természetes módon lesz (ha majd lesz) a baby ráadásul donortól. Hát ettől az élethosszig tartó hallgatástól kicsit meg én irtózok. Idő megoldja.
Vic!
Nagyon sajnálom ami történt

Ahogy a többiek is írták, te mindent megtettél azért, hogy sikerüljön, nem Te tehetsz róla. Olvastam múltkor, hogy a nők szervezete állandóan szűri ott bent kezdetekkor az eseményeket és ha úgy találja, hogy abból nem lenne életképes vagy egészséges baba, akkor nem engedi hogy kifejlődjön. Lehet, hogy most még nem érezte úgy a szervezeted, hogy képes lenne rá. Talán hátha könnyebb így felfogni a dolgot. (aztán lehet csak a kedvedet rontottam el, nem ez volt a szándékom

)
Akire!
Talán nem a legjobb ötlet mostanában babnézőbe menni.......A páromnak amikor volt a műtétje, szerintem ott a közelben lehetett a terhesgondozó is, mert szinte minden 2.-ik szembejövő nő terhes volt! Inkább próbáltam arra gondolni, hogy na majd én is így fogok kinézni és néztem milyen ruhákat hordanak ilyenkor.
Viszont sokkal érzékenyebben érint ha aprócska gyereket látok. Az valahogy jobban elérzékenyít engem. Érdekes.
Mondanom se kell, bratyómék frissen született kisfiát mióta ígérem Nekik, hogy meglátogatom, de valahogy annyi de annyi dolgom van.....
Tegnap megjártuk BMC-t elkezdődött a stimu. Kaptam szurit, azt még ott beadták. Ma kéne beadnom a következőt de nem merem

Csajok, segítsetek pls!! Ti hogy vettetek erőt magatokon?
Merionalt kaptam. Reggel voltunk bent, estére rosszul lettem, hányingerem volt, fejem majd szétszakadt, az arcüregem meg az egész állkapcsom is fájt. Az injekciótól lehetnek ilyen mellékhatások? Ezek természetesek? Vagy még azon gondolkodtam, hogy egy kajázdában ebédeltünk, nem-e ott nem volt valami frankó? Nálatok volt valami mellékhatás?