A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok Lányok!

Nem reagálok csak panaszkodom!!!

Ma mi visszük a pálmát evés ügyben: Hajnali 2-kor evett 150-160-at, 8-kor kis tejpép gyümigvel, 4-kor kis krumpli gyümivel (Max 50 ml) és 300 körüli tea. Egész nap próbáltam többször is megetetni táppal, de nem fogadta el. MÁR ALVÁS KÖZBEN SEM ESZIK. Ma már többször sírógörcsöt kaptam. Elegem van, hogy mindenki csak azt szajkozza, hogy jó húsban van a gyerek ne aggódjak. Hát azért van jó húsban, mert mindig sikerült eddig valamilyen trükkel megetetnem, de már kifogytam az ötletekből. Ma kipróbáltuk a mildibe-t (Olivérnek bejött anno), sinlakot hígan, de egyik sem jött be neki. Alig tudtam elaltatni este gondolom éhes, de a kaja nem kell neki a teát meg úgy issza mint aki hajnali 2 ota nem evett.
Mi a francot csináljak. Már nincs kedvem felhívni a dokit, mert úgysem tud mondni semmit, de akkor kihez forduljak???
Már olyan vagyok mint egy zombi. A Tamással is sikerült jól összevesznem, mert annyira idegesít, hogy ő egyáltalán nem izgatja magát azt mondja ez az én dolgom, ő is megoldja a saját gondjait. (Nem az ő gyereke is?) Tőlem kérdezi, hogy tud segíteni, mikor én sem tudom, de jó lenne, ha jobban izgatná magát.
..................

Na megyek lefekszem.
Bocsi a panaszkodásért, de muszáj volt leírnom, mert felrobbanok. Ja és nincs olyan dolog amit ki nem próbáltam volna! Marcsi a borostyán evésre nem jó????

Kép
Kép
Kép
titanilla78

NEM EVÉSRE!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Muffin nagyon jók a videók, semmi panaszod nem lehet, hisz Eliot nagyon ügyes, figyelmes!!

Titanilla ne idegeskedj, egyikőtöknek se tesz jót, de teljessen megértelek. Bébiételt még nem lehet neki adni? Ugy tudom 4 hónapos kortól lehet, de Levi már nemsoká 4 hónapos.
Vagy egy kis répát pépesíteni és azt adni nem lehet? Tudom hogy ezek mellett kell a táp is, de ha nem fogadja el, nemtudsz mit csinálni. Úgy próbáltad már hogy fele táp, fele rendes tej? Ugyhalottam azt is lehet 3 hónapos kortól.

Kép
linda24

Sziasztok!

Végre egy nap mikor 3 egész oldalt sikerült elolvasni :D fejlődök :wink: .

TiTTi

Ne idegeld magad az nem jó!Tudom én a fiammal éltem át ugyanezt s szépen mi megtömtük és ez ment 3-om évig nem evett és nem ivott önnállóan :oops: :cry: Az orvos és védőnő annyit mondott oldjam meg ...Eredmény 3-om éves koráig nemtudtuk itatni mindíg fuldoklott ha folyadék került a szájába egyszerüen nemtudta mit kéne tenni. Oviba valahogy a többi gyerek láttán próbált inni előzör akkor is koreiba kerül de onnét kezdve ivópohárból ivott addig nem.Kaja 5 félétevett:
-virsli
-tükörtojás
-túrókrém
-párizsis kenyér
-tojás rántottának elkészítve....hát nem volt sztármenű.

hiába sütöttünk főztünk semmit nem evett meg oviig s egyedül abszolút nem.Ennyit arról, hogy védőnő stb,,,,

egy olyan lelki terhet hordozunk azóta vele együtt amit mi se és Ő se dolgozott fel.Megromlott a kapcsolatunk és én nembírom helyre rázni azóta se,
akkor nem volt választásunk mikor ez kezdődött mert nem ivott és a folyadék a bevitt kaja által volt fedezve s mi ott álltunk a 6 hós kicsivel aki előző este evett ciciből a következő reggeltől pedig egy kortyot se....választhattunk kiszárad vagy "megoldjuk" hát "megoldottuk".

Sokszor volt kórházba folyadék hiány miatt, 2 hónaposan vérvörös volt a pisije kórházról kórházra jártunk, s játszottuk a kísérleti egeret.A kedvces gyerek gyógyász meg csak annyit mondott valószínű epe vagy máj rák.....kemény volt hallani...na mindegy nem ez a lényeg.

Ne idegeskedj próbálj rájönni mi lehet a legnagyobb gond amiért törpi elutasít.Ha érzi a feszültséget rosszabbul reagál.Könnyen mondom tudom, de hidd el én azota, hogy ezen keresztül mentem a 2 és most 3. gyerkőccel is 1000-szer tolránsabb próbálok lenni.

Azt hisze eztúl sok volt de remélem kihámozod amit üzenek.

A képek tündériek!!!!!

Eliot videóját sírva néztem végig,csodálva az akarat erejét.
Hálás vagyok az Úrnak, hogy egy olyan családba került akik ilyen kitartóak és szeretetteljesek...s Muffin hidd el Te az az anya vagy akinek sikerül 3-om hónaposan mellre tenni a gyermeked s Ő ezt már nagyon várja hidd el.Segítsed Őt , hogy tudja hogyan kell cicizni.Én szurkolok!!!

Borostyán nyaklánc

Nálunk a családban több kölök is használja és bevállt+ ismerősőknél is .Én most rendeltem így saját tapasztalat híjján nem tudom véleményezni.A természetes dolgokat viszont előnybe részesítjük így ezt is.

Alvás már egy hete 20.30 és 21.00 között alszik ki picur és 4.30 és 5 között kel.

Mennem kell mert már nem látok az orromig se.

Valószínű tele van hibával a kaparmányom, de már lusta vagyok átolvasni így előre is bocska :oops: .

Jó ét szép álmokat főként babáknak s ez által a mamáknak
tappancs28

nagyon köszi csajok amiket írtatok. :) (tappancs azon nagyon meghatódtam amit írtál. :) köszi!
andi, a tiéden meg nagyon jót mulattunk a férjemmel. :)
Azért el kell mondjam, hogy ezek nagyon érdekes dolgok. Mind a fordulás mind az a játék, mind az a fotó amin emeli magát, kb. egyszeri alkalmak voltak és pont akkor amikor vettem vagy fotóztam. Kb. mintha azt akarta volna üzenni, hogy nyugi én tudok ilyeneket, ne aggódjatok, csak nem mindig van hozzá kedvem. De képes vagyok rá. :) Azért megnyugtató. Mert ha nem lenne rá képes, akkor egyszer sem tudná megcsinálni. :)
Most meg megint a vicces evést játsszuk... Délután ugye a 140-ből amit melegítettem nem akart enni. Úgyhogy fél 3-tól este 9-ig kb semmit nem evett. Aztán úgy ébresztettem fel, hogy mostmár... Akkor nagy nehezen benyomtunk 110-et, de azt is úgy, hogy a második felén már aludt. És mivel ma annyira keveset evett, úgy voltam vele, hogy azért még egyszer megetetem. 11-kor melegítettünk neki 60-at, hogy hátha benyomja. Mondanom sem kell, hogy csak lesett a végén hogy hol a többi. Melegítettem még 40-et. ISmét... Úgyhogy most az utolsó 20-at nyomja de már félkómában. Csak vicces hogy megint akkor járunk úgy amikor keveset melegítettem...
Na most megyünk is aludni. Mindenkinek jó éjt! :)
(és mégegyszer mindenkinek köszi a dícséreteket. Annyira jó érzés hogy az én fiam is pont olyan teljesértékű mint bármelyik másik. És jövő héten csak még teljesértékűbb lesz. :)
Eliot jóéjt csókot küld az összes kiscsajnak. :) (most súgta a fülembe. :roll: :D :D :D :D

KépKép
muffin

velem fekszetek, velem keltek... :)
ma ismét megjött. :( hogy ez nekem hogy hiányzott... De legalább nem görcsölt előtte a hasam... :)
Nagyon durva dolog történt. Regel mondja a férjem, hogy éjszaka beriasztott a légzésfigyelő. Nem volt semmi, csak valószínű valahogy lemászott az érzékelőről, de annak van egy hangja. Ráadásul a fejemtől kb 1 m-re van. És semmit nem hallottam belőle!!! Az ilyen embernek minek légzésfigyelő??? Mondjuk egyszer fordult elő eddig, kb két hónapja, akkor meg ő nem ébredt fel rá..

KépKép
muffin

Jó reggelt mindenkinek!

Hú, Muffin, az ijesztő lehetett... nálunk is riasztott már egyszer, majd betojtam...

A mensi nekem is megvan, még mindíg... szombaton kezdődött, és nem akar múlni.... napról-napra rosszabb... :roll:

Titi!
Sajnálom a tegnapi nehéz napot!
Szerintem is, próbálj megnyugodni! Sajnos a bennünk lévő feszültséget ezek az apróságok nagyon megérzik!
Nálunk a nagylányomnál a nem evés később, úgy 1 éves kora körül kezdődött, de amikor nem stresszeltem, sokat javult.
Tudom, könnyű ezt mondani, de muszáj.
A borostyánláncnak erről a hatásáról még nemhallottam... :roll:

Nálunk Emma 3-kor kelt enni. igaz, 8-kor már aludt. Most még szunyókál... Tegnap én is vettem tescos pelust, köszi Evelin a tippet, tényleg 1599 a nagy csomag. majd meglátjuk, hogyan válik be.

Viki tüneményes a fotókon! :lol:
Vendég

nemhallottam=nem hallottam :oops: :oops:
Vendég

Kép

Az éjszakánk...no comment! Volt idő a karate leckékre! Majdnem 2 óra!

Ma megy a párom Nyírtelekre, remélem az új autónkkal jön haza! Ma megy megnézni, és ha jó meg is veszi!
Ugyanis eladtuk a miénket, de ma már el is viszi a srác! Miért könnyezek meg minden autót, ami nálunk volt??? :? :?

Én nem tudom, de a családi pótlékot külön kapjuk? Az ma megjött, de a fizum még nem!
Egyébként Viki nemsokára 4 hónapos és én még nem kaptam rendes Tgyást! A múlt hónapban megkaptam 2 havit, de ebből vissza kellett fizetnem 100.000.-et! És a maradék 110.000. volt a két havi! Nem kevés ez egy kicsit? Bár gondolom a 210.000-ből vonták az adót és így maradt ennyire kevés!
Járt így valaki egyébként?

Na megyek összeszedem magam egy kicsit!

sz.andi

[b...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:12-kor.
20150601134430

Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap ugye egész nap nekünk is cicizési gondjaink voltak...aztán kipróákltam, hogy kiolvasztok fagyasztottat...nem kellett neki (szép kilátások...így max főzelékbe tudom majd becsempészni). Aztán lefejtem frisset, és megpróbáltam neki azt cumiból...abból elfogadott egy keveset, de max 40-et.....Szóval nem a tej ízével volt gond, hanem a cicvel...de hogy miért, azt nem tudom. Aztán folyamatosan próbálkoztam. És egyik próba alkalmával elkezdtem énekelni neki...minden félét. És végre evett! :lol: Aztán bealudt. 9-kor fürdettük, fürdés után megint nem akartta elfogadni a cicit, már ugy sem hogy énekeltem. Ujabb trükk...bevonultam vele a nagyágyra, és fekve próbáltam szoptatni. És bejött! Ugy evett egy keveset. De csak nem lehetett olyan nagyon kevés, mert csak fél 6-kor ébredt. És akkor viszont gyönyörűen evett. Igaz utána ott maradt velünk a nagyágyban..a hasamon feküdt. És egyszercsak arra kelek, hogy odamászott (az éppen soron következő) cicihez, és melltartón keresztül próbálja bekapni! :lol: Gyorsan kicsatoltam, és már evett is...ugy fekve ismét. Én meg alukáltam közben. 8)
Azt nem tudom mi zavarhatja itt a kinti szobában, de ez van.

A náthája szerencsére javulóban. Már nem kellett hajnalban szívni az orrát....kíváncsi vagyok megkapja-e a szurit! Ma megyünk oltásra fél 11-re.

Egyenlőre még a nagyágyon alszik, én meg felraktam gyorsan egy spárgakrémlevest főlni. Meg van még maradék lasagne ebédre.

Muffin!
Ha már jól számolom, már csak 5 nap van addíg, míg ennek a tündéri kiscsávónak rendbeszedik a gumbancát! :) Gondolom várjátok is, meg izgultok is miatta!

t.marcsi!
Ha jól tudom te is gyogyit szedsz (gondolom Cerazette). És ugy hallottam (egy ismerőstől) hogy neki is megvolt mellette, és éppen ezért a doki leállíttatta a gyogyiról.....mert állítólag nem normális ha amellett megvan.

d.dodó

Tudom Viki és gondoltam is rá, hogy el kéne menni, legalább találkoznánk! De sajnos már nem férünk be a kocsiba! Annyira sajnálom! Egy mini találkozót össze tudtunk volna hozni!

Egyébként Vikinek sikerült megtanítani a sikítást! Az már megy, vagyis az magától jött, nem kellett tanítani! :lol: :lol:

sz.andi

Anyjuk!
Én mondjuk már irtam kajákat! Én eddig csak káposztát és kelkáposztát nem mertem, meg kukoricát! Borsót azt eszem, babot csak mérsékelten. De pl amiben sok vitanin van, és elvileg ehető, a spárga, a máj (igaz ez nem zöldség, de egészséges - viszont minimális hagymával) mert a hagyma és a fokhagyma egyeseknél nagyobb hasfájást csinál mint egy kis adag bab. A hal még amiben fontos ásványi anyagok vannak. Tököt lehet enni, cukinit, patiszont. Én wokzöldséget is szeretem enni, csak a minikukoricát szedem ki belőle.

d.dodó

Andi!
Milyen kocsit néz apjukotok?

A sikítás nálunk is menő. :lol:
20150601134430

Opel omegát kombi. Nekünk az van, csak A-s. Ez meg B-s. Nem biztos, hogy elhozza, mert elég érdekes volt a telefonban a faszi, de meg kell nézni!
Bele vagyok buzulva az omegákba! :lol:
Ebben több az extra. Vagyis a miénkben semmi, ebben van egy jó pár! Szorítsatok, hogy jó egyen! Nekem képről tetszik!

sz.andi

Jó Reggelt!

Tegnap megkaptuk az oltást! Szerencsére nem volt láz és nyügi sem! :D

3 hónapos adatok 6550g és 62cm!

Van egy 8 hetes csajunk is aki szemben lakik velünk úgyhogy most már nagyon jól érezzük magunkat! :D :D :D

Most megyek! Jók legyetek!
Vendég

Babu!
Szabi is szép nagy legény!!!

Párod vizsgája sikerült?
20150601134430

Jövőhéten szerdán lesz Neki! De köszi az érdeklődést!
Most gyakorol mert ha nem sikerül akkor nem dolgozhat!
Vendég

Sziasztok!

Dodó!
Tényleg? ezt nekem nem is mondta a doki.... :roll: Csak annyit, hogy lehet, hogy nem is fog megjönni. Ezt ugye már kihúzhatjuk, mert megjött...
:twisted:
Amúgy a szülés előtt alig kellett mennem a kozmatikushoz, mert szinte semmit sem nőtt az, ami nemkívánatos, erre most olyan a lábam, ........................... :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted:
Tartok tőle, hogy a bogyóktól van. mindenképpen vissza kell mennem a dokihoz, rákérdezek...

Andi!
Drukk az új járgányhoz, hogy összejöjjön!

Viki!
Jó az a fotó! Elképzeltem Vikit... :lol: :lol: :lol:

Én eddíg csak a lecsón vettem észre, hogy azt nem kellene ennem, a többi jöhet... :wink:

Ma délután megyünk be az újsághoz, a szerkesztőségbe (ott dolgoztam) megmutatom Emmát, mert eddíg csak fényképen látták. :lol: :lol: :lol:

Addíg pedig vasalok. :?
Vendég

Babu!
Fent vannak a zenék! Kicsit késve, bocsi, de készen van! :lol: :lol:

sz.andi

Lányok :P
Hát ilyet...
Csabi este is nyűglődött a cicin. Amég ömlött a szájába, addig nem volt gond, de utána... Bömbölés... Na, mondom, kevés a tej, tényleg... De biztos van még valamennyi a ciciben, csak nem szívja ki rendesen. mondtam Apának, szopi közben jöjjön már oda a hajszárítóval. az ugye a mi csodaszerünk. Ahogy bekapcsolta, Csabus szép nyugiban folytatta a szopit. Bele is aludt. Azért felkészültem, hogy tutira hamar fog ébredni, mert nem lakott jól. Erre rekordot döntött az alvásban: fél 4 ig aludt :!: :!: :!: (Este 9-kor evett utoljára!)
Úgyhogy nem lettem okosabb :roll:

Örömteli esemény, hogy lapul a hasam 8) Ha valakit érdekel, leírom, mit eszek pár napja szoptatás mellett. Ez kb. 1800-2000 kcal. Nem sok, de nem is túl kevés, és ebből elégetünk még v.mennyit a szopival is. Arra figyeltem még, hogy ne koplaljak, ígí 3 óránként ettem, 8-11-14-17 és utána már csak max. gyümit.

reggeli: 300 kcal
4 sz. kenyér/mindegy milyen, de téglalap alakú, vékonyra szeletelt/, ehhez szalámi és zöldség, de margarin nélkül
ebéd: 800-1000 kcal
bármi, amit főzünk, mindegy, de vagy egy egytálétel legyen jó gazdagon, vagy egy könnyű leves főzelékkel, vagy egy gazdagabb leves kevés desszerttel pl. palacsintával, császármorzsával, stb.
uzsi: 300 kcal
ua. mint reggel
vacsi: 300-500 kcal
az ebédből eszek, de fél adagot
Ivás gyanánt 3 liter zöldtea megy cukormentesen, és regeli és ebéd után cukormentes-koffeinmentes kávé
Így sztem a baba is megkap mindent, mi sem éhezünk, és még fogyunk is :wink:

Véda
Vendég

Muffin :P
Annyira drága Eliot!
Gyönyörű a szeme!!!
És ilyen profin akar fordulni már hasra? Tud ő mindent, amit a többiek, sőt... Ő ugye sokkal több megpróbáltatáson megy keresztül, ezért sokkal erősebb már most, mint a többi kisgyerek. Hiszek abban, hogy a gyerekek választanak maguknak életet, sorsot. Ő egy Hős, és kivételes kisfiú, aki nem akármilyen életet fog élni.
A műtét napját felírtam, nem mintha ne lenne könnyű észben tartani, hisz itt aznap mindeki rátok gondol majd :wink:

Lányok :P
Ez a borostyán nyaklánc micsoda?
És kérdésem újra: dupla csp-ot a többgyerekes anyucik már kapják? Mert mi még mindig csak Lilu után kapjuk...

Véda
Vendég

sziasztok!

most csak a csp és gyás témához szeretnék hozzászólni, mert rohanok.

Emma 07.10-én született, 17-én adtuk be az igényt, és 08.01-én már 3 gyermek után kaptuk a családi pótlékot, ill. a gyást is rögtön kaptam augusztus egynehanyadikán...

szerintem érdemes utánanéznetek, hogy mi a bánatért nem folyósítanak rendesen...
személyesen ügyintéztünk, de a postai módnak sem volna szabad hátráltatnia... :roll:

A borostyán láncról újra iderakom a linket, olvassatok utána...

http://babacsoda.hu/component/page,shop ... /vmcchk,1/
Vendég

Véda, mi már rég kapjuk a két gyerek után a családi pótlékot!

Kép
Kép
patr

Így vasalunk mi.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Vendég

Na, nem sokat írtatok míg dokinál voltunk.
Hát....szurit nem kaptuk meg a nátha miatt, kaptunk jövő hét keddre időpontot a szurira. De igy legalább megnézte a doki is, és nem csak a védőnő. Meghallgatta a tüdejét, belenézett a torkába...egy picit piros (majdnem odahányt a gyerek ugy öklendett mikor megvizsgálta.
Viszont ugye mondtam, hogy tegnap sem evett szinte egész nap...összesen talán 120-at :shock: És a mérleg is elég keveset mutatott. 4690g (két hete 4600g volt - szóval kemény 90g-ot hízott 2 hét alatt!!!! :shock: ) Emiatt, és amiatt is, hogy lassan egy hete tart a náthája kaptunk ma fél 2-re a korházba a gyerekosztályra egy időpontot kivizsgálásra! Vesznek állítólag vért...stb. nem tudom még mi lesz! Majd ha már hazaértünk, akkor okosabbak leszünk!
Viszont mikor hazajöttünk, végre mindkét ciciből!!!!! evett rendesen! :lol:

d.dodó

Ja, és hogy legyen egy szép kis szülinapi ajándékom is, pont 21-én ujra kell menni a korházba a szülészet részlegre citológiai kenetvételre. Igaz már voltam 6 hetes kontrollon, de ott akkor azt nem néztek.

d.dodó

Elvitték a drága aranyos kicsi kocsikánkat!!!

Kép Kép

sz.andi

Sziasztok lányok!

Sly, bocsi, csak nem tudtam hamarabb jönni, biztos ezt láttad te is, szerintem nagyon aranyos, csakhát tényleg tök fiús. Ott, ahol én voltam, még kétféle volt, abszolút lányosak, azok is szépek voltak,deén azért vettem a kéket,hátha esetleg a tesó majd fiú lesz. Kép Kép

Kép
teó

És amúgy nagyon szép sötétkék színe van, csak ez 1általában nem látszik a képeken. 5500 volt, de a DM-es kuponnal féláron vettem.

Muffin, csodaszép szemei vannak Eliotnak! Hogy szólítjátok egyébként, Eliotnak vagy van vmi beceneve?

Andi, én is mindig megsiratom, ha elkerül egy családi kocsi, csak egy csomó emlék fűződik mindegyikhez, kirándulások stb.

Kriszti, én már bemegyek anyósómmal a szobába, ha Tami-nézőbe jön, mert lehet tök véletlen, de már nemegyszer volt, hogy aludt, (volt, hogy pont 2perccel előtte néztem be), aztán nagyi bement pár perc és már a sírást hallom.

Ziziségünk csúcspontjára értünk férjemmel, teljesen elfelejtettük a tegnapi Született feleségeket!!! Ilyen még sose fordult elő velünk.

Tami 10 előtt aludt el és 3/4 8kor ébredt!

Voltunk UH_n és a bal veséjén ott a pyelon, 1 hónap múlva vissza kell menni, azt mondták, addigra valószínű elmúlik, remélem, tényleg így lesz.

Kép
teó

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:11-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:10-kor.
20150601134430

sziasztok,

az előbb jöttünk meg, nagybevásárlás+ utolsó bankügyintézés!
mától HÁZTULAJDONOSOK VAGYUNK!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hogy mikor költözünk be még jó kérdés, szerintem tavasszal.

Viki!
vagány az a macsek! :lol:

Andi!
jót röhögtem a karate-kurzuson :lol: :lol: :lol:
Gratula a tütühöz!!!

Dodó!
én úgy tudom hogy amíg szoptatsz nem vesznek le citológiát
nekem legalábbis azt mondt a a dokim :roll:

bocs, most csAK ennyire futja, a manókám már kapott cicit de én mindjárt éhen halok

puszó

babócák nagyon szépek :wink:

Kép
kimma

Sziasztok!
Most volt itt a védőnőm-mondtam neki hogy a picuri náthája nem javul,sőt zöld reggelente.De már olyan két hete,meg hogy voltunk vele dokinál,de semmi érdemlegeset nem mondott csak ez a Ca-Kid-et adta,aminek semmi értelme-ebben egyenértettünk,és azt mondta ne hagyjam annyiban a nátháját,hanem jövő héten vigyem vissza a dokihoz,és igenis csináljon valamit,mert ez nem normális hogy zöld,a fogzástól nem lehet zöld,hanem valőszínűleg felülfertőződött,és hiába orrszívás,orrspré,meg orrcsepp-ezt már egy hete használom nála,tovább nem lehet,és ugyanúgy taknyos.És nyűgösebb már legalább egy hte,este is többször felébred,alig kap levegőt,és reggelre ronda zöld a tanya-ennyit a dokiról :twisted:
Pedig nemsokára kapná a három hónapos oltást,de még időpontot se kaptunk rá,pedi szoktak adni minden oltásnál a következőre.Meg azt mondta hogy el kell vinni három hónaposan is csípőszűrésre,de minek-na mindegy,de eszt se mondta a doki,akinél voltunk csípőszűrésen.
Meg vannak buggyanva az orvosok?? :roll:

Meg mosdta hogy most okt.1-ével jött be egy újfajta oltás-sztreptokokusz elleni,de most mindenki tülekszik mert két éves korig van csak,szóval majd később beadatjuk,ez ingyenes,mindenkinek jár alanyi jogon,akik most születtek,és még nincsenek két évesek-ezt nem is tudtam,hja aki nem néz tv-t :roll:

Meg hát jó is ha megkapja mert a nagyok mindenfélét hazahordanak a zoviból.

Meg kell majd fogzáskönnyitőt is vennünk,meg annyira hasmenése van a Dominak-valószínű a fogától,de nagyon-tegnap is ha Apa nincs itthon,nem tudom hogyan mosom i a gyereket :roll:
Csupa kaka lett a háta,pedig azonnal vittem kicserélni a pelust amint rottyantott.
A Kristinek meg a koszmót kéne valahogy leszedni a fejéről-és az állán is valószínű megmered a bibi helye-még mindig piros,és kemény ott a bőre.
Bocsi hogy most csak magunkról írtam,de mennem kell tovább melózni,meg mosni,megint kaptunk ruciket,meg egy összecsukható babakocsit is. :P

Kép
Kép
Kép
kike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:10-kor.
20150601134430

teó, azért is választottuk ezt a nevet, mert nem nagyon van becézése. úgyhogy nem becézzük. :)

kike vegyél kristi állára contrctubexet. direkt hegesedésre van. 1300 körül van az ára.én már vettem mert műtét után azzal fogom kezelni a heget. de mivel azt csak már begyógyult sebre lehet kenni, először bepanthen pluszt fogok használni, majd csak utána ezt. remélem használni fog...

amúgy mi van ma? mindenki begubózott? nincs valami nagy élet errefelé...

KépKép
muffin

mármint contactubexet...

KépKép
muffin

Muffin:Köszi-erről még nem hallottam,de venni fogok :wink: :D

Megy a drukk kicsi Eliotnak a műtétre!!!Biztos ügyesek lesztek ti is meg a dokik is :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

na frankó. Fiam egész nap szórakoztatott, most meg letettem és el is aludt. Mondom először gyorsan fejek, aztán csinálom a többit. Erre ahogy befejeztem hallom hogy felébredt... Úgyhogy nem csinálok semmi mást... Megyek is...

KépKép
muffin

egy kérdés-a dentinox fogzáskönnyítőt mikortól lehet használni?mert most néztem,és 3-4 hónapos kor alatt nem ajánlott,akkor mit vegyek neki a fogára? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, kin-baby gél, én nem láttom rajta, h korhoz lenne kötve!
bencuri

Sziasztok Csajok!

Tényleg nagy a pangás ma! Nekem sincs semmihez kedvem!

Titi sajnálom a nemevést!

Kimma gratula a házhoz!

Teó, már gondolsz a másodikra ez jó! :D

Mindjárt folytattom csak nyöszörög, megnézzem....
bencuri

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:22-kor.
Vendég

Bencuri:Köszi-utána nézek a neten :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:22-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:23-kor.
Vendég

Kata boldog szülinapot a férjednek. Milyen tortát sütöttél?
Fénypostázz légyszi egy kicsit! :wink:
bencuri

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:23-kor.
Vendég

Ja és majdnem elfelejtettem én is már a két gyerköc után kapom!
Véda szerintem kérdezettek rá! ?
bencuri

8)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: