A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Dodo
Az aloe vera teát a DM-ben vettem. Neve: Aloe vera green tea.
vizkrisz

KrisztaKép
Sajnálom, hogy lázas vagy.KépKép Az lenne a legfontosabb, hogy azt levidd. Próbálj hidegvizes borogatást tenni magadra. Aztán holnap sipirc a dokihoz!

ZitaKép
A 7mm-es nyha a 14. napon picit vékonyka. Nem rossz, de 10 mm-es az optimális középidőben. Sajnos a barnázás nem jelent jót. Valami apró hormongond van akkor, ha nincs baci. Lehet, hogy sárgatestelégtelenség és valóban kellene progeszteron támogatás neked. De ezt csak vérvétel alapján lehet eldönteni.

EgcsiKép
Köszönjük a csodatörténéseketKépKépKép. Ezek vígasztalnak.
Ma én is hallottam egy sztorit a bmc-ben, és azt hittem, hogy dobok egy hátast. Van egy kazincbarcikai lány, aki IVF kezelés alatt áll, első lombikja lesz, velem együtt. Valószínüleg örökletesen nincsenek petevezetői, csak hús van ott. Csináltak neki egy laparoszkópiát, és ráírták a zárójelentésére, hogy 1 hónap múlva egy HSG vizsgálat javasolt. És csináltak neki úgy egy HSG-t, hogy nincs petevezetője!!!!!!!!!! Annyira fájt neki, hogy elájult, persze azért mert nincsenek vezetők. Kérdezem én: akkor mi jobb, ha tudálékos az ember, és tudja mi történik vele, vagy ha tudatlan. Én biztos nem engedtem volna HSG-t csinálni, ha nem tudom, hogy mi az!!
Ez volt a legképtelenebb történet. Ha nem előttem mondja nem hiszem el.

Cat

Cat
Kép
cateye

Zita!Kép

Most aztán kapod az okosságokat tőlünk, remélem nem bántódsz meg.
Tényleg teherbe lehet esni alacsony progiszinttel, ha a megtermékenyülést annak nevezzük, de ha nem elég vastag a méhnyálkahártya (ami a megemelkedett progeszteron szint hatására vastagszik meg), akkor nem tapad meg, tehát a terhesség mégsem az igazi.
Csak óvni szeretnélek attól, amin én háromszor átmentem. Legelőször a tesztem is pozitív lett, mégis elvetéltem. Akkor nem tudtam, hogy nekem ez a problémám és hittem az orvosnak, hogy próbálkozzunk újra. Sajnos csak a harmadik vetélés után váltottam dokit, mert állította, hogy ha teherbe tudok esni, akkor nem lehet hormonproblémám. Vannak orvosok, akik más területen nagyon jók, de ehhez sajnos nem értenek.
Nem muszáj most rögtön progit szedned, de ha felmerül, hogy terhes vagy, rögtön el kell kezdened, ha tényleg alacsony a progi szinted. Ez azonban most lenne érdemes kideríteni, ahogy CatKép írta, hormontükör, a 21 v. 24. napon.
Nekem ezúttal úgy sikerült, hogy spontán, teljesen váratlanul lettem babás, a 30. napon, amikor megcsináltam a tesztet és pozitív lett, azonnal 3x2 Utrogestant kezdtem szedni, egészen a 12. hét végéig.
Remélem hogy neked tényleg nem lesz ilyen problémád, de nem kívánom senkinek, amikor a megcsinálod a tesztet, pozitív, de 2-3 nap múlva már vérzel is. A következőnél meg attól rettegsz meddig marad meg. Nekem mind már a 6., 7. héten elment, ha valaki nem figyel, talán észre sem veszi, hogy terhes, csak amikor már késő.

Hosszú lett, de összefoglalva: nem biztos, hogy alacsony progi szinttől barnázol, meg kell nézni a hormonszinted, mert ha az akkor nagyon oda kell figyelni! És én a helyedben átgondolnám, hogy megfelelő-e ez a doki. De ha csak ennyi a problémád, akkor a várakozás jó lehet, főleg ha nem stresszelsz és nem görcsölsz a témán, spontán sikerülhet!

Leone

KépKép
leone

Cat, Leone!
Tényleg örülök a véleményeteknek, ezek fontosak nekem! Tudom, hogy nem ijesztgetni akartok, hanem segíteni, hisz erről(is) szól ez a topik. Igyekszem megfogadni a tanácsaitokat, a hormon vizsgálatot azt hiszem megcsináltatom mostanában, nem várom meg a két hónapot. Ettől függetlenül bízom nagyon abban, hogy nincs semmi bajom, bajunk, és megpróbálom görcsös akarás nélkül végigcsinálni. (Azt hiszem ez a legnehezebb.)
Ami a dokit illeti, nagyon vívódok. Mint azt már írtam pár hónapja váltottam, és fogalmam sincs hova tovább. Ha valaki közületek szegedi, kérem segítsen! A Kaáliba úgy érzem még korai lenne mennem.

Zita

Kép
Kép
zituska28

Zita!Kép

Csak utólag láttam mit írtál 18:51-kor. 7 mm kicsit kevés, de ha 30-31 naposak a ciklusaid, akkor a 16-17. napra akár jó is lehet. (A ciklus hossza - 14 nap az ovuláció időpontja.)
Ne haragudj, de nem emlékszem mióta próbálkoztok. Lehet, hogy tényleg nincs is semmi gond veletek, csak kell még pár hónapot adni magatoknak.
A barnázás akkor gond, ha a mensi előtt van. Ha együttlét után, azt nem igazán tudom mi lehet.

Cat!Kép
Ez tiszta horror! Ilyenkor nagyon ki tudok akadni, hogy milyen dokik vannak!
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a lombikod! Írd majd meg, hogy mikor lesz a punkció!
Igen, dolgozok még, a hét végére kiderül, hogy január végéig, vagy február végéig.

Andi28!Kép
Írtam neked mail-t, megint nem kaptad meg?

Leone

KépKép
leone

Leone!

A ciklusom rendszeres, 30-31 napos a hőgörbém tökéletesnek látszik Mensi előtt 2-3 napig barnázok. Ettől félek kicsit én is, hogy ez lehet a gond.

Zita

Kép
Kép
zituska28

Zita:
Menj át a szegedi topikba, nagyon kedvesek a csajok, tuti segítenek
Névtelen

ZitaKép
Reméljük nincsen semmi bajod, és ebben hinned is kell!!!!!
Sajnos nekem is így kezdődött, hogy barnázás, és nem estem teherbe. Aztán jött a kivizsgálás, minden rendben, nem tudják mitől van a barnázás. A hőgörbém tankönyvbe illően tökéletes 2 éve, és mégsem vagyok terhes. Én mégis azt tanácsolom neked, ha a szegedi lányok nem tudnak jó dokit ajánlani, (de miért ne tudnának), mert Gigi és Karmen is oda járt, akkor menjetek a Kaáliba. Már a kivizsgálások alatt babás leszel, mert akkor már nem rágódsz otthon ezen, hanem megy veletek a szekér.

Cat

Cat
Kép
cateye

Vica Kép
Nagyon sajnálom. Mikor folytatjátok? Mailt megkaptad?

Lujza Kép
Sajnálom. Pedig küldtem neked zebrát, igaz csak papír, de remélem nemsokára az igazi is odaér.

Cat Kép
Nagyon szorítok!!!+++++

Leone Kép
De jó, hogy jelentkeztél, és hogy minden rendben van veletek.

Puszi, Alena
alena

Cat Kép
Hogy csináltad, hogy a 2000. február 2-án küldött üzenet csak most ért ide? Kép

Alena
alena

Alena Kép
Felhívtad a Kaálit?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kétszer küldte el ez a gonosz, így átírom ezt az üzit Kép

Már nagyon nagyon izgulok a lombik miatt, és be is vagyok sz@rva, de rendesen.... ugye ez nem akkora baj?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Cat! Én annyira szorítok neked! Hajrá-hajrá! Kép Kép Már nagyon várom a pozitív hírt! Kép Bogárékkal mi van? Jól vannak? Ha esetleg beszélsz velük légyszi mondd meg neki, hogy puszilom. Köszi! Kép
Lujza! Úgy szeretném már egyszer azt írni, hogy de jó, Kép és nem azt, hogy sajnálom. Kép Előbb-utóbb eljön nálatok is a baba! Én már tudom, hogy mennyire érdemes küzdeni érte. Kép
Leone! Megkaptam. Kép Igérem valamikor írok is, csak most a hétvégén elmegyünk anyukámékhoz, így takarítanom is kell. Kép Egyedül, mert hétvégén tud csak segíteni a párom. Most dolgozik. Kép
Virág! Kép Hogy vagy? Nálad mikor indul a köv.?
Dorisékról tud valaki valamit?

Puszi mindenkinek!
Andi
andi28

Andi28Kép
Dorisékról inkább a friss kismamik között olvashatsz. Szerintem a 2 lurkóval nem ér rá írogatni.

AlenaKép
Hogy Te miket kiszúrsz! Én nem vettem észre a dátumot. Azt hiszem ugornék is a Dunába a Margit hídról, ha már 2000-ben is itt kellett volna dekkolnom, és még mindig itt lennék!Kép

OrsiKép
Én is be voltam tojva a lombik előtt. Amikor az első Decát kellett beadnom, majdnem sírtam, hogy ilyen sz*rt kell magamba döfködni. Aztán amikor beindul, akkor már nem érsz rá érzelgősködni rajta, hanem azon aggódsz, hogy szép tüszőcskék legyenek, jók legyenek az eredmények, visszaérj a munkahelyedre stb. Utánna már pörgés van. A barátnőm is sírt amikor az első fogigátlót kellett bevennie. Gondolkodott rajta, hogy nem veszi be, de aztán rájött, hogy csak tolja 1 hónappal az egészet. Azóta 4 hónapos kismama.KépKépKép Mindig a gyümölcsére gondolj!!!!!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Nem attól félek, hogy gyógyszert meg mindenféle dolgokat kell magamba tömni, hanem az egésztől. Hogy ez egy teljesen új dolog, hogy ilyet még sosem csináltunk.... de tuti sikeres lesz!!!! Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép
Ma voltam ultrahangon hüvelyin és ha érdekel valakit akkor leirom hogy mi at eredmény.tudnikell hogy most vagyok a két ciklus közzt a 12.napon.
K,nagy uterus atv-ben,fundusa arcualt,Endrometria 11mm.Bal ovariumba 18mm-es foliculus.Jobb ovariumba csak néhány apró follt.Szabad folyadék nem található.
Na ez az eredmény azt mondta az orvos hogy ez jó mi a vélemyényetek róla .
IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok csajok!
Mi lehet az oka annak,hogy a megtermékenyült petesejt nem tud osztódni?
Volt múlt héten egy 24mm-es tüszöm a jobb oldalon, mit szóltok? Csak volt benne petesejt?
Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Basszus elszállt a hozzászólásom!!!
ILDIKÓ:csak megerősíthetem, amit a dokid mondott:szép nyálkahártya és tüszőcske!

VIZKRISZ:ha terhes vagy a baba még sokáig nem lesz a szervezeteddel közvetlen kapcsolatba, úgyhogy vegyél be sürgősen lázcsillapítót, mert azt nem élik túl az embrikék!

CAT:gratula a tüszőcskékhez! Látod megvárják a dokibácsit!KépKép Én a helyedben bekapnék napi 1 bébiaszpirint a transzferig, nekem 14 mm lett.
Olyan jóóó neked, hogy otthon vagy!

EDIT:minden egyes tünetedet irigylem!Kép

EGCSI:de örülök, hogy jól vagytok! Ha van kedved írj egy kicsit magatokról! Mekkora "nagy" már a babó, mivel töltöd napjaidat, vannak-e neveitek!

ORSI:ne cukkold magad előre! Ahogy Cat is mondta, mire oda jutsz, már csak az fog érdekelni, hogy a pocidban legyenek a lurkók! Semmire nem lesz időd!Kép

Virág
virag

Alena
Féltve őrzöm a papír zebrákat és minden nap beszélgetek velükKép. Az igazi is megérkezik egyszer csak... Mi van veled???Most hanyadik napon vagy? Olyan rossz, hogy nincs táblázat, mert így követhetetlen ki hol jár.Kép
Lujza
lujza

Sziasztok csajok!Kép
Szerencsére két algopyrin levitte a lázam tegnap este. A torkom még fáj egy kicsit. Voltam dokinál...azt mondta ez vmi vírus. Ma is pihiztem...holnap is ezt fogom tenni.Rendes volt a doki... mondtam neki, hogy féltem gyógyszert bevenni a lázamra..s felírt nekem egy homeopátiás bogyót az olvashatalan írásával.. amit terhesek is szedhetnek. A neve kb. Belladoma Kép Egyenlőre nem váltottam ki, mert úgy gondoltam, hogy már nem fenyeget a láz.
Orsi, Cat
Gondolom, hogy furcsa érzés lehet ez a lombik elsőre...de azt hiszem ez a furcsa érzés bennünk van mióta elkezdtük a komolyabb kivizsgálásokat.
Én inkább arra koncentrálok, hogy mindezt miért is tesszük...nem szabad a célt szem elől tévesztenünk..csak arról van szó, hogy MI kerülőúton megyünk.
Kriszta
vizkrisz

Lujza Kép
Köszi, megvagyok. Most vagyok a 23. napon.

Orsi Kép
Még nem hívtam fel őket. Még gyűjtöm a lelkierőt.

Puszi, Alena
alena

ANDI:jó, hogy néha benézel!KépJól vagyok, úgy néz ki hogy 1-én indulunk a második - és remélhetőleg utolsó - menettel. Sajnos rengeteg a munkám, alig van időm benézni.
ALENA:mindent bele, ne húzd nagyon az időt!!
Puszi!
Virág
virag

Virág Kép
ok. megértettem... Kép

Alena Kép
Nem kell ehhez lelkierő. Vedd fel a telefont, és hajrá!!!!

Kriszta Kép
Azt hiszem a célt sosem felejtjük el, az motivál mindenkit folyamatosan Kép De a furcsa érzés azért néha előjön.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Basszus az én délutáni hozzászólásom is elszálltKépKép

IldikóKép
Bár a helyesírással hadilábon állsz, de a tüszőméret és a nyálkahártya is szuper. Drukkolok, hogy ne jöjjön meg vagy 9 hónapig.Kép

AnnaKép
Sajnos azt nem tudják, hogy van-e benne petesejt. Lehet, hogy minden hónapban nincs, de azért többnyire van. Nyugodtan reménykedhetsz, mert ez gyönyörű ez a tüszőméret.
Sajnos a nem osztódásnak nem tudják az indokát. Lehet rossz minőségű a petesejt vagy a sperma is. De a dokim szerint ezeket nem tudjuk megmagyarázni, mert nem gépek vagyunk hanem emberek.KépKép

KrisztaKép
Örülök, hogy lement a lázad. Remélem a prücsöknek nem lett baja. Ultrahangra mikor mész?

VirágKép
Nem szedek aszpirint, mert a túl vastag nyh-a sem jó. 10mm körül már optimális, és még a Profasira tovább dagad. Én a hagyományos orvoslás híve vagyok, naponta egy pohár vörösborocska gurul le alternatív stimulálókéntKépKépKép

OrsiKép
Én olyen buzgó-mócsing vagyok, mert mindenről már akartam tudni a lombik előtt hetekkel. Ez egyébként kicsit megnyugtatott. Kérdezd meg a Krizsát, hogy mire számíthatsz, és akkor nem lesz túl sok új dolog. Valamelyik nap írt nekem Milli, hogy meséljem el a laparoszkópiát. Olyan részletekig kérdezte, hogy meddig kell leborotválkozni, mikor keltem fel stb. Én is tök ilyen vagyok, hogy akkor vagyok nyugodt, ha ismerem a folyamatot. Én már kb. fél éve tudom, hogy mivel fognak stimulálni, mi a protokoll stb.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Alena!Kép Virág!Kép
Olyan jó hallani felőletek! Mindig figyelem mi van veletek!

Virág!Kép
Örülök, hogy kezdődik a második lombik!

Orsi!Kép
A te lombikod mikor kezdődik? (Valahogy elkerülhette a figyelmem.)

Lujza!Kép
Én is nagyon hiányolom a táblázatot, fel is ajánlottam, hogy adok egy régit, valaki aktualizálja és rakja fel időnként, de nincs még rá senki. Illetve Vica vállalta volna, de neki gondja van a magyar ékezetekkel.
De ha valaki csinálná én odaadnám!

Puszi, Leone

KépKép
leone

Cateye.
Most még csak a ciklus 25. napján vagyok...szóval csak reménykedem, hogy van vki bennt akit meg kellett védenem a betegségtől.
Egyenlőre még semmi jele se annak, hogy hamarosan megjönne se annak, hogy babát várnék.
Mindenesetre nemsokára kiderül.Kép
Így vagy úgy de folyni fog az élet tovább.
Kriszta
vizkrisz

Leone Kép
Amint megjön a mesim kezdem szedni a fogigátlót. (Ez valamikor a jövőhét elejére várható). Többet egyenlőre nem tudok, mert valószínűleg a hétvégén megyek be a Kaáliban egyeztetni.
Ti hogy vagytok? Hanyadik héten is vagy?

Orsi
KépKépKép
icsilya

CateyeKép
Kösszike hogy igy figyelsz a helyes irásomra de épp csak anyira kapcsoltam be a gépet amig leirtam hogy mivolt ma Kép,de azért kösszike a drukkot Kép még holnap megyek vissza az orvoshoz a leletekel és majd meglátjuk mi lesz.

IldikóKép
ildikó_4

Orsi!Kép
Ha már többet is tudsz gondolom majd leírod itt! Kíváncsi vagyok pl., hogy mennyi ideig kell szedned a fogigátlót.

Én a 24. héten vagyok, a vizsgálatok szerint minden rendben van. Nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány, nem is kérdezzük meg (hogy ez mennyi embert meglep!) az a fő, hogy egészséges legyen.
Az öcsém nagyon mondja, hogy szerinte még áprilisban megszületik, de én nem szeretném, meg is beszéltem a babával, hogy május 12-re vagyok kiírva, szeretném, ha csak májusban születne meg.
Mostmár a munkát is szeretném abbahagyni, annyira csak a babatéma foglalkoztat, hogy nem is tudom már olyan lelkesedéssel végezni a munkámat.

Annyira szertném már ha ti is éreznétek ahogy a baba mocorog a pocitokban! Én ezt vártam a legjobban, és tényleg olyan csodálatos, még most is legszívesebben a hasamra tett kézzel üldögélek és csak befelé figyelek amikor mozog. (Most is éppen.) És Borsóka nagyon sokat mocorog, nagyon kis virgonc.
No, csak elragadtattam magam, nem szeretnék senkit sem bántani, be is fejezem.

Leone

KépKép
leone

LeoneKép
Nagy nagy gratula neked a kis pocaklakóhozKép
IldikóKép
ildikó_4

Leone Kép
Mindenképpen iformállak, amint megtudok valamit.
Mi sem szeretnénk majd tudni, hogy kisfiú vagy kislány Kép Valahogy jó ez a kis meglepetés Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok szép jó reggeltKépKép
Felhivtam a klinikát ,még jó mert azt mondták hogy nem kell most vissza menni hanem majd ha megjönn akkor a 3.napon kell egy vérvételKépaddig isKép Kép Kép

IldikóKép
ildikó_4

Leone! Ne törödj az emberekkel! Minket is hülyének néztek, hogy nem akarjuk tudni a nemét. Kép Az eszükbe sem jut, hogy aki küzd a babáért, és végre sikerül, annak teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány! Igaz csajok? Kép
Orsi! Ne féj! Mi szorítunk Neked! Kép
Cat! Sajnos annyi topikot nincs időm olvasni. Kép Reméltem, hogy valaki esetleg tud itt róluk. És Bogárék?
Virág! Ne dolgozz annyit! Nem éri meg! Kép

Puszi!
Andi + lassan 6 kg-os Kismanó, aki békésen horpaszt itt mellettem a kanapén, bezzeg a kiságyban nem akart aludni. Kép Kép
andi28

Sziasztok!

Cat!Kép

Jók a kilátások, nagyon szorítok neked! Amúgy szerdán ott voltam én is, halvány gyanúm is volt, hogy ott vagy, meg talán fel is ismertelek (régebben volt kép a profilodban...), de nem voltam 100%-ig biztos benne, aztán mégsem szólítottalak le. Korán voltál ott, olyan 8 körül, és baromi hosszú sor állt, igaz? Még ha igaz te zavartál a sor végére.KépNa nem úgy, csak megrökönyödtem az ajtóban... Ha nem akkor bocsi, elég ramaty az arcmemóriám.

Na csajszikKép hétfőn lesz az akcíó, kérlek szorítsatok nekem, ennek most sikerülnie kell!Picit be vagyok tojva, de már annyian bíztatnak, hogy már annyira nem is félek tőleKép.

Nagyon jó hétvégét mindenkinek!Kép Akciózatok, sokasodjatok!Kép

Csutka
csutka

Sziasztok!

CatKépKép, CsutkaKépKépnagyon szorítok hétfőre.
Cat, ha jól értem akkor lesz a punkció, igaz?
SziszusKépKép Hogy vagy? Régen adtál hírt magadról.

Kele
Kelekele

Természetesen én a régi Kele vagyok, csak kijön valami új üzenet, hogy túlságosan hasonlít a nevem valami regisztrálthoz. Úgyhogy ezentúl Kelekele leszekKép Duplán kelepelekKépKép

Kele
Kelekele

Sziasztok Csajok!

CsutkaKép
Szerintem engem láttál a bmc-ben szerdán. Bocsánat ha megsértettelek, de elég pipa voltam. Már 1/2 8-ra ott voltam, és marha sokat kellett a recepciónál sorbaállni, előtte meg kint az ajtó előtt,mert valami csókos feltartotta a recepciós lányt. Nem volt túl kellemes ott sorbaállni 3/4 órát, dagadó petefészkekkel.KépKép Délután 1 fele jöttem el onnan.KépKép Kár, hogy nem jöttél oda, legalább dumcsiztunk volna. Fekete kardigán volt rajtam, és egy farmerszoknya, csíkos harisnyával.

Hétfőn nagyon fogok ám szorítani!!!! Küldök sikerhullámokat˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘

Én is hétfőn megyek a punkcióra. Holnap este 10-kor kapom a Profasit, és megint idegeskedem, hogy nehogy idő előtt szétdurranjanak a tüszők. Jön egy hétvége keferágás nekem most.A Zeke adjunktus fogja leszívni a tüszőket, aki vérprofi szerintem, én nagyon bízom benne.
Képzeljétek volt ma egy lány akinek 30 petesejtet szívtak le. Utánna elég kutyául volt.Kép De volt olyan is, akinek leszívtak 3-at, pedig napi 10 Menogont, és 4 Puregont kapott. Ez brutál mennyiség.Kép Olyan jó kis társaság van a bmc-ben, már barátokként tekintjük egymást. Olyan mint egy kis család. A személyzet is nagyon rendesKép

Ja az én tüszőim is hatalmasak, van 2db 24mm-es,2db 22mm-es,2 db 20mm-es,1 db 19mm-es,1 db 17mm-es,1 db 14mm-es,1db 13mm-es,1 db 10 mm-es.
Az a doki szerint nem túl jó, hogy különböző nagyságúak, de azért remélem érettek lesznek.

KelekeleKép
Köszönöm a pozitív átkot. Majd hétfőn este jelentkezem. A mai punkciós csajok már 2 órával utánna tök jól voltak, így reménykedem én is.

Andi28Kép
Bogárékkal szilveszterkor beszéltem utoljára. Akkor jól voltak. Örömmel újságolta, hogy kapott netet karácsonyra, amiért már régóta rágtam a fülétKépKép De nem írt, valszeg nem ér rá Esztertől.
Hamarosan felhívom, remélem már jó hírekkel, csak a munkahelyemről marha nehéz beszélnem, mert csupa kíváncsi kollégával dolgozom együtt!Kép

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
szépek azok a tüszők. Kép Szerintem nem lesz velük semm gond, 7 db azért elég nagy, és a Profasi még úgyis nőveli őket. Csak ne ugrálj sokat Kép Kép Kép
Hétfőn gondolok rád.
Próbálok elérni Krizsát (a B tervet kell alkalmazni), de mindig valahol máshol van... grrr.

Orsi
KépKépKép
icsilya

VirágKép
Minden rendben van velünk, már a hánykolódás is elmúlt.Ideje volt, mert fogytam 3 kilót. A baba kb. 7cm lehet fejbúbtól fenékig.Kép Eddig még mindig aludt az UH alatt, nem egy pörgős tipus.Kép Napjaim telnek ahogy eddig néha védőnő, doki, vérvétel mikor mi.A nevekről heves viták folynak.Kép Természetesen olvaslak benneteket és nagyon
szorítok mindenkinek!Kép

CsutkaKépCatKép
HAJRÁ!Kép

Egcsi
egcsi1

OrsiKép
Írj ha tudtál beszélni a Krizsával. Érdekel ám minden mozzanata a lombikotoknak. Mivel ? Mikor ? Módszer ? stb.

EgcsiKép
Miért lettél 1 ? Van más Egcsi is a babaneten ?
Milyen neveken mennek a viták, ha szabad megkérdeznem ? Ne izgulj a fogyás miatt, hamar visszaszeded majd. Az a rókázás azért nem lehet túl kellemes.KépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Helloka!
Közhírré tétetik, hogy bár még ma nem jött meg..a teszt negatív és bizonyos jelekből egyértelmű, hogy nincs pocaklakó.
Viszont van egy aggasztóbb észrevételem...nem valami guszta szóval gyengéb idegzetűeknek nem ajánlom. Észrevettem ugyanis, hogy a menzesz alatt a székletemen is van egy kis véres nyálka. (kb 4 ciklus óta vettem észre és azóta folyamatosan figyelem) Utánaolvasgattam és nekem ez endometiosisra utal..ugyanis méhnyálkahártya sziget lehet akár a végbélben is. Lányok, ha hallottatok már ilyesmiről írjátok már meg!
Köszike.
Hétfőn majd hívom is a dokit a köv. inszemmel kapcsolatban s akkor majd neki is megemlítem ezt a dolgot.
Bocs a témáért.
Kellemes hétvégét!
Kriszta
vizkrisz

SziasztokKép
Lenne egy kérdésem .Mikor van pette érés menyinek kell lennie a hőnek.Képmost mértem reggel és akkor volt 36,6.
KösszikeKép
IldikóKép
ildikó_4

Ildikó!
A napokban várhatod a peteérést. Holnap vagy holnapután ha a hőd felemelkedik azt jelenti, hogy merepedt a tüsző és kiszabadult a petesejt.
Akciózzatok a férjeddel az elkövetkező napokban és már ma is, hátha nem kell következő hónapban hormonos vérvételre menned...
Mamika
Az üzenetedet, elküldése előtt légyszíves olvasd át, hátha nem kerül annyi felesleges duplázás az irásaidba!
Névtelen

KrisztaKép
Azért ne add fel, mert lehetsz még babás. Még nem biztos, hogy mutatja a teszt. Szánom-bánom, de én korábban azt hittem, hogy pozitívat teszteltél. Még Vizkrisz néven. Nem Te írogattál ? A próféta szóljon belőlem!KépKép

Sajnos a véres székletre nem tudok segítséget. Lehet, hogy endometriózis, mert az végbélben is szokott szóródni, de ezt csak az orvos tudja nézni. Erős görcseid szoktak mensi alatt lenni ?

IldikóKép
Nekem 36,5 szokott az alja lenni, de ez egyénenként változó. Ahogy MamikaKép mondja, valszeg a napokban ovulálsz, így a 2 napos akciózás hasznos lehet. Amint elindul felfelé a hőd akkor megrepedt a tüsződ.

Cat

Cat
Kép
cateye

CateyeKépKép
Értem és rajta vagyunk a témán Képmert az az igaszság hogy nagyon félek a laparaszkopiátol ,és mondtam is a páromnak hogy oda már nem akkarok eljutniKép
IldikóKép
ildikó_4

CatKép
Azért lettem 1, amiért Kele Kelekele.Kép Nagyon untam már a kis Vukkot, de a cél érdekében mindent!Kép A vita a következő: a párom csak B betüs nevet akar a vezetéknevünk és családi hagyomány miatt. A lánynév Bianka v. Bettina- én az utóbbi felé hajlok, de végülis hagynám magam meggyőzni.Kép A gond a fiúnevekkel van. Bence/Bertold. Ugyancsak az utóbbi tetszene nekem, mert már minden második kislurkót Bencének hívnak, de ő a Bertoldról hallani sem akar. Se Bálint, Benedek, Bendegúz nem lehet. A Bence jó lenne, de amellé én szeretném, ha Dániel lenne a második név, de az én csillagocskám kijelentette, az ő gyerekének nem lesz két keresztneve!Kép Szóval ez a harci helyzet, de ennél nagyobb gondunk soha ne legyen!Kép

Egcsi
egcsi1

EgcsiKépKép
Nagyon szépek a nevek amiket választotatok de lenne még egy javaslatom pl:Boglárka,Kép
sajna fiu nevet azt nem tudok de a Bertold az tényleg egy jó választás lenneKép
Kivánok nektek jó egészséget és vigyázzatok magadtokraKép
Ildikó
ildikó_4

EgcsiKép
Nagyon szuper ötlete mondott IldikóKép A Boglárka gyönyörű név. A Bertold is nagyon tetszik nekem. Ismerem a vezetékneved, és ahhoz nagyon jó. A Bencével nekem is az a bajom, hogy elcsépelt. De nagyon nehéz manapság különleges nevet adni, meg még a vezetéknévhez is passzoljon. De valóban ez a feladatok legkellemesebbike.KépKép

IldikóKép
Ne izgulj, nem kell laparoszkópiára menned, mert hamarabb babás leszel.Kép Egyébként az sem egy elviselhetetlen dolog, itt már több embernek 2x is volt, de soha ne legyen rá szükséged.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

CateyeKépKép
A proféta szóljon belöled Képde ha netán mégis megkell csinálni, hát jöjjön aminek jönnie kellKépKépa HSGt is kibirtamKép

Pusszika mindenkinek IldikóKép
ildikó_4

Egcsi!Kép
Blanka vs Boldizsar???
A Bencenel csatlakozom,tenyleg minden masodikat igy hivnak.Majd meglatjatok,8-10 ev mulva az iskolaban a Jozsikak meg a Pistikek,Ilonkak meg az Erzsikek lesznek a meno nevu gyerekek...
szoszi

Cat!KépUgye,hetfon mindenkeppen jelentkezel,hogy elmondd mi volt?Nagyon szoritok("csuriban" lesz a kezem,ahogy Alice mondana...Kép)
szoszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: