Gumicukor, a szülőszoba előző adásában éppen forditva volt, annak nem ment a kitolás, aki nem kapott. És én is úgy tudom, hogy érzed a dolgokat. Ha beszélsz olyanokkal akik igy is, úgy is szültek, szerintem nem kérdés mit fognak mondani. Szerintem Te el sem hiszed, milyen szerencsés vagy, hogy olyan simán és jól ment minden, ahogy azt leirtad. Szóval számomra Te vagy a követendő példa

Nyilván van egy bizonyos hibaszázalék (na és mindenki más), ez nem is kérdéses, de az alaptézis az, hogy a XX. század szülészeti csodája. (Mint tragédiája a szülőszék sutba dobása). De mivel a Kútvölgyiben nincs, ezért nem is akarok igazán foglalkozni vele. Az persze más kérdés, hogy a 6. hónapban tudtam ezt meg. De valahogy már nem érdekel.
Kátya!
Akkor itt az idő! Humánus és "méltóságtartó", valahogy ezzel a két szóval jellemezném most, amit a látogatáson éreztem. Most biztos nem fog senki keresztülsétálni senkin.
Kistitu, szia, én febr. 20-ra vagyok kiirva. Akkor majd jelentkezem, hogy u.e.-ket némi tapasztalattal kiegészitve megirhassam
Pusza
Fruzsi