Csodaszép pocakok, és Mágnes meg kell zabálni lánykádat, annyira édes, ahogy simiz titeket
Bugyit, akkor vennem kell, mert tuti, hogy nem fognak rámjönni a régiek, de még nem merek, ki tudja mekkora hátsót növesztek az elkövetkezendő 4 hónapban....
Kata: Oksa, várom majd a baba számlaszámot! nagyon szép virágokat kaptál, és jópofa a vázád
gerike: Nem tudom, szerintem több folyadékot kellene innod, de ha a doki nem mondott semmit külön, akkor biztosan nincs gond.
Nekem L-es a kismama nacim, de nem nagyon izgat, jó bő combiban, szóval szerintem végig jó lesz. Amúgy próbáltam olyan L-est, ami leesett rólam, és olyat, ami ippeg jó volt most combon és popsin, de azt nem is vettem meg, mert 1 hónap múlva már rám sem jön. Amúgy 38-as és M, L-es méreteket hordtam, az S és 36 az fényidőmben volt, de a magasságomhoz bőven elfér ez a méret
Azt a 8 hónapos terhes kismamát én is láttam a Tv-ben, tornázgatott jobbra-balra, meg itta a szénsavas vizet... Ja, és puszipajti volt a Pintácsi Vikivel, meg a Rubinttal is... Biztosan semmi köze nincs valamelyik TV2-ős mukihoz... Apa ki is volt akadva, azt mondta, hogy hogy én nem vagyok puszipajti ezekkel a nőkkel?
Jaj, úgy várom már a Karácsonyt, tegnap annyira rámjött ez az érzés!!!!
Holnap este megyek nődokihoz, és végre meglátom Milánt, és hogy mennyit nőtt a Kisbogár
csöre: Milyen volt a cukor terhelés? Én szorítok, ám!

a>