Sziasztok!
Szuper, hogy mindenki jól van, nagyon örülök. Jó kis csapat ez
Mist, torokfájásra mi a PHYTOLACCA DECANDRA 9 ch nevű szert szoktuk használni, a gyerek is én is, jól bevállt. De jó rá amit Verus írt az is.
Zsu, nekem is tetszik a tapétátok, nagyon aranyos!
Zeti, örülök, hogy jobban vagytok mindketten, és a költözés miatt egy kicsit irigyellek ám. Olyan klassz lehet egy új lakásba berendezkedni.
Stelly: a villamosos történetben a néni nagyon jó fej lehetett, de azért pofátlanság a többiektől, hogy ennek ellenére sem állt fel valaki.
Abencze: A papás szüléssel kapcsolatban, bennem is felmerült ez, hogy mi van, ha undorodni fog a párom, ezért kértem, hogy a fejemnél álljon, és ne nézze premier plámban az esetet. Viszont amikor ott voltam, már annyira nem érdekelt az sem, ha látta volna....
Viszont így utólag teljesen egyet értek azzal amit Kangu leírt erről a témáról. Ha egy férfi emiatt elfordul egy nőtől, mikor az a saját közös gyereküknek adott életet, ott a férfivel nagyon nagy baj van.
Egy igazi kapcsolatot ez megerősít.
Szerencsére nekünk nem volt ezzel semmi gond, ugyanúgy van a dolog, mint előtte.
Én is voltam tegnap genetikai UH-on. Dokibá megerősítette, hogy a pocaklakó még mindig kisfiú, meg is mutatta.
Azt mondta, hogy tökéletes minden, szépen fejlődik, minden rendben.
Megjegyezte vizsgálat közben, hogy nem is ltászik, hogy amniocentézisen voltam. Én ezt egy kicsit félreértettem, és elkezdtem mutogatni neki, hogy pedig még itt a helye a pocakomon. Erre nevetett egyet, hogy ő elhiszi, csak azért modnta, mert ilyenkor általában látszik, hogy kicsit kevesebb a magzatvíz, de nálunk pont annyi amennyinek lennie kell, szépen újratermelődött.
Aranyos volt, mosolygott, és mondta, hogy Andrea, én mindent tökéletesnek látok
Nagyon jó volt, teljesen fellszabadultan jöttem ki.
A barátnőm is itt dolgozik a kistarcsai kórház szülészetén, és körbevezetett. Megmutatta az alapítványi szobákat, vannak 2 ágyasak, az napi 3 ezer ft-ba kerül, az egy ágyas, ahol apa is bent aludhat az napi 10 ezer. Van bent Tv, mikró, hűtő, gyönyörű a kis fürdőszoba, szóval szupi.
Megnéztük a szülőszobákat is, hát ezen elájultam teljesen.
Mikor Szávát szültem ott, teljesen más volt, azóta tök új részleg épült.
Van egy vajúdó szoba, benne a nőnek egy hipiszupi állítható ágy, a családtagoknak fehér bőrkanapé.
Az egyik szülőszobába mentünk be, patyolat tisztaság, itt is a hipiszupi ágy van, amit úgy állíthatsz gombnyomással, ahogy akarsz. Gyönyörű narancssárga volt a fal. Van egy sarokkád, amiben lehet vajúdni, és ami nagyon tetszett még, hogy nem viszik el a babát, hanem ott látják el melletted. Van egy nagy mosdó, amiben megmosdatják, meg egy pelenkázó szerűség, ami felett melegítő lámpa van. Ha nincs semmi olyan gond a babóval, hogy el kelljen vinni, akkor az alatt a 2 óra alatt amíg ott fel feküdni szülés után, ott lehet veled.
Szóval annyira szupi klassz volt, hogy az embernek kedve támad szülni
Gerendai Zsuzsi, a táblázatban látom, hogy eredetileg te is itt terveztél szülni. Ha még nem döntötted el 100%-osan az otthonszülést, ajánlom, hogy menj be, és nézz körül, ha akarod megkérem a barátnőmet vezessen körbe.
Nem az a hideg-rideg kórházi szülőszoba amitől a nők általában félnek, és biztonságban van az ember, orvosi felügyelettel, ha gond van, ott van rögtön a császáros műtő is mellette.
(bocsi, hogy visszatérek a témára, lcsak így zárójelesen, áttam a Geréb Ágis videót, és ott mindig azt a kórházi 31 percet emlegetik. Mikor én bent voltam, egy szobatársam szült, és az én dokim vizsgálta meg, mikor észrevette, hogy baj van, nem fog tudni megszülni. A lányt azonnal tolták a műtőbe, úgy, hogy a doki térdelt az ágyának a végében, és a keze bent volt, tartotta a babát, nehogy becsússzon a szülőcsatornába, mert megfullad.
Nekem akkor ott azt mondták, hogy ha nagy baj van, pl. szívhang lemegy..stb, akkor 10 percen belül kiszedik a babát, különben meghal.
Szóval szerintem ez a 31 perc nagyon erős csúsztatás a részükről..... )