A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Ne haragudj Montana, de Te direkt azt keresed, mikor érezheted sértve magad azért, mert nem adsz mást a gyereknek anyatejen kívül. Szerintem senki nem akarja megbántani azokat akik még nem kezdtek el hozzátáplálni. Boni tápszert eszik, és még csak kóstolta az almát, most meg hogy beteg lett le is álltam vele, majd ha meggyógyul kóstolgatunk. Tehát mondhatjuk, hogy mi sem eszünk mást tápszeren kívül, de soha egyetlen hozzászólásból sem éreztem bántót azért mert így cselekszem.
Én kifejezetten örülök annak ha leírják azok akik már adnak mást is a babának, hogy csinálják, azért, hogy ha mi is odajutunk már előttünk mások kísérleteztek, aztán mi azt tartjuk meg ami nekünk szimpatikus.
Szóval szerintem BÉKE van :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

[quote="pironya"] írta:pironya
[quote]a írta:zzal tud az életben érvényesülni!!!???!!!

A 11 évest szerinted ez mennyire érdekli :lol: :lol: :lol: :lol:

semennyire :lol: :lol: :lol:

de ha magamból indulok ki engem az sem érdekelt volna ha anyám zokogva kért volna..én igértem neki fűt fát aztán nem tanultam..marhára nem érdekelt a kukás leszel és egyéb szöveg
Vendég

van keszin egy rohadt erős gimi..szindi oda akar bejutni(sajnos ez lehetetlen,de bizunk benne),kitalálta,hogy leteszi a jogsit,kocsival,fog járni és elötte beviszi a fiúkat az oviba ill.iskolába!!jó mi???
na elsősorban ezért nagy hajtás pajtás!!
és ez most komoly... :wink:

na joccakát :lol:
Vendég

ja és találtam ma egy csomó receptet 4 hós kortól itt a neten..nem mentettem el :twisted: érdekel valakit ?mert akkor holnap megkeresem :oops:
Vendég

Bari, szerintem örülj annak amit Dávid megeszik! Ha gyümi, akkor az. Egyébként majd befejezi a sztrájkot sztem aztán újra normálisan eszik.
A nagyobb gyerekek tanulásra ösztönzésébe nem tudok beleszólni, de az tényleg jó, ha valami célja van, azért tanul.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Bari, igen :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Bari: Hogy én mit csinálnék a helyedben? Őszintén? Orvoshoz mennék a picivel... Pedig eü-s voltam, de én is ugyanúgy paráznék, mint Te!
Örömhír, hogy benyomott azért ma már valamit, a semminél több... Utána nem fogadott el tápot? Vizet sem akarja inni? Nézted a fogínyét? Nem akarok okoskodni, csak hátha sikerül vmi használható ötletet adni ;)

És hogy mit adok Bencének? Barack+alma bébiételt, sima barack bébiételt és tegnap-ma a sütőtökkel próbálkoztunk (nem igazán jött be neki). Gyümit étkezések között kapja, tehát nem cici vagy tápi helyett... Ezen kívül anyatejet minden mennyiségben és este 90-120 tápit. Ma már a Hipp-es instant teát is megkóstoltattam vele.... Úgy tűnik bejön neki.

Remélem holnapra rendeződnek a dolgaitok és jobban lesz Dávidboy! Nagyon drukkolok!!!!

Jó éjt!

Kép

Kép
bettica

Bari: Igeeen :)

Kép

Kép
bettica

jó reggelt!hajnalt!
bettica a sztrájk óta 2x konzultáltunk a körzetivel...végülis ő is orvos :? :? :? :?
stella:mennyi cukrot teszel a tápba?hosszútávon a cukor nem veszi el az étvágyát!vagy a semmit már nem lehet elvenni?? :lol:

ma ha minden igaz csavargyárba megyünk!! :lol:

és most lépek összeszedem a házat :lol: amíg alszanak
Vendég

na mostmár rájöttem mire írtátok,hogy "bari igen" :lol: :lol:
a recept..majd megnézem.. :lol:
Vendég

Szép jó reggelt!

Látom Bari nem aludtál! (vagy nem sokat)

Mi most megyünk majd a szrira (mert nem esik az eső :lol: :lol: )

A mi esténk olyan volt, hogy fürdés után nem volt hajlandó enni a gyerek :shock: :shock: (3x próbálkoztam, de csak sírt). Aztán szépen betettem az ágyikójába, és ott hagytam, had bőgjön. 10 perc múlva aludt is. Így tegnap utoljára du. 5-kor evett. Ebből kiindulva én azt hittem, hogy éjjel majd felkel enni, de NEM!!!!! 6-kor mentem érte, és akkor mocorgott már, de egy hangja sem volt. Na most jól bekajált, úgyhogy remélem 9-ig kibírja míg hazaérünk.

[quote]I írta:dézet:
azzal tud az életben érvényesülni!!!???!!!

A 11 évest szerinted ez mennyire érdekli :lol: :lol: :lol:

Hát engem így neveltek, és én is így fogom nevelni a gyerekem. (engem érdekelt) De ez egy nézőpont! Nem kell, hogy nektek tetszen, ez van. Én is had írjam már le a véleményem, ha ez egy nyílvános fórum vagy mi.......... És Bari, ha meg csak írsz valamit ami nem teljesen úgy van, akkor jelezd légyszi, hogy nem a legkomolyabban értendő!!!!!
bszilvi25

Jó reggelt!

Én kis naív meg azt hittem én leszek ma az első. :oops:

Szilvi:ügyik legyetek!Milyen gyorsan eltelt egy hét.

Bari:igen!

Tegnap kóstoltattam Mátéval a sárgarépát. :lol: :lol:
Látnotok kellett volna...Nem tudom miért gondoltam,hogy az magában ehető?! :shock: Szinte öklendezett a gyerek tőle.Aztán tettem hozzá egy kis almát,úgy már néha lenyelte,de végül maradtunk a sima almánál. :lol:

Kép
melike

Ma nem nagyon leszek,mert megyünk anyumékhoz (először).
Majd este felé esetleg.

Szép napot mindenkinek!

Kép
melike

Jó reggelt!

Képzeljétek, a hangomat ma reggelre elvitte egy kiscica :D Ennek csakis a nagyobbik kicsifiam örűl :lol:

Ma lenne a kislányunk (ha kislány lett volna) névnapja :) Petra :wink:

Bár Tamás névnap is van, de mi nem most szoktuk tartani. Ugyan senki nem kérdezte ezt, de ez végre egy semleges téma, nem lehet belekötni :D Na jó.... Úgy látszik ma sziporkázom.....
Ja, sziporkázás. Köszönöm, hogy jobbulást kívántatok, képzeljétek, nagyon jól érzem magam, pedig tegnap döglődtem..... Azt hiszem a kincsem éppen végzi a "dolgát" :D A fal felé fodult és morzsolgatja a takaró csücskét, és roppant csendben van :wink:

Szilvi: nyugi, az oltáson semmi baj nem lesz. Majd utána, de inkább délután csak :wink: Túléli :wink: És Te is :wink:
Na dugulok. Csá!!
bluebox

Sziasztok!

Képzeljétek el, hogy másfél hete megváltozott a 'kakilási' szokása Kittinek. Eddig majdnem minden pelusban volt. Múlt hét vasárnap adtam neki egy kis almát és egész hétfőn szenvedett, azt hittem amiatt nincsen kakija. Azóta nem adtam neki a cicin kívül mást, és azóta napi 1 kakija van. És tegnap megtörtént az , hogy nem kakilt. Remélem azért a napi 1 kakit tartja, mert mostanában nem kapott mást csak cicit. Szerintetek mit adjak neki? Mert az alma ugye székletfogó! Barackot lehet még kapni? Mi az amit lehet adni és nem fogja meg a székletet?

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Márti: örülök, hogy jobban vagy, és majdnem névnapot kívánok Kristófnak! (Petrának) :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Találtam egy linket a bébiételekről (akit érdekel):

http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... et=2#start

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

kedves szilvi!!
igenis értettem!!ma szólok ha nem komoly teljesen
de ha valóban így lenne akkor is megkérlek válagasd meg a szavaidat,ha hozzám szólsz,mert nem tűröm,hogy te az én módszereimet(akármilyenek is),szadista,zsrnok és egyéb jelzőkkel illesd.
Vendég

Peace and love!!!!!!!!!!!!

[quote]M írta:iért nem azt mondod neki, hogy saját maga miatt tanuljon, nem pedig miattad, mert amit megtanul azt tőle nem veheti el soha senki, és azzal tud az életben érvényesülni!!!???!!

[quote]A írta: 11 évest szerinted ez mennyire érdekli

Kb annyra érdekli,hogy egy ugyanilyen monológ után közölte velem a lányom,hogy 2 percig most maradjak csendben és most Ö beszél.... :shock: :shock: :shock:
idézem:"Engem nem érdekel,hogy neked és apának a tanulás a legfontosabb,nekem kb a 20.helyen van a fontossági sorrendbe!!!Minek megtanulni a vastag betűseket?azok hülyeségek,a tanár hülye,hagyjál már a folyamatos tanulással!!!Elmentem úszni!!!majd jövök!!!helló!!!!" :shock: :shock: :shock: :shock:

És azt kell mondanom,hogy ilyenkor csak bólogatok (magamban)...mert Én,Ti ugyanezt csináltuk ennyi idősen!!!!

Amúgy minden oké,Zoé ugyanúgy nem aludt éjszaka,reggel ugyanúgy üvöltéssel végződött az iskolába indulás,apjuk már sehol nem volt mire mi felébredtünk és ismét úgy érzem magam mint egy mosottszar....úgyhogy Én jól vagyok... :?
Vendég

Kedves Lányok!

A tegnapi hozzászólásomban az "antikrisztus" és a "fatalista hülyeség" tényleg szélsőséges megnyílvánulás volt. :oops: Ma már szégyellem magam érte. :oops: Sajnálom, ha megbántottalak titeket vele, csak az első felindultság beszélt belőlem. :oops: Bocsánat. :oops:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!
Éjszaka nem kellett már orrot szívni, csak reggel 6kor. :) Azért enni 2x keltünk :)
Bari, én Stevia-val édesítem a tápot, az nem csinál gyomorsavat sem, meg nem akarom nagyon cukrozni az ételeit. Ja, és már nem Nutritonnal sűrítünk, mert az elfogyott és a múltkor már alig kaptam, mert hiánycikk volt, Szegeden legalábbis. Mostmár Sinlac-ot rakunk a tápba. Féltem, hogy majd variál, de ugyanúgy megissza ezzel is.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Monti!
Nekem is vannak ilyen megnyilvánulásaim amiket megbánok...,de ettől pörög a topik.... :wink: :lol: Szebb napot!!! :wink:

Ja ésha valakit érdekel,tegnap ismét bővítette anyós a használhatatlan tárgyak repertoárját!!!!
Micimackó magazin,legfrissebb szám... :shock: :shock: :shock:
Mintha a gyerek nem 4 hós,hanem minimum 4 éves lenne.... :shock:
Vendég

ja és Szilvi: kérdezted, hogy mennyit esznek a bébik. Én mérem Kittit, hogy mennyit eszik és kb. 3 hónaposan napi 8x evett és 90g és 130g között. Éjszaka nem mértem. De így is változó, hogy mennyit hízik.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Monti: nincs harag.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bari!
Most nézem 4.36?????????????????? :shock: :shock: :shock:

Szilvi!
Remélhetőleg jól viseli majd Mercike a szurit!És bizti elmentetek már,mert nem esik! 8)

Blue!
itthon nekem is összetennék a két kezüket ha elmenne a hangom....de szerintem a szomszédok is... :roll:

stella!
Mi az a stevia???
Vendég

stella azt nem tudom mi de majd kiderítem :lol:
gondolom olyan mint a fogyókúrásoknak nem?

csiri,szindit is qrvára érdekli a könyörgésem..végighallgat utánna megkérdezi veszünk-e valamit a taccóban...és ,hogy milyen telót,fog kérni karácsonyra!!
nagyon lazán fogtam őket..most meg nagyon nem vesznek komolyan.. :?

monti:engem nem sértett a dolog mert nem személyes volt hanem álltalános...a fatalista szót meg én amúgy is más értelemben használom!! :lol:
fatalista:én úgy tudtam=BÍZ A VÉLETLENSZERŰSÉGBEN A SORSBAN
de nem tudom mi a valós jelentése a szónak,majd meg kell néznem
Vendég

[quote="csiri-biri"]B írta:csiri-biriari!
Most nézem 4.36?????????????????? :shock: :shock: :shock:?

de fogadjunk,hogy csak nálunk van(naggyából)kitakarítva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Fatalista= :arrow: végzetben megnyugvó, végzethívő
:idea:
Vendég

akkor közelítettem ugye csiri :?: :oops:
Vendég

Jaj ,de okos vagyok...!!!! :shock: :roll: :lol: 8) :P :D :lol:
(ezért adok magamnak 1 mezei pirospontot...) :wink:
Vendég

végzet=sors nem?csak kimentem magamat :lol: :lol:
Vendég

[quote]a írta:kkor közelítettem ugye csiri

Biztos bari!!!Még mindig halvány lilám sincs mit jelent ez a szó,csak bemásoltam az értelmező kéziszótárból... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csiri, természetes édesítőszer növényi alapanyagú.

http://www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/ ... szol/8738/

Kép

Kép
[/url]
stella40

Na megyek,mert kezdődik a mai műszakom,úgy hallom... :wink:
Legyetek jók,írjatok sokat,sétáljatok ebben a gyönyörű időben és ne feledjétek:Béke és szeretet!!! :wink: :wink: :wink:
Vendég

Bari, gyógynövényboltokban lehet kapni, nincs káros mellékhatása, mint a szintetikus édesítőszereknek, nem hizlal :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

[quote="stella40"]B írta:stella40ari, gyógynövényboltokban lehet kapni, nincs káros mellékhatása, mint a szintetikus édesítőszereknek, nem hizlal :)

akkor nem kell :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Monti: Spongyát rá ;) Néha én is vagyok ilyen hangulatban ;)

Andóca: Én most vettem a Cora-ban Kecskeméti bébiételt barackosat. Nincs keverve semmilyen gyümivel. Ezt adtam Bencének, mikor már 3.napja nem volt kaki. Meg lett az eredménye :) Ja és azért Kecskeméti, mert ez volt az, amelyikben a legkevesebb hozzáadott cucc van. Nekem mániám, hogy ne legyen cukor a gyerek ételébe :oops: :oops: No, ezekben nincs... Ja a Teszkoban olcsóbb volt, ott 179-ért vettük hétvégén asszem. Megy ma a párom és hoz még pár üveg bébiételt...
Meg tegnap találtam a Corában Milupa HA-s pépet... Vaniliás, így lehet keverni gyümivel is. Majd este kipróbáljuk ;)

Stella: Mi ez a Stevia? Hol lehet kapni? Na jó, guglizok mindjárt, ha nem felejtem el ;)

Csiri: Anyós :twisted:

Bari: Hogy van Dávid? Na most akkor őszinte leszek, ha nem baj. Nem tudom, hogy a dokival hogy és mikor beszéltél, de szerintem egy telefonos konzultáció koránt sem elég... :oops: Mondjuk nekem ez a mániám... :oops: Szóval honnan tudja a doki, hogy a gyerek nincs kiszáradva? Jójó, elmondod neki, hogy ennyi vagy annyi pisis pelus volt, de azért nem árt megnézni a gyereket, nem? Aggódó anyukát olvashattátok :) Remélem, megoldódik a probléma magától és tényleg csak sztrájk volt a nagyfiútól;)

Blue: Akkor ma suttogsz? Szegény... Fáj is, vagy csak hangod nincs?

Kép

Kép
bettica

[quote="lia0415"] írta:lia0415
[quote="stella40"]B írta:stella40ari, gyógynövényboltokban lehet kapni, nincs káros mellékhatása, mint a szintetikus édesítőszereknek, nem hizlal :)

akkor nem kell :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
[/url]
stella40

Márti örülök, hogy jobban vagy :) Én is hamar túllettem rajta! A hangszálaidat kíméld, aztán igyál mézes hársfateát.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Bettica: nem fáj a torkom már ma :wink: Viszont óvatosan a milupa vaniliás cuccal. Nem elrettentő példát szeretnék mutatni, csak óvatosságra intelek. Mi is vettünk, meg is kóstoltattam. Nem csak egyszer, mert előszőr másra gyanakodtam, hogy kiütéses lett a gyerek. Megkóstoltattam még1x, de ugyanúgy nézett ki Kristóf :cry: íme:

Kép
bluebox

Blue: Óhh, akkor majd figyelünk rá... Köszi, hogy szóltál... Remélem Bencének nem jön elő ilyen kiütés tőle...

Néztem a steviát, kecsegtető, lehet hozatok ma apával és kipróbáljuk. Mondtam neki, hogy hozzon vmi főzhető teát is, hogy ne ezeket az édesített löttyöket itassam a gyerekkel...
Tényleg, aki ad teát a gyerkőcnek, az milyen teát ad neki?

Kép

Kép
bettica

Ráálltam a mérlegre... Nem kellett volna :( Elkeseredtem, megint fogytam :cry: Éppen hogy csak 57kiló vagyok... Bakker már tényleg nem tudom, mit is csináljak...

Csiri, te ajánlottad fel, hogy menjek hozzád, felhízlalsz? Lassan elgondolkodom rajta :lol:

Kép

Kép
bettica

[quote="lia0415"]k írta:lia0415edves szilvi!! megkérlek válagasd meg a szavaidat,ha hozzám szólsz,mert nem tűröm,hogy te az én módszereimet(akármilyenek is),szadista,zsrnok és egyéb jelzőkkel illesd.

ÉRTETTEM!!!!

idézőjelesen írtam, de látod túl van lihegve itt minden!!!!
bszilvi25

[quote]C írta:siri, te ajánlottad fel, hogy menjek hozzád, felhízlalsz? Lassan elgondolkodom rajta

Nem én voltam,de vállalom!!!Tudok egy helyet,ahol 1 hét,minimum plusz 5 kiló!!!! :wink: :wink: :wink:
Nagyiméknál,lent az alföldön...jó levegő,nagy séták és csudajó házi sütik,disznótoros és kényeztetés.... :wink:
Nekem még megvan a plusz 5 kiló,2 hete voltunk ott... :roll: :wink:

Blue!
Kristóf :shock: Szegényke!!!!de nagyon jófej,ahogy "lenéz" a fényképező lencséjébe... :wink:
Vendég

Nem úgy vettem észre, hogy Őt zavarza volna a kiütései :wink: És fél óra alatt el is tűnt. De most fogalmam sincs, hogy mire allergiás a lelkem. Ugyanis van még1 termék, HIPP őszibarackos tejbedarapép. Ugyanígy néz ki tőle :cry: Pedig én csak jót akartam. Gondoltam, ha éjszakára valami darás cuccot kapna, talán nem kelne fel éjszaka enni, mert ugye a dara jó megdagad a pocijában így tovább érzi, hogy teli a bendő :wink: De szegénykémmel, csak jól ki.....tam :cry: Marad a tápszer :cry: Csak az a baj, hogy szerintem Kristófnak nem elegendő a tápszer, hisz 2 óra elteltével megintcsak enni tudna. 150 miliből csinálom a kajáit, ugye a porral az 170 mili lesz. Többet egyszerre nem fogad el. 1 hétig folyamatosan 180-ból készített cuccot evett, aztán besokallt belőle. Visszaállt a gyomra a 150-re :wink: A gyümiket szereti, de a zöldség....... hát, nem vegetáriánusnak készűl a lelkem. Mint az APJA. HÚST HÚSSAL ENNE :wink: Vagyis remélem, azért a húst majd szeretni fogja :wink:
bluebox

bettica látta is a doki,de lehet,hogy ezt nem írtam...amúgy azt mondta a kiszáradt gyerek nem mosolyog nem nevetgél szóval azt mondta észre lehet venni ha olyan lenne..hát remélem nem lesz,és nem kell észrevenni :? :? :? :?

szivi ...ok idézőjel de azért vegyünk vissza a ritmusból!!! mert pár nap és valaki majd idézőjelbetett seggfejnek nevezi majd a másikat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és utána azt mondja bocsika!!idézőjelben volt!!
kicsit idegesnek tűnsz :roll: :roll: :roll:
Vendég

márti:dávid is csak az őszibarackot eszi..és azon gondolkodok vajon ez után az íz után el fogja e fogadni a főzelékeket..mert lássuk be azok nem finomak annyira :? :? :? :? :?
amúgy mióta őszibarin él..őszibarackfejnek nevezzük mert pont annyi haja van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na mintszóltok..már nevetek a "nyomorunkon"kínomban
Vendég

Hát őszintén szólva én is azért vettem meg ezt a pépet, hogy este kicselezem, hátha nem kér akkor éjjel is 2,5-3 óránként enni.... Hihetetlen mennyiségű (160ml) tápot lenyom fél 8-kor, majd egy óra múlva a cicit is kiüríti... És aztán fél 2-től ismét gyakran eszik...

Bari: Jó hozzáállás ;) Egyébként lehet, neked a főzelék annyira nem finom, de nekik viszont akár fincsi is lehet ;) Így legyen :)

No, hamm, aztán séta....

Kép

Kép
bettica

Bari: hát mimást enne Dávid minr BARACKOT :shock: :shock: :shock:
Emlékezz csak vissza, mit is ettél amíg pocakos voltál?????? Csavarós fagyi meg kopasz őszi :wink: :wink: :wink: Következő kajcsi amit elfogad Dávidboy az a csavarósfagyi lesz :wink: Meg kell kérni a fagyikészítőt, hogy próbálkozzon zöldségekből fagyit készíteni :wink: Mondjuk: zöldborsós, brokkolis, sárgarépás, sülttökös....... nem is rossz, nyami nyami :D :D
bluebox

na akkor egy körkérdés:vennék magamnak valamit!milyen ruha az ami löttyedt hason,bazi nagy úszógumikkal,és xxxs-es lapos fonnyadt csöcsökkel jól állna??mert akkor olyat veszek!!
cipőm van :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: