A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:23-kor.
Vendég

Sziasztok!

A hófordulós bébiknek nagyon boldogat!!!

Bari: Kitartás! Sajnálom, hogy ilyen problémáitok vannak... Esetleg a foga nem lehet? Én is csak tippelgetek már, látom a többiek is próbálnak rájönni a miértre... Drukkolok nektek!

Szilvi: Bence sem volt hajlandó üvegből enni! Hiába nem volt elég a tejem, csak üvöltött de az üveg nem kellett neki... Aztán egyik ismerős megemlítette, hogy szopi előtt adjam neki az üveget, ha éhes, eszik belőle. Nos, én 3 hétig kínlódtam, hogy legyen elég tejem, a végén már annyira stresszeltem, hogy valszeg amiatt nem akar több lenni. Most esténként tápi van, utána 1 órával pedig cici... isten látja lelkemet, én aztán mindent bevetettem, hogy legyen neki elég tejecske, de mindhiába. Nem megy. 3 hét kellett hozzá, hogy feladjam a szaporítást és elfogadjam, hogy van, amennyi van, ennél többet nem tudok adni neki...

Bogyesz kérdésre én sem tudom a választ, nem szedek semmi ilyesmit, kúpozunk ;)

Mi volt még? Ja, édi babócák! Tényleg nagyon enni valóak!

Beteg kicsiknek és nagyoknak mielőbbi jobbulást!

No, talán többet nem ébred ma már Bence, úgy hogy megyek ledőlök, asszem hosszú lesz az éjszakánk. Oltáson voltunk és Bence estére belázasodott... Puff neki, bakker ha Andóca nem ad Germicidet, akkor most kisérletezhetnék a Mexalen nevű kúppal... (Andóca, ezúton is köszi, séta egyenlőre fene tudja, hogy lesz-e holnap...)

Sok-sok pihit éjszakára mindenkinek!

Kép

Kép
bettica

1, nekünk is sikerült megin csak hasra fordulni
Kép
Kép
megkajálom..
Kép Kép

mit csináltál velem anya?(olajos vatta a fején)
Kép

Kép
Kép
eyi

na jó éjt mindenkinek eldugultam

Kép
Kép
eyi

Jó reggelt!

Kivetett az ágy magából. :?

Márti! Pénteken 9.30-kor lesz a templom melletti plébánián. Azt hiszem Kisfaludy utca. A posta mögötti épület. De majd előkeresem a papírt.

Ma meg elmegyek megint a baba-mama jógára. Ha megint nyügi lesz Marci, akkor feladom és nem megyek többet. Nincs értelme, hogy kifizetek egy csomó pénzt rá és nem jógázunk, csak cipelem a popsiját.

Eyi! Mira nagyon édes! csak nem koszmós a feje, hogy olajozod? Marcinak is van még egy kicsi. Ráadásul a szemöldöke is koszmós, ott meg nem nagyon tudom olajozni. :roll:

Most mennem kell, majd még jövök! :wink:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Jobb reggelt :cry:

Nagyon nagyon beteg lettem. Olyannyira, hogy megmondani nem tudom mikor voltam ennyire szarul. Talán általános iskolában :cry: :cry: :cry: A lázamat meg sem merem mérni, hisz tüzel a homlokom, ver a víz, az orromból meg szó szerint kicsepeg a cucc :shock: :shock: No ilyet sem láttam még :shock: :shock: Kristóf baby még mindig jól bírja, mert nem utánozza az anyját :wink:

Bari: azért jelezz, hogy mi történt az éjszaka Veletek :roll:

Monti: köszi, de a jelek szerint az elsőt ITT IS kihagyom. Miért van ez, hogy valahova mehetnénk Kristóffal, és vagy Ő produkál valamit amiért nem tudunk menni, vagy ÉN :twisted: :twisted:

Nagyon sietek meggyógyulni :wink:

szép napot babáknak, mamáknak :wink:
bluebox

Jó reggelt!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

MÁRTI: Jobbulást!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Eyi: Édi Bédi Mira Bébi nagyon Édi! :lol:

Monti: jó jógázást!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Na, újra itt! :lol:

Szilvi! Urtica-t szeded még? Nekem most elfogyott két napja, és érezhetően kevesebb tejem van. Biztos, hogy nem véletlen, mert már másodjára járok ugyanígy. Úgyhogy ma megyek a gyógyszertárba. Tegnap két óránként megszoptattam Marcit, így nem volt nyűgösködés, éjszaka sem ébredt fel, bár nekünk az utolsó szopi később van, 8 óra után. Meg vettem egy Karamaltz nevű italt, sok szoptatós anyuka esküszik rá. Talán egy fokkal jobb íze van, mint a sörnek. De csak talán. :roll: Szóval sokkal többet nem tudsz tenni, de a legfontosabb, hogy NE KATTOGJ! :lol:

Márti! Szerintem nem sokról fogsz lemaradni. Az első úgyis csak egy ismerkedés. Két hét múlva lesz a következő.

Mia! A hajlamról akartam még írni, hogy bizony igazad van. Marci még nem kapott semmit anyatejen kívül, de már látszik rajta, hogy nem bírja tejet: attól is kiütéses lesz, ha én iszom. :cry: Viszont annál jobbat úgysem tudok tenni, minthogy nem adok neki, addig ameddig el lehet kerülni. Úgyhogy nálunk tejpépek, tejtermékek kizárva egy éves korig. Lehet, hogy még tovább. :roll:

Bettica! Sajnos számíthatsz rá, hogy a harmadiknál is ez lesz. :( Kíváncsi vagyok, hogy a pneumónál lesz-e ilyen!

Tényleg lányok! Kapott valakinek a babája külön csak pneumót, a többi oltás nélkül? Volt valami reakció?

Kriszti! Kitartás! Rendőrség? :shock: Már megint a zaklatási ügy? :evil:

Kép Kép
montana

Monti: mi jövő héten kapjuk meg a 3. oltást, a pneumot még nem tudom mikor. Az elsőt jó lenne azzal együtt megkapni, de szerintem sajna nem úgy lesz. Egyébként a 3. oltás jobban megviseli őket, mint a 2.?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szintén jobb reggelt!!!!!!!!

Márti!!!
Jobbulást!!!!ha tudsz pihizz sokat!!!!

Bari!
Hogy sikerült az éjszakátok?

Kriszta!!!!
+++++++++++++++++++++

Eyi!
Valmiért beugrott tegnap a házatokról a kép,amit ide feltettél...(1 olyan amielött ott áll egy teherautó)...Hogy álltok?Mikor költöztök?Esetleg újabb fotók???Jól írta Andóca!édi-bédi-MIRA-bébi!!!(én meg ezt szajkóztam egész éjjel magamba :lol: )

Monti!
A baba-mama jóga az milyen?Mit csináltok?Úgy mennék én is valahová még az uszin kívűl,de a jógáról az a kép ugrik,be,hogy mindkét lábamat a nyakamba kell rakni!!!!
Na jelenleg én a zoknimat nehezen húzom fel,nemhogy ilyeneket műveljek :shock:
Vendég

Andóca! Nálunk sajnos így volt, minden oltás után egyre hamarabb jött a láz. De nem feltétlenül lesz így mindenkinél, remélem.

Csiri! Azért light-osabb ez a fajta jóga! :lol: Van sok nyújtó gyakorlat (pl hátra, ami nagyon jól esik a sok Marci cipelés után :wink: ), de vannak erősítő gyakorlatok is. A lényeg, hogy lassan kell csinálni, halk zenére, hogy ne rémüljenek meg a gyerekek és sok gyakorlatnál a babákat "használjuk" súlyzóként. Őket emelgetjük a hasunkra, lábunkra ültetve. megmondom őszintén, néha unalmasnak tartom, de ez is jobb, mint a semmi. Legalább kimozdulunk és tornázom is egy kicsit. Szeretnék én is előbb-utóbb egy pocakfotót felrakni, de amíg ekkora a hasam, nem fogok. :lol: :lol:

Kép Kép
montana

köszi Monti az infót!!!Van itt is jóga,meg sima baba-mama torna,de lehet,hogy énis szétunnám magam!!!Pedig úgy szeretnék még valamit csinálni...(nem vagyok még itthon eléggé elcsúszva a háztartással és a 3 csajjal :roll: )....
Egyelőre marad a minden napos nagy séta!Bár ma eléggé "szomorú", depis idő van,lustának érzem magam....és fel kell készülnöm a délutáni tananyagból...még jó,hogy a nagyobbal nem kell tanulni...(fizika-kémia)
Vendég

Jó reggelt!

Márti: :( jobbulást!!! Ilyenkor az ember mindig attól tart, nehogy ráragassza a csemetéjére ezt a nyavaját...

Baba-mama jóga jól hangzik, sőt nekem még a torna is bejönne... Andóca??? :D

Túléltük az éjszakát, Bence nem lázasodott be utána már, most is jól van, virgonckodunk. Csak azt nem értem, hogy a 2 hós oltásnál nem volt láz, akkor most miért? Ha a 4 hósnál is lesz, akkor már kicsit felkészültebb leszek. Addig beszerzek egy fülhőmérőt...
Tegnap nem írtam Bence hivatalos adatait... Szóval 7830gr, 67cm... Kerekedtek a doki szemei :lol: Védőnővel lebeszéltem, hogy elkezdünk gyümit eszegetni (nem mondtam neki, hogy már javában kóstolgatunk :lol: ), szóval "hivatalosan" is mehet a dolog. Reménykedem benne, hogy Bence így kevésbé fog hízni... Érdekes, hogy én emiatt szurkolok, míg Bari pont az ellenkezőjéért :roll:

No, készülünk, irány sétálni, ha már ilyen aktívak vagyunk :D

További szép napot!

Kép

Kép
bettica

Jó reggelt!

Monti: igen szedem még a homeót. (már a 3. dobozzal koptatom)
karamaltz italt nekem is ajánlgatja a védőnő mindig!!! Állítólag itt van a Kas u.-ban a gyártó vagy forgalmazó, és ott is lehet kapni. (szerinte). Na pont ezért nem fogok oda menni......
TE hol vetted?????

Az éjszakánk ma úgy alakult, hogy este 8-tól aludt hajnal 4-ig, akkor evett, majd megint aludt 8-ig.....

Márti: jobbulást!!!!!!

most erre a 600 ml-re nem mond senki semmit???? TÁPSZERES babák anyukái! könyörgöm, ti csak látjátok mennyi az annyi.
bszilvi25

Sziasztok

Tegnap voltam bent a barinőmnél a kórházban, megszületett neki is a kisfia.
Pelei Benedek Sándor
Nagyon cuki.
Kép

Kép
Kép
schopin

Mikor volt az enyém ilyen pici.
Úgy három hónapja :lol:

Alig várom a második pabaprojektet, de addig még sajna várnom kell, apa csak egy év múlva szeretné. :( :( :cry: :oops:

Kép
Kép
schopin

Bettica! Nekünk mondta előre az orvos, hogy mindig egyre hevesebben fog reagálni a szervezet a következő oltásra. Nálunk bejött, de a harmadik után sem volt azonban vészes, egy kúp adása után lement a láza.

Szilvi! Sparban vettem. Én nem mérem Marcit, így nem tudom, hogy mennyit eszik egész nap. 600 ml? Nem tudom. :roll: Akkor lenne ez mérvadó, ha mindennap mérnéd és mindig ennyi lenne. Hiszen lehet, hogy ma már többet fog enni.

Schopin! Szép baba! gratulálok a barátnődnek!

Na, indulunk.

Kép Kép
montana

sziasztok!!
Márti gyógyulj meg, azért gyere betegen is, az éter nem fertőz :lol: :lol:

csiri-jóga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a ház jól áll, már bennt vannak az ablakok, ha az ajtók is bennt lesznek csinálok képet.most csinálják az aljzatbetont holnap.(a pénz meg megy mint az állat)
én is akartam kérdezni a pneumorol, hogy ki kapta együtt más oltással?lehet-e?mert akkor én is megmondom
a dokinőnek, hogy a 3.al együtt adja.nem tudom a hatását.

shopin cuki a bébi-jaj de szeretnék megint ilyen csöppöt :lol: :lol:

igen monti, kicsit koszmós, de nem vészes, az a baj hogy sok a haja, s alig lehet meglátni, de most megláttam, s gyorsan be is olajoztam

Kép
Kép
eyi

Én a 4 hós oltáson megkérdeztem a dokinőt,akiben vakon bízok...(13 éve a gyerekorvosunk)!!!Ö azt mondta,hogy 1 éves kora körül térjünk vissza a plussz oltások beadjuk-e vagy é nem kérdésre!
Vendég

Sziasztok!

Szilvi:szerintem a napi 600 nem annyira vészes!Mi kb. 850-900at eszünk,de ez nem azt jelenti,hogy mindenkinek annyi.Ne aggódj!

Márti:sajnálom!Gyógyulj meg!

Benem is bujkál valami,mert éjszaka 5 zsepit fújtam tele.Alig bírtam elaludni az etetés után.

Nekünk eddig nem volt koszmónk és szépen növekszik Máté haja.
Az enyém meg fogy. :cry: De végre kaptam a bogyómat,úgyhogy szedem ezerrel.

Bari mi van már veletek??Úgy sajnállak!Azért írj,mert aggódom!

Kép
melike

Anyukák!Mivel mossátok a textil pelust,hogy ne legyen foltos?Szomorú vagyok,mert beáztattam Ariel folttisztítóba,fehérítős mosószerrel mostam és benne maradtak a sárga (tápszer) foltok. :cry:

Kép
melike

Sziasztok!
Itt vagyok én is!
Nagyok szép babákokat láttam :) :) :) :)
Bari, Dávid remélem eszik már! Mondjuk nálunk is volt ilyen, akkor Boninak az volt a baja, hogy nem akart kézben enni, csak lefektetve :shock:
Szilvi, még azt nézd meg, hogy gyarapszik-e Mercike. Minden este mérjed és abból már látszik, hogy csökken a súlya vagy nő. Ha gyarapszik, akkor neki ennyi kaja kell most.
Melike, milyen mosószert használsz? Én Arilelt meg Bonuxot váltogatom, a foltokra meg Vanisht használok. Nem foltosak a pelenkák.
Mi kicsit jobban vagyunk én is elkaptam a nyavalyát. Tök jó volt Bonit órákon át ringatni éjszaka lázasan :(
Bonika először még élvezte az orrszívást röhögött közben, de most már ha meghallja a porszívó hangját elkezd nyafogni.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Elmentünk sétálni.

Kép
melike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:40-kor.
pironya

Melike: én ugyanúgy csinálom mint Piri, csak én Vanish szappannal dörzsölöm át. Egyébként rájöttem, hgy a barack folt is kijön, ha azonnal bedörzsölöd és átöblited!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Mostanában sokszor már nem alszik séta közben Boni, olyankor nyügi. Ültetni szoktam, így már tetszik neki :)
Azért hamar elfárad az ülésben :)
Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

Márti, Piri, jobbulást nektek!
Nem tudom, jól látom-e, de a topicban a mostani taknyosságba anyatejes babák nem estek bele :) Azért tényleg van valami abban, hogy megvédi őket.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Piri jobbulást.

Stella: lekopogom egyenlőre Kitti jól van, bár egy kicsit szörcsög az orra. Szerintem a megfázás ebben a hülye időben sajnos kivédhetetlen. Remélem nagyobb bajuk nem lesz.

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok,és Babák. :lol:

Kata&Milán

oszman777

BARIII!
Minden okés? Evett ma már rendesen Dávidboy?

Kép

Kép
bettica

Szia Oszi :D

Kép

Kép
bettica

Szaisztok!

Dorci fél 12 óta alszik, ja és 9-kor evett. :shock: utoljára.

Keresztelő kép:
Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Szia Kata!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Édi Bédi Dorci Bébi! :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

sziasztok!

Bogi: Dorina továbbra is nagyon szép kislány, és írtó csinos a képen!!!!!! (mint az anyukája)

ma még nem mértem hogy mennyit evett, de holnap megint fogom.
Ma eddig 4* evett a tücsköm.
bszilvi25

Bogi: Nagyon csinik vagytok :)

Jut eszembe, valaki kért tőlem "fejes" képet...

No, akkor túrok egyet, sajna egyiken sem vagyok toppon...

Balról jobbra: Hugi, Apa és Bence, Anya :D

Kép

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Már ezer éve nem írtam, mert sosem maradt rá időm, mindig csak olvasni tudtalak benneteket! Marcikám mostanában nem igazán tud nagyokat aludni, így napközben csak fél óráim vannak ami alatt el kell végeznem a dolgaimat. De sebaj, azért néha majd jelentkezem.

Babák rettentő cukorfalatok, amolyan édi-bédik!!!! :lol: :lol: :lol:
Nem írok nevet, mert egytől-egyig mind az!

Betegeskedőknek jobbulást! Márti és Piri

Bari! Kitartás! Nekünk is volt egy nagyon nem evős időszakunk, de már túlvagyunk rajta! Nem kell aggódnod! (Bár én is azt csináltam :? )Azért majd jelentkezz mi van veletek!

Szilvi: én szoktam mérni mennyiket eszik Marci, de amióta már főzizunk, meg gyümizünk és tejpép stb., azóta nem nagyon tudom pontosan mennyit eszik, de kb. 650-750g. szóval mi nem visszük túlzásba a kajálás, viszont így is nő rendesen. Nincs min aggódnod, hidd el! :wink:

Andóca: örülök hogy vagy ismét, én is hiányoltalak, csak gondolatban, mert én sem írtam :? :) :)

ancsika82

sziasztok!
megvagyunk..panaszkodni tudnék egy oldalt de nem teszem,nem rontom a topikhangulatot...inkább regenerálódok agyilag addig csal olvasgatok ok??
aztán ha happy leszek és humoros akkor írok is :lol: :lol: :lol:
Vendég

Volna egy kérdésem azokhoz, akik már javában kajálják az újabbnál újabb finomságokat!
Ti hogy csináljátok, tejci helyett adjátok neki a tejpépet, főzit stb. vagy az étkezések között, vagy először a kaja, utánna a tápszer v. tejci. Vagy a harmadik variáció megkajálja a tejcit, tápszert és utánna ha bír még enni mást abból kínáltok neki valamennyit. Nos ti hogy csináljátok?

ancsika82

Bari! Fő az optimizmus!!!! (Mondom én aki szintén pesszimista vagyok :? :? :? :lol: :lol: ) Regenerálódj, aztán gyere írni!!!

ancsika82

na elkezdtem visszaolvasni, ami eszembe jut, arra írok ezt-azt. :D

vlaki írta hogy sok teje van a fagyasztóban. nekem is, úgyhogy most napi 1 zacsit elhasználunk hogy fogyjon. elvégre már elkezdtünk gyümölcsözni is, és nem teljes kaja helyett adom a fagyitejet hanem pl az esti szopi után, vagy délután ha látom hogy még éhes egy kicsit, csak ha megyünk valahová, akkor szopi helyett. had fogyjon, mire elfogy, addigra igazából nem lesz akkora tragédia, ha mérséklődik a tejem, mert úgyis fog már enni egy csomó mindent. annyi meg (remélem) jó sokáig lesz hogy reggel meg este mindenképp tudjon cicizni.

minden elismerésem a gumizóknak. engem a hideg ráz tőle mindkettőnket. a kúpot csak apa nem bírja. most nyárig "vigyázunk", aztán... amúgy ha nem akarnék több gyerkőcöt, szerintem gyógyszert szednék. az elmúlt 10 évben bevált...

pelusok: mi 3as huggies-t használunk, teljesen jó. szerintem a pampres is jó lesz ha szilárdul a kaki. illetve a huggies-ra az van írva hogy 12 órát kibír, a pampers meg 8-9-et. namármost a fiam 12 órát alszik éjjel... és igen súlyos szokott lenni a pelusa reggelre. nemtom hogy a pampers kibírná-e. én a liberot olyan vastagnak találom az előbb említett 2höz képest, bár abból mi csak a legkisebbet próbáltuk ki, ha jól emlékszem. a babylove meg túl széles. mennyi bajom van. :D

Bari: én is a fogra tippelek. egyre gyanúsabban az. a nagytudású "spock" könyv azt írja hogy adjunk szilárd ételt ilyen esetben, nálatok mondjuk tényleg a kanalazás jönne be. lehet hogy fáj az inye ahogy cumizna, és emiatt csak annyit eszik amennyivel elcsapja az étvágyát. szurkolok hogy minden okés legyen!

Montana: mi fogunk kapni pneumót, mert jövő héten lesz az uccsó oltásunk és csak akkor írja fel a dokinő... nem tudom még mikor adja be, de majd beszámolok.

hajra nem talált valaki (bocsi, kútfejem van) valami tablettát. nekem régen a revalid nagyon bevált, csak szopi alatt nem akarom szedni. :(

Bogi: ez a kiscsaj egy igazi királylány! :D

Szilvi: a barátnőm gyerkőce 4 hósan 7,5 kiló volt, akkor evett 900 tápot, úgyhogy szerintem nem kevés a 600 nektek. most az a gyerek még nincs fél éves és 9 kiló!!! nagyon durva. :roll:

valaki írta hogy véletlenül grízben csinálta a gombócot. na képzeljétek, van egy barátnőm aki direkt így csinálja! csak lestem, azt hittem hogy véletlenül mellényúlt, erre felvilágosított, hogy azt úgy kell! megpiritja a grízt, aztán önt rá egy kis vizet hogy nagyjából megpuhuljon, és abba forgatja a gombócot, nudlit, minden ilyesmit. hátnemtóm.... én nem vettem át a szokását.

hűűűű bettica ez jó kép. nézd csak:
Kép

mia_snow

Rakok egy képet, sajnos lemerült a fényképezőgépben az elem, így most csak ezt sikerüt feltölteni, csak hogy emlékezzetek ránk is!!!
Igaz ez sem épp a legfrissebb, de azért jó lesz!
Kép :roll: :roll: :roll:

ancsika82

ja, a pneumos oltásnál az a helyzet (a védőnőnk szerint), hogy 1 éves kor alatt ingyenes csak, tehát ha most elkezdjük, akkor 1 éves korig megkaphatja az összes részét ingyen. ha viszont később kezdjük (nemtom mikor, amikor már csak 2 kell belőle), akkor a 2. oltás már a "fizetős" időszakra esik. 1 éves kor után csak annak ingyenes, akinél indokolt. szóval 2 lehetőség van: vagy 3 szuri ingyen, vagy 2 szuri, fele ingyen, fele fizetős. illetve a 3. megoldás hogy ha valakinél indokolt, de olyan ne legyen (max papíron ;) )

ancsika: mi még azért annyira nem javában, de úgy eszünk hogy 8, 10, 13, 16, 19 és 20 órakor (az uccsó már ilyen belealvós szinte, amolyan nyugtató cici elalvás előtt :D). +/- fél óra. na és a 10 órási szopi után, vagy a 13 és 16 órási között szoktam gyümit adni, egyelőre 1 egész barackot, vagy barackot almával. kóstoltattam már banánt is, de nem mertem sokat, mert már az alma is eléggé megfogta szegényt, kicsit küzdelmes volt a kaki, úgy erőlködött... úgyhogy inkább maradunk a baracknál. nem merek még szopit kiváltani gyümölccsel. :oops:

mia_snow

Ancsika: de jó, hogy jöttél, Marci baba nagyon gyönyörű. Pont én is ma akartam írni, hogy hol vagy, mi van veletek? Már te is régen voltál. :)

Móni, Buci, Brigi, Csipisz, Elan és a többiek (akik már régen voltatok) merre vagytok?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hali-ho!

Pelus:mi a tesco szinest használjuk mindig,jo még van egy kicsi huggies.De ez is ugyan olyan jo mint a huggies,és 29FT.
Na nem mindegy ám.
Tegnap be is vásároltam belöle maxit és juniort is.
Este 10 kor 4-4 csomag pelussal sétáltam ki a tescobol,nem néztek hülyének,mi????
:wink: :wink: :wink: :wink:
Mosás: Én is vanish szappanal bekenegetem,JAAAAAA :lol: :lol: és a mosogépbe még a szappanbol farigcsálok a ruhákra rá. Ez bevállt nekem,évek ota igy csinálom. :D :D

Nem sokára eszünk őszi-almát. Fu de fini,imádja.
Tegnap fél üveggel evett,ma a másik felét eszük.

Védekezés: Pharmatex tabletta.

Milán éjszaka képzeljétek kacag álmába,olyan kis édes.
Hangosan. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

babapiskótát mikortól lehet adni,szerintetek.

Kata&Milán

oszman777

Oszman: szerintem igen korán. új "szabályok" szerint szinte tiltólistás a liszt és a tojás miatt. :D

mia_snow

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: