Nekem is nagyon tetszik ez a recept, én is meg fogom csinálni. Nekem nincsenek tupperware edényeim, de látom, hogy milyen sokba kerülnek. Mit tudnak ezek olyan sokat, hogy ilyen drágák?
Momoska, zselatint ehetnek már ilyen korán? Az nem káros nekik?
Fodrászhoz menés már nekem is hiányzik, szerintem a hét második felében menni fogok. Ez az egyetlen dolog, amiben könyörtelenül rendszeres vagyok, 4-5 hetente járok, már sok-sok éve, ugyanahhoz a fodrásznőhöz.
Kicsit szomorú vagyok. Geri ma is beírást kapott, ma az énektanárnőtől, az elsőt az osztályfőnökétől. Ökörködnek, gondolom ő sem bír magával. Azt azért nem tudom elképzelni, hogy egyedül ő randalírozna és 20 gyerek hátratett kézzel nézné. Na de mindegy, a lényeg, hogy beírtak neki, ismét. Szerintetek mit tudjak tenni?
Amúgy hozza az ötösöket, feleletre, dolgozatra. Első-másodikban még olyan csendes volt, tavaly óta már nem.
De mit tudok én tenni itthonról. Elbeszélgetünk vele, elég sokszor, aztán mégis. Nem ül órákat a tv előtt, a számítógépezés is maximálva van, rendszeresen sportol, színjátszóra is jár, amit nagyon szeret.
Nem tudom ki volt az, Vekerdy vagy Ranschburg, aki a beírásra egy beírással válaszolt, hogy este nem ette meg a gyerek a spenótot.
Kérdeztem tőle, mit csinált. Azt mondja nem emlékszik. Gondolom, olyan kollektív marhulás volt, nem egy kitervelt rosszaság, ezért nem tudja.
Az a bajom, nem tudom komolyan venni ezeket a beírásokat, de lehet, hogy velem van a baj???? (remélem, nem olvassa el ezt a hsz-t)
Csak elszomorít és gondolkodom, hogyan tudnék ráhatni itthonról, hogy legyen jó az iskolában.