ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááá
Elszállt minden, amit irtam...
Újrairom tömöritve...
Szerintem is a végén lehet, hogy praktikusabb lenne nem egy csomagban küldeni mindent, már csak a mérete miatt is... Holka, birni fogod? Annyira szép tőled, hogy vállaltad igy is. Köszönöm a magam nevében.
Ha nem lenne gond, én is megadnám a cimed egy másik topicban (ahol Lola születése óta tartom a kapcsolatot kismamikkal), ott biztosan több felesleges dolgot össze tudnak dobni még. Megadhatom?
Humanka!
Részvétem nagypapád miatt, és azért annak örülök, hogy szép kor után, szépen ment el. +++ Ez titeket is biztosan megnyugtat kicsit.
A babák tüneményesek, nekem személy szerint iszonyú jó érzés nézegetni a fotókat!!! Tegyen fel mindenki minél többet!!!!
Sarkantyúka!
Csatlakozom Minyuhoz, szerintem is tökkéletesen érthető, ha ki vagy bukva, és itt olyan fülekre találsz, akik megértenek, szüval nyugodtan gyere gondokkal is, a gyereknevelés, babavállalás nem csak és kizárólag rózsaszin álom, ezt mindenki tudja.
Most először nekünk is olyan éjszakánk volt, hogy végre sikerült 5 órát aludni két részletben... már ennek is örülök...
Szóval most energiától duzzadva rendbetettem a teraszt, a konyhát, és mosok, mint Masa...
Azért vicces, hogy a kicsi szabadidőmben el kell döntenem, hogy eszek, alszom, vagy csinálom a dolgom...
Két picivel nehéz... ha az egyik alszik, a másik tuti ébren van. A csúcs mégis az, amikor egyszerre éhesek, vagy nyűgösek...
Bizony néha én is sirok a kicsivel együtt... de majdcsak túlleszünk ezen is.
Most mennem kell, a nagy veri a tamtamot.
Puszi