Hello Csajok!
MOst jövök a fodrásztól, végre van frizurám...

Remélem mást nem kaptam ott, mert a hajmosós csajsziból csak úgy dőlt a takony.

Most készül nekem is a feketeribizli teám (szárított ribizli,mindenféle színezék nélkül, C vitamin bomba). Én is mindent mézzel iszok, nekünk is vidéki házi mézünk van, heti egy üveg slukk...
Rita! Mi az, hogy 3-at kellett volna hízni?

Szerintem ez hülyeség, és én vagyok rá az élő példa, hogy nem lehet általánosítani sem, mert én 2kg-val vagyok több, mint az első gyerekkel, mégis minden esik le rólam, lóg a fenekemen, stb, csak a pocakom nagyobb. Szóval hiába vagyok 6 kg-val több, semmim nem hízott a pocakon kívül.

Utálom, hogy ennyire paráztatják a kismamákat.
Na ez a vérzés is egyénre szabott, én ugyanis elég erősen mensiztem mindig is és sokáig és vérzékeny is vagyok. Na maxi Tena betéttel mentem szülni. Egy sem kellett. Csak maszatoltam.

De a hálós bugyi tényleg szuper, mert hamar megszárad. Nekem nem eldobhatós van és imádtam. Néha mensikor is azt vettem fel később.
Batkata! Hogy a manóban tudsz még "pörögni"? Én már csak vánszorgok és nyögök akkorákat.

Tiszta vicc, hgy még a neheze hátra van és már így ki vagyok...
Végre mi is vásárolgattunk, már csak pár dolog kell és furi, de előrébb állunk, mint Pötyivel ennyi idősen. Mondjuk neki jóval több dolog kellett, na meg még ilyenkor dolgoztam.
A kakaós csiga jelentem, fergeteges lett!!!
Most hallottam a fodrászomtól, hogy savra isteni a Salvus víz, megyek is beszerezni a patikában!
Gyönyörű idő van, mehetek ma is bicajjal a csajért. Kicsit kényelmetlen az ülés, de csak akkor ülök, ha tekerek és tatásan megyek, remélem nem árt. Bár úgy agyaltam, hogy ártalmasabb ha cipelnem kell hazáig az ovitól.
Na léptem, vár a lasagna-m.
Puszo:
Barti