Hello
Na elotejem nekem is van, es sajna azt hallottam, hogy nem jelent semmit, pedig mar remenykedtem, hogy igen.
Babazene: igen klasszikus zene, lehet internetrol is letolteni, es a lenyege, hogy a legegyszerubb legyen, tehat nem instrumentalis zene, mert allitolag azt a baba ugy sem erti, vayg nem hallja, sima zongora stb. En is veszem eszre, hogy a klasszikus lassu tetszik attilanak, pld vivaldi tavasz nem igazan jon be neki, pedig nekem igen, es ha valami nem jon be elkezd mocorogni, foleg a agresszivebb zeneknel tortenik ez.
voltam teli ruhat nezni a nagy hasarma, hat tisztara kiakadtam, szar sem volt, ami meg volt nagyon csunya volt. Szoval vegul is vettem egy benetonos kardigant, majd letorott a kezem mikor ki kellett fizetnem rohadt draga volt, de muszaj volt mert nem jo ram semmi teli cucc. Meg jo hogy a nadragaimat megvettem learazaskor mert most hihetetlen milyen dragak azok is itt.
Na hat korhaz ugyben en pont azert megyek maganba hogy legyen sajat szobam, rohadtul nem birtam a veteleskor szobatarsamat (nem volt rossz ember sot, csak nem hianyzott nekem oda senki a ferjemen kivul), meg hogy napi 30 ember latogatta (mikozben en agytalban probaltam kakilni es pisilni, mert nem kellhettem fel...jaj ne is beszeljunk rola...). Es itt raadasul engedik, hogy egy kisero veled aludjon a szobaba, nalam a ferjem volt, nala meg a 70 eves anyukaja, aki azon kivul, hogy rohadt budos volt, ugy horkolt, hogy csak na. Szoval en angyon gyorsan felepultem, de azert, ohgy minnel hamarabb el tudjak tunni mar a korhazbol. Szoval Hanna velemenyet nem osztom. Bocsi. En azert epultem fel, vagyis csinaltam ugy mint aki rohadt jol van, hogy meg masnap ki engedjenek a korhazbol, nem azert mert a tarsasag felvitte a kedvemet. Na arrol ne is beszeljunk, hogy sajna itt a vajudo no ugyanazzal van egyszobaba mint akinek mar megvan a baba, vagy aki vetelt, es azt sem szeretnem atelni.
Szoval ha isten is ugy akarja es minden jol sikerul, es idoben eljutok a korhazba, akkor a maganba szulok, ha nincs ra ido akkor marad a rendes, de csak vegszukseg eseten. Amugy ah nem szulnek semmi bajom nem lenne a szobatarsakkal, de most ebbe szituba igen.
Na jo ezt a korhaz temat kimeritettem eleg jol. Tul jol is

Amugy a 30 ember nem vicc, sajna a spanyolok tulzasokba esnek ebbe a temaba, es igen napi 20-40 ember jon latogatoba (meg a 10.-ik szomszed is, arrol ne is beszlve, hogy nagy csaladok vannak)
Remelem a betegeskedok mar mind gyogyuloba vannak. vicky vigyazz a szemedre