Sziasztok lányok!
Egyrészt Cat, gyönyörű a babóca, gratulálok!
Másrészt: az
ajtókkal elkéstetek, ahogy ott megnéztem jól mindet, pont a dió tetszett meg (negyedik a képen), ami ugyan nagyon sötét, de kiderült, hogy a járólap nem is olyan sötét, mint emlékeztem rá
Viszont szép sötét lesz a padló a nappaliba, a szobákba világosabb, hja és összevesztem a kivitelezővel, mert valami nagyon nem úgy alakul, ahogy eredetileg volt. Na de majd jövő héten kiderül.
Harmadrészt: a gyomrom egész nap jól volt, de sajnos nagyon hosszúra nyúlt a nap, 5-re értem haza (8-kor indultam), közben egy Janga kefírt és egy sokmagos sörkorcolyát tudtam megenni, és délután megint elkezdett égni a gyomrom. Az egyik lány a jelnyelven még mondta is, hogy szerinte gyomorrontásom van, mert fehér a nyelvem, és "olyan" a szám (nem tudom, milyen). Szóval az esti halászlé ugrott, helyette megint kefír, kockasajt meg felvágottas kenyér... Majd csak rendbe jövök
Most meg alvás!
Hja,
Pici, én tolóajtót nem láttam a honlapon, nem kérdeznéd meg a párod, hogy egy nem tömör fa, nem falba futó tolóajtó (egy szárnyas) mennyi körül lenne tokkal, vonóval?
Jó éjt lányok! Holnap jövök