A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

És lehánytam a felsőmet is, úgyhogy gyorsan át is kell öltözni. Már megint nem érek oda.
Pusszancs
Zsuzsi, jó gesztenyézést! :D

KépKép
benó

Zsuzsi, ez már állati,komolyan. Szerintem én hasonló képpen fogok járni. Valami ezt súgja nekem. :cry:

Egyél gesztenyepürét, megérdemled. Én meg majd sütivel tömöm magam, bánatomban.

Kép
flóra 11

Szal kezdődik, Benó? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Visszanéztem,lányok legalább hat oldalon az utolsó hsz az enyém,vagyis mindig pont lemaradok a laptetőről. Naez is egy negatív előjel. :cry:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, de akkor mi a fenét kell még csinálni, hogy jólegyen a nyálkahártya?

Kép
flóra 11

Először is megettem a pürét!!!!!!

Másodszor azt hiszem még kapok valami bogyót az erősítésre. closty tiltólistán nálam. szurik duplaadag.

Kép
muzsuzska

Jó étvágyat a gesztenyéhez Zsuzsi! Királyfival biztos minden ok szerintem is! :wink:

Benó, erre azért ne szokjál rá nagyon! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Benó!!!!!!!!!!!!! Mostantól nem panaszkodhatsz, élvezd a hányás minden pillanatát! Lehetőleg ne zabálj mindent fel egynap! Nem kell Gergőnáél nagyobb babát szülnőd! max többet! :D

Kép
muzsuzska

Ez most így együtt mennyi pénz lesz? :shock:

Kép
szilzi

Elkészült a sütim, ráöntöttem a csokimázt is. :D

Kép
flóra 11

A mostani puregon 600-as 50 ezer.plussz a többi bogyó és szuri

A mostani ciklusom 50ezer volt, másik szuri, dufaston, orvosi vizit stb....

Kép
muzsuzska

PUREGON 600 NE
Fogyasztói ár: 65700 Ft Támogatott ár: 49275 Ft

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! Na,akkor én a Clostitól alaposan vékonyodom. :shock:

Kép
flóra 11

Megyek szundizom egyet még fél kilencig!

Kép
muzsuzska

Zsuzska ez nagyon durva! :shock: Remélem ebben a ciklusban már tutira mehettek! :wink:

Kép
szilzi

Hosszú napom volt az agyam lefüstőlt, nem akarok gondolkodni................ nem is tudok...............

Kép
muzsuzska

Szörnyűek ezek az árak. Mi ezt meg sem engedhetnénk magunknak. Tehát ha valami ilyenre kerülne nálam sor, akkor befejeztük. :cry:

Kép
flóra 11

Szilvi nincs más választásom, gondolj a lombik árára.... Azt én már nem csinálom végig.............

Kép
muzsuzska

Pihenj, pihenj. Királyfi mit mond?

Kép
flóra 11

Lakásra gyüjtögettünk...........

Kép
muzsuzska

Vigasztalgat, de legalább már nem magát okolja az elmaradt kiskatona vizsgálat miatt, amióta tudja hogy a hártya a hibás......

Kép
muzsuzska

Szép álmokat mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Ez annyira kegyetlen dolog! Máshol milliók folynak el,aki meg gyereket akar, az fizessen. Pedig az állam is szeretné, ha nagyobb lenne a népszaporulat, na de ilyen áron? Akkor miért nem támogatják a babára vágyó párokat???!!!! :evil:

Kép
flóra 11

Szép álmokat, Zsuzsi!

Pussz!!!

Kép
flóra 11

Ajjaj! Nem is tudom,hogy várom-e a ciklusom végét! Kezdek nagyon megijedni! :shock:

Kép
flóra 11

És én még csak azt sem tudom,milyen a nyálkahártyám. A dokim nem akar uh-t csinálni! :evil:

Kép
flóra 11

Jó pihenést Zsuzska, rád fér!

Hát Flóra, én sem tudom anyagilag meddg tudunk majd elmenni! Rémisztő árak vannak! :(

Kép
szilzi

De ez akkor is szörnyű!!! Én nem tudom,nálunk hogyan van, de az biztos, hogy én nem költök erre egy vagyont. Nincs is mit költeni. Viszont az én helyzetem más. Nekem van három fiam. Én tényleg csak a F.-nak akarok szülni. Talán ezért is nem görcsölök annyira a témán.

Kép
flóra 11

Én nagyon félek, hogy minden tartalékunk elmegy majd már a baba "összehozására" :( És még akkor hol van az álmom a gyerekszobáról, lakásfestésről.... :(

Kép
szilzi

Hát igen! Ez az! Ezért mondom, hogy ennek a projektnek ingyenesnek kellene lennie.

Kép
flóra 11

Azért jó,hogy jövő hétre kaptál terminust a dokinál.

Kép
flóra 11

Hú, Szikzi, nem akarlak igazán hergelni,de ez a sütinagyon fincsi lett!!! :D Ilyet máskor is sütök. Sőt,ezt Te is meg tudod sütni. Leírom a receptet,jó?

Kép
flóra 11

Igen, már mehettem volna pénteken is, de akkor munka van! :( Remélem kellemesen fogok csalódni benne és csinál velem valamit, mert ez így azért kicsit durva. Ha nem csinál semmit, elmegyek a tegnap mutatott dokibácsihoz, kerül amibe kerül! Kíváncsi vagyok, hogy ezzel mit lehetne kezdeni, mert a neten egy csomó lehetőséget írnak... Ő meg nem kezel.

Kép
szilzi

1,5 pohár liszt
1 pohár kókuszliszt
1 pohár cukor
1 pohár tej
0,5 pohár olaj
2 tojás
1 cs. vaníliás cukor
1 cs.sütőpor
1-2 marék mazsola

Ezt összekevered, zsírozott,lisztezett tepsibe öntöd, 20-25 percig sütöd. Végül a tetejére kerül a csokimáz.

Kép
flóra 11

Ok várom! Most már annyi mindent összeettem, hogy nem is nagyon kívánom, de azért fotot ne tegyél fel, jó? :lol: :lol:

Én holnap kolbászos zöldbablevest és a cukkinilepényt csinálom meg! :D

Kép
szilzi

Muszáj, hogy kókuszliszt legyen?

Kép
szilzi

Szilvi,kérdezd meg mi az oka, hogy addig nem kezel, míg A. nincs rendben. És kérd, hogy hozza addig rendbe a ciklusodat. Panaszkodj neki, hogy milyen tüneteid vennak a menzinélküliségtől. Hogy puffadt vagy, rosszul vagy, szédülsz, fáj a fejed stb.... Túlozd el. Követeld ki, hogy kezeljen! Ha egy menzi elmarad, annak komoly okai vannak. Azt kezelni kell.

Kép
flóra 11

Nem!!!! Tényleg, nem szereted a kókuszosat, igaz? :D Tehetsz helyette bármit, diót, mogyorót, kávét. Csak ezekből talán kevesebb is elég. Ha eznnek a mennyiségét csökkented, emeld a lisztet 2 pohárra.

Kép
flóra 11

De, szeretem a kókuszosat, csak nem terveztem kókuszlisztet venni! :D :lol:

Puszz,

most megyek bevásárolok!

Kép
szilzi

Vásárolj!
Pussz!!!! :lol:

Kép
flóra 11

Hát nem tudom hol van az én párocskáém. Ilyenkor már itthon szokott lenni. Várom már.

Kép
flóra 11

Visszajöttem a Bettitől, sikerült nem hánynom nála.
Zsuzsi, ez szemétség! :twisted: :twisted: :twisted: Horror árakat szabnak! Pihenj!
Én megígérem, hogy nem panaszkodom, csak a tényeket közlöm, és vigyorogni fogok hányás közben is. Ennyi jár nektek minimum.

KépKép
benó

Míg a Gy. nem ér haza, addig megint lefekszem.

KépKép
benó

Csak pihenj,Benó. Most már a sok munka után megérdemled.

F. még mindig nincs. Rácsörögtem, azt mondta, tovább dolgoztak.

Kép
flóra 11

Mi meg elmegyünk egy étterembe, és jön oda a volt kolléganőm, aki tegnap hívott, mert hoz valami gépelnivalót. De még mindig fáj a fejem, csak úgy mondom, nem panasz. :wink:

KépKép
benó

Megyünk, pusszancs

KépKép
benó

Én lassan megyek haza, persze előtte megint havizárást csinálok! :evil: Megint magamra osztottam a dolgot! :evil:

Holnap mosok egész nap, mert még az olaszországi szennyes szinte mind ott van :( És persze főzök, mint egy rendes feleség! :D :lol:

Puszi Nektek, ha megcsináltam a tesztet és van valami érdemi jelenteni valóm, jövök! :wink: Tehát ne várjatok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Szilzi, mindenképpen gyere! Ne viccelj már! Hiszen egy család vagyunk! :wink:

Kép
flóra 11

Lányok, benézek hozzátok ma reggel is.Ma még ráérek,holnap nem tudok reggel jönni. :(

Kép
flóra 11

Reggelizek,megiszom a kávénak nevezett capuccsínómat és megyek. Semmi kedvem. Most kitalálta a főnökség, hogy fognak hozzánk bejárni órákra. Bármikor várhatjuk őket akármelyik órán. :evil:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: