A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Eyi: Te kis huncut :lol: :lol: :lol: A tudatalattid igen-igen dolgozik :wink:
bluebox

Csiri:5.-es tananyagból kikérdezhetlek?????? Ma mit tanultatok????
Egyébként el is felejtettem írni, hogy én is rakottkrumplit főztem :wink: A nagyobbik kicsi fiam azt rendelt :wink:
bluebox

Szegény Kriszti Anyu meg jól kidolgozza a belét is :cry: Biztos nagyon car lehet neki, hogy egész nap nem lehet a skacokkal :cry: Kriszta: kitartás, már KEDD van :wink:
bluebox

eyi: anyáriban is olvastam,hogy volt egy anyuka aki(biztos vagyok benne,hogy igényes és tiszta) és mégis csupa baci volt a teje nem akarok hazudni de vagy 8 félét tenyésztettek ki belőle.dobták ki az egészet :( :(

na megyek szülőire!!addig is felejtem az evést..
magamra eröltetek egy kis pozitív gondolkodást!!

igaz,hogy dávid volt a legsírósabb és a legroszabb étvágyú..DE
nagyon erős!! nulla éves korától forog,egész nap mosolyog,mindenen gurgulázva nevet...utánnoz hangokat,megismer alapszavakat..mint pl séta,vagy pancsi.
akkor nekem is jó igaz????
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:41-kor.
pironya

-Szia Blue!
-Helló!
-Hogy vagy?
-Köszi szépen, szó-szó :wink:

Én is vettem kiscipőt!!!!!!!! Akarjátok látni???????????????
bluebox

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:42-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:42-kor.
pironya

......
pironya

[quote]C írta:siri:5.-es tananyagból kikérdezhetlek?????? Ma mit tanultatok????

Hát csajok már lassan saját zöldségest nyithatnék...profi vagyok paprikából,paradicsomból,szőlőből,fejeskáposztából.....

Matekból vannak enyhe hiányosságaim.... :oops:

Irodalomból tök jól megy a Pál Utcai fiúk olvasónaplójának a lediktálása,miután újranéztem dvd-n a filmet :wink:
(persze Kittim olvassa,igaz a rövidített változatot)De szerintem nonszensz,hogy 1 hónap,1 könyv,egy tesiszakos KIS gyereknek,akinek még rengeteg házit is adnak és napi kötelező edzései vannak!!!De a muszáj az muszáj :roll:
Vendég

Bari: Ezt írtad most: egész nap mosolyog,mindenen gurgulázva nevet

Eddig azt írtad, hogy sír szinte egész nap :shock: :shock: :shock: Most mi van????????? :shock: :shock: Két nevetés között lebiggyedt a szája :wink: :wink: Nem is sírt :wink: :wink: Nem is raktál olyan képet :shock: Mindig mosolygott - mosolyog Dávidboy :wink:
bluebox

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:43-kor.
pironya

Mindjárt rakom a pipőt, csak most töltöm a gépről :wink:
Bari: el ne aludj a szülőin :wink:
bluebox

Tök jól tudok puskázni.... 8)
sziromlevél,porzó,termő,kocsány,csészelevél

a gyökér,gyökérzet az hanyadik oldal???? :lol: :lol: :lol:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:43-kor.
pironya

Blue várom a cipőfotót!!!!És minden nemű fotót elfogadok :!: :!: :wink:
Vendég

Megkóstoltattam a tejfölt :D

Kép

Én szerintem bocis cipő :)

Kép
bluebox

Csiri: szia! nem göndörödik a haja! De már kezd oldalt is nőni!

Márti: igen muti a cipőt.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kristóf találkozása a tejföllel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Márti: de édi Kristóf!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Márti:jaj,de édes!!!!!!
A cipő is. :lol:

Kép
melike

na végre valaki észrevette a cipőt is :wink: Tudom, hogy kis béna, de annyira megtetszett :wink:
bluebox

kicsit unatkoztam 8)
Kép
Vendég

jaj ez az "édi bédi Zoé bébi"nagyon cuki.ezek a hurkák magukért beszélnek.
hallod tegnap egész nap ezt mondogattam magamban mióta írtad, hogy így szólítjátok.tudod mikor hallasz egy számot, s utána nem bírod kiverni a fejedből :lol:

Kép
Kép
eyi

Eyi!!!!
Édi bédi Mira bébi!!! :wink: :lol:
Vendég

sziasztok!

Még este a végkifejltetet majd megírom (hogy mennyit evett összesen ma)

mindenkinek köszönöm aki írt nekem!!!!

nagyon édesek a babák!!! :P
én is vágtam hogy Bettica fia van a képen Andi lányával..... :wink:
bszilvi25

[quote="eyi"]h írta:eyiallod tegnap egész nap ezt mondogattam magamban mióta írtad, hogy így szólítjátok.tudod mikor hallasz egy számot, s utána nem bírod kiverni a fejedből :lol:

MA EGY PÁRSZOR ÉN IS ELMONDTAM! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KÉPZELJÉTEK, HOGY MA HANGOS KACAJBA KEZDETT A LÁNYOM!!!!!
(ez volt a 2. ilyen)
bszilvi25

ja és Kristóf is nagyon cuki az ő tejfölös szájával. :lol:
édi bédi Mira bébi :lol:
szilvi -úgy imádom én is ha hangosan kacag.leginkább akkor mikor a hajammal csikizem a csupasz testét

Kép
Kép
eyi

Azt néztem, hogy még nincs 2009 júniusi kismamik topik, pedig mi tavalykor már javában írogattunk! :shock:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

tavalykor= tavaly ilyenkor :oops:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Monti: mikortól kezdődik az a Mama-baba izé??? És pontosan hova is kell menni?
bluebox

[quote]A írta:zt néztem, hogy még nincs 2009 júniusi kismamik topik,

Én is néztem :wink:
Vendég

Csiri: most nézem, hogy a jobb oldali vonalzón ott van, hogy Zoé Kata! :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote]C írta:siri: most nézem, hogy a jobb oldali vonalzón ott van, hogy Zoé Kata!

Édi Bédi Zoé Bébi nem fért ki :lol: :wink:

Minden bébinek nagy alvást és minden anyukának horkolás és ébredésmentes éjszakát! :wink:
Nálunk jelenleg lincshangulat uralkodik a nemtanulás miatt!!! :twisted:
Vendég

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:44-kor.
pironya

[quote="csiri-biri"] írta:csiri-biri
[quote]C írta:siri: most nézem, hogy a jobb oldali vonalzón ott van, hogy Zoé Kata!

Édi Bédi Zoé Bébi nem fért ki :lol: :wink:

Minden bébinek nagy alvást és minden anyukának horkolás és ébredésmentes éjszakát! :wink:
Nálunk jelenleg lincshangulat uralkodik a nemtanulás miatt!!! :twisted:

Csiri: nyugi az enyém is kínlódik még a tanulással.........basszus a tiéd szótfogad. Az enyém csak akkor ha megzsarolom ANYAGILAG

Már előre félek, hogy tizen x év múlva ránk is ez vár!!! :shock: :shock: :shock:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

csak a tanulásos szöveget szerettem volna belinkelni!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

na itt is vagyok!

akkor leírom Nektek, hogy a mai napi evés mennyiség a következőképpen alakult!

150 ml (3/4 8 )
120 ml (fél 11)
120 ml (1)
80 ml (fél 4)
70 ml (fél 6)
60 ml (3/4 7)
ez összesen= 600
Du.tól mindig hamarabb megéhezik....... látszik is hogy kevesebbeket eszik.
valaki nem írta, hogy ilyen idős korban a babája mennyit evett egy nap?????? ezen kell aggódnom, vagy nem???

A védőnő ma volt nálunk, szerinte a kicsink nagyon formás, és kiegyensúlyozott, boldog baba (jól elkacérkodott a lányom vele. volt mosolygás meg minden). szerinte a tejcsi is elég neki, amíg pl. a combja is ilyen vastag :shock:
és képzeljétek azt is mondta, hogy a lányom nagyon okos, hogy nem kell neki a cumi/cumisüveg, mert tudja, hogy mi a jó neki..... 8) és hogy meg van vele elégedve!!
A lényeg pedig, hogy ne stresszeljek a tejen, mert attól is lehet kevesebb....... De arra már ő sem nagyon tudott mondani semmit, hogy 3 hét alatt 30 dekát hízott. (sztem az nem sok)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2008.09.30 18:44-kor.
bszilvi25

-----------------------------
bszilvi25

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:44-kor.
pironya

ok azt tudom. de 3 hétre a 30 deka, az egy hónapra fél kg sincs......
bszilvi25

......
pironya

Piri: most levezettem!
hátra van még 9 hónap, hogy 1 éves legyen. Az osztva 3 héttel = 12
12*30 deka= 3,6 kg
most 6 kiló (+- 10-15 deka)
így nincs 10 kiló 1 évesen! 8) 8) 8)
viszont nincs sok híja

vagy pihenjek egy kicsit?????

mondjuk amíg mosolyog, és kacag, mert este megint megkacagtattam, addig tényleg nem aggódom. jókat eszek, mint most is, és kész.
bszilvi25

[quote] írta:tiéd szótfogad. Az enyém csak akkor ha megzsarolom ANYAGILAG

Szótfogad??????????Ja persze!!!!Ha felhívom rá a figyelmét,hogy mindjárt karácsony és nem lesz áhított teló ajándékba,ha nincs tanulás....na akkor úgykezd csinálni,mint akinek a kedvenc hobbija a tanulás.... :roll: :twisted:
Vendég

[quote]e írta:gy átlag 1 éves 10kg!

Nekünk még van 2,5 kiló minuszunk a 10 kilóhoz és mindehhez majd 8 hónapunk! 8)
Vendég

megjöttem a szülőiről..na jó azóta fürdettem is..

basszus jól elszoltam magam...olyan sírást rendezett dávid,hogy egymás kezébe adogattuk osszegörnyedve síkitva remegve ...iszonyat volt..1-kor evett 50-et ...reménykedtem az estébe..hát hiába,ahogy hozzáért a cumisüveg a szájába már szinte eltorzulva sírt..soha nem halottam ilyet..lehet,hogy megviselte,hogy szülőin voltam?hát remélem csak ez van...
nagyon szar érzés,hogy ma kb 150gr van benne mindenestül...
kezdek igazán félni :cry:
nem baj a holnap jobb lesz azért is!!! :lol:
egyébként nagyon rég nem volt sírós csak eddig nem mertem elszólni magam..mindenki el van halva tőle olyan mosolygós lett kb 2,5 hónapos kora óta csak nevet és nevet!!
és most elszóltam magamat és tessék..na inkább bedugulok :oops:
Vendég

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:45-kor.
pironya

[quote="pironya"]J írta:pironyaaj bari ez elég rosszul hangzik. Csoda, hogy még viseled. Nem akarlak ijesztgetni, de talán mégis jobb lenne megmutatni az orvosnak.

Egy hülye kérdés: Nem lehet, hogy fél a kajálástól?

Bari: Nekem is ez jutott eszembe! Nem próbálod meg a kanalazást?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

na de jó írtam egyoldalt és elszállt :evil:
röviden!nem tudom mi van dáviddal de álmából is keservesen fölsír...szóval az esti sírása után(hetek óta ilyen szinten nem örjöngött),rájöttem félelmetesebb mint a nemevése!!
nagyon sokat panaszkodtam..és mivel a lelki állapotom a padló alatt van ezért pár napra visszahúzodok...nem akarok mindenkit a sirámommal fársztani..
majd összeszedem magam és írok ok?
egy biztos ha dáviddal történik valami abba belehalok...és a másik kettőjért sem tudok talpra állni..
na jó majd jövök
puszi mindenkinek
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:46-kor.
pironya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: