Ettem 2 sajtos csíkot szezámmaggal meg egy kefírt. Meg vettem még egy túrórudit is. Azt még nem ettem meg. És elmondtam a büfés Jucinak a nagy hírt, akit kirázott a hideg.
Benó, kajálnod kell, rendszeresen, mert én pl. az ájulásig rosszul tudtam lenni az éhségtől.
Nincs a suliban mikro, hogy vinnél magaddalés melegítenél.
A szendvics egyáltalán nem jó,viszont én a menzán sem ennék.
Én is befaltam a levesemet,most jön a rántotthusi krumplival és salival. Hallod benó? Salit neked is sokat kell enned. Folsavat szeded már? Kell a baba idegrendszeréhez.
Nem vagyok dühös, nem roppantam össze, sőt még csak sírni sem tudtam!
Lassan fürdök és elmegyek a dokikához. Először is nézzen meg uh-án, hogy minden megfelel e a ciklus végi állapotomnak, Milyen vastag a nyálkahártya, hogy áll a petefészkem. Aztán le kell állítani a dufastont, aztán intézni a kiskatonák vizsgálatát, ami nehéz lesz mert most összevissza fogunk dolgozni.
Na majd többet este tudok mondani!
Azt hiszem Benó tesztje ad erőt az enyémet elviselni.
Jaj, Zsuzsi. Remélem a doki felvillanyoz valamivel. Biztos kitalál valamit. És nektek is sikerülni fog. Meglátod. Látod,Benónak is a harmadik hónap jött be a szent Clostival.
Szerintem a dokid olyan normális, hogy biztos mindent elmagyaráz neked, kivizsgál alaposan, előtárja a teendőket a jövővel kapcsolatban. Szerintem ilyenkor nagyon jó egy doki.