Szilvi! Nálunk ugyanez van!

De szerintem ha este 8-tól reggel 8-ig alszik, akkor annyira nem kevés a tejci. Marci is tegnap óta azt csinálja, hogy két óránként kér enni, sőt tegnap este evett 7-kor, majd 8-kor megint jelezte, hogy éhes. Utána aludt ő is. Hozzáteszem tudtam fejni a 8 órás evés után, tehát nem a mennyiséggel van a baj. Én inkább arra gondolok, hogy az utóbbi időben Marcus olyan anyás lett, senkit nem tűr meg maga mellett, csak engem és így is jelezni akarja, hogy eszembe ne jusson eltávolodni tőle hosszabb időre. Biztos, ami bizos, azért bevágtam ma egy alkoholmentes sört.

Cumi helyett meg próbáld meg kanállal a szájába adni a pótlást. Ha éhes, szerintem el fogja fogadni. Marcus úgy fogadja el a cumisüveget, hogy ha abban a pozícióban vagyunk, mintha szopizna. Én aventes cumit használok (ez mondjuk túlzás, kétszer kapott belőle

) és a legkisebb lyukkal használjuk, hogy ne dőljön belőle a tej, mert akkor nem kell neki sem.
Kuki. Nem húzogatjuk. Dokinéni azt mondta, hogy húzogatni kell majd, de egy éves korában kell elkezdeni és ha két éves korban sem lehet még hátrahúzni, akkor adnak rá kenőcsöt, ami fellazítja, aztán ha azután sem lehet hátrahúzni, akkor kell menni az urológiára. Marcinak szemmel láthatóan minden huzogatás nélkül már sokkal tágabb a nyílás a fütyijén.
Melike! Szerintem nyugodtan fogadd el a tejet.
Bari! Azért én nem hagynám annyiban a dolgot. Legalább a körzeti orvoshoz menjetek el, hátha ő tud javasolni valamit. Nem biztos, hogy rögtön kórházba kell menni.