Sziasztok!
Beszteri!
Örülök, h a doki is mostmár belenyugodott, h Julcsika egyszerűen csak ilyen alkat, és tökjó, h befordult.

Dejó neked, h ilyen szuper helyen fogsz szülni! Itt Londonban a Royal Free-ben nagyon jó a színvonal, de sajna ennyire alternatív, szépen berendezett szobák nincsenek.

Pedig én fizetnék érte. Ma megyünk elvileg szétnézni, majd többet fogok tudni...megpróbálok képeket is feltenni róla, vagy csinálunk, vagy a netről lementek párat, mert vannak. Biztos vagyok benne egyébként, h megszépülnek az emlékek majd, miután túl leszek rajta, nálam általában így működik. Meg most is ahhoz képest sztem, h tényleg mennyire kivagyok néha, mintha maratont futnék, vagy hasonló...nem is nyavajgok annyit, csak néha teleszalad a hócipőm...na és várom a szerdát nagyon-nagyon!!!
Katica!
Szurkolok, h hízzon akkor gyorsan a kiscsaj, és vihessétek haza minél hamarabb!
Beagle!
Örülök, h minden ok veletek, és a vérnyomásod is rendben van végülis!
Katinka!
Jaja, elvileg mi vezetjük a sort...

Azóta te hogy állsz a készülődéssel? Én végül nem kezdtem neki...ma esek neki a mosásnak, berakok majd napi 1 adagot, az én kórházi cuccaimmal kezdem. Mindenestről tuti lesz 3-4 adag. Aztán lassan bepakolom a kiskoffert, és akkor már készen állunk.
Zsé!
Dejó, hogy előkerültél!!! Bocs, h nem kerestelek priviben, de már csak a 2napig melózom, és végre lesz időm levegőt venni is, sajna eddig nem nagyon volt.

Örülök, hogy jól vagytok és remélem, h Bendegúz is be fog fordulni hamarosan!
Sonny!
Remélem jó lesz az eredményed! Tökjó, h nálatok is gyűlnek a cuccok!
Szakmarinekati!
Örülök, h te is előkerültél! Sajnálom a kálváriát, de mostmár nincs sok hátra, kitartás!!! Szép a pocak!
Nati!
Örülök, hogy jól vagytok! Hűha, szép nagyok lesztek ti is!
Kumpibogar!
Örülök, h Márk jobban van már, és gratula az első lépésekhez a szobatisztaság felé! Ez is haladás, és nyugi, belejön majd...csak minden kezdet nehéz!
Judit!
Sajnálom a hátad, kitartás! Hűűű, neked nagyon lent van a pocid, nem? És én nem látom a csíkjaidat, de emlékszem, h múltkor is mondtad, h vannak. Aranyosak a gyerekek!
Écike!
Örülök, h Zolika mostmár "sínen van"! További gyors fejlődést kívánok! Jajj, az a kiscsaj nagyon picike lehet!
Akíra!
Neked is örülök, h visszatértél!
Reni!
Örülök, h jól vagy!
Pipal!
Na hol van az a pocakfotó??? Én is néha furán járok, de ha figyelek, és nem vagyok hulla fáradt, akkor még megy rendesen.
Szaszi!
Üdv!!
Harivera!
Aranyos a kiscsaj, és hát tagadhatatlanul csajszi! Gratula a cuccokhoz is!
Mesi!
Sok erőt a szülinapi bulihoz!
Pénteken voltam midwife-nál, minden ok. Vérnyomás, pisi rendben, de a vizesedés már továbbra is kellemetlen szintet ütöget. A kiscsaj még nincs beilleszkedve. Odaadtam neki a homeos listámat, de nem nagyon tudott rá mit mondani, ajánlott egy specko boltot, h kérdezzem meg, de oda már tuti nem megyek el...úh marad úgy, ahogy kitaláltam magamnak. Vérteszt eredményem még nincs, úh nem tudom mi van a vasammal, szedem továbbra is, és remélem nemsokára kiderül, h hogy állunk. Azt viszont megtudtam, h 11.5-nek kéne lennie, és nekem a legelején 10.6 volt, a legutóbbi pedig 10.9. Elvileg mostmár jónak kéne lennie az egy hónapos, napi 400mg-os kúrával. Felvetettem neki az okt.18-at szülési dátumnak, és kb kinevetett, h hát ez nem így működik...végülis én is együtt nevettem vele, mert azért ez elég komolytalan kérdés tényleg.

Mindenesetre ők membran sweep-et csak túlhordás esetén csinálnak...evvan. Majd gugolgatok, sétálok, iszom lelkesen a málnalevelet és a homeos cuccokat ma el is kezdem, mert tnap megkaptam őket...bár utóbbiaknak a szülés megindító hatásában azóta sem hiszek, de háta...

A Strepto szűrésre a háziorvoshoz kell mennem, ő leveszi a mintát, elküldi egy mindenes tesztre, és az ki fogja mutatni, ha van, és mást is, ha van...reméltem, hogy ez tényleg ilyen kombinált, és nem csak a strepto. Kb másfél hét alatt lesz eredmény. Mindenesetre idegesítő, h mindenért külön kell rohangálni máshova, és a midwife-ok ott nem tudják levenni, vagy legalább a kórházban, ami szintén praktikusabb lenne. Nem, el kell menni a dokihoz, akihez már egyébként nem is kéne mennem. GRRRR!
Tegnap már ismét nagyon szevedtem, és elegem volt...mostmár asszem ez lesz. Csak reménykedem, h szerdától kicsit változik a helyzet (valószínűleg sokat fog), h már nem fogok melózni. Nehéz vagyok, fáj a lábam a sok függőlegesben való tartózkodástól, vizesedek, nincs állóképességem, fulladozok, mert nem kapok rendesen levegőt....szal van baj bőven.
Na de mától elkezdek készülődni, kimosom a cuccokat, gondolom lesz 3-4 adag mindennel együtt, és ez el is fog tartani 2-3 napig, majd bepakolgatok, és ma elvileg kórház túrára is megyünk, szétnézni...egyelőre úgy áll a dolog, h tényleg el is jutunk, de majd akkor hiszem el, ha ott leszünk.

Szal ezek már kicsit vidámabb dolgok, és segítenek a nyűgömön.
Na megyek, de délután/este fele majd még jövök.