Szívesen a képeket!!!
Levi fél 4-kor kelt, alig akart enni (mostmár éjjel is nyüglődve eszünk), aztán csak sikerült rákapnia és evett 150-160-at. Aztán visszaaludt és 7,45-kor vettem ki az ágyából, de már korábban felkelt csak amíg nem kezd el nagyon nyüglődni hagyom, mert sokszor visszaalszik.
Játszottunk kicsit aztán átöltöztettem és tisztábatettem. Kakilt egy nagyot, ami sóskazöld színű volt. Gondolom a tegnapi krumpli almával megváltoztatta a színét.
Aztán nemrég evett 1/3 üveg alma őszibarackot és most próbál elaludni csak még tárgyal a halacskáival

.
Teát sem ivott még ma csak pár kortyot. Pedig azt szokott ilyenkor inni. Tápot meg sem próbáltam még túl korai lett volna (meg ébren van

), de akartam neki adni azért egy kis kaját és azt találtam ki, hogy ilyenkor gyümit fog kapni, aztán dél környékén (attól függ mikor alszik egy kiadósat) kapja a tápot és délután valami főzi, utánna megint próbálkozom tápival és tejpéppel zárjuk a napot. A főzit is tápival higítom.
Na már megint túl részletes voltam.
Teó: Levi sem kapta még meg a 3 hós oltást. Mindig volt valami amiért elmaradt. Azon dondolkodom, hogy lehet ma elviszem, mielött megint megbetegszik.
Ami: Ne aggodj majd átszokik Áronbébi az ágyába! Ha nektek nem kényelmetlen és így tud visszaaludni, akkor nem kell ezen aggódni. Csak, ha nektek kényelmetlen és nem tudtok pihizni.
Gratula az ordításmentes csavargásért!!!
Képzeld amikor a nővér vette tegnap Levitől a vért azt mondta, hogy szerinte vashiányos, olyan fehér a keze....
Ja és a Bókay doki azt mondta nem is érti a dokinkat, hogy vizsgálat nélkül hogyan gondolta, hogy azt mondja refluxos a gyerek. A gyerekkel nem lehet kisérletezgetni. Na tessék.
Fogyókúra: ma már reggelizetm, de olyan éhes vagyok, hogy most fel tudnám falni az egész hűtőt. Miért ilyen nehéz. Ja tegnap este megkaptam, hogy tornázzak is necsak "koplaljak". Köszi...
Elősször szeretném, ha működne a "koplalás" majd utánna jöhet a következő lépés.
Szly: csak nem fogg elfogyni a tejed, ha eddig le is adtál. Nekem Olivérrel nem volt sok, de 8,5 hónapig elég volt neki, úgy hogy hetente 20-30-40 dkg-kat hízott és 6 hónapos koráig csak azt kapot. Teát is csak 8 hónaposan fogadott el és ekkor már nyár vége volt. Olyan furi lenne, ha nem lenne elég Jázminnak. A tesóddal meg ne foglalkozz, ha nem akarsz neki teát adni ne is adj és nyugodtan szopiztasd igény szerint.
Rolinak jobbulást kívánunk!!!!
babuli: Hiányozni fogsz! Apának egy nagy szekérrel a vizsgához!!!
Viki: Lackó nagyon cuki. Látom avent-es cumitok van. Nekünk nuk-os és akartam váltani avent-esre, de nem fogadja el. Ha közelebb lennétek odaadnám.
Nagyon ügyi, hogy már megfogja a játékát.
Tegnap mondtam a dokinak, hogy Levi még csak nem is próbál megfordulni és csak ütögeti a játékait. Azt mondta ez a korának teljesen megfelel. A fordulás miatt nem is aggódom, mert az egyik barátnőm kislánya annó 6 hónapos is elmúlt amikor megfordult és mindent ugyanúgy csinál mint a társai. De a fgogás miatt aggódom, mert még sokat van ökölbeszorítva a keze és alig nyitja amikor nyúl alami felé. De konkrétan nem valami után nyúl csak ha lát valamit elkezd kapálózni és ami a kezébe akad azt megragadja, ha tudja.
V. Kata: Dórcusnak jobbulást neked kitartást kívánok!!! Mikor sétálunk? Délután 2 körül mit csináltok? Azt hiszen Levit ma elviszem a dokihoz, 12-14-ig van rendelés és utánna van időnk sétálni 16 óráig. Ha felkel utánna vinném dokihoz.
Wera: merre vagytok? Már megint beteg a gép??? Bugri Nóri hogy viselkedik?
Marcsi: szerintem front volt, mert nekem is fájt a fejem és lehet, hogy azért ébred Emma bébi.
Patr: Tamás utalt este!!! Zsolesz mikor aludt el?
Bencúri: merre jársz? Hogy vannak a gyerkőcök? Bencus meggyógyult már? Szonja, hogy van? És te?