A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Jó éjt Benó! Látom, már nem vagy.

Kép
flóra 11

Itt a palástfüvem.

KépKép
benó

Ja, azt hittem, már elvonultál. :lol:

Kép
flóra 11

Csak teát csinálni vonultam el. :lol:
Remélem én is, hogy megvan a babája a Bettinek. :D

KépKép
benó

Én az utolsó kortyokat iszom. Szerintem van fogyasztó hatásuk,talán olvastam is. A palástfűnek biztos. Mert én annyit ettem mostanában....

Kép
flóra 11

Majd rákeresek, hogy esetleg másik fórumon nem fordul-e meg.

Kép
flóra 11

Szerintem mi már nem egyszerre menstruálunk, hanem egyszerre babásodunk.
Én akkor lennék csak felhőtlenül boldog, hidd el. Ha mindannyian. Így fájna a szívem másokért. :cry: Lehet, hogy még a sajátomért is fájnia kell, hova ez a nagy sietség! :x Jaj, Flóra, ez szörnyű, ez a szerencsétlenkedés, hogy mi van, mi lesz. De azért jó érzés egyúttal. :D

KépKép
benó

Tényleg Benó, ha egyszer rábukkansz egy fodrász szaküzletre, megnéznéd nekem,hogy van-e hajkeféjük vaddisznó sörtéből? Nálunk nincs sehol. Őrület nem? Én meg csak azzal tudok fésülködni és már eléggé megkopott. Meg a Bálint is azt használja és ez nem higiénikus, hogy ketten használjuk.

Kép
flóra 11

Szerintem nem írnak máshová sem.
:wink:

KépKép
benó

Benó, megnyugodhatsz, felőled teljesen biztos vagyok. Hidd el. Én boszi vagyok, megmondtam neked. Azt is megmondtam,hogy én októberben leszek babás. Na és holnap után már október,tehát lehetek. Elsején van pé-m naptár szerint.

Kép
flóra 11

Megnézem, Flóra. :D Nahát, hogy ti vaddisznó sörtével fésülködtök! :shock: Nekem meg tarajos sül tüskéje a hajgumim. De ez komoly. :D
Megittam a teám. Megyek, Flóra.

KépKép
benó

És a többiek? :?

KépKép
benó

Hát szerintem sem. Az Évi biztos nem. Nem ér rá. Ék építkeznek, igaz?

A Bettit meg egyszer már kerestem máshol,de akkor sem bukkantam rá sehol.

Kép
flóra 11

Hát, reméljük, az októberi jóslatod bejön, a többiek pedig velem együtt most. Nagy kérés lenne? :cry:
Puszillak, szép álmokat, reggel itt vagyok. Ha a Gy.-t rá tudom venni a teszt fényképének felrakására + esetén, akkor ráveszem. Megyek. Pussz

KépKép
benó

A Bettiék építkeznek.
Puszi :D

KépKép
benó

A többieket nem tudom. Majd egyszer elrévülök és meditálok, aztán majd ráérzek. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Aha, akkor a Bettiék.

Jó éjt Benó. Ha tudok, jövök reggel. Szerintem tudok. :lol:

Kép
flóra 11

Láááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááányok, nem fogjátok elhinni! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Beletartottam a pisibe a csíkot és azonnal kétcsíkos lett! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Azonnal felkeltettem a Gy.-t, mondtam, hogy ezt meg kell néznie, és csak puszilgattuk egymást, utána meg mondtam, hogy uzsgyi fényképezni, mert engem várnak a csajok. Váááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá! Ugye, nem haragszotok, hogy beelőztem? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
benó

Azonnal csináltam vonalzót, a Gy. mondta, hogy legyen Csikóhal. :D :D :D :D :D :D :D Majd mi megváltoztatjuk idő közben.
Hihetetlen, nehogy azt higgyétek, hogy én ezt elhiszem! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Nem kell mennem átjárhatóságira! :D :D :D :D :D
Istenem, de szeretném, ha mindannyian ugyanilyen hírrel jönnétek!

Úristen, jöjjön valaki, csajokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

KépKép
benó

Ezt a vonalzót már korábban kiválasztottam. :D :D :D :D :D :D
Szilzi, Zsuzsi, nem haragszotok rám? :x :x

KépKép
benó

Régen mindig attól tartottam, hogy akárhogy fogok vágyni is a babára, lesz bennem egy félelem, ha megtudom, hogy most tényleg lesz egy. De nincs. Nyugalom van. Meg persze hihetetlenség. De az k...........ra. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Akkor izzasztókunyhó kihúzva! :D

KépKép
benó

Itt vagyok és sírok örömömben!

Kép
muzsuzska

Most már én is! :D :D :D :D :D :D :D Köszönöm, hogy felhívtál. :P :P :P :P :P :P

KépKép
benó

Jaj nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
muzsuzska

Boccs ez a Tancsúéké volt!!!!!!!!!!!!!!! Nem ezt akartam! De mnam látok a könnyektől!

Kép
muzsuzska

Köszönöm! Bőgök.

Kép

KépKép
benó

Sziasztok! Benó nagy gratula!!!!!! :D :D :D :D :D :D Hurrrááááá!!!!!

Kép
flóra 11

HUrrrrrááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Hú,ez nagyon tuti két csík!!!!

Jöttem volna már, a gépet is bekapcsoltam, de még a fiúk tízóraiát csináltam. Meg a reggelimet. :D

Kép
flóra 11

Köszönöm. Nem hiszem el. Ezt még néhányszor el fogom mondani. :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Szilvinek küldtem smst!!!!!!!! Elküldöm Tancsunak is!

Kép
muzsuzska

Én is csináltam gyorsan a Gy.-nak egy hevenyészett reggelit. :wink: Bár, megfordult a fejemben, hogy azt mondom neki, csináljon magának ma. :lol: Este meg étterem, ahogy megbeszéltük tegnap (veletek). :D :D :D

KépKép
benó

Úgy örülök, mintha az enyém is volna!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Jaj, Ez olyan izgi!!!! Zsuzsi, mivel jössz Te délután! Jaj!!!

Kép
flóra 11

Nincs pénz a kártyámon, azért nem írtam nekik. :cry: Köszi Zsuzsi. Timinek is küldenétek, ha megkérlek? Köszönöm. Vagy hát végül is úgyis megtudják majd. :D

KépKép
benó

Hogy kell ezt egyáltalán számolni? Mert én az utolsó piritől számítottam, aug. 19-től. Úgy kell?

KépKép
benó

Közben tömöm magamba a reggelit, ilyen jó hírekés nekem munkába kell mennem!!! :evil:

Kép
flóra 11

Kicsit átrendezem a lap méretét ezzel a bazi nagy vonalzóval, bocsánat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem is marhára izgi! :o :o :o :o :o 8) 8) 8) 8) 8)

KépKép
benó

Úgy kell!!! :lol:

Kép
flóra 11

Igen az utólsó piritől, jól csináltad! Timinek nem tudom a számát! Tancsunak is elküldtem!!!!!!!!!!!!
Nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem már nincs is kedvem tesztelni!!!!!!!!!!!! Én a kis benónak is örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Akkor már van szívecskéje, ugye? Meg már embrióformája van, pont ilyen kis csikóhal. :D :D :D :D :D Istenem, de jó, hogy leszállt egy kis lélek az életfáról.

Képzeljétek, ma pont nincs első két órám! :D :D :D Szuper, nem? Mondtam tegnap anyuéknak, hogy ha jó hírem van, lemegyek reggel. Azt mondták, bőgve is lemehetek. :wink: Úgyhogy lemegyek. :D :D :D :D :D :D
Semmit nem érzek, csak határtalan nyugalmat, békét.

Kinek mondhatom el szerintetek? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
benó

Reggelit lenyomtam, Duphastont bekaptam. Közben szladgálok és készülődöm.

Kép
flóra 11

Lemaradtál az átjárhatósági vizsgálatról!!!!!!!!!!!!

Dokit ma felhívni!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Mond el mindenkinek, igenis tudtok gyereket csinálni!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

A góyáravárva oldalon várják a hírt, úgyhogy oda megírom.
Az Adrinak és az Andinak megmondom a suliban, másnak nem. Max. a büfés Jucinak.
Meg anyuéknak és a Beáéknak, de a Petinek és a többieknek majd csak később. A nagymamának szívem szerint elmondanám. :D
Jó így?

KépKép
benó

Eszem majd én is valamit. :D
Jaj, anyu azt mondta, hogy nem lehet csípőset enni! Ez így van szerintetek vagy valami régi babona, bagoly vakbuzgóság? :D

KépKép
benó

Jaj Benó anyukád nagyon fog örülni!!!!! Vicceld meg kicsit, kezdj sírni örömödben és sírva mond! Bár szerintem így is lesz!!!!!!!!!!!
Hurrá !!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

10 órakor első dolgom lesz felhívni a dokit.

Bocsánat, a Dettit és a szomszéd lányt, meg a Tündiéket kihagytam, nekik is elmondom. A Tündiéknek azért, mert akkor így már nem járnék hastáncira, max. dumcsizni. :D

KépKép
benó

A sámános szaunáról is lemondhatsz!!!!!!!!!!!
Öltözz és menj édesanyádhoz!!!!!!!!!! Nem baj ha felvered, örülni fog!

Kép
muzsuzska

Benó, boldog vagyok, hogy végre megtört a jégés beindult a zebrásodás a topikon.

Most viszont rohannom kell. Délután jövök.

Pá....

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: