A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nekem is fent fájt a cicim amikor babás lettem...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Vámpírka alvására írtam, hogy reméljük. :D

KépKép
benó

Izgi!!!

Nekem nem válaszoltatok! Adjatok már tanácsot, mikor csináljuk? Feljebb írtam,mikor voltunk együtt.

Kép
flóra 11

Halló!!!!!!!!!! én dolgozni megyek nem aludni!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Bocsánat, igen.
Szerintem ma este ne, csak holnap reggel.

KépKép
benó

Jah tényleg...:)

Akkor kevés munkát!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra a tanácsom: essetek egymásnak amikor kívánjátok!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Sztem is reggel...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Bocsánat, neked is. :D Én elvileg tudtam, csak nem tudatosult. :D Akkor viszont jó munkát és kitartás! :D

KépKép
benó

Ja,persze Zsuzsi! Bocsi, csak itt elszédítettek engem is. :lol: :lol: :lol: Persze,írtad, hogy alszol reggelés utána teszt. Reggel a mosógépet kapcsolod be?Vagy milyen gépet?

Kép
flóra 11

Holnap mérem Gergőt,kiderül mennyit hiztunk megint 1 hét alatt...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tényleg mennem kell!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Cupp....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor kettő a reggelre tipp. Még marad a se nem ma este,se reggel,hanem holnap este verzió.

Kép
flóra 11

Húúú....
Menek én is pihizek egyet,meg tv-zek...
Reggel jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tessék irni mizujs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szép zebrás álmokat mindenkinek!!!!!!

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra !!!!!!!!!!!! a számítógépet hogy tudjam Benó jelentését elolvasni!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

A Zsuzsi nem reggel tesztel, de sebaj, lényeg, hogy jól megértjük egymást. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Egyébként én is azt mondtam a F.-nak,hogy szerintem csináljuk,amikor jól esik.Csak ma reggel kellett, mert leesett a hőm. Most alszik,nem tudom,felébred-e még. Lehet,hogy csak hajnalban.

Kép
flóra 11

Tudom, hogy a Zsuzsi délután kettőkor tesztel, vagy amikor ébred.Ezt írtam én is.

De a mosógép az marha jó!!! Azt jól félremagyaráztam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.09.29 19:34-kor.

Kép
flóra 11

Reméljük, jól hízott a kis bébi. Bár születésekor se volt túl vékonka. :lol:

KépKép
benó

Szép álmokat nektek is, Tancsu és reméljük, tudtok majd alukálni! :wink:

KépKép
benó

Vékonyka!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Már ott is vámpírka volt.Elszívta anyukából amit csak tudott. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Jó BK-t Tancsu és szép álmokat babának,mamának. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.09.29 19:36-kor.

Kép
flóra 11

Nekem is tetszett a mosógép. :mrgreen:
Királyak vagyunk. :mrgreen:

KépKép
benó

Hát igen!!!! Legalább jót röhögünk!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Na,Benó! Te is itthagytál? Alszik a F. Még ráérek.

Kép
flóra 11

Szerintem akkor csináljátok leginkább, amikor kedvetek tartja. Nehogy a F.-nak elmenjen a kedve, mármint ha muszájból kell csinálni, vagy hogy mondjam.

KépKép
benó

Húúúú,tényleg. Ma még ittam cickát,de szerintem most már palástfűre váltok. Csinálok is egyet. BK-ig még elkészül.

Kép
flóra 11

Itt vagyok, közben gépelem, amiket napközben kijegyzeteltem innen-onnan, a sok új tantárgy tételeihez. Majdcsak összeáll egyszer legalább néhány tétel.

KépKép
benó

Most úgy védem magam, hogy csoportmunkában rendezvényszervezést adtam nekik, és addig én jegyzetelhetek a könyvekből. Mert az is tétel, a programok szervezése, és legalább nem készen kapják, jobban megjegyzik, ha ők maguk is benne vannak. De jobban élvezik ők is, mint a frontális munkát. És így mindenki jól jár, főleg én. :lol:

KépKép
benó

Én is iszom majd egy palástfüvet.
F. már alszik? Gy. filmet néz, angolul, angol felirattal, hátha segít valamit a nyelvvizsgához. :wink:

KépKép
benó

Leforráztam a teát. Itt vagyok. Hoztam egy almát.

Kép
flóra 11

Alszik. Kifáradt a munkában. Napi 10 órát van melóban,plussz egy óra az út oda-vissza. Tehát elmegy itthonról kb. hatkor és hatkor ér haza.

Kép
flóra 11

Na, én is, nekem még nincs teám.

KépKép
benó

:cry: Nem egyszerű. :cry:

KépKép
benó

A gyerekek általában jobban kedvelik a projekt módszert, mint a frontálisat. Még a kicsik is élvezik, bár nekik csak kisebb feladatok jeleölhetők ki.

Kép
flóra 11

Na, szerintem eleget ázott a tea,idehozom.

Kép
flóra 11

Ők nagyon szeretik, és még azt is bántónak veszik, ha csak annyit hozzájuk szólok, hogy ugye, mindenki részt vesz a munkában, nem húzza ki magát senki. A munkásabbak védik meg ilyenkor a lazítókat (mert azért látom, hogy mi történik). Ezt szeretik, órákon keresztül keresgélnek, elvannak és büszkék a munkájukra.

KépKép
benó

Holnap tollbamondást íratok a gyerekekkel, holnapután felmérőt szlovákból, csütörtökön meg matekból.

Kép
flóra 11

Olyan jó, ha nem kell főzni! ma nem kellett és még holnap sem fogok. :D

Kép
flóra 11

Jól teszed.
Én még mindig nem csináltam teát. Gépelek.

KépKép
benó

Lehet, hogy a teáktól fogytam egy keveset? A cicka jobban ízlett,bár ez most fű ízű, de kicsit édesebbnek tűnik.

Kép
flóra 11

Pedig idd a palástfüvet egészen a 12-dik hétig. Jó hatása van, erősíti a méhet.

Kép
flóra 11

Mi ma tésztát főztünk, tettünk rá túrót meg egy zöldséglevest csináltam.
Holnap nem tudom, mit eszünk. Ebédre ugyanezt, vacsorára meg lehet, hogy ünnepi kaját kell ennünk, nem? :wink:

KépKép
benó

Lehet, hogy attól fogytál. :wink:
Iszom majd mindjárt.
Holnap veszek majd még, mert már azt hiszem, nemigen van.

KépKép
benó

Én bekészítettem mindkettőből. Holnap viszek a munkába palástfüvet is,mert mostanáig a cicka volt ott.

Kép
flóra 11

Megyek lassan, Flóra, már nagyon álmos vagyok én is. Még iszom egy teát és szunyálok.

KépKép
benó

Benó, tudod mi a fura? Hogy nekem is fáj a cicm fent, de csak a bal. Biztos megnyomtam. :lol:

Kép
flóra 11

Én is megyek. Vége a BK-nak. Kicsit kötögetek. Szeretek kézimunkázni és olyan ritkán jutok hozzá.

Kép
flóra 11

De ez a mai nap nagyon jó volt.Olyan régen taliztunk itt egyszerre ennyien! Tényleg, csak a Timi nem volt itt.

Évivel és Bettivel mi lehet? Remélem Bettinek megvan a babája.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: