[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
SOTE I.KLINIKA - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Névtelenke ha ilyen hős megmentő vagy miért nem vállalod a neved?
Ismered azt, a kifejezést, hogy: hallgatassék meg a másik fél is?
Kicsit olyan zavaros lelkületűnek tünsz, inteligens ember nem igy segít a barátnőjének!!!!!!!!!
Ugye tudod, hogy több intézményt is sértegettél, SOTE I.sz. klinika, rendőrség.
Rajtovics Viki
 


Kedves Viki:

Én úgy érzem nem sértegettem senkit!!!És nem is volt ez szándékomban!!!De kérdem én: te mit tennél a helyemben?Leálnál egy Proffal vitatkozni?Én ide elkeseredésemben írok, mert nem tudom mit tegyek és segítséget kérnék.Rendőrségről szó sincs, de ha valami bajom lesz ezek után abból amit nem vettek észre, nem biztos, hogy jól fogok járni!Vagy te nem így gondolod?Vagy a helyemben nem így gondolnád?Örülök neki, hogy neked nincsenek ílyen problémáid, de én még szeretnék gyereket!
Névtelen
 


Ha igazam van és tudom is bizonyítani(megfelelő szakmai háttérrel magam mögött), akkor akár a Proffal is vitatkoznék. Tudod mi laikusok úgy képzeljük, hogy a szülés rutin, de ez nem igy van a való életben.
Ne rágalmazz és soha ne hasonlítgass össze két életet, mindenkinek meg van a maga kersztje....
Rajtovics Viki
 

 
 

Kedves Névtelen 2! (aki a Profnál járt)

Hasonló gondokkal küzdök több éve, és mégis megbízom bennük. Ui a ciszta, mivel víz van benne, nagyon gyorsan kialakul és felszívódhat. Egyik nap van, a másik nap nincs Kép Így nehéz diagnosztizálni is... az meg, hogy akkor nem találták a petefészkedet, szintén "normális". Ez azért van, mert a beleid ide-oda rendeződhetnek, és eltakarhatják a petefészkedet.. tudod, hányszor nem találták már a jobb oldali petefészkemet? És nem csak a Klinkán, más kórházban sem. Aztán mégis megvan, mert 10 hete született a kisfiam pont a Klinikán.j

Javaslom, ha nem bízol bennük, keress más kórházat és orvost. Már csak ellenőrzésképp sem árt. Bár nálam ők sem mondtak mást.

H.

Kép
hanzika
 
 


Cisztában nemcsak víz lehet, de sok más is, ami már bizony veszélyes lehet - genny, vér, haj, fogak stb.
A vizes ciszta néha ijesztő gyorsasággal ijesztő nagyságúra tud nőni.

Szerintem keress egy mezei nőgyógyászt - nem azért, mert a prof nem tud, de egy ciszta nem olyan dolog, amiért egy profhoz kellene menni vele...
De ez az én magánvéleményem.

Zsóka
zsóka
 
 


Erika!
Nem tudom végigolvasni a topikot, mert nagyon hosszú. Lehet hogy benne lenne a válasz.
Kérdésem: most neked hány gyereked van, hogy a második császáros volt? A bemutatkozódban az van, hogy ápr. 25-re várod a kisfiadat.
Hogy is van ez?
Panni
Névtelen
 


Szia Panni!

Nekem van egy kislányom és lesz egy kisfiam április végén. nem a második volt császáros (értelemszerűen), hanem a kislányom. Ezt most tulajdonképp mivel kapcsolatban is kérdezed, mert úgy látszik valahol elvesztettem a fonalat?
goczane
 
 


A gyermek-ágyas nővérekről tudtok valamit mondani? Állítólag pár éve az egyik ismerősömnek kellemetlen élményei voltak a gyermekágyas-osztályon.
Névtelen
 


Sziasztok, az első UH szűrésemen egy idősebb doktornő vizsgált, nem akarom bántani, de nem volt valami kedves. Aztán a második most volt. Öszintén szólva szoritottam, kint hogy ne ő legyen. Volt valami gáz az előjegyzésemmel is, de az adminisztrátor segitett, és végül is nem volt semmi baj. Szerencsém volt, mert Pászkányné Jenei Katalin vizsgált, egy jókedélyü nagyon szimpatikus nő. Szóval azt hittem, hogy inkább máshová megyek UH-ra, ahol embernek néznek. De már nem szeretnék. Elmúlt a csalódásom, aranyos volt mind a két nő. Meg lehet azt oldani, hogy legközelebb is ő nézzen? Vagy időpontot lehet kérni hozzá? Kit kell felhívni? Ha van ötletetek irjátok meg létszi.
zizona
 


Szia Zizona!

teljesen átélem amiről írtál, én is folyamatosan rettegek az UH előtt, hogy nehogy az idős csaj legyen akihez kerülök. (második babát várom, voltam jó sokszor UH-n) Ezek szerint nem csak bennem van a hiba, és nem én vagyok túl finnyás, aki elvárja, hogy ne egy kétlábon járó személytelen hasnak nézzék, hanem EMBERNEK. (az idős nő hajlamos az embert egy tárgynak nézni, ill. akármit kérdeztem eddig, max egy fél szóóban válaszolt, kb olyan stílusban, hogy az orra alá büfizett valamit...vagy megértem vagy nem)
sajnos UH orvost nem lehet választani, érkezési sorrendben a szerencsére vagyunk bízva...

üdv

Erika
goczane
 
 


Szia Zizona!

Csatlakozom Erikához. Én egy babó és rengeteg nőgyógyászati UH után vagyok. UH orvost tényleg nem lehet választani, bár ha a dokid olyan, akkor el tudja intézni (szerintem), hogy ahhoz kerülj, akit ő is "preferál". Ezt abból szűröm le, hogy nőgyógyis UH-ra a kedvenc nőgyógyim mindig a két fiatalabb UH-os orvoshoz küldött, nem az időshöz. Ő elég hangulatembernek tűnik. Bár én a 36. heti UH-n kifogtam a jó hangulatát és kedves és beszédes volt velem Kép Szóval ilyen is van Kép

A másik UH-os orvos, aki szerintem rettenetesen kedves Síposné Radványi Zsuzsa. Pl. volt olyan terhességi UH, hogy kértem videót és nem sikerült. Felhívtam és kérdezte, hogy mikor tudnék visszamenni, újracsinálja. Ja és soron kívül, csak be kellett kopogni és szólni neki. Persze kifogtam, mert mikor odaértem, az idős UH-os volt, szóltam neki, de ő nem szólt sem a Síposnének, sem a Pászkánynének (ők tudtak rólam). Így két órát vártam, mire mertem szólni. Rögtön behívtak és mikor mondtam, hogy mi történt, ők csak annyit mondtak "jellemző".

Üdv

Hanzika

Kép
hanzika
 
 


Sziasztok!

Az idős hölgyet Barakonyi Emesének hivják, nem???
Volt hozzá szerencsém, bár már 9 éve.

Nekem mázlim van részben, mert a dokim maga is uh-s, és a korai uhkat (18. hetivel bezárólag) ő maga csinálja (18. hét előtt 3-szor is voltam, más vizsgálat nem is volt, csak uh).
Utánára most legutóbb Ancsival én is a Pászkánynét fogtam ki, ő szerintem is kedves, bár azért elég gyorsan letudja a vizsgálatot (a dokim korai uhkon lényegesen hosszasabban nézelődött és több magyarázatot fűzött a dolgokhoz.)
Siposnét is kedvelem, anno az ikreimnél ő mondta meg a nemüket (B.E. bezzeg közölte, hogy örül, ha kiigazodik melyik végtag melyik gyereké)

Gyerekágyas-nővérek:én csaszis voltam. Járt nekünk oxitocin szuri (3 napig), amihez némelyik nővér alapból tette az algopirint, viszont volt egy nővér, aki nem volt hajlandó (!!!!) adni hozzá!!! Na azt a nőt nem kedveltem, a többiek viszont rendesek voltak. (sajna a nevét nem tudom)

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok Lanyok! Bocs, hogy ismeretlenül idepofatlankodom, de ide iranyitottak a II-es klinika topic-bol. Szeretném, ha valaki megirna nekem, milyen orvos dr Tanyi??? Szült nala valamelyiktek??? Nagyon érdekelne!!!
Szeretettel: Kukacz
Vendég
 


Erika!
Bocs, de félreértettlek 01.12-én 23.52-kor, amikor azt írtad, hogy "másodszor császárom volt".
Megnéztem a fényképeidet és valahogy nem stimmetl.
További jó babázást és babavárást.
Panni
Névtelen
 


Szia TFidler!
Én is Dr. Bőze Tamásnál szültem lassan 1 éve! Nagyor aranyos, rendes ember, szakmailag és EMBERILEG is!
Bízhatsz benne, mert jó kezekben vagy. Ha szülésznőt is szeretnél választani, akkor tudok ajánlani, mert ő is szuper volt végig a terhesség és szülés alatt!
Üdv, K
Névtelen
 


Szia Panni!

Igen ez egy félreértés volt, hisz így kezdtem: először is gratula, azt folytattam, hogy másodszor én sürgősségi...., majd folytathattam volna így, harmadszor arra kell figyelni....

A másodszor csak a felsorolásra vonatkozott! Kép Amúgy bízom benne, hogy másodszor nem sürgősségi, de még csak nem is császár lesz a vége. (réménykedjünk)

üdv

Erika
(bocsi ha félreérthető voltam)
goczane
 
 


Sziasztok !!!!!

Először is a Névtelen dologért Rjtovics Viki ne a másikat okold!!!!Ő nem Én vagyok.Most írok nevet is, mert látom, már ráugrottál egyből!!!!Tudod mindennek két oldala van, és úgy látom te csak a szépet és a jót látod.KÉRLEK KELJ MÁR FEL A RÓZSASZÍN FELHŐK KÖZÜL!!!!!!!!!!
Nem sértegettem kórházakat, mert sajnos minden, amit leírtam igaz és örülj neki, hogy te nem jártál így.Kezdem azt hinni veletek kapcsolatban, hogy valami álomvilágban éltek és csak kevesen mertek lépni valamit.Köszönöm annak az anyukának, aki adott email címet, ő legalább megpróbál segíteni.Azt hiszem ezeknek az oldalaknak csak akkor van értelmük, ha mindenki felfogja és tolerálja a másik problémáit, meghallgatja és megpróbál segíteni!!!Vagy tévedek????Attól, mert páran( és jópáran )jártak szerencsétlenül, nem jelenti azt, hogy te még nem járhatsz így.Sajnos hiába röppent fel a hálapénzes balhé, félek hogy ilyen hamar ki is fog hűlni a dolog.Itt tartunk még a nagy DEMOKRÁCIÁBAN!!!!!!!!Azért még kérdeznék egy-két dokiról Dr.Rigó,Dr.H.Zsolt,Dr.Újh.András szült valaki valamelyiküknél, vagy volt valakinek a fogadott dokija???Figyeljetek egy kicsit kérlek, és írjátok meg a jó, és arossz tapasztalataitokat is!!!!Rengeteget segítenétek vele!!!!!Előre is köszönöm és most már ezen a néven leszek a félreértések miatt!!!!!

Kriszta
H. Kriszta
 


H.Kriszta,
a rózsaszín köd esetleg a mi elégedettségünket jelenti... eygébként pedig kicsit skizofrén, ahogy tapogatózol, ahogy próbálsz "rossz dolgokat" gyűjteni. Mire vagy kíváncsi? Hogy tévedtek-e már? Emberek. Tévedhetnek. De azért vannak olyan sokan a Klinikán, hogy felismerjék és elhárítsák a bajt. Ebben profik. Ezért szültem és szülök is majd ott.
Mazurka
 


Kukacz,
Tanyi doki végleg az USA-ba költözött, meg is nősült.
Névtelen
 


Segítsetek, van az Ádám dokinak felesége? Kép Tudtok róla vmi személyes infót???
Kinga
 


Igen Kinga, boldog kapcsolatban él...
goczane
 
 


Jaj,jaj,jaj Kép
Kinga
 


Névtelen! Köszi!!! Honnan tudod???Jééé, de hat mar volt 1 neurologus felesége!!! Attol elvalt???Nekem ö kamaszkori baratom, akit elveszitettem szem elöl 5 évvel ezelött... Akkoriban csalta a nejét 1 amerikai csajjal, nagyon el volt keseredve, amikor a csajszi visszautazott. Talan ö az uj valasztott...Kép Amugy az érdekelt volna, hogy milyen VOLT Otthon dokinak??? Leirna Valaki??? Elöre köszi, bocs, hogy idepofatlankodom!!!Kép

Kinga Lelkem, Te szabad vagy???Kép
Vendég
 


kinga, szerintem elvált, és nincs senkije. Van esélyed!Kép Kép Kép
Névtelen
 


Köszi mindenkinek amit irtatok az UH-ról Kép Hallotam, hogy a 3d-s rendelést a Pászkányné csinálja, meg egy másik doki, de őt nem ismerem. Ha vizsgálatra nem is sikerül őt kifognom, a 3d-re hozzá megyek Kép Ennyit sikerült megtudnom.

Kép sziasztok
zizona
 


Sziasztok!!!!

Kezdeném kedves Mazurkával!!!

A rózsaszín köd, nem a ti elégedettségetekre vonatkozik, hanem arra hogy ha esetleg veled fog történni valami rossz élmény, akkor te is ilyen szemszögből fogod látni a dolgokat.Ez nem baj, hogy te még a felhőkön ülsz, de más ne járjon rosszul, és ha tudjuk igenis figyelmeztessük őket!!!!!Az meg hogy én itt segítséget kérek valamilyen ügyben, nem azt jelenti, hogy a rosszat gyűjtöm.Segítségre van szükségem egy ügyben, ha valaki nem adja a nevét, akkor a sexy_darkangel@freemail.hu-ra írjon nekem, és ott folytatjuk.Senkit nem rágalmazok, a puszta igazságot írtam le, ami lehet hogy nálad "MÉG" pozitív volt eddig.Látom viccoldal kezd kialakulni itt is!!!!MIÉRT???????Remélem azért pár orvos feljön ide, és elkezd gondolkodni azon, hogy hova is fog menekülni, ha páran összefogunk!!!!!!!!!Tulajdonképpen Mazurka te kinél szültél???Kit ismersz innen???Nagy hallgatás kezdődik már most......!Engem csak tények érdekelnek!!!

Kriszta
H Kriszta
 


Az Újházy doktor neve nálunk egyenlő szinte a Megváltóval. Ha az orvosellenzős fórumozókra hallgattam volna csak, és nem keresem a terhességem feléig a megfelelő orvost, akinek nem kell leadnom a fizetésemet, akkor itthon döglöttem volna meg a szülés közben és a kisfiam sem lenne most az a gyönyörűség, aki.
Bocs, de most olvastam el ezt a hetet itt a topikban és mindjárt agyvérzést kapok, olyan ideges lettem.
Nem válik be mindenkinek bármelyik doki, de nagyon jó lenne, ha a horrortörtétekkel nem ilyen fórumokon ijesztgetnétek a leendő anyukákat! Talán az Aktív vagy a Fókusz lenne erre a legmegfelelőbb.
Ezért nem akartam régen gyereket, mert rettegtem a szüléstől a sok okos tanácsadó meg a rémtörténetei miatt.
Bocs az OFF-ért, tényleg ideges vagyok.
Leírom mégegyszer: az életemet és a babámat köszönöm Dr. Újházy Andrásnak!!!!!!!!!!!!!!!!!
És most lehet utálni, meg beszólni,mert meg vagyok elégedve egy orvossal ezekben a "vérzivataros" időkben.

Kép
Kép
macskási
 
 


Kedves Macskási

Teljesen igazad van. Szerintem sem itt kell a horrorrol beszélni. Nem is értemmiért kell az orvosikat piszkálniuk egyeseknek. Ha nincs megelégedve keressen másikat. Azért ha végig nézünk a Szent történelmen, egymillióesetból talán egyszer van baki s azért mert ők is emberek és tévedhetnek. Embertelenségnek tartom az ellenkező hozzáállást. Nekem is volt rossz tapasztalatom, de meg lett oldva, mert nem haraptam le a fejét és meg lehetett beszélni. Ők nem gyilkosok, pont ellenkezőleg. 100 évet tanultak, és még fognak is. Azt hiszem ezt inkább tisztelnünk kéne.
zizona
 


Drága H Kriszta Állítsd le magad!!!!!! És ha lehet a fenyegetőzéseddet sem itt kéne virágoztatni. Semmi szükség fekbújtókra. Meg van értve a próblémád, de azért ne ess túlzásokba. Nem kell mások életét azért tönkre tenni, mert egy valaki neked rosszat csinált.
zizona
 


Pusztán mazochizmusból megint végigolvastam a felettem szólókat. De még mindig nem értem, hogy miért kell kötelezően ijesztegetni azokat, akik még nem várandósak vagy esetleg most várják az első babájukat?! Az egyik barátnőm most félidős, de szigorúan megkértem, hogy ne nézze azt a mocskot,ami a tévéből kifolyik szenzációhajhászás címen. Az én babám nem tervezett volt, csak egyszerűen szerelemgyerek,aki összehozott két kallódó embert.(ez most nagyon giccses volt, mi?) De ha már így alakult: igyekeztem mindennek utánnanézni,ami érdekelt a témában. DE! Ha jól körülnéztek és számoltok, akkor az Aktív és a Fókusz szerint ma Magyaro-n csak (nem is tudom,hogy írjam le,hogy ne legyen sértő) tragédiák történnek: a szüléseknél, a terhesség alatt, szerintük csak fogyatékos gyermekek születnek. És különben is: semmi pluszt nem kaptam a médiák részéről, amíg vártam a kis csodára. A jót és a szépet szinte észre sem veszik! Úgyhogy miután megtaláltam az orvosomat: csak Tőle kérdeztem, és csak Rá hallgattam. A Kismamából igyekeztem átlapozni a horrortörténeteket. Persze nem kötelező mindenkinek így csinálnia, de én sem mesélek semmit a szülés alatti komplikációkból Neki, úgyis minden szülés más!
Szóljon, aki nem így csinálta, amíg várta a kisbabáját.

Kép
Kép
macskási
 
 


Szia Macskási!

Üdv a SOTE topikon.
goczane
 
 


Igen, igen! Üdv, Idi!
happy
 
 


Kedves H.Kriszta!Ajánlom Neked Dr.Sziller Istvánt nagyon lelekiismeretes és nagy tudással és tapasztalattal rendelkező orvos emberileg is nagyon rendben van.A pénz nála másodlagos dolog elsősorban a segiteni akarás vezérli.üdv. Vera
Kelemen Péterné
 


Sziasztok!!!!

Macskási üdvözöllek a való világban!!!!Már leírtam párszor, hogy nem ijjezgetni akarok senkit, és nem megrémíszteni, hanem amint elolvastad már 2-szer is az üzimet, segítséget kérni!!!Erre egy ide íogató anyuka volt képes eddig, és most látom, hogy Kelemen Péterné a 2.Nagyon köszönöm nekik a segítséget, de úgy látom a többiek valamiféle álom világban élnek!?!
Két egyforma eset nincs, de két egyforma doki sem.Hidd el még veled is történhet bármi rossz esemény, amire az életedben nem számítottál volna, mert EZ VELED NEM TÖRTÉNHET MEG! címszó alatt volt eddig.Ne legyél már naív!Tudod ez itt a baj, hogy még agyilag kéne összeszedniük magukat az embereknek!!!Annak meg csak örülök, ha 100 esetből 95 sikeresen végződik, nem a rosszat kívánom, nem akarok senkit rémísztgetni!!!Valamit nagyon félre olvastál!!!!Szerintem Macskási olvasd el mégegyszer!!!!Számold össze hányszor kértem segítséget, és utána írj nekem!!!!
A másik meg, hogy a média a legmocskosabb egy valami, amit az ember kitalált!A média=HATALOM!csak nem mindegy melyik oldalon áll, mert percek alatt meg tudja változtatni az emeberek véleményét.Hidd el én tudom, mert ismerem a hiénákat!Javíts ki, ha tévedek!
Szóval jó reggelt!!!!!!!!!

Kriszta

Ui.:Mégeygszer köszönöm azoknak, akik segítenek!!!!
H Kriszta
 


H. Kriszta,

Én igazából nem saját véleményt tudok írni, hanem amit láttam/hallottam. Szobatársnőm Újházy doktornál szült, aki mindvégig figyelemmel kísérte a szülését és a gyermekágyas lábadozását is. A szülése, bár normál szülésként indult, végül császár lett, tehát nem volt komplikáció mentes. Kórhában léte alatt minden nap meglátogatta, figyelmesen végighallgatta, ha gondja volt. És hasznos tanácsokkal engedte haza. Ja, és NEM tartotta a markát egyáltalán!

Elolvastam a MÁV-os topikon a beírásodat. Igazából annyit tudok mondani, hogy ha az a doki esetleg rossz gyógyszert adott és utána az ő "tévedését" kellett a SOTÉ-s orvosoknak helyrehozni illetve korrigálni, nem irigylem őket. Biztos, hogy a nőgyógyász is és a gyerekorvos is mindent megtett, hogy a barátnőd szülése ne teljes tragédiával végződjön (esetleg baba és mama is meghal szülés közben).

Az meg, hogy a másik orvos nem császározta meg a barátnődet a hetedik hónapban, tán érthető. Lehet, hogy a baba akkor túl kicsi volt és életképtelennek tartotta.. nem tudom, ezt csak a barátnőd és az orvos tudja. Gondolom, hogy ezért várt még egy-másfél hónapot. De ez a személyes véleményem.

(A kérdésem az, hogy végül mi volt a szülés kimenetele? Mert ezt nem írtad meg.. jöhet magánban is).

Kép
hanzika
 
 


Szia Hanzika!!!!

Azért látom mégis van bennetek valami érzés is, és nemcsak marakodtok itt.Ennek örülök.A barátnőm esete nagyon összetett és bonyolult, ahogy már írtam is.Nem tiszta mi lett a babával.Vagyis az nem világos, hogy kit temettek el a férjével!Érted????Hiányos papírokat adott mindkét kórház, és olyan bakikat követtek el, amiknek nem szabad megismétlődniük senkivel sem.
A "baba" nem felelt meg a kiadott súlymenniségnek, mert nagyobb volt,egyszer azt mondta neki a Dr.Új.doki, hogy jól van (állítólag ő műtötte), aztán másnap a dokinő (H.J) már azt mondta, hogy meg fog halni a babájuk.Nyersen és könyörtelenül, de szerintem abba is hagyom, mert nem ijesztgetni szeretnék.Írtam egy email címet, oda bármikor írhatsz ha esetleg tudsz valami érdemlegeset!!!Nem jár így mindenki, de sajna így is sokan vannak, akik félnek ezt leírni, elmondani!!!!Ez a rendszer hibája!De köszönöm, hogy megpróbáltok segíteni nekem!!!!!

Kriszta
H Kriszta
 


Kriszta,

Én csak annyit tudok, hogy Újházy doktor nőgyógyász-szülész, míg Hajdú doktornő neonatológus és szívspecialista. És nagyon elismert a területén. Tehát ő jobban meg tudta ítélni a baba állapotát, mint Újházy doktor.

De tényleg nem akarok okoskodni, mert nem ismerem a körülményeket. És sajánlom ami a barátnőddel történt.

Kép
hanzika
 
 


Tudom, hogy ők jobban tudták, vagy tudják a dolgukat, csak vannak kérdéses részek, amiket tényleg nem akarok ide leírni, de egy laikus embernek is furcsa lenne!Arra kértem itt csupán anyukákat, és leendő anyukákat, hogy ha van jó illetve rossz tapasztalatuk velük kapcsolatba írják meg nekem.Ez még nem bűn, és látom megbékéltetek.Tényleg köszi annak, aki ezek után ír nekem!Higyjétek el, hogy fontos lenne, de senkit sem lehet kényszeríteni semmire!Szerintem senki se nyugodna bele, ha ilyesmi történne vele.Vannak kivételek is (orvosok), csak sajnos egyre kevesebben!

Kriszta
H Kriszta
 


Kinek van a legtöbb szülőnője az I.Nőin? Én még csak egyszer jártam arrfelé (látogatóban), de óriási tömeg volt a terhesváróban.
Névtelen
 


Kedves H.Kriszta! Nagyon szivesen segitek Neked bármikor máskor is az e-mail cimem:bat1@freemail.hu üdv. Vera
Kelemen Péterné
 


Szia Kriszta!
Lehet, hogy félre értettelek mert kicsit zavaros volt az első üzeneted. Talán ha pontosan leírnád, hogy mi történt....
Rajtovics Viki
 


Bocsi,hogy beleszóok de nekem csak pozitív tapasztalataim vannak az I-essel kapcsolatban!Talán jó orvosom volt.Merem mindenkinek ajánlani!
Névtelen
 


Nekem is csak jók a tapasztalataim!
Minden kórházban van lelkiismeretes és kevésbé lelkiismeretes orvos,ahogy a többi szakmában is vannak jók és kevésbé jók!
Névtelen
 


Sziasztok!

R.Vikinek:A nevem már kiírtam, mert a névtelenül felszólalásom után valaki írt még névtelenül!Az nem én voltam.Én a H Kriszta vagyok.Annek meg csak örülök, hogy inkább pozitív tapasztalataitok vannak, mint negatívak.Ez azt jelenti, hogy nem csak mészárosok dolgoznak itt.Mindenkinek sok sok szerencsét!

Kriszta
H Kriszta
 


Jó estét Mindenkinek!
Csak kérdezem, hogy a mai Jakupcsek műsorban szereplők közül senki nem szokott errefelé járni? Csak azért, mert szeretnék arcokat tenni a nevek mellé. Egyébként, ha jól értettem: holnap folyt. köv. a témában?
Üdv, macskási

Kép
Kép
macskási
 
 


Macskási,
drNŐre lenne tippem... Bocs, de most inkább névtelen. (ui. nemsokára szülök, és szeretnék ismét a klinikára menni...)
Névtelen
 


Sziasztok !!!

Látta valaki a Jakupcseket???Ha nem, akkor érdemes lenne néznetek, mert elég sok rosszat hallani a klinikáról................
Bianka
 


Bianka,

Nem mindegy, hogy SOTE I, vagy II. Először. Ez nem derült ki. És azt is figyelembe kell venni, hogy hány szülés van a Klinikán a többi kórházzal szemben... ezt mindenki elfelejti. Mert máshol is történnek rossz dolgok, ez nem vitatható. És az sem, hogy a szülő nők többsége - aki nem a Klinikán választ magának orvost - valamilyen gond miatt kerül át más kórházból ide.

Kép
hanzika
 
 


Sziasztok!
A SOTE I-ről beszéltem a műsorban.Én is csak ajánlani tudtam mindenkinek ezt az orvost addig,amig,ez meg nem történt velem.Lehet hogy kiválasztasz egy kedves,szimpatikus orvost,de hogy az álarc mögött mi rejtőzik azt nem tudhatod előre.Bár kétlem,hogy ezek után mégegyszer elköveti ezt a hibát.Pont ezért tettem,hogy soha senkivel ne forduljon elő ez többet!
Csány Andrea
 


Na, remek, akkor már csak ide kéne írni, hogy mégis miről van szó, mert nem mindenki látta a műsort! Én se. És ne írjátok a korridortv linket, párom tegnap órákat töltött vele, hogy telepítsen valamit a gépre, hogy meg tudjam nézni, nem ment (mert a dög csak a windowst kedveli, mi meg nem)

Ildi

Ildi
pildi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: