A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szilvi, engem is annak idején a dokimnál ez cseszett fel, hogy halogatta a dolgokat,nem csinált semmit. Ha én nem lépek és nem megyek pajzsmirigydokihoz, akkor még itt sem tartanék, ahol,pedig még így sem tartok sokkal előrébb, de kicsit mégis. Szóval itt is neked kell lépned. A dokik úgy néz ki ráérnek,csak épp felettünk vonulnak a hónapok,évek, ami nem a javunkra dolgozik.

Kép
flóra 11

Hát ez az Flóra! De mindig azt mondogatom magamnak, hogy áááá biztos nincs komoly bajom! Közben én is érzem, hogy ez nem normális! :(

Kép
szilzi

Jaj,lányok, mostanában sorba viszem a laptetőket,bocsika,nem szándékos,valahogy így alakul. De kicsit rám is fér,én is kicsit el vagyok kenődve.

Kép
flóra 11

Benó, mérd meg a hődet a kedvemért! :wink:

Kép
szilzi

Vigyétek csak a laptetőt!
Nekem viszont nagyon megfájdult hirtelen a hasam, jaj, jaj. Most már talán jobb.

KépKép
benó

Egy náthától lehet hőemelkedése az embernek? Semmi más bajom nincs, csak az orrom fojik! Nem akarok gyógyszert bevenni, mert a torkomnak sincs semmi baja.

Kép
szilzi

Neked okvetlen szükséged van egy teljes hormonszint vizsgálatra. Az sokat elárul. Tesztet pedig mindenképp csinálj, mert a doki első kérdése úgy is az lesz, hogy csináltál-e.

Kép
flóra 11

Szerintem náthától lehet hőemelkedés. Flóra?

KépKép
benó

Igen, én is ezért gondoltam a tesztre!

Flóra én minden laptetőmet Neked adom! :wink:

Kép
szilzi

Nem mérem meg, Szilzi, majd lesz valami holnap. Bocsánat. Akkor neked is megvan a teszted?

KépKép
benó

Benó méred a hődet? :shock:

Kép
szilzi

Hmmmm.... Biztos nátha ez Szilvi? Nem lehet mégis baba a dologban? Van ilyen tünete is,hogy folyik az orrod. Ugyanis nemcsak a méhnyálkahártya termel bővebben terhesség alatt, hanem minden nyálkahártya, tehát az orr, szem....

Kép
flóra 11

Hagyjál már, dehogy mérem! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ok, ok, megértelek!

Igen megvan a tesztem! Felszerelkeztem! :lol: :lol:

Kép
szilzi

:shock: :shock: :shock: :shock: Én ilyet még nem hallottam! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
szilzi

Ne hergeld azt a nőt, Flóra! Te mostanában mindenkit kecsegtetsz! Nem beleélni magunkat, egyikünknek sem, ez a legfontosabb. K....ra kiakadtam a múltkor, amikor beleéltem magam.

KépKép
benó

Rendben. Reggel 6-kor jó lesz? Vagy te hol vagy akkor?
Én is hallottam az orrfolyásról...

KépKép
benó

Nagyon köszönöm,aranyos vagy Szilvi. És Te is Benó. :wink:

Szilvi, én mérem a hőmet. Mire lennél kíváncsi?

Kép
flóra 11

Te mérted most a hődet, Szilzi?

KépKép
benó

Én nem akarok senkit hergelni, csak tényeket közlök.

Kép
flóra 11

Úgy értem, ebben a ciklusban.

Nincs mindjártmegjön érzésed?
Nem fáj a cicid?

KépKép
benó

Tudom, tudom. :wink: :wink: :D
Rettentően örülnék neki! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Marha jó ez a meditáló nőci, Szilzi! :D
Mit csinálsz a fent említett időpontokban? Pl. nov. 1.?

KépKép
benó

Benó, én reggel hatkor még az ágyamban horkolok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mértem a hőmet és egyfolytában magas. Kb egy hete mikor kinnt voltznk, na ott fájt egy picit a torkom, akkor mértem meg és meglepődtem, hogy 37 fölött volt. De a torokfájás elmúlt, a nátha maradt és a hő is.

Én nem élem bele magam, mert a mi mostanában lévő együttléteink számáról jobb nem beszélni! :oops:

Kép
szilzi

A Timiék is milyen keveset voltak együtt....
Figyi, a hőről a Flóra tud mesélni.
Én azt mondom, hogy ne horkolj 6-kor, hanem gyere tesztelni! Hm? :wink:

KépKép
benó

Mindjártmegjön érzésem akkor volt, mikor kiértünk Olaszba, meg a hoszzú bicikli túránk után. Azóta megint nyugi van.
Amúgy kérdezted, hogy bírták a gyerekek, nagyon jól, mert Ők szinte napi szinten bicajoznak. Bezzeg én! :lol: :lol: :lol: Nem fáradtam el nagyon, de másnap reggel elég nehézkes volt felülni újra. :oops: :lol:

Kép
szilzi

Szilvi,a hő csak akkor értékelhető, ha reggel méred, ágyból kikelés előtt.
Az együttlétek ha ritkák az nem baj. Csak jobb a spermák miatt. A volt férjemmel nagyon ritkán voltunk együtt, ezért lett három fiú. :wink:

Kép
flóra 11

Én fel nem kelek hatkor a teszt miatt! :lol: :lol: Bocsánat :oops: :D Én mire ágyba kerülök, Te már kettőt fordulsz Gy.-vel az oldaladon!

Kép
szilzi

Hát igen. A bicaj megviseli a popót! :lol:

Kép
flóra 11

Reggel is magas, de lehet, hogy tényleg a nátha miatt van.

benó, neked van valamilyen jeled, mellfeszülés stb?

Kép
szilzi

Én nem bírtam volna a biciklizést, az tuti. A gyerekek ügyik, meg te is, mert végül is csak kibírtad. :D

KépKép
benó

Jó lesz az a teszt akkor is,amikor felkelsz. Én viszont reggel igyekszem benézni hozzátok. Benó, azonnal írj! :wink:

Kép
flóra 11

Én nem bírtam volna a biciklizést, az tuti. A gyerekek ügyik, meg te is, mert végül is csak kibírtad. :D

KépKép
benó

Bocsánat a kisbetű miatt! BENÓ!

Kép
szilzi

Adjatok nekem is tanácsot. Én most mikor legyek megint a F.-nal? Tegnap reggel,ma reggel volt. Most akkor holnap is reggel legyen, vagy várjunk estig? És ma este ugye már ne?

Kép
flóra 11

No problem. :lol:
Rendben, akkor a te eredményedre mikor számítsunk?
Miért érsz haza olyan későn, hogy én addigra már kettőt fordulok? :shock:
Élőben fogom közvetíteni a tesztet a pisilés előttről. :lol: 6 órakor indul a buli. Majd utólag elolvassátok. :lol:
De én is élő egyenest kérek tőletek! :!:

KépKép
benó

Azt hittem a szemem káprázik,de tényleg 2x küldted el Benó! Ennyire nem bírtad volna a bicajt? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Nem olyan nagy szám ám a bicaj Benó. Nem is fáradtam el igazából. Csak a sejhajom! :lol: :lol: Én nagyon jólesett friss levegőn lenni! :)

Én szerintem csak szerdán tesztelek, a holnapi nap a tietek! :D

Amúgy is, ma annyit ettem, mint amennyit akkor szoktam, mielőtt megjön.

Benó, tünetek?

Kép
szilzi

Szilvi,kár hogy nem vezeted a hődet a ciklus.hu-n, akkor meg tudnám nézni. Én csak úgy magamtől kezdtem mérni még januárban. Aztán márciusban nem mértem. Azóta megint. most meg kötelezőis mérni. A dokim azt mondta, aki Clostit szed, annak kötelező mérni, hogy tudja mikor van pé. Mert engem ugye uh-ra nem hívott.

Kép
flóra 11

Fáj a cicim, főleg, ha valami hozzáér, mintha beütöttem volna.
Mindjármegjön érzés, de nem olyan gyakran. Ma csak egyszer volt, az előbb.
Eszem, de azt régen is szerettem.
Hát, nem tom. :roll:
Tényleg 2x küldte el, de furi, hogy olyan későn. Bár, közben gépelem a tételeket is a suliba, ide-oda kattintgatok.

KépKép
benó

A cicid hol fáj,melyik részén?

Kép
flóra 11

Nos Csajok én most számolok és elmegyek haza!

Holnap jövök! :D És nagyon-nagyon drukkolok és álmomban is veletek leszek! :)

Kép
szilzi

Igen Benó a melltartót se tudom elviselni, Királyfi megsimogatta azt hittem kiugok a bőrőmből!

Kép
muzsuzska

Szilvi nekem azt mondta a doki nem kell szenvedni mert a gyógyszer segít meghozni a vérzést! Menj orvoshoz!

Kép
muzsuzska

Na de írjátok már meg, hol fájnak a cickóitok?

Kép
flóra 11

Szilvi, jó számolgatást! És tényleg intézz egy dokit magadnak. Ez nem állapot! Ilyen hülyeséget nem csinálhat veled egy doki sem, hogy nincs pirid és azt mondja, hogy majd három hónap múlva kezel.És ha addig egyáltalán nem lesz segítség nélkül? Normális ez a pasas?

Kép
flóra 11

Aludtam egyet. Flóra rémes álmom volt.
Bementem anyukámhoz, behívott a nagyszobába, és a szobában 4 kiságy, 4 bölcső és 4 babakocsi volt. Anyám mosolygott és meg elsírtam magam és szerencsére felijedtem.
Azt hiszem agyamrament minden teljesen , kár volt lefeküdni , nem lett volna ilyen lüke álmom.

Kép
muzsuzska

Flóra, hol nem fáj????????? Olyan érzékeny, hogy a bimbók világvevő antennává alakulnak. :D :D :D

Kép
muzsuzska

Bocsi, telefonált egy volt kolléganőm.
A cicim felül fáj, azon a részen, ami a melltartóból kinn van.

KépKép
benó

Itt megnézheted,mit jelent.

http://www.nlcafe.hu/alomszotar/?betu=A

:lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: