A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Lányok, indulok!

Mindenkinek szép napot!

Pá....

Kép
flóra 11

Jó reggelt sziasztok....:)

Flóra:neked nagyon szoritunk akkor ma,ogy ne kössenek bele semmibe....:D

Szilzi:üdv újra itthon!!!!!
Sajnálom hogy vacak időtök volt,a lényeg hogy kimozdultál,pihentél,kikapcsolódtál és elfelejtetted pár napra a taposómalmot...:D

Csajok:én úgy várom már a teszteket!!!!!!!!!!!!!!
Komolyan,mintha a sajátomra várnék olyan izgatott vagyok!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska

Én nem haragszom,de az egérke családja még bosszút esküdhet ellened!!!!! :P :P :P :P :P

Kép

Kép[/
tancsu

Tegnap este már nem tudtam jönni,bnőmék elég későn mentek el....

Gergő ismét evett 10-kor,aztán bealudt,velem együtt...:D
Fél2-kor keltem, a párom a kiságy mellett,Gergő sirt,én meg olyan mélyen aludtam hogy alig hallottam meg...:(
Akkor megint evett,de amint letettem magam mellé és rácsatlakozott a cicire,én újra bealudtam... :oops:
3-kor keltem, a gyerek édesen aludt mellettem... :lol:
Ahogy megmozdultam,újra felkelt,gyors kaja,majd szunya a kiságyban reggel 6-ig!!!!

Szóval áldott jó gyerek volt a szentem....:D

Most hisztizett,mert derékig volt kakis,peluscsere,még egy kis kajcsi és újra alvás van.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Na én megittam a kávémat,már megágyaztam,gyorsan kihasználom az időt és kivasalok amig alszik...
Na meg msosogatni is kéne...
Majd újra bekukk...

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, helló! :D :D
Nagy a drukk itt nálunk! :D
Holnap 6-kor megcsinálom a tesztet, aztán máris jelentkezem. Ugyanis még mindig nem jött meg. Ha reggel 6-ig nem jön meg, akkor megcsinálom a tesztet. :D

KépKép
benó

Örülök, hogy tudtatok éjszaka aludni, Tancsu! :D

Flóra, sajnálom, hogy kifolyik. Nekem is mindig kifolyik, akárhogy polcolok.

Zsuzsi, nem haragszom az egérért, mások vagyunk.... Holnap délben nagyon fogok neked drukkolni!

Fáj a fejem, éjszaka is fájt. Elég gáz, de nem annyira azért.

Szilzi, ma már jössz, ugye?

Remélem, jó még a februári vagy mikori teszt, ami otthon van.

KépKép
benó

42:7=6

Ez lenne a 6. hét....

KépKép
benó

Zsuzsinak 4+3...

Na, befejeztem, csinálok valami hasznosat is.
A Gy. mondta, hogy ne éljem bele magam, de most már elég nehéz. :cry:

KépKép
benó

Itt vagyok! :D

Visszaolvasni sajnos nem volt időm, szerintem majd csak a hétvégén lesz! :oops:

Amit leszűrtem, hogy senkinek nem jött meg??????????? :D :D :D :D

Húúúú, de várom a teszteket!

Én nem tudom csináljak e mégegyet, vagy egyszerűen várjam ki a dokit?! Nekem semmi tünetem nincs, nem a karom magam áltatni! :(

Kép
szilzi

Tancsu, olyan infót is kaptam, hogy a mi gyönyörű első babánk "vámpirka"???? Mivel szolgált rá erre a címre?? :lol:

Timi, rólad csak annyit olvastam, hogy a nagy pocakosok klubjába tartozol már? :D :D Gratulálok! :D

Kép
szilzi

Egy oldalt elolvastam! :D

Flóra, gratulálok az új ágyhoz! :D

Zsuzska, olyan rossz volt olvasni a félelmeidről, de teljesen megértelek és nagyon nagyon drukkolok! :wink:

Kép
szilzi

Végre egy jót aludtam!
:D

Kép
muzsuzska

Most el kell mennem tesztet venni holnapra meg bevásárolni.

Benó, én fejfájásra ébredtem!

Kép
muzsuzska

Sziasztok lányok!

Megjöttem munkából! Minden rendben volt. Csak a főnököket ellenőrizték,minket békén hagynak. :D

Kép
flóra 11

Szóval fáj a fejetek, mi? :lol: :lol: :lol: :lol: Csak nem a holnapi teszt miatt????? Szerintem ne fájjon.Biztos mindkettőtöké+ lesz. :wink: Ha Szilvi csinálna egyet, talán az övé is az lenne.

Kép
flóra 11

Tancsu,tehát végre tudsz pihenni a babó mellett. Örülök! :wink: Rögtön más hangulatban írsz.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, végre Te is kialudtad magad. Akkor ma nem fúrtak a szomszédok, igaz? Annyit fúrnak nálatok, hogy már kész ementáli a lakásuk! :lol:

Kép
flóra 11

Szilvi,gyere mesélj! Milyen városokban voltatok, milyen volt a szállás,kiszolgálás,mit láttatok, a rossz idő ellenére hogy éreztétek magatokat,stb........

Egyébként én vagyok az egyetlen,akinek még volt pirije, mist van pé-m.Tehát nekünk most kell rádolgoznunk. :lol:

Kép
flóra 11

Ja,képzeljétek,van egy jó hírem is. Mindenki mondta, hogy fogytam, ma ráálttam a mérlegre,most délután és 2 kg-val kevesebb vagyok! Hát ez már haladás nálam, mert eddig csak felfele volt hajlandó mozdulni a mutató.

Kép
flóra 11

Egyébként nem tudom mitől fogytam,mert zabálok mostanában, még sütit is ettünk, rengeteget fagyizok, mostanában még vacsorázok is, amit nem szoktam.... Érthetetlen. Én egyébként azt hittem, hogy híztam, mert akkora a hasam. Mert persze a háj nem ment le. Arra vigyázok Zsuzsi! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Megettem a ragulevesemet, irtó fincsi! :lol: :lol: :lol:

Majd visszajön a 2 kg. :lol: :lol:

Kép
flóra 11

No egy kicsit most élménybeszámolózok :D

Az apartman amit béreltünk, Bibioneban volt, egyszerű, de nagyon jól felszerelt, minden alapvető dolgon felül volt még mikro, tv, légkondi, bár utóbbit inkább csak fütésre tudtunk volna használni. A tengerpart gyönyörű, homokos, mértani pontossággal leszúrt napernyőkkel és nyugágyakkal. A parton láttunk egy csomó kagylót, medúzát, rákot... Gyönyörű volt, még úgy is, hogy fürdeni nem tudtunk. Első este béreltünk bicajokat és másnap tekertünk is kb 30 km-t, voltunk Lignanoba egy állatkertbe, meg ott Bibione környékén. Voltunk egy napot Velencébe, az ugyebár mindig gyönyörű, főleg, hogy hajóval mentünk és olyan hajójegyet lehet venni, amivel egész nap hajózhatsz Velence és a kis szigetek között! Egy csoda volt!!!! Murano, Burano.. Aztán elmetünk kocsival Riminibe, ami kb 350 km még Bibionetól, útközben megálltunk Imolaba (Forma1-es versenyt rendeznek ott, tudom ez nem olyan érdekes, de tök jó volt), Ravennaba, ami nem tudom miért a világörökség része :oops: . Nem találtunk semmi olyan szépségét amivel a világörökség része lehet! Rimini, pedig egy újabb túristaparadicsom, de ott sok a látnivaló is! Szép a város is, a tengerpartja is. Ott voltunk Delfin-show-n is, na az kicsit gagyi volt, de a gyerekek élvezték!

Mindjárt jövök!

Kép
szilzi

Egy éjszakát Riminiben aludtunk, onnan még elmentünk San Marinoba! Talán a legszebb volt, amit Olaszországban láttunk. Egy magas hegyen, várak, kilátás, nyugalom, tisztaság.... Nagyon szép volt. Bibioneba visszamenet bementünk egy Mini Italia nevű parkba, ahol Olaszország összes nevezetessége megvolt építve kicsibe, mellette egy kis vidámparkszerű játékpark! Szóval ez is jó program volt! Aztán még bejártuk Bibione környékét, Caorlet, Jesolot... Amit a leginkább ajánlani tudok, az Caorle. Kisváros, nagyon szép "belvárosi" résszel, nem olyan túúúúúl nagy tengerparttal. Nagyon barátságos.

Nagyjából ennyi, így legalább tudjátok merre csavarogtam egy hétig! :D
Ja, azt kihagytam, hogy odafelé útba belevettük a Wörti tavat és Tarvisiot is. :D A tó és a környéke is csak ajánlani való!

Aludni nem mondhatom, hogy sokat aludtunk, mert talán egy nap volt, mikor picit lustiztunk, a többi napon max 7-kor keltünk! :x

Kép
szilzi

Mindent összevetve jó volt, hideg volt, de nem vagyunk azok a típusúak akik nem találják fel magukat! :D Már csak az, hogy a keresztgyerekeim minen nap velem voltak! :D :D :D Most nagyon hiányoznak! :(

Kép
szilzi

Átcsináltam a vonalzómat! :D Több lehetőségem nincs, mert 60 napnál nem lehet hosszabbat megadni! :evil: ŐPedig már egészen belejöttem a vonalzógyártásba :lol: :lol: Most ilyen nyugalommal, várom az események történését! :D :lol:

Kép
szilzi

Drága Szilzi! Még nem olvastam el a beszámolódat, de nagyon örülök neked és szép a vonalzód is! Te is csinálj velünk tesztet holnap! Reggel 6-kor csinálom én, a Zsuzsi délben vagy azután.

KépKép
benó

Ó, örülök, hogy ilyen gyönyörű helyeken jártatok, Szilzi! Meg hát az együttlét, tudom, az már maga öröm! :D :D :D :D :D San Marinóban anyuék is voltak, hoztak onnan a Gy.-nak egy kis dísz íjat, de lehet használni, vááá! :lol:
Nem baj, ha nem volt jó idő, az nem érdekes ilyenkor, nem igaz? :wink: A sok szépség gondolom feledtette az időt. De ennyit bringázni, nem semmi! :shock: :shock: :shock: :shock: És a gyerekek is nyomták?

KépKép
benó

Most kicsit a többieknek:
Flóra, örülök, hogy nem téged vizsgálgattak. :x Bár, úgyse találtak volna semmit, de nagyon alapos vagy. :D Klassz, hogy fogytál 2 kg-t. Nagyon ügyi vagy, akkor is, ha azt kajálással érted el! Akkor is megdolgoztál érte, nem igaz? :lol:
Írt még valaki ma? Visszamegyek.

KépKép
benó

Hú, Zsuzsi, ez nem semmi, hogy mind a kettőnknek fáj(t) a fejünk. Betojás! :shock: Megnéztem a tesztet, tesztelésre készen áll, 2010-ig jó, úgyhogy még tutira nem járt le. :lol: Úgyhogy holnap rápisilek. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Szilzi, ne haragudj, de a 60 nap k.... sok! :shock: :shock: :shock: Mikor tudsz dokihoz menni? Attila után (okt. 7., Flóra :lol:)?

KépKép
benó

Bevásároltam, megfőztem, gabriel-tesztet kaptam. Mi kerül ezen 840 Ft ban????

A postán egy rakás ember, a patikában eluntam az életem, a pennyben km-es sor volt. De utálom ezt a szarakodást.

Nagyon feszült vagyok, vagy készül a pirim vagy a tesztől félek a tököm tudja!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Szilzi, most hozzád jövök:
Először is:
- Nincs kedved eljönni dobolásra október 9-én, csütörtökön? XVIII. ker. Kristálykapu nevű hely.
- Mit csinálsz november 1-jén este? Elmennénk érted valahová a Dettivel, ha gondolod és ott is aludhatnátok a Dettinél. Ő bírja az ottalvást. :lol:

Ja, hívtam egy lányt ide közénk, remélem, nem bánjátok, ezt már mindenkinek írom. Ő is notórius babaváró.... :wink:

KépKép
benó

Szivi klassz helyen jártatok, legalább kikapcsolodtatok!

Flóra gratula a minusz 2 kg-hoz! A rádiózás a legjobb fogyókúra! :D :D

Benó én félek rápisilni! :oops: :oops: :oops:

Kép
muzsuzska

Én is tapasztalom ezt az idegességet már napok óta. A Gy. megfogalmazása szerint attól vagyok ideges, mert ideges vagyok, hogy talán megjövés előtti idegességem van. Na, mit szóltok ehhez? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja, és mellesleg totál nihil vagyok, tehát le se t...om szegény gyermekek ügyes-bajos dolgait, az Adri szerencsére átvette ma az anya szerepét az osztályomban, ezt-azt kellett intézniük és semmi hasznomat nem lehetett venni. :oops: :roll:

KépKép
benó

Helló, teszttárs! :lol: A pisiléstől félsz vagy az eredménytől? :lol: Jobb így, mi, nem tudva a jövőt..... Nekem is jobb, hidd el, azért halogatom. Így legalább azt hihetem, hogy esetleg... Na, hagyjuk megint ezt a mártír dumát. Holnap pisilünk és kész! :lol:

KépKép
benó

Hiába Gy. ka egy kész szakember!!!!!!

Királyfi most mondja, hogy átképzi magát nőgyógyásznak! :lol:

Kép
muzsuzska

Ja, ezt már a Gy. is mondta. Olcsóbb lenne. :lol:

KépKép
benó

Az eredménytől fosok! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Hellótok!!! De rég taliztunk így együtt!!!! :D

Kép
flóra 11

Szia Flóra!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Jaj, de sokat írtatok! Most nem olvasok vissza, inkább írok. :wink:

Kép
flóra 11

Helló, üdv a fosóklubban! :lol:

KépKép
benó

:D :D :D

Kép
muzsuzska

Írj csak. A Szilzi beszámolóját viszont ki ne hagyd majd, mert nagyon érdekes. :D Tök jó helyeken jártak. :D

KépKép
benó

Nőgyógyászok a pasijaink.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Hidd el Benó, én is szívesen fosnék.... :lol:
Nekm sajna nincs miért. :(

Kép
flóra 11

Flóra Te majd 16 nap múlva! :D

Kép
muzsuzska

De egy jó sztori:

A tárkony szlovákul esztragón. Ezt én sem tudtam, egyik kolléganőm pedig egy receptet hallott a rádióban és szintén nem tudta, mi az a tárkony. Én utánanéztem neki, majd nagy hévvel mondom, hogy már tudom,mi a tárkony szlovákul, ösztrogén. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Hát igen kezd az agyunkra menni! :lol: :lol:

Kép
muzsuzska

Remélem Zsuzsi. Bár valahogy nem úgy érzem, hogy szükség lesz majd rá.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: