Sziasztok!
Jó kis mozgalmas hétvége volt... olvastalak benneteket, de írni már nem volt időm!
Valiék sztoriját végig izgultam, és nagyon örülök, hogy végül nem agyrázkódás volt!!!! Vali, és hogy van a tanfolyam, tudnál egyáltalán mellette dolgozni? Áhhh, ez tényleg ilyen. Először semmi, aztán meg azt sem tudod, melyik ujjad harapd!
Katlina, jó kis kálváriátok volt nektek is Robikával...

A lényeg, hogy nálatok is rájöttek végre, hogy mi volt az ok! Azóta rendben van a nagyfiú?
Mi szombaton ugye a suli focicsapatával voltunk a Tiszaligeti napokon. Hm... szedett-vedett kis csapat, életükben együtt nem fociztak, 2-3-an ismerték egymást, egy apukát neveztünk ki edzőnek ééééés MÁSODIKOK lettek a gyerekek.
Mondjuk volt nagy sírás-rívás, mert egy gólon múlt az aranyérem. Aztán a végén csak megnyugodtak, hogy szép hely az a második is.
Anyuéknál meg kukoricatörés volt (kicsit nem bántam, hogy lemaradtunk, de azért bántott a lelkiismeret, hogy anyámék küzdenek vele). Tegnap átmentünk fosztani, Csongiék ugráltak a kukociafosztásba, elvoltunk. Persze estére jött az allergia, meg szeritnem én meg is fáztam szombaton, úgyhogy kapar a torkom.
Szilbee, igen mi voltunk ott reggel

Kocsival kellett menni, mert vittünk egy csomó gesztenyét (rengeteg van itt a munkahelyen a parkolóban, akit érdekel!!!), kukoricát, fosztást, tököt... elég volt a parkolóból a suliba felcipelni! Miért nem kiabáltatok rám???
Ma meg szülői lesz. Felmérték a gyerekeket matekból, magyarból, arról lesz valami okosság. Csongi megy a haverjáékhoz közben.