A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Hali Lányok :)
Edit jót mosolyogtam a felsoroláson nálunk meg ahogy elnézem a többieknél is dettó ugyan ez a helyzet :) Nekem hogy csak a két legutolsó akciójukat említsem -Bernus szájából két maroknyi összeázott macskatápot sikerült a lenyelés előtti utolsó pillanatban kibányásznom Annabell pedig ma kecsesen letolta a tréningnacit levette a pelust majd gatya vissza -persze mindezt már csak akkor vettem észre amikor tocsogott a pisiben :mrgreen:
Betegeknek gyors gyógyulást kívánok -mi csak testületileg taknyosak vagyunk...
Cipőből én őszi Elefanten kiscsukákat vettem -csizmát bakancsot csak később -most elfogadható áron overált meg kabátot kajtatok -láttam álom szépet a Kenguruban 11 ezerért darabját -még ha felváltva hordanák is durva lenne... :?
..mondtam már nektek hogy tökre szeretek itt lakni :) ?Pár napja kaptunk egy levelet a Robin Hood akármicsoda produkciótól hogy éjjel 10 és 02 között túlméretes díszleteket hordoznak a házunk előtt és hogy bocsika- szerintem ez igen csak jófejség tőlük.Aztán éjjel fel is vonultak két hatalmas középkori hajító eszközzel (köznyelven parittya :) ) -és felállították kvázi a házunkal szemben a dombra... tesóm meg is kérdezte hogy a levélben az apróbetűs részt is elolvastam -e ami említést tesz az esetleges kátrány bombákról...
Na azóta rongyos hadsereg kontra páncélosok megy a felvonulás oda vissza -a ma ebéd utáni sétánk alkalmából hogy hogynem sikerült belesétálnunk a felvételbe :) Egy kedves rendezőaszisztens állított meg minket és közölte hogy mivel sajnálatos módon nem vagyunk eléggé korhűek beleértve iker babakocsi ezért ki kell vonulnunk a képből :) Ha meg valami vágási hiba folytán valaki a Tolvajok fejedelme akárhanyadik részében lát egy pufi mellényes picit bambán bámuló szőke nőcit babakocsival -na az én vagyok :)

Kép
Kép
panni7

Kép ...a csapat összevonás :-) Kép puszi:-)

Kép
Kép
panni7

Panni: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fetrengek.... :lol: :lol: :lol:

horvviki

Sziasztok!

Panni,zajlik az élet felétek :D

Tegnap az árkádban voltunk vásárolni.Zsófinak sikerült egy 8 e.-ről leárazott csizmát vennem 3500-ért.Úgy megörültem neki,csuda szép(szerintem).Persze egy kicsit nagyobbat vettem neki,hogy tutira jó legyen mire kell.Okos eszemmel nézhettem volna neki valami overall félét is,de az már csak itthon jutott eszembe.Na majd legközelebb,feltéve ha apát mégegyszer el tudom magammal ráncigálni :D .Általában ő megállt sógorjelölttel karöltve az üzletek bejáratánál ,és türelmesen vártak ránk :D

Unokatesóm felesége megszült,aminek persze örülök,igaz nem nagyon tartjuk a kapcsolatot.CSak elég durva végkifejlet volt az orvos részéről,amit szeretnék elmesélni...
Na szóval,a dokija egy külföldi konferencián vett részt ezért nem ő vezette le a szülést,hanem vagy az ügyeletes,vagy pedig akit maga helyett ajánlott(ezt nem tudom).Rendes szülésnek indult,de császár lett,mert nem volt jó a baba szívhangja.Jó volt minden,mindenki egészséges.Az első vizit alkalmával a doktor"úr" Kata fölé hajolt,és így szólt:"Kismama,a szülés 60 e.ft"Szegény köpni-nyelni nem bírt,csak annyit tudott hirtelen kinyögni,hogy majd a férjem behozza... Jó mi?Lehet életében először látta a dokit.Mert gondolták,hogy adnak 20-25 e ft-ot,na de ennyit????Akit életében először látott???Én biztos nem adtam volna neki egy fillért sem.Mert mit csinálna?Visszarakná a gyereket???Felháborító....

Kép
Kép
huni

panni!
hát ez tényleg nagyon szupi, nem sokan futnak össze az utcán holmi lovagokkal és csatába készülö harcosokkal... :shock: :lol: :lol:

huni!
teljesen egyetértek veled! ezek az orvosok azért egyre pofátlanabbak... már tisztelet a kivételnek... :roll:

nálunk sajnos a helyzet nem javult, és sajnos most már prednizolon tartalmu cseppeket is kapott - ami szteroid, anyukám is ilyet szed és nagyon megijedtünk :shock: - 4 napig kell adni neki napi kétszer 33 cseppet és négy nap után visszük vissza.... :cry: jaj, csajok, teljesen el vagyok keseredve....
ja és a legjobb hogy most csak anyatejet ehet ebben a 4 napban Regi :shock: hát szegényem, néha látom rajta h kevés neki és éhes... :(

Kép
nora80

Nora: Anyatejet? Mire gyanakszanak? Anyatejjel nemiszik-eszik meg mindent amit Te is? Biztos van vmi kaja, amibensemmi allergén nincs....persze én nem vagyok doki, de józan paraszti ésszel...

Szülész: !!!! Jesszus! Én nem adtam volna neki az bizti, csak amennyit én gondolok!!!! Ha nem fogadott akkor én is 20 körül adtam volna!

mamiblue

Nora,jobbulást Reginek!Szegényke biztos kiéhezik ebben a 4 napban rendesen :( .Van egyáltalán annyi tejcsid még?Gondolom mindig a ciciden lógna...

Judit,hát ezt mondom én is.Ott szült ahol én,de hál'Isten nem az én dokim volt ilyen bunkó,mert egy világ omlott volna össze bennem...

Kép
Kép
huni

Panni!
NA ez a nem semmi :shock: :lol: a lányok meg még mindig szuperek :wink:

Huni! Ez kb oan orvos mint akinél én szültem.... egy forintot nem kapott. Lekezelő volt, úgy bánt velem mint egy kutyával az alatt 10 perc alatt mig benntvolt. Pedig én aztán nem orditottam meg se mukkantam, pedig tudja mindenki mennyire fáj....
Mindegy nekik csak a pénz számít de ő leshette mert még a pofájába is fintorogtam mikor hazajöttem.

Nora! Reginek jobbulást nektek meg kitartást!
Vendég

Panni,
majd írd meg, mi a film címe, ha elkészül, feltétlenül megnézem. Ikerbabakocsit még úgysem láttam csatajelenetben. :D :lol:

Nóra,
szörnyű érzés lehet, hogy nem adhatsz szegény picikédnek mást enni, pedig biztosan kunyerál. Nálunk legalábbis így lenne. :roll:

Huni,
ez nagyon durva eset, pofátlan egy alak. És az ilyenek erősítik mindenkiben azt a képet, hogy mennyire szemetek az orvosok. Pedig azért tényleg vannak kivételek, én például egyre jobban érzem, hogy oltári nagy szerencsém volt. A barátnőm is most vár babát februárra, és máris olyanokat mesél a dokijáról (nő!), hogy a hajam az égnek áll. Remélhetőleg végre sikerült rábeszélnem arra, hogy rúgja már hátsón - azóta talált egy másik dokit, és ez talán normális lesz, bár még messze a vége.

Bogesz,
a talira nekünk megfelel a helyszín és jelen pillanatban elvileg az időpont is. De nem kellene emilben minél többeket megkérdezni? Nem mindenki jár erre elég sűrűn...

italoman

Jóreggelt :)
....hja hát télleg' azt gondolom évszázadok óta az első vagyok akinek rendszeresen meggyűlik a baja Robin Hood -al :)
Huni -dokis sztorid valóban vérlázító -én egyszer az Árpád kórház baleseti ügyeletén szaladtam bele egy eszelős doktornőbe -sok éve történt mégis gyakran eszembe jut - az a banya úgy kaffogott beteggel kollégákkal mindenkivel mintha a becses testrészéből rántott volna ki mindenkit...én csak elhűlve kérdeztem egy ápolót hogy ez az arogáns ez orvos? -aztán sarkon fordultam.Azóta sokat fejlődött a személyiségem ha ilyesmibe szaladok akkor először nagyon gondosan megfogalmazom a véleményem és megosztom vele -szerintem ennek a szülésznek sem ártott volna :?
Nora képzeld Annabell is pöttyös lett pár napja -sok pici bigyó -de nem piros nem viszket inkább olyan libabőr szerű -fenistil cseppet adtam neki és pár nap alatt eltűnt -fogalmam sincs mi lehetett :shock:
Csoki sajnálom hogy neked is tapló dokid volt - én szerencsés amolyan plátói módon rajongok enyim dokiért -bírom az eszét meg azt a visszafogott humorát -ugye Mona :wink: ?
Ildi - egy harci szekérrel biztos nem piszkáltak volna ki a jelenetből :) -egyébként asszem nálunk ez a széria még nem fut -vicces is lenne nekem folyton a hazai tájat látnom :)
Tali nekünk jó - bár arról hogy hogyan tudnám az almomat együtt tartani arról fogalmam sincs :)

Kép
Kép
panni7

Sziasztok Csajok!!

C&A - én is szeretem a Baby club márkát, de akárhányszor nézelődünk, nem találunk Atinak semmit. Múltkor pl nem volt méret (80-as) gyakorlatilag semmiből. Vagy méret, vagy választék nincs.

Mona
Mi magas szárú zárt cipőt vettünk. Csizma később jön.
Na igen, múltkor én is leraktam Atit, amíg apával megnéztünk valamit. Leszedte az akciós feliratot, a kis táblát arrébb vitte, széket tolt a próbafülkébe..... Erre fel legközelebb apa bennhagyta a kocsiban, viszont adott a kezébe egy mini popi krémet. Mondom nem kellene, mert ki tudja nyitni. Hogy ő majd figyel. Na igen. Toljuk ki a gyereket az üzletből, mikor ránézek, és látom, hogy úgy néz ki, mint aki borotválkozni készül. Az egész feje, ruhája, mindene tiszta krém volt. Mikor apa meglátta, idézek: "Hogy leheTTÜNK ilyen hülyék!" Ja, MI hülyék.... :lol: :lol: :lol:

Mamiblue
Matilda jobban van? Én igen, de gyakorlatilag mindenkit megfertőztem a közelembe. Most éppen apa haldoklik.
Atinak folyik akz orra, köhög.

Ja, és ma volt tápszerváltás. Nagy üvöltés, könyörgés, legalább kóstold meg - mert hogy a sok próbálkozás után Ati megunta, és bekeményített, szóval megkóstolni sem volt hajlandó. De végül a Bepa 2+ vaníliás jött be. Szóval ez nem hipoallergén már. Szorítsatok, hogy ne legyenek már pöttyök.

Nóri
Nyugalom. Mennek a gyógypuszik, és meglátod, rendben lesz minden!

Huni
Doki - :twisted: :twisted: :twisted: Én biztos mondtam volna, hogy Kismama?! 60 ezret akar, és még a nevemet se tudja????? Max 30e -re gondoltam, de ezek után.....

Panni
:lol: :lol: :lol:

Jaj csajok, hihetetlen hogy hogy fejlődik Ati. Biztos Ti is rácsodálkoztok a gyerkőceitekre nap, mint nap.....
Tegnap állatos könyvet nézegettünk, és először bökött rá a sasra, hogy az micsoda. Mondtam sas. Pár óra múlva a könyv ismét előkerült, és valahogy megint ehhez a képhez jutott. Rábök, és mondja, hogy sas. Egyszer látta, egyszer mondtam...... :shock:
Annyira zabálnivaló!!! Van néhány szó, amit elég jól mond: ana, apu, apuci, tapi - ez a lábat jelenti nála, tiszta, virsli, bani, enni, inni, kaka, kakao, papa, baba, néni, most több nem jut az eszembe. Aztán van, amit még csak próbál: tutu - ez tubus akar lenni. :lol: Imádom, amikor próbákozik :lol: :lol: És a játéka is megváltozott. Pl. már egymásra tudja rakni az egymásba dugós építőt, tud tornyot építeni, egy ideig főleg a rombolás ment csak. Olyan jó ez. Bocsi, de nekem még új a szitu :oops: :D

Úgy egyébként anyós pajti szombaton a távolból sértett halálra. Szülinapja volt (70), betegen nem mentem, nem akartam a többi kisgyerkőcöt na meg az öregeket sem megfertőzni. Mondta Karcsi, hogy azt mondogatta, hogy ennek a gyereknek már szobatisztának kell lenni, mert az ő gyerekei 9 hónaposak azok voltak (szerintem félrekongat valamit az öreg csaj, én ezt nem hiszem), ennek a gyereknek már mindent kellene ennie (mintha nem tudná, hogy mit kinlódtunk a pöttyök miatt), ennek a gyereknek már egyedül kellene ennie, stb, stb. Ha ott vagyok, szülinap ide vagy oda, földbe döngölöm. Mit cseszteti a gyerekem, olyan amilyen. Ritkán látja, inkább örüljön neki, szeretgesse, de ne csesztesse.

mikegirl

És két kép az én kis Atisomról:
(Az arcán lévő pöttyök csípések. És a szőke fürtöktől nem volt szívünk megválni. Sem apának, sem nekem.)

Kép

Kép

Ja, és a tali. Helyszín ok, időpont ok. Ha jó előre szervezitek, akkor ha hétvégére esik az időpont, szinte tuti jó. És ezer köszönet a szervezésért!!!!!!

Pussz mindenkinek!!!

mikegirl

Sziasztok!

Huni, doki tahó egy példány. Ilyeneket be kéne zárni.
Eszter, remélem, a tápszerváltás gond nélkül menni fog.
Panni :D hoztad a formád mint a kaland, mint a tálalás tekintetében
Nóri, Reginának jobbulást! A kiskutyák már ugatnak :)
Mi hétvégén lakodalomban voltunk Sopronban, első kettesben töltött hétvégénk Eszti születése óta. Neki semmi baja nem volt, evett-aludt-játszott, de tegnap estétől egy merő takony, egész éjjel szívtam az orrát. Ma reggel pedig a kávémmal vettem be egy algopirint, hogy túléljem a napot. A fejfájást nem viselem el! Fogalmam sincs, mi baja lett, alig tüsszent 1-2-t, most tea literszám, gyümilé és orrszívás... ez utóbbi felér egy pankráció menettel. Szegénykémet nagyon sajnálom, de ki kell szívni a cuccot akkor is.

Puszi mindenkinek, megyek a következő menetre.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Mikegirl,lefoglalhatnám a kis szívtipródat Zsófimnak :lol: ??Nagyon helyes srácod van :D .De jó,hogy már ilyen sokat beszél!Gábor nekem 18 hónapos korában kezdett el hablatyolni,igaz azóta lelőni sem lehet.Zsófim nem akar semmit mondani csak apa,meg lééééégy.Nem is tom mi lesz télen,mikor nem lesz légy.Olyan áhitattal nézi őket.Bár már kaptam olyan ötleteket,hogy fogjak össze egy párat befőttesüvegbe,és mindig engedjek ki belőle 1-1-et,de ez csak vicc :lol: :lol: :lol:
Anyóssal meg nem foglalkozni,tojd le nagy ívbe :twisted:

Ági jobbulást Eszternek is,szegényke :( .Zsófimnak kb 1 hét után nem okozott gondott a porszívózás.Addig viszont kőkeményen le kellett fogni,bár a szívem szakadt meg érte,és majdnem sírtam vele együtt.Abban az időben ha csak porszívózni akartam,és meglátta nálam porszívót egyből üvölteni kezdett.Aztán mikor megszokta,már csak nyögött a művelethez :lol:
JA és osztották az észt,hogy kijönne rendes pumpás orrszívóval is,de abban én nem hiszek.Gábornak anno még volt,és egyszer kipróbáltam,de semmi nem jött ki.Porszívóval meg rengeteget ki tudtam szívni...

Kép
Kép
huni

Huni, kézi orrszívó nálunk sem ér semmit. Szomszédasszonyom eddig szintén csak olyat használt, és most a kisfiuk taknyos lett nagyon és vettek porszívósat és mondta, hogy össze sem lehet hasonlítani.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Mi is porszivó orrszivózunk Maja és én is letaknyosodtunk.... :roll:
Szerencsére nekem porsziv nem kell :lol: :lol: :lol:
Holnap kellen agyhártyagyuszi ellenit beadatni, de nem adatom be főleg nem betegen. Nem teszem ki magam egy ekkora stressznek, ha baja lenne belehalnék inkább nem. Féltem nagyon őt. Ma volt kinnt a védőnő is ő is azt mondta csak zárojelben megjegyezte most ő sem adatná be talán később.

Mike annyira piszkálja a csőrőm akárhányszor képet teszel fel mien fényképezőtök van annyira szép képet csinál( vagy csak Atti teszi a hatást :wink: )
Különben én is nap mint nap annyira csodálkozok mien ügyes mien okos.
Mindig kipakolja a szekrényeket. Leültem mellé elkezdtem visszapakolni. Megfogta és szépen mindent visszatett.
Ugyanigy a fakockával amit egy mozdulattal mind a kb 150 darabot kiboritja. Szépen visszapakolgatta.
Néha már oan ügyesen felhuzza a cipőjét már csak be kell csatolni :lol:
A képeskönyvek neki is nagyon teccenek ő is szépen ki tudja válogatni meik micsoda. Mindig arra bök amit mondok esteleg az első pár betűjével probálkozik.
Vendég

Esztinek is gyógypuszi, jobbulást!! Fejfájás - nekem is van, délután óta :?

Huni
Majd találkozunk, és Zsófi meg Ati megbeszélik :lol:

Csoki
Nektek is jobbulást!!!
Na persze, hogy Ati teszi a hatást :lol: A gép egyébként Canon 30D.
Cipőfelhúzás?! Hol vagyunk mi még attól. :lol:

mikegirl

Panni,
hozd csak azt az almot a talira, öröm lesz nézni benneteket! :lol:

Mikegirl,
ha lehet, mi is beállnánk a sorba Ati kegyeiért. Ritka szép kiskrapek! Mondom én, aki sosem álltam a szőke, kék szemű pasikat. :D Bár lehet, hogy Zita inkább tartja magát a mondáshoz: pasi és villamos után nem futunk. :wink:
Egyébként ez a többes szám ("hogy lehettünk ilyen hülyék") gyanúsan ismerős, nálunk is folyton ez megy. A kedvencem: amikor Zita még elég kicsi volt, és valahová menni készültünk, a párom közölte: "Szerintem most indulás előtt még szoptaSSUK meg". :shock: Jó, mondom, ha akarod, kezdheted is... :roll:

italoman

Mike: Köszi kérdésed, már rendbejött Mati. De iszonyatos volt ez a pár nap, és még most is fájlalja a hasát néha!

Hu, most mennem kell....eleresztem a népet suliba-oviba!

mamiblue

Megőrülök ettől a sulitó! Mindig van valami...most mondta MAti, hogy beültették leghátra, pedig olyan kis pici szegénykém! Azért ültették hátra, mert másvalaki beszélgetett...de miért pont vele kellett helyet cserélni??? Bizonyisten veszek neki szemüveget, aztán elöl ülhet!

Sebi is fejlődik, ennek biztos jele, hogy megtanulta mondani, hogy NEM!:)

mamiblue

Mike!
Gyessel ez a fényképező nem az én kategoriám. :lol:
A havi 50e forintocskámból se erről a fényképezőről se hibrid terepjáróról de még jogositványről se álmodozok :lol:
Vendég

Most jó sok leszek, de csak most volt türelmem a képekhez, választani meg nem tudtam. :D

Kép alkotás Kép legfinomabb a muffin Kép infarktus ajándékba, anyunak Kép rendet rakok Kép Egy értelmes fej: Kép Herri Kókler a kanál alaku sebhelyes, ahogy a fiam hívja.
tuza edit

Ildi
:lol: :lol: :lol:

Csoki
Én 7 évvel ezelőtt 15ezerből éltem, mert ennyi maradt a fizumból, miután kifizettem az albit, meg a rezsijét. Azóta változott a helyzet, és nem csak azért, mert jött apa. Feljebb küzdötem magam. Szóval előtted az élet, a rengeteg lehetőség, csak rajtad múlik. :wink: Teljesen természetes, hogy ha nem milliomos családba születik az ember, akkor eleinte nehéz...... pláne gyerkőccel. Minden elismerésem. Tényleg, pasival mizujs? Már összebútoroztatok? Vagy hol itt, hol ott vagytok? (Már ha szabad ilyet kérdezni.)

Edit
Vagányságért nektek sem kell a szomszédba menni :lol:

mikegirl

Mikegirl,
elfelejtettem kérdezni: nektek van sejtésetek arról, hogy miféle csípések ezek? Mert mostanában időnként Zita is beszerez néhány ilyet, és lövésem sincs, mitől. :(

italoman

Hello!

Csoki: Hát mi is éltünk annyiból, sőt...majdnem milliós adósággal...stb. albérletben. De nem szabad feladni, és nagyon kell akarni, már a gyerekek miatt is, sőt értük olyat is megtesz az ember, amit magáért nem!:) Neked meg még van egy olyan adottságod is, ami keveseknek van, nagyon szépen tudzs rajzolni! NEm próbáltál még meg ilyen mesefilmrajzolókhoz bekerülni, az tök izgi is, szerintem biztos élveznéd!

Egyébként megint nem vettünk terpjárót...:( vhogy lelkiismereti kérdést csinálok belőle, mert ugye nincs rá szükségem és tényleg rohadt sokkba kerülne...

mamiblue

Mike!
Hol itt hol ott...
Hát szeretnék már dolgozni csak nem lenne aki vigyázna MAjára bölcsi pedig itt nincs. Anyukámat valoszinűleg elbocsáltják akkor ő marad itthon Majával és én dolgozok talán sikerülne találni valami jó állást. :roll:
Vendég

Edit: Érdekes, az én konyhám is folyton így néz ki! Tegnap egy fél szelet kenyeret találtam az egyik műanyag pohárban, mert csak azt merem a lenti szekrényekbe tenni.

Mike: Ti mikor kezditek a bölcsit?

mamiblue

Ildi
Összesen 3 csípés volt a fejecskéjén. A bölcsis dadák azt mondták, hogy kettő pók egy szúnyog. (Pont akkor voltak itt családlátogatáson, mikor nagyon brutálisan néztek ki ezek a csípések.)

Mamiblue
Nov 3-án kezdünk. Már nagyon izgulok. Szerintem élvezni fogja azt a gyerek társaságot, a környezetet. Az év utolsó másfél hónapja így szabad lesz. Rendbe szedem a házat, meg bejárok a melóhelyre, hogy egy kicsit képbe hozzam magam. És akár egy kitartott csaj, majd napközben járok az edzőterembe és fodrászhoz :lol: :lol:

Egyébként nem tudom mi van ma. Ati már nagyon fáradt, alig áll a lábán, de egyszerűen nem alszik. Esik-kel.

Csoki
Anyukád állását sajnálom :(
Otthonról akarsz dolgozni?

mikegirl

Mike 30 évig volt itt az egyik mélykúti oviban. De pont a 3.at ameikbe ő dolgozik megszüntetik. Legalábbios 80 százalék hogy hamarosan elbocsáltják.
Igen szeretnék itthon maradni vagyis legalábbis nem máshova költözni bejárni vagy valami mert nem akarom anyukám egyedül hagyni. Én meg Maja vagyunk csak vele itthon biztos tiszta depresszióba esne állás meg mi nélkülünk egyedül.

Különben a tali nekünk is oké lehet hogy felutazunk attól függ hogy kiváltom e a máv start kártyát addigra. Mert bizony pestig egy egész jegy :roll: :oops:
De nagyon szeretnénk elmenni.
Vendég

Mike: :) Hát az biztos, hogy izgi lesz elkezdeni a bölcsit! Egyébként azt tudjátok, hogy van vmi immunerősítő, amit szoktak adni a gyerekeknek, közösségbe kerülés elött. D betűvel kezdődik, de nem jut most eszembe a neve. Így talán nem kap el minden apró vírust, bár a bárányhímlőtől nem véd meg :wink:

Ja, Sebi is fél 4 után aludt el ma. Néha csinál ilyet, de jól kiütötte magát, mert felébredni sem nagyon akar :(

mamiblue

csajok valaki adja már a gyerekeknek a fluor cseppeket? Állítólag külföldön ez nagyon módi. /azért olyan fehér az amcsik foga :lol: /

Kép
mona76

Mona! Ienről még én nem hallottam.... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Megint itt vagyok. Próbálok már napok óta belépni, de meghülyült a gép, amióta Ádám önkényesen kikapcsolta. Zárójelben megjegyzem, ezt már azóta még egyszer megtette. Na szóval azóta tiszta hülye a gép.

Pedig már akartam írni, hogy a múlt heti Story-ban benne volt Ádám a babahoroszkópban. Anyósom nővére küldte be a képet. Gyorsan meg is vettük az újságot, eltesszük emlékbe.

Alex, Ati, Berni, Bello (bocsi ha valakit kihagytam, de ezen az oldalon őket találtam) nagyon aranyosak, mind meg tudnám zabálni.

Tegnapelőtt reggel ültem Ádám ágya mellett és elmerengtem, hogy észre sem fogjuk venni és nagyok lesznek, én ezt az 1-2 éves kort szeretném megőrizni, ilyenkor a legaranyosabbak, hogy mindig valami újat tanulnak, felfedeznek stb. Még a szemem is bepárásodott.

Kép
Kép
márkanyuka

Mona: Mondjuk én azt se tudtam, hogy az amcsiknak olyan fehér a foga!:) Van vmi neve is ennek a fluor cseppnek?

Márkanyuka: Én arra szoktam gondolni, hogy olyan jó nézni, hogy mégcsak most bújtak ki, de mennyira okosak és ügyesek tudnak lenni. :)

mamiblue

Mona
Én nem hallottam még erről, de az nem jelent semmit :lol:
A lényeg, hogy minden olyan babafogkrém, amely most használható, fluor mentes, mivel ők nem tudják kiköpni a fogkrémet, hanem lenyelik. Szóval akkor erre most gombot varrok :lol:

Márkanyuka
Gratula az elhíresült kis porontyodnak!!!! :lol: A mi gépünk is sz.rakodik egyébként.

Mamiblue
Nem tudom. Én most per pill Echinaceaval tömöm. Meg Cebionnal. Meg köhögésre adok neki szirupot, mert sajnos csúnyán köhécsel, velünk együtt.

Na megyek, mert mindjárt kezdődik az angolom.
Szép álmokat!!!

mikegirl

Mike: Ez is vmi természetes anyag...olyasmi mint a protexin meg a normaflore, csak piciknek direkt!

mamiblue

Jóreggelt :)
Látom másoknak is az orrszívó a jóbarátjuk - mi is lassan 2 hete létezni nem tudunk nélküle -bár halkan reménykedem kezdik a csajok pedzegetni mit is akarok tőlük a zsepivel -Barbi is gyorsan ráérzett anno
Mike Ati változatlanul szépséges - háát nekem ugye teljesen a szőke pasi a zsánerem talán a csajok is örökölni fogják az ez iránti rajongásomat :-) -Barbus inkább a nagyon nagy füleket tüntette ki eddig a figyelmével (ovis szerelme alapján)ezt nem tom kitől örökölte mondjuk nagyon tisztességes hogy nem diszkriminál és nem fül alapján ítél :-)
Csoki én is sajnálom hogy az ilyesmi lehetséges hogy ennyi idő után valaki csak úgy ripsz ropsz elveszíti az állását - és én is azt gondolom mint a lányok fiatal vagy és tehetséges biztosan meg fogod oldani a dolgot.
Ahogy nosztalgiáztatok ki honnan indult.... a mi első lakásunk 29 nm volt és a századelőn még istálló üzemmódban funkcionált -onnan küzdötte fel magát bérlakássá -valahogy mégis szerettem ott lakni :) Még a pizza futár sem mert a kapun bejönni mert a lakóközösség is igen impozáns volt :) Ott max az Elm utcát lehetett volna forgatni :)
Edit irígylem a hidegvéredet hogy a lábon kihordott infarktus előtt még gyorsan lefényképezted Alexet :) -hiába egy több gyerekes anya rutinja.. :) Egyébként a pasinak a szeme sem áll jól .. :)
Márkanyuka nekem megvan az újság majd meglesem benne Ádámot :)
Judit -hát az Amcsik gyakran kimutatják a foguk fehérjét :) -cseppekről már én is hallottam -ha nincs benne fluor akár jó is lehet - én magunknak sem veszek egyébként olyan fogkrémet ami fluor-t tartalmaz -ha jól tudom még az 50-es években a fent nevezett anyagot patkány írtásra használták mivel kiváló ideg méreg - nyilván a Colgate meg a többiek nem olyan mennyiségben meg minőségben tartalmazza nade akkor is...
Tegnap egész nap vanília illatot árasztottam -Barbiéknál ma vásár van az oviban sütit kértek a kedves szülő társaktól -aztán persze dupla adag kellett mert az itthoniak felfalták a felét... Kép Panni féle komatál :-)

Kép
Kép
panni7

Gyors bekukk....

Elvileg mindenkinek küldtem emailt a BABATALI-ról! Kukkantsátok meg!

Köszönöm a mail címeket!

Ha valakinek nem küldtem, kérem adja meg priviben és továbbítom!

Szép napot!

Kép
h.bogesz

Hali!

Panni: Én csak arra emlékszem gyerekkormból (fogmosással kapcsolatban) hogy zabáltuk a gabi fogkrémet...szinte rosszul voltunk tőle. :)

Tali: Hu, nekünk most naqgyon kétséges lett. Mati jár karatézni, és mennek táborba, pont azon a hosszú hétvégén...De nem tuti, hogy megy illetve, akkor mindannyian mennénk, mert egyedül nem engedem még el! De ha nem akkor mi ott leszünk!!!

mamiblue

Kép az új kuckó
Vendég

És egy video. A combját azért markolássza mert a tv elé pisilt utólag miután elázott a zoknim kiderült. Majd elbujt :lol: :lol: :lol:
Bocsi a meztelenkedésért :lol:
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Nagyon örültem az emailnek. :D
Ne haragudjatok, hogy mostanában nem járok erre, de nagyon kevés időm van. Kiköltöztünk Alsónémedire, jól érezzük magunkat, de nekem továbbra is ki kell mennem az egyetemre két napra egy héten, most nagyon nehéz a suli, talán még nem is volt ilyen nehéz félévem, és most szakosodtam újságírásra. Állandó körmölgetés hajnalig.
Emmuska jól van, eltekintve a refluxától, havonta megyünk kontrollra, és ott lóg a műtét a fejünk fölött.
Nagyon édes, mondókázik, fel lehet ismerni melyiket énekli, befejezi a végüket. Hirtelen elkezdett sok mindent mondani az anyán, apán kívül, ismételgeti mostmár a kisebb szavakat. Áldom az esti elalvásokat, egy mese, kimegyek a szobából, és vissza se kell mennem, nem is sír. Úgyhogy nem panaszkodhatok rá, angyon jó baba, most jön +4 fogunk, kicsit visszaesett az étvágya, nem tom hány kiló, de kb. 11.

Pár oldalt visszamentem a képeket nézegetni, annyira jó látni a gyerkőcöket! :D Mike, tényleg állati az a gép, nekem is Canon van S2IS, de nem egy kategória. :D Mindenki gyönyörű!

Ja és a lényeg, ki nem hagynánk a talit!!!!!! Természetesen!! Ha szívesen láttok még elveszett báránykákat! :) És Csoki, ugye jöttök Ti is? Szívesen látunk! :D

Pusz

Teszek pár képet enyém lányról is, és az új szobájáról, az övé legalább már kész van! :D Lehet hogy kicsit sok, bocsi! :oops:

Kép KépKép KépKép Kép Kép KépKép KépKép Kép Kép

dincuska

Dincúska, éppen ma gondoltam rátok :lol:
Gyönyörű kiscsaj Emma :wink:
Látom nálatok is menő a tv távirányító :D

Kép
mona76

Mona :) Hát igen, sajnos. De legalább nézni nem szokta, csak a kapcsolgatás a lényeg. :D
Szuper a nagytakarítós fiad, csudaari a kis portörlőjével! :D

Ja és nem is írtam, hogy a legtutibb nálunk a táncolás. Ha meghall egy kis dallamot, rögtön megy a kacsatánc, riszálás. Áhh, ezek a kölkök! Legjobb korszak ez szerintem! :lol:

dincuska

Ja és még a tv-téma egy pillanatra. Jó dolog ez a gyerekzár, de mi van ha a gyerek kapcsolja be??? Múltkor így jártam, és 1 óráig nem tudtam rájönni hogy kell kikapcsolni! :lol:

dincuska

csajok, a párom vett Ausztriában a Daninak egy bélelt farmernadrágot de sajna kicsi lett :? . 86-92-es méret. Mi 92-es méretet hordunk, de szerintem ez a bélés nélkül akkora. Annak lenne jó aki 80-86-os nacit hord. A bélése nagyon puha pamut. Nagyon vagány, én rendkívül örültem neki. Nem feltétlen csak fiú naci. Az ára 2700ft-ra jön ki. Este majd dobok róla képet. Ha valaki esetleg átvenné, nagyon szívesen postáznám.

Kép
mona76

Sziasztok!

Valami babavírus kering a neten :lol: ?Mert a mi gépünk is felmondta a szolgálatot,de olyan szinten,hogy se kép se hang.Egyszer csak elsötétült a kép,és annyi.Pont mikor nyerésre álltam a honfoglalón :lol: :lol: .

Dincuska ezer éve nem írtál,és mennyit változott Emma :D .A tv távirányító nálunk is favorit,de nem igazán díjjazom mikor tele megy nyállal :? .Igazi kis hercegnős szobácska,nagyon tetszik :)
Ennyire súlyos a refluxa?

Gabifogkrém:én kicsinek is utáltam,és ebből kifolyólag,a gyerkőcöknek sem veszek :D .Csak azt szerettem benne,hogy tök jól habzott...

Kép
Kép
huni

Huni

Hát eléggé, nem nagyon van más lehetőség, mint a műtét. Még az orosz természetgyógyász is azt mondta, aki csak ránézett és mindent elmondott, hogy mi baja. Úgyhogy kénytelen vagyok elfogadni. :(

Nekünk antivirus xp2008 telepedett a gépünkre, és teljesen kinyírta! Alig bírtuk az adatokat megmenteni! Úgyhogy vigyázzatok ezzel a szemétládával, mindenhova betelepszik...

dincuska

Tali: mi sajnos nem tudunk menni. Bogi, köszi a szervezést!! Majd várjuk a képeket!!

Dincuska, jó tanulást, biztosan nem unatkozol! Emma nagyon sokat nőtt! Alsónémedi meg itt van a szomszédban :)

Mona, azt a méretet már mi se vállaljuk be, sajna! Képet azért teszel fel? Kíváncsi vagyok.

Panni, jöhetsz komának ilyen tálakkal :D

Eszter is elkezdett egyedül menni. Oda-vissza sétálgatott az apja és köztem, persze fülig ért a szája, úgy örült annak, hogy tudja egyedül! Én meg azóta átmentem büszke anyukába :) Na, eddig is az voltam, de azóta főőőleg.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: