A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

ja olyan 62korul
Vendég

Andi! Igaz csak több részletben de sikerült átküldeni a dalokat! :D
Vendég

Maveric, persze, hogy küldök!
Csak írj privibe (vagy ide) egy email címet, mert oda egyszerűbben tudok képet küldeni.
Egyébként egyformába öltözteted őket?
Vagy fogod, ha nagyobbak lesznek? :D

Kép
Kép
patr

megpróbáltunk egy halom szerelőt kihívni,vagy szüretelnek,vagy dolgoznak,vagy kifogyott a palackból a gáz,így nem tudnak hegeszteni...az utolsó meg azt mondta nem is lehet hegeszteni,mert alumínium és nincs értelme,mrt megint kilukadna......szép mi-itt vagyunk fűtés nélkül-meglőve :twisted: :twisted: :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

usnyc@freemail.hu

hat ha vmi tetszik veszek belole 2ot de nem egyformak igy nem oltoznek egyformaba. Sok cuccuk van ami egyforma de szinben kulonbozoek. Kek sarga,zold sarga...ikrek de megse tok egyformak,meg regen se tudtam sose valasztani ha volt egy ruhabol tobb szinu mert mind tetszett igy ezt most kielhetem :D
Vendég

Maverick, elküldtem a képeket.
Szerintem az úgy tök jó, ha nem teljesen egyformán öltözteted őket, csak ahogy írod is, mondjuk más színűbe!

Kép
Kép
patr

Kike! :cry:
Lehet, hogy ki kell cserélni a radiátort?
Az gáz, mert akkor az egész rendszerből le kell engedni a vizet, és máshol sem lesz fűtés, nem?
Gyorsan kérjetek kölcsön éjszakára egy hősugárzót, ha nincs, nehogy még betegebbek legyetek!

Kép
Kép
patr

Kike,
hősugárzótok van? Vagy a nővéredhez nem tudtok átmenni? Átérzem a problémát, nálunk is nagyon sz@r volt a fűtés,

DE
megcsinálta a Zoli! És nagyon jó! Akik panaszkodtak, hogy rossz helyen van a termosztátjuk, és szélsőségesen fűt, azoknak ajánlom! Computherm készülék, vezetéknélküli (=tulképp távérzékelős) termosztát. Beraktam a gyerekszobába az érzékelőt, ott lesz állandó a hőmérséklet! De jó! Úgy örülök!
Igazatok van a Zolival kapcsolatban, meg nem is szóltam neki emiatt sose, pont azért, mert tudom, hogy ez a legfontosabb most neki... de kicsit hiányolom itthonról, na meg Szonja is!
Most megint a szüleinél van Zoli.

Véda,
szerintem jó ötlet valami mozgásos terápiára (vagy bármilyen programra) elvinni Lilut, a sport amúgy rengeteget segít a viselkedészavarok terén! Mindenképpen egyeztesd a gypszich-rel, hogy ide szeretnéd vinni, mert neki is tudnia kell róla - na meg nem nagyon láttam a honlapon, hogy ezirányú végzettsége lenne a hidr. ter.vezetőnek, a munkatársakat meg nem mutatja be. De ha jó, akkor mindegy is, csak tudjon róla a pszichiáter, hogy oda is viszed! Nem szabad, hogy üsse egymást a két terápia pl.
Amúgy én a kislányodnak (az alapján, amit írtál) mindenképpen egyéni terápiát javasolnék. Ha a Hidroterápiában csoportba akarják rakni, és ennyire vegyes a kilentúra, akkor nem biztos, hogy jót tesz Lilunak. Ő nem maradt el a fejlődésben, nincs tanulási zavara, nincs kognitív problémája, hanem egy teljesen értelmes, egészséges, normál intelligenciájú kislány. Viselkedészavarral, de úgy látom, a hidroterápia elsődleges célcsoportja nem ez.
Én megvárnám, amíg letelik a gypszichiáterrel az az első három-négy ülés, hogy mit mond, mit gondol Liluról, és az alapján meglátod-egyeztetitek, hogy jó-e Lilunak a hidroterápia.
Aztán majd mesélj!

KépKép
szkagi

Sziasztok!
megjöttem én is, csak néztem Forma1-et :lol:

Szly!
tejcsiszaporításra vajon nem segít ha felkelsz éjjel egyszer fejni?
Lehet túl sokat alszik Jázmin és a cici nem szokta meg :roll:

Roni!
sok-sok drukk a műtéthez! :wink:

AndKata!
Gratulálok a tejmennyiséghez, nagyon ügyik vagytok!
még egy pici és mindjárt elspájszolhatod a tápit :wink: :lol: :lol: :lol:

VidoKata!
milyen az a ferde nyaktartás?
csak azért kérdem, mert Emci inkább a bal oldalára fordítja a fejét-nem vészes szerintem-doki kérdezte kedden oltáskor hogy csak így tartja?mondtam nem, nem reagált semmit hogy spéci tornáztatni kéne.Plusz sokszor úgy nézelődik körbe, hogy hátrafeszíti a fejecskéjét és fölötte kukucskál :roll:
aggódnom kéne? :roll:

még egy kérdés: a szundikendőt van hogy az orrába fúrja.Vegyem el tőle? vajon nem fulladhat meg? vagy lehet csak én vagyok paramami

betegeknek jobbulást!!!

Kép
kimma

Ági!

természetes hogy elvárnád, veletek legyen többet a férjed, nincs ebben semmi rossz!
nem tudsz beszélni vele?
a papa ki tudja, lehet felépül, csak hosszabb idő alatt, a gyerek meg közben felnő, neki is kéne apuka gondoskodásából :roll:
Drukkolok nektek hogy megoldódjanak a gondok!++++++++++

Kép
kimma

Patr,
tényleg, megcsinálták nálatok a tetőt nyáron? Emlékszem, beázott egyszer.

Szeretném a tanácsotokat kérni az altatás körüli zűrben.
Tegnap nem volt itthon este Szonjácska, mert hetente egyszer az imádott nagyijánál alszik (ő az én anyukám :D ), és akkor Nándi viszonylag hamar el is aludt. Holott mostanában éjfélig is fent volt, cicizett (cumizott rajta, nem evett). Szonja meg rendszeresen tíz óra körül alszik el, amióta Nándi megszületett.
Az anyukám mondta, hogy nála Szonja hamarabb alszik, már negyed tízkor aludt, és ott nem is szokott cumizni (itthon egyből ráveti magát :( )
Keresem a magyarázatot, hogy itthon is tudjuk hamarabb elaltatni a két gyereket... Lehet, hogy - mivel egy szobában vannak - Szonja esti mese közbeni dumálása (nem túl halk...) zavarja Nándit? Ő akkor már többnyire alszik, de felébred, és akkor kezd nyöszörögni. Ez aztán Szonját zavarja, és ki is szoktuk hozni a kicsit, aki ekkortól cicizik éjfélig...
Ti hogy altattok több gyereket? Mikor van a fürdés, a mese? Asszem, valamit át kell szerveznünk, de egyszerre a két gyerek sosem nyugodt, csak ha már mindkettő beájult... Szonja lehet, túlpörög este, mert az apja olyan későn jön haza, és akkor állnak neki játszani, amikor már igazából vacsoraidő van. Hétkor ér haza többnyire a Zoli, fél nyolctól vacsizunk (későn tán...), nyolctól fürdővíz készítés, (Szonja az apjával megnéz vagy két Pom-Pom rajzfilmet), Zoli megfürdeti Szonját, mi Nándival elrendezzük a terepet az alváshoz. Uátna Szonjának mesél a papa, én megfürdetem és megetetem Nándit (maratoni mese a papától - lehet, túl hosszú?), Nándi el is alszik (9 óra ven ekkor kb). Beteszem a kiságyba, és én mesélek Szonjának egy kevésbé hosszút, ami után Szonja könyörögni kezd még egy-két újabb meséért (ekkor többynire felébred Nándika). A fáradtságomtól függően kap még mesét, aztán jóéjtpuszi és otthagyom, hogy még nézegetheti a képeket a könyveiben. én megetetem az időközben totál felébredt Nándit, vagy bíbelődöm vele, aztán persze nem bír elaludni, és Szonja már kéri, hogy vigyem ki... ki is viszem, mert látom, hogy szenved mindekttő, és ekkor már tíz óra körül van! Szonja így elalszik, Nándika cumizik (szerintem próbálja megnyugtatni-altatni magát) éjfélig.
Valami nem jó. Nem nyugis az esténk, valahogyan át kellene szervezni, de hogyan? Ti hogy csináljátok?
Szerintetek mit csináljunk másképp?

KépKép
szkagi

egy kép Momóval, a szundikendővel:
Kép

Kép
kimma

Kimma
Nándi is belefúrja magát a szundikendőbe, de bármibe, ami ott van mellette (bemászik a fejvédő párnába orral)! Főleg, ha hűvös van a szobában neki - úgy vettem észre.
Zoli... neked is igazad van, bár szerintem a papája tényleg nem fog már sokáig élni (szegény), már pelenkázni kell, nem tud kimenni a vécére segítséggel sem... de a Zoli anyukája viszont még itt van, és ő biztosan igényli majd, hogy körberohangálják, pusztán az ugrálás kedvéért is (bár most el van törve a keze, úgyhogy jogos). De van egy gondozónő, aki főz meg mos meg minden nekik, és a hospice szolgálattól kijár egy nővér két-háromnaponta a papájához...
Én is a gyerekek miatt berzenkedem csak, én megértem, hogy a papájával akar lenni állandóan, de Szonja nem fogja fel, hogy miért nincs vele az apukája :( :( :(
Nem igazán akarnék beszélni vele, ez az ő döntése, az ő szülei... nem lenne szerencsés, bármit mondanék, nem lenne jó, asszem. Sajnálom a papáját is, de magunkat is, nagyon! Szonját nyugtatgatom, meg persze magamat is, csak nehéz esténként a két gyerekkel egyedül.
De jót tesz nekem, hogy legalább nektek panaszkodhattam egy kicsit, és ilyen kedvesen és megértően reagáltok!
Hát igen, egy női lélek ezt megérti :D

KépKép
szkagi

igen eltuntem mostansag, de szabin volt a ferjem a heten es mindenfele mentunk. Ma a JAnos hegyen voltunk-bar a joido elmaradt nagyon, de azert jo volt Anna jo nagyot aludt rajtam mi meg setaltunk, reteseztunk:)

Most epp "tornazik" hasonfekve, es lesi a most favoritkent kiteritett csillogo csomagolopapirt.
olyan jo o most kezdte el meg csak ertekelni a fuggo porgo cuccost, egy zenelost kaptunk kolcson egyet meg mi barkacsoltunk neki, hogy ne kelljen mindig hurcolni ki be, az nem zenel, de az is vagy 10 percre lekoti:)

Alvasilag te;jesen ingadozo, van hogy 9tol 5ig alszik ejjel van hogy 3 orankent kel, es napkozben sincs fix alvasi mennyiseg, igy napirend sem.de jol elvagyunk, ugy erzem, csak ugy aludnek eg yoriasit!!!!!!!!!!!!a szemem alatt szinte fekete mar a faradsagtol :twisted: :(

eves:sajna alig van mar tejci:( pedig iszom mint az orult, tegnap mar edeskomeny levest is ettem szopi tea is megy, de semmi:( :cry: mar reggel az egesz ejszakas nem szopi utan is csak 100at tudok a kettobol lefejni.
azert szopizik napkozben es este meg ejjel kap tapot, napkozben szopi utan kinalom meg ha sirdogal , mert akko tuti ehes. de azert napi 240-300ml tapi lecsuszik-kesz anyagi csod :oops:

probalom kovetni az esemenyeket de most asszem nem tudok reagalni dolgokra mert sokminden nem maradt meg a buksimban :oops:

a betegeknek jobbulast. Anna szorcsogese nem akar javulni, pedig fujom, szivom, megis minden reggel ugy ebred teljesen el van dugulva az orra. en is fujum, de igazabol, csak este vagyok "beteg" ez ilyen fura natha :lol:
Vendég

Kép a lepke a kedvencem

Kép kered a cumim? nekem ugysem kell:)
Vendég

Sziasztok!

Babuka! Köszi szépen, megkaptam! Holnap ha lesz időm, felrakom!

Amit küldtetek linket, az nagyon jó, csak annyi van ott mese meg mondóka, hogy nem volt idegzetem kiszemezgetni belőle!
De köszi, majd még átnézem tüzetesen!

Jaj, a gyerkőcök nagyon aranyosak!
Jó éjszakát!

sz.andi

Patr! Neked meg elfelejtettem írni, de holnap írok! Bocsika!

sz.andi

Bocsi, most nincs időm írni csak Patr-tól szeretném elkérni a babakocsis honlapcímet!
Köszi!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Véda, biztos minden rendben lesz Liluval!
Ronix, sajnálom a rossz híreket! Kitartás!
Kike remélem rendeződtek a "hő gondok"!

Mi ma rendet csináltunk végre a szuterénben. Mióta tavaly beköltöztünk, doboz doboz hátán és káosz. Jól el is fáradtam. Már csak itt fent kellen kitakarítani. :roll:

Luca nagyon sokszor ülni akar. Ha háttal van a mellkasomnak, teljesen előrehúzza magát. Van hogy annyira előredől, hogy a lábait nyonyózza. Próbálom nem sűrűn engedni, mert gondolom ez azért nem tesz jót a gerincének? :?

Minden beteg babának, gyerkőcnek és anyukának jobbulást!

Jó éjszakát!

Kép
sziszka82

Kike :shock:
olyan hideg volt éjszaka :shock: Hogy aludtatok? Végül tudtatok valami kis meleget csinálni? (eszembe jutott a sütő is, az is fűt valamicskét.... de hát azt is csak egyszer lehet bemelegíteni :( )

Anyjuk,
Anna már így fogja a cumit? Hát nagyon ügyes!
(én is összeeszkábáltam Nándinak nézegetnivaló lógós jétákot, istenien alszik alatta - na jó, szokta ütögetni is :D )

Dodó,
szerintem ha már felhúzza magát, akkor hagyhatod, amennyire ő maga bírja, az nem árt neki. Hadd próbálgassa, úgy erősödik :D csak olyasmit ne csinálj vele, amire még nem érett - hát ezek szerint ő már nagyon szeretne üldögélni :D

Az éjszakánk kicsit javult, most egyszerre fürdettük a két gyereket a mini fürdőszobában, de valahogy elfértünk, és amíg Szonja tovább pancsolt, megetettem Nándit. És amikor Szonjának meséltem, addig Nándit kivitte Zoli, nehogy felébredjen az alvásból (de felébredt). Így is jobb volt, Szonja már fél 10-kor aludt, Nándi meg egy órával később... ez is valami! 8)

KépKép
szkagi

Sziasztok!
hát még egy ilyen éjszakát nem akarok-nem tudtuk tegnap megoldni a fűtést,mostanra már elég hideg van.Pulóver,két takaró,nadrág-így aludtak a gyerekek-Domi ia a legmelegebb kötött ardigánban és két takaróval-így is jégcsap volt a keze,mikor kivettem enni-ráadásul pocsékul aludt,vagy fázott,vagy melege volt,vagy kényelmetlen volt úgy felöltözve aludni,nem tudom-és az orra is egyrre roszabb-nagyon náthás még mindig.Anyukáméknak telefonáltam tegnep mi a helyzet,mindenki szerelőket hívogatott,ötleteket gyártottunk hogy hogyan csináljuk meg.Egyetlen szerelőt sikerült elérni azt is ma pontban fél 10-kor fel kell hívni,különben tárgytalannak tekinti a dolgot.Kevés a szerelő,és nagyon elfoglaltak-mi meg itt betegen egy kisbabával-nagyon elegem van.. :twisted: :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Ja, nem Dodó, hanem Sziszka :oops: bocsánat!

KépKép
szkagi

Jaj, Kike :(
nagyon sajnálom :(
remélem, ma valamit sikerül azért csinálnia a szerelőnek! Addig nem tudtok átmenni pl anyukádhoz? Irtóra hideg van - bár most itt már süt a nap

KépKép
szkagi

Sajnos nem megoldható,nem egerszegiek,hanem Bakon laknak,és akkor kiágyat meg mindent vinni kéne,Apa éjszakás ráadásul,és a másik kettőt se hagynám itthon szívesen :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, nálunk volt ilyen, palackkal fűtöttünk februárban, és reggelre mindig kifogyott, akkor egy ágyban aludtunk családilag. (belülről volt jégvirágos az ablak...) Kitartás!!!

Ági, nálunk hétkor vacsora, nyolcra kész a fürdés, Danival az ölemben mesélek, ő szopik, ált. elalszik, még kilencig lehet könyvet nézegetni (MERT ÉN OLVASOK), Aztán lámpaoltás.

Általában rá tíz percre csend van. (a nagylányom még tanul, de az más tészta). Nyáron sokkal tovább ment a móka, de az más.

Elnézést az eltűnésért, ha olvasok is, írni ált nincs időm, most a lány laptopját nyomkodom, mert elrepültek nyaralni, csak hárommal vagyunk. Tiszta kiscsalád érzés. :)

Pat, a kendőtanfolyam még folyamatban, de dvdt tudok küldeni, h dobsz egy címet. Vagy tartsunk önképzőkört? Nem adom fel, tegnap a nygő gyereket megpróbáltam hátrakötni, hogy tudjak csinálni vmit... Hát olyan jól szórakozott a tornagyakorlaton, hogy abbahagyta a balhét, de felkötni nem sikerült, kicsit beletekeredtem a cuccba...

Na mennem kell, reggeli és a többi.

potyka

Ha más nem lesz,új radiátort kell venni :cry: De remélem nem,mert azt még be is kéne szerelni.De vasárnap van :cry: :cry: Ordítani tudnék idegességemben-Apa bár éjszakás volt,nem feküdt le,még most is próbálja megcsinálni,még amíg a szerelő nem jön-persze megint fel kell cipelnie vizet 50l-ertz a padlásra,és ha nem jó,megint leereszteni a pincében. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Kép
Kép
patr

Jaj, Kike, azért ez nagyon gáz! Mi is aludtunk fűtés nélkül, de azért nem volt veszélyesen hideg!! Nehogy Domi még jobban megbetegedjen! Nagyon drukkolok, hogy ma sikerüljön megcsinálni! Legalább tegyetek melegvizes palackot az ágyba!

Potyka, Zsolti lassan akkora lesz, hogy nem fogom elbírni kendőben! :lol: :lol:
Tarthatnánk önképzőkört, de úgy, hogy Ági, és Kata tudnak kendőt kötni, a következő talin megtanítanak minket! :lol: Na? :lol:
Persze ez azzal jár, hogy el kell jönnöd a következő talira!!! :wink:

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

Kike! Remélem sikerül ma megjavítani a fűtést! Nem tudtok egy hősugárzót kölcsönkérni?

Kimma! Nem kelek fel fejni, mert most is kétszer kelt Jázmin szopizni4 Biztos próbálja helyreállítani a tejcsi mennyiségét. Pedig este már oda tudtam neki adni a lefejtet is, csak nem szopi után, hanem előtte. Könnyen be is aludt, de mégis felkelt fél kettőkor, utána meg fél hatkor. És most megint úúgy érzem, hogy nagyonkevés van! Remélem hamar helyreáll. Bár ha tápizni kell, az sem tragédia, csak furcsa, hogy egyik nap még 260ml-t adok le az anyatejgyűjtőbe, másik naptól kezdve meg alig elég a gyerekemnek! :shock: Na mindegy!

Ma apa, papa meg Roli elmentek Kunhegyesre vásárba. Apu régen piacon, meg vásárokban árult, csak abbahagyták és maradt még néhány cucc. Most azt elviszik, hátha elkel valami. Így egyedül vagyunk a kisasszonnyal, aki még alszik. Délre meg elsétálunk anyuékhoz ebédre, addigra a fiúk is megérkeznek!

Ági! Elég sűrű így az esti program. Nálunk úgy van, hogy először én fürdök, ha összejön olyan 7 óra fele. Utána fürdik Roli. 8-kor fürdetjük Jázmint. Aztán Jázmin szopizik és legkésőbb kilenckor már alszik az ágyában. Közben apa odaadja Rolinak a kakaóját, még kicsit nézi a TV-t és legkésőbb a Barátok közt végére ő is ágyban van. 21:30-ra már mindkettő alszik. Mi még nem olvasunk mesét, mert Rolit eddig nem nagyon kötötte le, meg ügyesen elalszik magában.

Kép
szly27

Potyka, halihó! Örülök, hogy jól vagytok! Dani szépen nő? még mindig anya-barát? :)

Kike, sajnálom. Tényleg legalább egy hősugárzót nem tudtok szerezni valahonnan???

Szly, sajnálom tejcsit, hátha a leányzó még orvosolja...

Pati! Kérek számlaszámot, különben az adósod maradok :)
Én sajna csak egyfajta kötést tudok...de az nekünk jó, a leányom alig van 5 kg felett :)

Kép
andkata

Jó reggelt!
A legényem 3 előtt és 6 előtt kelt.

Tegnap jót nevettünk. A férjem pakolta el a régi, "kinőtt" pulcsijait. Bubu nézte. Felpróbált a férjem egyet, de már nagyon feszült, erre Bubu elkezdett hangosan röhögni.
A férjem meg mondta neki, hogy nem vicces, és mi sem röhögünk ki, mert az 56os és 62es rucik már kicsik rád. :lol:

Kike!
sajnálom. Praktiker nincs felétek? Az nyitva van vasárnap is.
Professzor hogy van? Folyik még az orra?
20150601134430

AKata!
Átküldöm priviben Patti szla számát ;)

Hogy aludtatok? Adél Manó?
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 12:33-kor.
Vendég

VKata!
Ti éjjel is szívjátok Dorcsi nóziját? Mert én ma már muszáj voltam, mert olyan hangokat aodtt ki, mint egy vadkan. Gondolom a szomszédok örültek hajnali fél 4kor....
20150601134430

Viki! Köszönöm a közreműködést!!! :lol: :lol: :lol:
Küld bátran, hátha más is utal rá! :lol:

Kép
Kép
patr

Én is beletörődtem, hogy ha kell, egész nap cicin lesz, hátha. De nappal mégsem követeli sűrűbben, csak éjszaka! Pedig tudom, hogy nem eszik annyit mint szokott, mert alig nyel. Szerencsére a mérleget már visszaadtam, mert most tuti sokkot kapnék, ha mérnék egy evést!

Remélem Kata nálatok is helyreáll. Én is fejek minden evés után, hogy ha 20 ml-ként is, de estére azért legyen mivel pótolni. Nekünk még táp sincs itthon, mondjuk van vagy másfél liter lefagyasztva, ha az elfogy és még mindig vacakol, akkor íratok tápot is.

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 12:33-kor.
Vendég

Viki! Zsolti születése óta röfög, szörcsög, hörög, horkol stb. És nem jön semmi az orrából. Doki néni szerint kinövi. Csak én nem tudok aludni tőle!

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 12:34-kor.
Vendég

Dani anyabarát :lol: és több, mint 7 kg, általában kendővel sétálunk, már nem tolom hozzá a babakocsit :lol: , így viszont két kezem szabad, és a lépcső sem gond. Ja, és én többfélét tudok kötni, csak hátra nem megy még.

Szerencsére tejügyben is ok minden. Viszont mi porszívózunk hajnalonta, de nemhogy a szomszédok, a tesók sem ébrednek. És nekem mind csinálták ezt az éjjeli náthát, nem tudom miért.

Elmennék én talira, de fél egyre vissza kell érnem, vagy olyan hely kell, ahol a nagyfiúk elvannak. Budaörsi Kika? (remek játszóház)

potyka

Köszi nektek az együttérzést,és aggódást.
Apa egy hős-megcsinálta :P be is fűtöttünk-Szegény Domikám ugyan olyan náthás mint volt,még mindig mérem neki a lázát legalább reggel,most 37.5 volt-tehát úgy 37-ez még elmegy.

Persze amint tudunk veszünk radiátort,mert ki tudja ez így meddig tart :roll: Isten ments hogy karácsonyi szünetben lukadjon ki ismét,mert akkor tuti megfagyunk-tehát amint meg tudjuk oldani,csere lesz.
Ideiglenesen megoldódott a gond-nagyon örülök neki. :P :P

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, a radiátorok mindig a legrosszabkor lukadnak ki!
Nekünk tavaly ilyenkor szállt el a fűtésünk, kilukadt a kazán! Vehettünk újat!

Potyka, Zsolti is több mint hét kiló! 7240 volt egy hete! :lol:
Ő is csak éjjel szörcsög, de én nem szoktam neki éjjel porszívózni, merthogy nappal nem jön semmi. De akkor lehet, hogy én is kipróbálom éjjel kiszívni, mert nagyon idegesít, hogy ennyire szörcsög. Van ilyen, hogy éjszakai nátha :roll: :shock:
Budaörsi Kika nekünk remek lenne!

Kép
Kép
patr

kike: nagyon durva lehetett ez a nagy hideg, de jo hogy atmenetileg megoldodott. mi is most csereltunk nem reg radiatort, mert kilyukadt, de mi meg szerencsere a hideg elott eszrevettuk. De biztos ami biztos vettunk mult heten egy kis hosugarzot is, furdeshez muszaly bekapcsolni, sot neha pelenkazashoz is bekapcsolom, mert Anna nagyon fazos.

Agi: ez a cumifogas tok veletlen volt! Sokszor emelgeti az egyik kezet ha hason van, es epp ott volt a cumi mellette valahogy beleakadhatott es azt is emelte :lol: csak olyan mokas volt ezt pont elkapni.

nekunk ma megint ketszer ebredeos nagyon szorcsogos ejjelunk volt:( komolyan nem tudom ennek mikor lesz vege, hogy ne igy kelljen ebredni hogy 3szor negyszer szivom le az orrat tobbszori sterimarral rasegitve hogy kapjon levegot. Olyan szornyu hallani ahogy szorcsog, es olyan nehezen indul meg neki kifele. Akkor meg bukakol ossze vissza- fujjj.

Mindenkinek szep vasarnapot.
en most nekiallok a kajanak- megint edeskomeny( bar nem lattam multkor sem a hatasat) csak most krumplival, romaitalban.
Ugy volt addig ferjem elviszi Annat setalni, de hat kapva a joidon elbiciklizett a dekatlonba :twisted: Es emiatt csak azert vagyok bosszus, mert ebed utan meg kosarazni fog lemenni, vagyis ma egesz nap nem latom ot, es holnaptol megint dolgozik, es ujra minden egyedul az en dolgom lesz, erre ma sem tud atvallalni semmit se- de ugye ne jegyezzem meg, mert akkor en leszek a hazisarkany, aki nem hagyja ot mozogni, stb.....ezt ugy utalom, neki meg kell lenni minden hobbijanak de hogy en esetleg valamit akarok- ugyan miert nem oldottam meg :evil: Semmit nem kertem tole csak hogy amig szabin van egyszer had aludjak, vagy ugy hogy o kel reggel, vagy delutan elmennek valamerre- szerintetek?
na mindegy, most is hogy elment jopofat vagtam, mondtam megoldom a fozest ugy hogy Anna is itthon van.

Bocs ez most kicsusszant belolem.
Nektek ennel szebb napot!
Vendég

Sziasztok!

Kike, szörnyű éjszaka lehetett! :? De most akkor jól melegedjetek fel végre!!! :)
Szkagi, elég sűrű az esti program, de biztos hamarosan tök jól be fog állni a rendszer!
VKata, Szly, remélem helyreáll a tejci ügy!
Anyjuk elhiszem hogy bosszús vagy! Nálunk is sokszor úgy jön le, hogy szívességet kérek tőle azzal, hogy segítsen.

Luca már 2,5 órája alszik. Ha felkel szopi, aztán megyünk apósékhoz ebédre.

Szép napot!

Kép
sziszka82

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 12:34-kor.
Vendég

Sziasztok!
Gondoltam beköszönök!

Kike!
Hát nem semmi lehetett az a hideg!

Anyjuk!
Jó az a cumis kép!

Hu tegnap én is kiakadtam... apácska mondta hogy egy ismerősnek el kell menni segíteni, mert kocsit vesz, és egyiküknek a bér autót kell hazafele hoznia, a másikuknak amit vesz a magyar srác! Ugy volt hogy reggel 7-kor indulnak (3,5 órás az ut oda). Erre 10-re modosították az indulást...mondom frankó, igy nem fog hamar hazaérni. 12-kor még mindig nem indultak el, mert ahova először mentek kocsitbérelni, ott kitalálták, hogy csak svéd jogsival lehet bérelni. Na mindegy, találtak egy helyet, ahol tudtak. 4-kor telefonált, hogy hazafele indulnak, 9-re hazaérnek, addig várjak a fürdetéssel.....mondom hogy mondjam meg egy 2,5 hós gyereknek hogy nem fürdetlek, meg nem etetlek meg, mert apa még nem ért haza. Na hát 8-kor kelt, mondom ha akkor megetetem még, akkor már nagyon bealszik... mondom huzom az időt.....fél 9-ig sikerült. Akkor lejött a szomszéd magyar srác segített vizet behozni a fürdéshez, megfürdettem, megetettem a gyereket! Apa meg 11-kor!!!!! ért haza!! :evil: Ugyanis eltévedtek hazafele. Szóval jó hétvége volt.... ráadásul én még mindig tiszta nátha, tegnap meg már a hőm is fement 37,4-re (az nálam már majdnemhogycsak lázat jelent). persze a gyereket szinte egész nap kézben kellett tartani, mert tiszta nyűg volt....ebből kifolyólag hajnalban már hallottam, hogy egyfolytában köhög ő is! :evil:
Most sincs itthon apácska, mert segít visszavi9nni a bérautót...bár az itt van a városban...csak épp a város szélén.....na de reggel legalább elmosogatott, meg most a srác cserében elviszi oda a város széli nagy bevásárlóközpontba, mert kell egy-két dolog.
Meg annyiból érte meg tegnap hogy segített, hogy most bármikor kölcsönkérhetjük a sráctól az autót ha szükség van rá (mert a szemben lévő tömbházban lakik).
Na jól kimorogtam én is...bocsi!

Megyek folytatom az ebéd készítést.....már fől a velőscsont leves, meg hortobágyi husos palacsinta lesz.....meg még raffaellot akarok gyártani!

d.dodó

8)
Vendég

v.kata!
Nekem megvolt 4 hétig a szülés után, aztán rá két hétre ujra 2 héten keresztül....és azóta megint semmi. Azt mondta a dokim erre, hogy 9 hónapig rendeződött át a szervezet, és kb ennyi idő kell a visszarendeződéshez is. igy azt mondta ne lepődjek meg ha lesz ugy hogy mondjuk most 3 hónapig meg se jön, aztán esetleg megint....még dolgoznak a hormonok...

d.dodó

sziasztok,

köszi az érdeklődést, tegnap vendégségben voltunk, Adél napközben alig aludt és este 6 körül kizakkant, csak sivított, így eljöttünk korábban...kendő se segített, abban is csak 20 percet aludt. Ilyen még nem volt..szerintem sok volt az inger neki...
este 9kor már aludt és 5.45-kor kelt. És én is aludtam, mert a szombat éjszakát szabadnapnak adtam magamnak, nem keltem fel fejni...

Kép
andkata

képek, és kéthós státusz:

sofka.freeblog.hu

potyka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: