A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

kata most nem tudom,hány kiló vagyok,nem merek mérlegre állni...az a 92 szülés elött volt...azt hittem azt kérded :lol:
Vendég

Sziasztok!

Na, hazaérkeztem! :lol: Továbbképzésen voltam, apa volt itthon Marcival, lefeejt tejjel és cumisüveggel bénáztak, de nem halt éhen a gyerek, úgyhogy valamennyi biztos jutott a gyomrába is. :lol: Alig vártam, hogy hazaérjek. Mivel hosszú idő után most először merészekedtem emberek közé, kitettem magamért: csini ruci, magassarkú cipő, smink, stb. A magassarkútól úgy elszokott a lábam, hogy alig tudtam hazavánszorogni benne. :roll: Pedig míg dolgoztam, napi viselet volt nálam.

Nálunk is itthon van apa szabadságon, így én is fodrászt és kozmetikust tervezek a jövő hétre! :lol:

Anyu és anyósom nálam nem nagyon vásárolnak semmit. Mikor megszületett Marci pénzt adtak, de azóta semmi. Nem is várom el tőlük, nincsenek olyan anyagi helyzetben. Annak örülök, hogy nem nekünk kell adni nekik, pedig hamarosan az is el fog következni.

Diplomám nekem is van, de én még abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy rögtön érettségi után nappalira mentem, tehát 22 évesen már magam mögött tudtam az államvizsgát. Ez volt '93-ban. Akkor még nem kellett nyelvvizsga hozzá. Utólag azt mondom, hogy kár, mert azóta se volt bennem akkora késztetés, hogy lerakjam. Viszont szerencsére az angolt használom elég gyakran, így legalább nem kopik a tudás. Most is a továbbképzés angolul volt, féltem is, hogy nem fogok érteni belőle semmit, de tök jól ment. :lol:

A hasamról nem fogtok látni fényképet. :lol: Még a végén rosszat álmodtok. :oops: :?

Bari! A 92 felületes ránézésre is vicc. :wink:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Csajok!

Pocak sehol, de jó nektek! (már aki mert feltenni olyan képet)
Tőlem ilyet egy darabig még biztos nem láttok..... :roll: :roll: :roll:
Én kb most úgy érzem magam mint amikor 4-5 hónapos terhes voltam :oops: :? :twisted: :roll: (inkább 4)
Szóval én továbbra is megállás nélkül eszek, hogy legyen tejem, de megéri :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
bszilvi25

sziasztok

olyan sokat kellett visszaolvasnom!

bari, meli-szép karcsúak lettetek!én még nem mutizok képet, majd ha nem szopizunk és tudok tornászni-és bari ez bizti nem volt 92 kg!!én 88 al mentem szülni, de terhesség előtt sem néztem ki így!68-al indítottam, esküvő előtt,(ami júliusban volt)voltam 59!!!szeptemberig felszedtem 9 kilót-na ezt nem kellett volna.így indítottam 68-al a terhességet.

nekem is van diplim, szoc. munkás-nem kukás!-nekem ez jutott elsőre eszembe rólA, AZTÁN MEGTETSZETT.-aki nem tudná-SEGÍTŐ HIVATÁS.
:lol: egyébként vezető beosztásban dolgoztam egy idősek klubjában-irodáztam.uncsi volt.nem tudom mi nem lenne uncsi, ha egyszer visszamegyek dolgozni-bár nem tervezem az elkövetkezendő évtizedben

:roll:

a hófordulósoknak nagyon boldogat!!
minden baba gyönyörű!!

Kép
Kép
eyi

képzeljétek Mirababa már egy hete felkel éjjel :shock: hát így vagyok kész én is.nem baj eddig úgyis azt mondták, hogy nem is tudom, hogy van gyerekem. nem tudom meddig fogja csinálni, és azt sem , hogy miért csinálja. volt hogy visszaalu dt éjjel, de tegnap pl. már tudtam hogy nem fog visszaaludni, így megetettem.aztán aludt tovább. tuti hogy zavarja a foga is. ja és most hullott ki igazán a haja.vagyis csak félig :lol: oldalt nincs, felül és hátul van.elég furi.

Kép
Kép
eyi

Eyi: egy képet légysz légyszi légyszi!!!!! ugy megnézném!!! :P
cuki lehet!!!!
bszilvi25

tornázni!most olvasom-ja és tudok gépírni is :lol: :lol:
most mindenki eltűnik-ja én is megyek fürcsiztetni lassan.csak várom apát.

Kép
Kép
eyi

most nem tudom feltenni-a francba mindig variálnak valamit ezen a gépen!na tényleg megyünk fürcsizni

Kép
Kép
eyi

lányok valami félreértés történt 92 kb akkor voltam amikor szülni mentem...most tuti nem vagyok annyi,nem mértem de hatvan valamennyi lehet :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 21:32-kor.
hékás

Hékás! Mit csináltál te, hogy az állkapcsodban izomgyulladásod lett? :lol: :lol: :lol: Párod azért jól van? :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :P :P :P

És különben is, gépelni attól még tudsz! :lol: :lol:

(Na, komolyan, tényleg sz@r lehet. :( Gyógyulj meg!)

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

sziasztok!

így kopaszodunk: Kép
azért a fejecskéje így is formás :lol:
Kép
ez a mosoly apának szól:
Kép
hm de fini
Kép
Kép

JA ÉS NEM KELT FEL ÉJJEL!!SZVAL REMÉLEM ez az állapot csak 1 hetes volt!!

Kép
Kép
eyi

hékás állkapocsizom-gyulladás-ajjaj-nekem is szokott kattogni közben, de azért nem gyullad be, hál'Isten kijön az gyulladás nélkül is :roll:
na elmegyek misére, már vagy 4 hónapja nem voltam.kell egy kis feltöltődés a lelkemnek-már ha nem beszél hülyeségeket a pap :lol:

Kép
Kép
eyi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 21:33-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 21:33-kor.
hékás

Sziasztok!

Ha utólag is reagálhatok:
Csongi nem kövér,hanem gyönyörű!

Bari:légyszi ne mutogasd a hasadat!Hihetetlen hogy lehet 4 után ilyen lapos?!(bár az idegeskedéseidet nem kérném)
Viszont amit ígértél régebbi képet,rakhatnál!
Dávid édes kis pasi abban a székben!

TÖBBIEK!Nem szégyenlősködni,tessék pocakfotót rakni!Légyszi!

Eyi:Mirabel így is nagyon cuki!

Hékás:jobbulást!

Kép
melike

melike köszi :lol:

minnnyá keresek régi fotót!!aztán megyünk sétálni mert ma van utoljára napos idő :?

hékás én várom a marcifotókat..és a panorámaképet :lol:

eiy..nagyon szép a kiscsaj a kopaszodás meg ebben a korban még aranyos :lol: és azok a lábak...hát nem mondanám törékenynek :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Mirababa nagyon ügyesen ül tényleg!!! Azt látom, (remélem jól látom) hogy "ki van kötve", de most a viccet félre téve, már ülhetnek??? :shock: :shock:

Brigi: jobbulást!

Pocikép? Most megkértem apát, hogy csináljon egy képet, de nem teszem fel. 8)
bszilvi25

Szilvi:miért?Tudjuk,hogy még szoptatsz.Légyszi!

Kép
melike

Na,lassan elmentünk anyósékhoz.

Szép napot!

Kép
melike

ezen aképen 2x szült nő voltam 1997-ben készült :lol:
majd teszek olyat is amin szilveszter is megvolt már kb ugyan ilyen.
csak nagyon lassú a gép dávid meg oááááá-zik

Kép
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHH Bari!
Bekapcsolom a gépet,egyből babanet,és beadja az oldalt,lám,lám,egyből ki van elöttem Dávidka az etetőszékbe.
Meglepődtem,de nagyon édi.

Na,és tetsziK,??
Milán már evett tegnap őszibarackot.kecskemétit,fél üveg.
Meg roossmanos tejpépet,gyümölcsöset. 60ml.
Banános is van,de azt még nem merem.
Áhhhh imádta mindkettőt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most ittt mondja a magáét mögöttem.
Mentem,mert megyünk a kertbe Anyósék.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Csak gyorsan reagálok, amikre emlékszem, mert aztán megyek csajozni :lol:

Tehát:

Aki beteg, annak mihamarabbi jobbulást!

Gyerkőcök nagyon édesek, majd én is teszek fel fotót ;) Nem menekültök :lol:

Eyi: Kukás? :lol: Irigyellek továbbra is az angyali éjszaka-átalvós bébi miatt ;)

Oszmann: Alma-barack volt, amiből ennyit benyammogott :lol: Aztán tegnap sima barackot kapott, nem tiltakozott :lol:

Bari: Menj már! Ilyen "pocakom" nekem talán sosem volt ;)

Diplomám nincs :(

Szilvi: Bence is üldögél néha. Én úgy vagyok vele, hogy ha az ember a kezében fogja a picit, akkor is tartja magát a gerince, tehát ülve mi változik? Persze ismerem a protokollt, meg ajánlásokat... Én ültetem, persze nem sokáig és még álldogál is néha, teljesen önszántából. Meg aztán amolyan félig fekvő helyzetet utálja, hisztizik, hogy ültessük, úgy jobban látja pl. a tv-t :lol: Sőt, Bence már nyomja ki magát, ha az ölemben van (felém fordítva, a térde hajlítva és azon ül...) itt is hiszti van, ha nem engedem neki, hogy kiegyenesítse a térdét...

Melike: Íme :D

Kép Pocak

És még néhány fotó:

Kép A csúnyácska levegőztető, az overált még nem fotóztam le :oops:

Kép Bence fürdött :D

Kép Bence és a barack ...

No, léptem... További kellemes hétvégét!

Kép

Kép
bettica

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 21:34-kor.
hékás

Bettica! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 21:34-kor.
hékás

:arrow:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:30-kor.
Vendég

Brigi: még ez sem pocak!!!!!!
bszilvi25

Hékás szerintem te is szépen alakulsz na jó egy kicsike még van :oops: ici pici :wink:

bettica te meg olyan vékony vagy,hogy híznod kéne és minusz nulla hasad van :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 21:35-kor.
hékás

[quote="hékás"]N írta:hékása, akkor mi a pocak??? Lássuk, Szilvi, Kriszta!!!

Kriszta, létrehozzuk most a 2009. márciusi kismamák topicot? :wink: Szerintem kb. akkorra lesz belőle kézzel fogható eredmény :lol:

2009 március??????? :shock: :shock: akkor kb most vagytok félidős terhesek :lol:
Vendég

Hékás!
Nem 2010?
Én nem "vetkőzök" neki!de íme...
Kép
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 21:35-kor.
hékás

[quote]C írta:siri, jó lapos már a Te 'pocid' is!!!

Látjátok a kézfejemnél azt a kidudorodást hátul deréktájon????
Na azt hívják úgy hogy hájúszó(gumi)...és látjátok a felkaromat????Na az sem azért akkora mert kivan gyúrva,hanem mert kivan nyúlva és párnázva :twisted:
Vendég

na, csak mert annyira akarjátok látni!
Kép

azt még megjegyzem zárójelben, hogy kockás és olyan hasam SOHA nem volt mint Betticának és Barinak (meg nem is lesz). nem vagyok olyan alkat. amikor tornáztam akkor sem volt olyan :?
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:34-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:34-kor.
Vendég

szilvi szerintem a tiéd nem hájhas hanem még nem ment le,van akinek lassan megy le,majd ha már nem szoptatsz akkor más lesz

csiri az én karom vastagabb mint a tiéd :lol: és az úszogumim is nagyob a mellem viszont egy tizede :lol:
Vendég

Bari: akkor biztos más lesz!
1. egész nap fogok annyit enni, mint most délig.
2. kattoghatok is, mert az is segít. (ha most kattogok, nincs tejem)

Amúgy írtam az elöbb is, nekem terhesség elött is volt pocim.
(nem egyszer néztek terhesnek.......)
de mindjárt előgubizok egy képet, és megmutatom, hogy mit szeretnék még tornával elérni, amibe jövőre bele is vágok........
bszilvi25

tessék! (ez egy lefotózott fénykép...)

Kép

itt 22 éves voltam, és kb 55 kiló. nem tornáztam, csak kattogtam, és napi 2 doboz cigit szívtam (amit már nem fogok)
Ha ilyen nem is , de hasonlót még össze hozhatok! :wink: :wink:
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:35-kor.
Vendég

idegeskedni
bszilvi25

na az én hasam is hasonló szilvike, de még oldalról is bekacsint egy kis háj-báj..
és nekem sem volt soha mintahasam :lol:

bettica rajtad is át lehet látni olyan vékony vagy.nem is gondoltam volna.a bettik nem ilyen vékonyak:-))

tegyél fel az arcodról is képet, mert nemtudom láttunk e már. szilvi csini vagy.22...
hékás csiri ti sem szólhattok egy szót sem

Kép
Kép
eyi

ja nem nagyon ültetem Mirababát, csaK ANNYIT amennyit a hordozóban van, ha megyünk valahová-kb kétnaponta, ha átlagot nézünk. meg majdnem minden nap hintázik egy keveset, abban is ül, csak pár percig.mikor feszeng kiveszem.van hogy 10 perc, de van hogy csak 5. igaz ha az ölemben van-félülő helyzetben, állandóan felhúzza magát-anélkül hogy

Kép
Kép
eyi

szóval anélkül hogy fognám a kezét. szerintem ennyi nem baj.ha magától csinálja a gyerek, akkor lehet.

Kép
Kép
eyi

[quote]c írta:siri ti sem szólhattok egy szót sem

............kilóim száma:80!!!!!!!!!!és ez éhgyomri állapot!ha akár csak 1 pohár vízet is megiszok akkor ez rögtön 5-tel több lesz :evil: Nadrágméretem 44-es!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :arrow: (tudjátok, ez nálam az üvöltés :wink: )
A fotó nagyon sokat javít az "állapotomon" látszatra! 8)
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az adataimmal kezdődik az 516.oldal!!!!És aki belép,az mindig szembesülni fog a totál brutál méreteim számával!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

kattogtam :lol: :lol: :lol: ez jó.mért kattogtál?

Kép
Kép
eyi

csiri komolyan tuti vagy 3 gyerek után én kussba maradnék a helyedben.hogy vagy te 80?nálam vékonyabb vagy, pedig én csak 1et szültem.-nem szoktam handabandázni-megmutatni sem merem , ti legalább igen.-aztán a gé p lehet hogy lesoványít? :roll: [/img]

Kép
Kép
eyi

[quote] írta:n kussba maradnék a helyedben

Oké Főnök!!!!Kérek engedélyt meghunyázkodni!!!! 8)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: