A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Azt hiszem, most nem fog senki jönni,Zsuzsi vitte a Királyfiját,Benó anyukánál,Timi és Tancsu remélhetőleg pihen. Én pedig a tettek mezejére lépek.Főzök,ha megjött a F. szerintem eszik és vagy pihen,vagy megyünk Tescoba.

Kép
flóra 11

Na,legalább valami jó került a laptetőre.

A tettek mezejére lépek! Ez is jó jelszó Benó,nem? :lol:

Kép
flóra 11

Klassz az új jelszó, Flóra! :lol:
Elvittem anyuékat buliba, vettem teljes kiőrlésű krhm lisztet (Graham) lisztet, meg a Tündinek tökmagolajat ajándékba. :shock: Most szemét voltam, olyat adok, amit én szeretnék. De hátha ő is... Sietnem kellett, nem jutott jobb eszembe, na. :wink:

KépKép
benó

Csak úgy habzsolod a laptetőket, a Zsuzsival együtt! :lol: :lol: Gratula! :lol:
Mi jót főzöl te ma? :wink:
Mi a lepényt főztük. :lol: Meg most csinálok egy kis sütőben sült (előresütött :oops: ) krumplit, és eszem hozzá sajtot. A Gy. még nincs itthon, úgyhogy az ő nevében nem nyilatkozom. :D Rendes asszonyka vagyok, mi? :roll:
Mi 6-ra megyünk át Érdre elvileg, biztos el fogunk késni, mert ugye a Gy. még ki tudja, hol van. :wink:

KépKép
benó

Helló Benó. A F. még nincs itthon, de még ne is legyen. Fő a vacsi. Remélem elkészül, mire haza ér.

Kép
flóra 11

Ugye jó az új jelszó! Ez sikerült! :lol: Hát ideje, hogy legyenek laptetőim. Alig volt hosszú ideig. De nem is lettem babás. Viszont Te vitted őket eddigés úgy néz ki, bevált. :wink:

Kép
flóra 11

Hahaha, mi aztán az örök optimisták! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Na,felsöpörtem és beraktam mosni is.Le kéne szednem a tegnapi ruhákat.

Kép
flóra 11

A 40 nap az hány hét, hányadik nap? 5+5
De durva lenne, ha.... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:
Hozok kaját.

KépKép
benó

Mindjárt hagylak dolgozni. :lol: Bár, már 6-ra nem érünk oda, Gy. még sehol.

KépKép
benó

Zsuzsi meg 4+1

KépKép
benó

Hazaért már a F.? Akkor nézelődöm.

KépKép
benó

Na, hazajött. Pussz

KépKép
benó

Volt vacsi, elmosogattam,kiteregettem. Megyünk a Tescoba. Majd este jövök.

Pá....

Kép
flóra 11

Mindenki elment én most jövök! :D

Elvittem királyfit dolgozóba, aztán lementem anyámhoz. Szerencsére apám nem szórakozott velem, időben eljöttem!Anyám megkérdeztte tőle 6 kor kér e vacsit, nem még korán van! Fél 7 kor anyám kipakolta a kaját és szólt neki hogy vacsi, erre megjegyezte, jó hogy nem este 9 kor eszünk! Szegény anyám!!!!!!!!
Ilyenkor még aránylag normálisnak nevezhető! :D

Kép
muzsuzska

Viszont kaptam egy tányér isteni fini friss almáspitét!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Holnap nagyon finom menűm lesz!

Pulykamellet összekockáztam, megszórtam vegetával, borssal, fokhagymával. Holnap csinálok sűrű palacsintatésztát sörrel kikeverve, abba bemártogatom és forró olajban kisütöm! Vettem mexikói zöldségkeveréket, megpárolom, csinálok mellé rizst és akkorát zabálok, hogy szét fogok durrani!!!!!!!!!! :D :D :D

Igen Flóra, nem hagyom hogy a hasamból egy fél ceni is lefogyjon!!!
:D :D :D

Kép
muzsuzska

Timi, örülök hogy jól vagy!! Babázni mész, babarózsaszínbe!!!! :D

Tancsu, faxold át vámpirkát dajkálásra!

Kép
muzsuzska

Benó, lehet hogy rohadtúl beképzelünk minden tünetet????????????
Együtt sírunk, jóban.rosszban!!!!!!!!!!!!!
Állandóan éhes vagyok, fél óránként kis pisiske is!

A cicik már csöcsnek nevezhetőek! :D :D :D
Időzitett bombák, fájnak, nehezek, és útban vannak!

Kép
muzsuzska

Megyek pakolni a mosogató alól, van egerem!!!!!!!!!!
Kipakolok, beragasztom lemezzel a csővek melleti réseket és felállítok finom kolbászos egércsapdát!!!!!!!!!

Máshol nem tud bejönni csak ott szerintem!!!!!!!!!

Megölöm!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

9-ig vagyok ha valaki jönne csörgessen meg!!!!!!!

Tancsu, miért vagytok ilyen messze, úgy dajkálnám vámpikát,hogy tudj aludni!

Kép
muzsuzska

Kipakoltam a szekrényt, kifertőtlenítettem. Beragasztottam az összes lyukat, már csak az enyém maradt!
Egérfogóval megküzdöttem, állandóan az ujjamat csapkodta, de sikerült ! Most várok!!!!! ha a lakásban van reggelre megfogom, ha éjjel jönne, akkor nincs bejárat!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Sajnos elköszönök, mert készülnöm kell! Ma éjjel nagyon álmos leszek, hála a szomszédaimnak!!!

Tancsu, kívánom hogy legalább egy fél éjszakát tudj végigaludni!!!!!!
Hallod vámpírka!!!!!!!!! Ha anya kibukik nem lesz tejecskéd!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Bevásároltunk. Megjöttünk. Van itt valaki?

Kép
flóra 11

Zsuzsi, hát jó programod volt, egérfogás! :? Most meg munka.... Holnap főzni fogok ezerrel. Nem tudom,mikor jövök. Megint annyit kell főznöm, hogy a gyerek is vihessen belőle.

Kép
flóra 11

Sajnálom, hogy később jöttem. Még dumcsiztam volna veled.

Benó,ha már ennyi ideje késik,miért nem csinálsz már tesztet? Te már csinálhatsz, csak még a Zsuzsi nem. Na! Kiváncsiak vagyunk! Tesztelj! Holnap reggel.

Kép
flóra 11

Nem kaptam csirkeaprólékot! Miből lesz a ragu? Zsuzsi, miből főzted?

Kép
flóra 11

Jaj Tancsu! Annyira boldog lennék, ha csak egy napig Gergővel lehetnék! Elkényeztetném neked,aztán nem bírnál vele. :wink: Na, egy nap alatt azért nem lehet elkényeztetni, ugye?

Kép
flóra 11

A Tescoban gyönyörű új áru van babaholmiból.Olyan cukik! Megint megnézegettünk néhányat. :D

Kép
flóra 11

Ma már nem néz be senki? Benó? Meddig mulatoztok?

Kép
flóra 11

A F.elaludt. Nem baj, hagyom őt,pihenje ki magát. Aztán annál inkább tudunk majd rádiózni. Bár mondom,én októberre állítódtam be. De a rádió azért jól esik. :lol:

Kép
flóra 11

Na,megittam a cicka teámat. a bal petefészkem kezd szurizni. Talán indul a peteérlelés? Múlt hónapban a jobb oldalam fájt, tehát most a bal van soron.

Kép
flóra 11

Jó reggelt..

Tegnap már hulla voltam,inkább feküdtem tv.-ztem és nem jöttem ide...

Életem pasijai édesdeden alukálnak még....:)

Gergő most jó baba volt.
Evett este 10-kor,aztán negyed2-kor, majd negyed6-kor és most még egy kis tápszert kapott,mert rájött éhes maradt....:D:D:D
Én pedig aludtam egy jót..:)

Megiszom a kv-m és menek én is vissza az ágyba!!!

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, csajok! :D
Szép vasárnapot! :D
Ez már a 41. nap..... és még mindig nem jött meg...., de még nem csinálok tesztet, megvárom a Zsuzsit, megígértem. Meg hát, önuralom, az nagyon fontos. :D Én bírom a legkevésbé, gondolhatod, Flóra barátom. :lol:
Nekem is fáj a cicim és mindig ennék, most már nem is vettem fel tegnap se melltartót meg ma se, hanem egy olyan felsőt, ami azért tart. Mindjártmegjön érzésem ritkán van, de akkor be is tojok rögtön. :wink: :lol:
Úgyhogy igen, ha koppanunk, együtt koppanunk, ha nem koppanunk, akkor együtt bújunk ki a bőrünkből örömünkben! :D :D :D :D :D

Flóra, sajnálom, hogy nem taliztunk. :cry: 10 körül jöttünk haza, mentünk anyuékért is, vittük őket haza. Nagyon aranyos volt a kis Hunor bébi, egy csomó ideig ült nálam (közben egy fülhallgatót rágcsált, T. megengedte :lol: ).

Zsuzsi, azt az egérkét küldd át ide, hozzám, én szeretem őket. Ne öld meg, légy szí'. :!: :!: :!: :!: Hátha valami hírt visz neked. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tancsu, nagyon örülök, hogy szundizott a kis Gergő vámpírka, végre hagyott aludni téged is. Sok puszit küldünk neki! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Na, megint megyünk a telekre, aztán anyuékhoz. De tudjátok, ha rohadt piri jön, én is jövök. :twisted: Csak nem azért kell jönnöm.
Puszi

KépKép
benó

benó: sajnos néha muszáj takaritani. nem szeretem ha kosz és bordel van :evil: :evil: :evil:

zsuzska: remélem sikerült a hajtó vadászat és megfogtad az egeret :lol:

tancsu: örülök, hogy végre hagytak aludni :lol:

hajnalban a hülye szomszédom megint részegen jött haza és arra ébredtünk, hogy tör-zúz. 2 órán keresztül nem tudtunk miatta aludni. mondta a Sanyim, hogy ma megfogja öt, és elbeszélget vele.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

jé, a vonalzóm mától már kiirja, hogy nagy a pocakom ! :wink: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Felébredtem!

Kép
muzsuzska

Egérke megvan! Esküszöm Benó nem szenvedett sokat! De amikor kinyitottam a szekrényt és megláttam a fogóban, egy másik nézett velem szemben! Őrület! Egy családom van! Kérdés hogy ez lesz e olyan hülye hogy bemászik a csapdába.

Szar éjszakám volt, hajnali négykor azt hittem elájulok! Siettünk haza és fél 7kor már az ágyban voltam.

Piri még nincs. :roll:
Petefészkem még mindig szurkál!

Kép
muzsuzska

Timi, akkor ti is meg vagytok áldva jó szomszéddal!

Tancsu, örülök hogy hagytak aludni a pasik!

Benó, szeretnéd ha a szobában szaladgálnának az egerek?

Flóra, a konyhatündér! Bármiből lehet ragu, kiskocka szín húsból is,szerintem.
Szilviék készülnek hazafelé.

Kép
muzsuzska

Nekiállok főzni lassan............Éhezem..... :oops:

Kép
muzsuzska

Benó!!!!!!!!!!!! Ne várj rám !!!!!! Csinálj tesztet nyugodtan!!!!!!!!!!!!!!

Nekem ki kell várnom a hormon kiürülését, mert ha van még bennem akkor pozítiv a teszt! És saját magam szívatom!
Úgyis két tesztet fogok csinálni, mert egy eredmény nem eredmény.

Ez szakmai ártalom nálam. Sajnos a főnőkőm mindig 3 eredményt akar a laborvizsgálatokból! :evil: Múltkor megemlitette hogy mi lenne ha 4x végeznénk el a vizsgálatokat, erre majdnem leharaptuk a fejét!

Kép
muzsuzska

Na hellóka csajok!

A konyhatündér jelentkezik! :lol: :lol: :lol: :lol:

Végre ide jutottam hozzátok. Már visszaolvastam. :wink:

Kép
flóra 11

Tegnap a párom kómába esett,így nem volt rádió. De az a jó,mert így ma reggel erősebb katonákat kaptam. :lol: Még nincs pé-m, de holnap van Jónás-napom, tehát az előőrsöt elküldtük. Éjjel engedjük útjára a köv. sereget. :lol: Vagy hajnalban. Addig eltelik úgy 20 óra.Ez talán elég az erősítéshez. :lol:

Pé-m 30-1-én várható, tehát az sincs messze. Tegnap már kezdett fájdogálni a balpetefészkem,de most nem fáj.

Kép
flóra 11

Tancsuéknál a kétnaponkénti jött be. Zsuzsi, ti naponta küldtétek a katonákat? És ti Benó? Ez most fontos!!!! :wink:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, csináltam ragulevest, hús nélkül. :lol: Csupa zöldségből, irtó fincsi lett. Nem bírtunk vele betrelni! Tejszínt is tettem bele és daragaluskákat. Nyami-nyami... :wink:

Kép
flóra 11

Aztán csináltam még gyombás húst rizzsel, pörköltet csuszávalés rántott húst petrezselymes krumplival, salátával. Most sziesztázunk, aztán majd sütök valami gyorsat a délutáni kávéhoz.

Na, tehát ma tényleg konyhatündér voltam. :lol: Ebből vihet a fiam is magával. :wink:

Kép
flóra 11

Na, azt hiszem Benó, neked már tesztet sem kell csinálnod. Szerintem bizti a babó nálad. :wink: Zsuzsi is biztató, de még várunk. :D

Kép
flóra 11

Tancsu, végre sikerült aludnod. Remélem most is szunyálsz egyet délután. Úgy lenne jó. A párom itt horkol mellettem. Mindjárt szólok,hogy hagyja abba.

Kép
flóra 11

Símogatta a popsimat és közben elaludt. :lol: :lol: :oops:

Na,már nem horkol, kicsit felébresztettem,most megint símogat. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: