Sziszi: ez tenyleg szornyu volt

Remelem, hogy a gyonyoruszep lanyod karpotol minden rosszert, es innentol kezdve csak sze dolgok tortennek veletek
Bejci, Honey: a babakoktelrol azt akartam mondani, hogy en azert nem idegenkedek tole, mert ugy tudom, hogy csak akkor inditja be a szulest, ha a baba erett. Ha meg nem kesz a szuletesre, akkor eppen olyan hatastalan, mint barmi mas.
Honey: hogy vagy? Fajsz meg? Elmentel vegul dokihoz?
Marta: javitottalak
Minyu: koszi Apanak is, a drukkok elkelnek, de egyenlore meg semmi hatasa, ez a fiu jo kis kenyelmes
Agap: azert nem semmi, hogy veled is mit csinaltak?!

Kicsit nekem is olyan "szaga" van a dolognak, mintha a dokid ra akart volna segiteni egy kis inditas-felevel. Nem ertem en sem, miert kell ilyeneket csinalni

Most hogy vagy?
Anyoooka: jok a kepek nagyon a szepseges Adam babadrol

A szulestoridet en is szivesen olvasnam, ugyhogy nekem is johet a privi. Koszike
Martee: eloszor is koszi a hireket, nagyon aranyos vagy, hogy kepben tartassz minket

Es utana meg mennek ezerrel a drukkok Nostawennek, hogy induljon ez vegre az a babo magatol, ne kelljen rasegiteni +++++++++++++++
Roni: nagyon ugyes volt Hunor baba, hogy igy vegigaludta az ejszakat, remelem, most mar igy is marad
Starlark: koszi, egy baratnom azt mondta a kepre szembol, hogy a fotozas elott elfelejtettem berakni a parnat
Nalam minden okes, Benedek tovabbra is hatarozottan tudatja, ha vmi nem okes. Ma pl. takaritottam egy nagyot, es hangosabbra allitottam a zenet a porszivo miatt, no kaptam olyan felhaborodott rugasokat, hogy nem tudtam eleg gyorsan rohanni, hogy lehalkitsam.

Kulonben en teljesen jol erzem magam, alszok, eszek, aktiv vagyok ---> szoval nem szulunk