A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Kész vagyok a kajával,eszem és talán tudok még aludni!

Kép
muzsuzska

F.-nal voltál piacon?

Kép
muzsuzska

Nem baj Zsuzsi,Én most tejszínes ragura vágyom! Holnap főzöm meg. Ma granatír mars lesz, salátával.

Kép
flóra 11

Szia Zsuzsi! Nem láttam, hogy itt vagy! Visszaolvastam.

Nem a F.-nal voltam, egyedül. Ő dolgozik ma.

Kép
flóra 11

Én nem mondtam, hogy baj! Te kérdezted! :D

Kép
muzsuzska

Igen itt vagyok és eszem a borsófőzeléket!

Kép
muzsuzska

Megvan a dufaston, elkezdted szedni?

Kép
muzsuzska

Az volt ráírva a fagyasztott borsó zacsijára, hogy zsenge, 1óra főzés után is alig akart puhulni!!!!!!!!!! :evil: Ezek még nem láttak zsengét!

Kép
muzsuzska

Beugrottak ma az apuék. Hoztak két láda almát. Aztán mentek a bútorüzletbe körülnézni. Említettem nekik, hogy kinéztem a fiamnak egy asztalkát, ha esetleg tudják, elhozhatnák nekem. Erre ők kinéztek egy másikat, hogy az jobb lesz. Elvittek engem is, hogy nézzem meg. Nekem nem tetszett, de nem akartam mondani,mondom nézze meg a gyerek. Az ővé lesz. Persze az apu lefoglaltatta. Aztán kivitték a gyereket is,nem tetszett neki. Most megsértődtek az apuék. De adtak pénzt a fiamnak, hogy akkor vegyen magának olyat, ami tetszik neki.

Kép
flóra 11

:D :D :D Legalább most olyant vehet ami tetszik neki!

Apuék többes szánban? :D

Kép
muzsuzska

Igen van bigyóm,csak kevés. Összesen 26 szem. A doki mondta, hogy úgy szedjem, mint múltkor. Múltkor pedig a 10-25 napig szedtem. Ez 16 nap, ehhez 32 szem kellene. Arra gondoltam,hogy az elején 2 napig csak 1 szemet fogok bevenni és a végén is.

Kép
flóra 11

Többes, mert a feleségével együtt voltak. :D

Kép
flóra 11

Kevesebbet ne szedj be, és csökkenteni sem szabad mert vérezhetsz!
Íratsz még vele, nekem is kellett! Most van 3 doboz, ja lassan egyet megettem.

Kép
muzsuzska

Én is eszek. Tegnaptól maradt egy szelet rántott sajt meg krumpli. :wink:

Kép
flóra 11

Ja, én 3x1 szemet eszem!

Kép
muzsuzska

Tegnap is csak egyet vettem be.Én is arra gondoltam,hogy a végén talán nem kellene csökkenteni, mert hamarabb beindul a piri. Mert szerintem még ebben ahónapban nem jön össze nekünk. Én októberre programoztam be magam. Már írtam, ugye?

Kép
flóra 11

Házmester felettünk most porszívózik és üti közben a radiátor csöveket, lassan Királyfi is felébred!

Utálom ezt a köcsög házat, senki sincs tekintettel másokra!!!!!!!!!

Nem tudtam hogy apukád újranősült. Elvagy a mostohamamával?

Kép
muzsuzska

Nem emlékszem ,hogy olvastam volna. De hajrá!!!!!!!!! Az új ágy gyümölcse! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Nekem 2x1-et írt fel. Azért lett kevés, mert ugye a doki elfelejtette felírni és a nővérkénél hagyni a receptet. Tegnap reggel hívtam, mondta a nővérke, hogy nincs a számomra semmi ott. De rendes volt, mert felírta nekem ő, a F. meg kiváltotta. Csak ugye a nővérkének én nem mondtam, hogy 2 dobozzal kell, ő meg nem tudta.

Kép
flóra 11

Megyek még egy fél tányérka kajáért! :oops: :D

Kép
muzsuzska

Jópofa nő, eleinte nagyon rendes volt,kedves. Mostanában néha vannak fura dolgai,mint ezzel az asztallalis.Nem akarta megérteni, hogy a Norbikának miért nem tetszik,mi az, hogy nem fér el.....stb.

Kép
flóra 11

Akkor majd nővérke ír még!!!!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

De egyébként rendes szokott lenni. Kijövök vele, jobban,mint az anyámmal. Hát más az ízlésük és ezt nehéz nekik elfogadni.

Kép
flóra 11

:D :D Gondolom ráhagytad!

Kép
muzsuzska

na, ezt is felfaltam, most gyógyszer , iszom egy bögre almalevet és talán el is tudok aludni! Aztán valami barom majd zörög!

Kép
muzsuzska

Kezdek közönyös lenni, kedden teszt, na és .... Ja de azért félek ám!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép
muzsuzska

Persze, ráhagytam. Idegesen legyintett, hogy nem érti, mikor a fiam magyarázta neki,én már nem akartam szólni. :?

Őrület,nem? A páciens kiolvassa a neten,mire van szüksége, majd a nővérke felírja. Minek ide doki? Lassan már önnemzésre is képesek leszünk. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Én egyáltalán nem is érzem,hogy babára készülnék. Nem is gondolok rá, csak amikor veletek vagyok. A reggeli hőmérőzés is annyira napi rutinná vált, már fel sem veszem. Egész nap a hajtás,időm sincs gondolni semmire. Hagyom,történjen minden a maga módján.

Kép
flóra 11

A fiam egy pici asztalt szeretne, amin kényelmesen elfér a notebookja. A mostani alacsony neki, görnyed mellette. Ők meg egy kerek asztalt akartak venni neki két állati genyó székkel.

Kép
flóra 11

Kerek asztalt, ez lüke!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ne haragudj ,elmegyek aludni mert 5kor kiviszem a párom, aztán én meg 9 kor megyek!

Kép
muzsuzska

Én készülök babára, csakhogy ez nagyon kevés!!!! A sors kezében vagyok! :roll:

Kép
muzsuzska

Szia!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Kép

Na,ilyet akartak venni neki. Középen asztal,két oldalról pedig elhúzható a szék. Amik őrült nagyok és kényelmetlenek. De mindenesetre ez egy étkező asztal,nem tanulásra és nem számítógépezésre alkalmas.És nagy is, be sem fért volna a szobájába.

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.09.27 12:16-kor.

Kép
flóra 11

Pihenjetek csak. Én is megyek a dolgomra. Jó volt végre talizni veled! :D

Kép
flóra 11

Én meg ezt néztem ki neki,amit szerettem volna megvenni.Ráadásul akcióban van.

Kép

Kép
flóra 11

sziasztok. bocsi, hogy nem voltam, de vagy kedvem vagy idöm nem volt. :oops:
csütörtökön voltunk az Obiba,hazafele megálltunk a Tescóba,DM-be, megvettem a Törpének a hiányzó cuccait, meg magamnak pár dolgot a kórházba és kicseréltem a köntösömet M-esre, de csak rózsaszin volt :evil: :evil: .
pénteken mostam, vasaltam, takaritottam /nem fészekrakó ösztön/.
ma folytatom a takaritást és lehet, hogy egy kicsit ledölök pihenni, mert nagyon fáradt vagyok, 2. napja alig alszok éjjel. :evil: :evil:, de elötte még visza olvasok /megpróbálom/

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló Timi! Végre jöttél. :D

Kép
flóra 11

Rajtam most jött ki a reggeli álmosság. Szunyálok egyet. Legalábbis a tévé előtt elnyúlok.

Kép
flóra 11

Tancsu
nagyon helyes a fiad és milyen nagy :shock: :shock: :shock:
szép lett a vonalzód

benó, zsuzska drukkolok, hogy ne jöjjön meg!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

sajnállak Tancsu, hogy vámpirka nem hagy aludni :evil: , sajna rám is ez vár :roll: :evil: :lol: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

zsuzsi ne izgulj, ha szülni megyek, értesittelek benneteket! :wink:
de ez még min. 2 hét :wink: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

szia flóra.
látom már elmentél pihenni, megyek én is :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok

Még mindig nem aludtam,viszont ettem fini májgaluskalevest és rakottkrumplit...
Meg voltunk vámpirkával sétálni egy jó flél órát....többet nem mertem,mert kicsit fúj a szél....

Délután tényleg jó lenne aludni kicsit...

Na majd még jövök..

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu! Pihenned kell,ha kidőlsz,akkor depis leszel.Ennek pedig Gergőlátja kárát, ebből kifolyólag megint nem alszol és kész az ördögi kör. Komolyan fogadd meg a tanácsomés aludj,amikor a baba vagy valaki legyen vele, amíg nem kell etetni.

Kép
flóra 11

Látodnekem nincs picim,mégis pihizek. Rámtört.

Kép
flóra 11

Helló!
Szerintem mi nagyon egy húron pendülünk. Olyan álmos lettem az előbb, hogy alig bírtam megállni a lábamon. :roll: Mondjuk, csak instant kávét ittam ma.
Tancsu, tetszik, hogy vámpírkának hívod/hívjuk szegény Gergőt. Nem haragszik érte ránk? :lol: :lol: De persze imádjuk, attól függetlenül, hogy vámpírkának hívjuk! :lol: :lol: De azért néha hagyjon aludni! :evil: :lol:
Timi, örülök, hogy még Törpével egyek vagytok. :lol: Sajnálom, hogy rózsaszín lett a köntös, de legalább M-es. :wink: Ha nem fészekrakó ösztönből kell takarítanod, akkor ne takarítsd, szerintem. Muszáj? :roll:
Flóra, marha jó az az asztal-sztori. Jót röhögtem! A "genyó székek" különösen tetszettek. :lol:
Zsuzsi, sajnálom, hogy a nyavalyás szomszédok nem hagynak benneteket élni. :twisted: Tényleg szeretsz kukoricát szedni? :shock:

Mi voltunk a telken, a Gy. szedett kukoricát meg kivágta a szárát is, én meg zsákba gyűjtöttem össze, meg csináltunk megint bronzkori lepényt, most tettem bele lenmagot és szezámmagot is, nagyon jó lett. :D Most jöttünk haza, a Gy. már el is ment újból, ahhoz a barátjához, akinél reggel is volt, én meg megyek anyuékhoz, mert buliba kell őket vinnem és útközben bemegyek a Herbáriába venni teljes kiőrlésű lisztet, mert holnap is akarunk csinálni bronzkori lepényt, csak most anyuéknál és a Tündinek is kell ajándékot vennem, mert most volt 27 éves és megyünk át hozzájuk ma este. Ennyi. :lol:

KépKép
benó

Megyek.
Puszi

KépKép
benó

Hát ti is futtok állandóan valamerre. Én meg megint szépen kerülgetek itt mindenkit. Holnap nem tudom mennyire leszek, holnap itthon lesz a F. Most is nemsokára már jön. Telefonált, hogy készen vannak, csak nincs aki elhozza őket haza.

Kép
flóra 11

Ja, Benó.Én ma csak kapucsínót ittam,azért is vagyok álmos.Most csináltam egy instant kávét.

Örülök, hogy tetszett a sztori. :D

Kép
flóra 11

Fiaim belemerültek a Forma1-be. Én meg erőre kaptam a kávétól,végre. :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: